Flyg till Tanger

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Tanger (TNG)
ons 23/9
ons 30/9
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Tanger

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tanger från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Tanger?

Den mest populära tiden att resa till Tanger är på sommaren mellan juli-augusti som även är den största högsäsongen. Om du vill slippa den värsta värmen, samt turistsäsongen, är den bästa tiden att boka flyg till Tanger i april-juni samt september-oktober. Du kan hitta billiga flyg till Tanger om du bokar i god tid och i september är priserna något billigare än under högsäsong.

När är det billigast att boka flyg till Tanger?

Det är billigast att boka flyg till Tanger på hösten, särskilt i september månad. Du kan även hitta billiga flygbiljetter till Tanger på våren. Från Stockholm Arlanda kan du boka flyg för cirka 2500-3500 SEK per person tur och retur på hösten, medan flyg till Tanger kostar cirka 4000-4500 SEK per person i juli-augusti. Resan från Stockholm tar ungefär 6-7 h och vill du ha ett billigare flyg tar resan ungefär 1-2 h längre. Från Göteborg kostar flygbiljetter till Tanger cirka 3500-4000 SEK per person på hösten och cirka 6000 SEK per person på sommaren. Flygtiden från Göteborg är ungefär 6 h och 30 min. Det går inga direktflyg från Sverige och de flesta flyg har en mellanlandning.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Tanger?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Tanger från Marrakech för 216 kr. Detta är 89 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Tanger. För att hitta de billigaste priserna till Tanger från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Tanger?

Generellt är maj den billigaste månaden att flyga från Sverige till Tanger. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 080 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Tanger i maj är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Tanger under mars ligger i genomsnitt på 2 203 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Tanger?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Tanger från Sverige är större om du bokar 39 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Tanger för ungefär 2 702 kr om du gör din sökning 39 dagar innan.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tanger?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Tanger är en söndag. Resenärer som väljer att resa till Tanger på en söndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 503 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Tanger är torsdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 3 132 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tanger?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Tanger från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 685 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Flyg till Tanger är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 229 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Tanger?

De som flyger till Tanger kan potentiellt hitta bättre priser för Tétouan Sania Ramel flygplats(47 km från stadskärnan i Tanger) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Tanger?

Tétouan Sania Ramel flygplats har ett genomsnittspris på 2 046 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Tanger. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Tanger

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tanger
Billigast
Bäst
Snabbast
Flera flygbolag
25 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
14t 05m
2 stopp
TNG
Tanger Boukhalef
26 okt.
TNG
Tanger Boukhalef
15t 00m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
4 001 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 okt.
BMA
Stockholm-Bromma
11t 10m
2 stopp
TNG
Tanger Boukhalef
26 okt.
TNG
Tanger Boukhalef
16t 10m
2 stopp
BMA
Stockholm-Bromma
5 006 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
14t 05m
2 stopp
TNG
Tanger Boukhalef
26 okt.
TNG
Tanger Boukhalef
18t 50m
3 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
5 640 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Tanger Boukhalef

Om du letar efter enkelbiljetter till Tanger, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Vueling
Billigast
Bäst
Snabbast
Ryanair
26 okt.
NYO
Stockholm Skavsta
14t 10m
1 stopp
TNG
Tanger Boukhalef
Vueling
5 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
16t 45m
1 stopp
TNG
Tanger Boukhalef
1 022 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
17t 15m
2 stopp
TNG
Tanger Boukhalef
1 983 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Tanger?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tanger

De vanligaste flygbolagen som erbjuder flyg till Tanger från Stockholm är TAP Air Portugal och SAS. Från Göteborg flyger du bäst med Brussels Airlines som har störst utbud av flyg och oftast även den kortaste sträckan. Det ingår bagage och ibland även måltid.


Hur tar man sig från flygplatsen i Tanger till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Tanger plus avståndet till centrum

Från Tangier Ibn Battuta Airport, som ligger cirka 10 km från centrum, tar du dig bäst in med taxi eller en privat transfer. En taxi kostar cirka 250 MAD (cirka 250 SEK) innan klockan 20:00 och cirka 300 MAD (cirka 300 SEK) efter 20:00. Om du väljer att ta en privat transfer kan du boka detta i förväg via bland annat ditt hotell eller när du bokar flyg. En privat transfer från flygplatsen kostar ungefär 300 MAD (cirka 300 SEK). Det finns även tillgängligt på flygplatsen men det rekommenderas att du bokar i förväg.


Hur tar man sig runt i Tanger?

Det bästa sättet att dig runt i Tanger är till fots, med taxi eller med hyrbil. Du kan välja att hyra bil redan på flygplatsen via bland annat Europcar som är ett av de största bolagen för biluthyrning i Tanger. Om du åker till Tanger under högsäsongen kan det vara begränsat med taxibilar i staden. Ett tips är att vinka efter en taxi som redan har passagerare eftersom de gärna kör dig om det finns plats och det går oftast snabbare än att vänta på en egen taxi. Du kan promenerar runt i stan och få se det mesta till fots men om du vill åka längre sträckor eller helt enkelt inte känner för att promenera är taxi ett jättebra val.


Kan man resa till Tanger utan pass eller visum?

Det går bra att åka till Tanger utan visum som svensk medborgare. Dock behöver du ett giltigt pass för inresa. Du kan stanna i Tanger utan visum upp till 90 dagar. Tänk även på att ha en adress till ditt boende då du måste uppge detta vid ankomst. När du anländer får du en stämpel med ett nummer som du sedan visar upp på ditt hotell. Detta nummer behövs för att du inte ska anses som illegal besökare.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Tanger


Tips och råd om Tanger

Att se i Tanger

När du är i Tanger bör du bland annat besöka Kasbah där du hittar Bab Haha porten och ett 1700-talspalats som idag är ett museum. Här hittar du unika sevärdheter och om du tar dig upp till kullens topp får du se en fantastisk utsikt över Atlanten och Medelhavet. Du kan även besöka Grande Mosquée of Tangier samt St Andrews-kyrkan. Ett måste är Herkules grottorna som ligger cirka 14 km utanför Tanger.

Kan du dricka kranvatten?

Nej, du kan inte dricka kranvatten i Tanger. Var även försiktig med isen och se till att den är gjord av rent vatten från flaska.

Ska du ge dricks?

Det är vanligt att ge cirka 10 % i dricks på restauranger, hotell och hos frisören. Det är även vanligt att ge cirka 100-200 MAD (cirka 100-200 SEK) till turguider men detta är den totala dricksen från samtliga deltagare. (Priser kontrollerade 13/05/2019).

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass