Flyg till Tanger

ons 1/4
ons 8/4
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Tanger

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tanger från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Tanger?

Den mest populära tiden att resa till Tanger är på sommaren mellan juli-augusti som även är den största högsäsongen. Om du vill slippa den värsta värmen, samt turistsäsongen, är den bästa tiden att boka flyg till Tanger i april-juni samt september-oktober. Du kan hitta billiga flyg till Tanger om du bokar i god tid och i september är priserna något billigare än under högsäsong.

När är det billigast att boka flyg till Tanger?

Det är billigast att boka flyg till Tanger på hösten, särskilt i september månad. Du kan även hitta billiga flygbiljetter till Tanger på våren. Från Stockholm Arlanda kan du boka flyg för cirka 2500-3500 SEK per person tur och retur på hösten, medan flyg till Tanger kostar cirka 4000-4500 SEK per person i juli-augusti. Resan från Stockholm tar ungefär 6-7 h och vill du ha ett billigare flyg tar resan ungefär 1-2 h längre. Från Göteborg kostar flygbiljetter till Tanger cirka 3500-4000 SEK per person på hösten och cirka 6000 SEK per person på sommaren. Flygtiden från Göteborg är ungefär 6 h och 30 min. Det går inga direktflyg från Sverige och de flesta flyg har en mellanlandning.


Hitta billiga flygbiljetter till Tanger

Se de bästa erbjudandena på flyg till Tanger som hittats av användarna
Snabbast
Billigast
Flera flygbolag
31 maj
ARN
Stockholm Arlanda
12t 25m
1 stopp
TNG
Tanger Boukhalef
28 juni
TNG
Tanger Boukhalef
22t 40m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
2 597 kr
Hitta liknande
Turkish Airlines
31 maj
ARN
Stockholm Arlanda
26t 20m
2 stopp
TNG
Tanger Boukhalef
28 juni
TNG
Tanger Boukhalef
40t 10m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
6 433 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 maj
ARN
Stockholm Arlanda
18t 50m
2 stopp
TNG
Tanger Boukhalef
28 juni
TNG
Tanger Boukhalef
21t 35m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
6 743 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Tanger?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tanger

De vanligaste flygbolagen som erbjuder flyg till Tanger från Stockholm är TAP Air Portugal och SAS. Från Göteborg flyger du bäst med Brussels Airlines som har störst utbud av flyg och oftast även den kortaste sträckan. Det ingår bagage och ibland även måltid.


Hur tar man sig från flygplatsen i Tanger till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Tanger plus avståndet till centrum

Från Tangier Ibn Battuta Airport, som ligger cirka 10 km från centrum, tar du dig bäst in med taxi eller en privat transfer. En taxi kostar cirka 250 MAD (cirka 250 SEK) innan klockan 20:00 och cirka 300 MAD (cirka 300 SEK) efter 20:00. Om du väljer att ta en privat transfer kan du boka detta i förväg via bland annat ditt hotell eller när du bokar flyg. En privat transfer från flygplatsen kostar ungefär 300 MAD (cirka 300 SEK). Det finns även tillgängligt på flygplatsen men det rekommenderas att du bokar i förväg.


Populära flygresor till Tanger

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Tanger som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Tangier
Snabbaste flygtid
17t 55m
Billigast pris
2 367 kr

Hur tar man sig runt i Tanger?

Det bästa sättet att dig runt i Tanger är till fots, med taxi eller med hyrbil. Du kan välja att hyra bil redan på flygplatsen via bland annat Europcar som är ett av de största bolagen för biluthyrning i Tanger. Om du åker till Tanger under högsäsongen kan det vara begränsat med taxibilar i staden. Ett tips är att vinka efter en taxi som redan har passagerare eftersom de gärna kör dig om det finns plats och det går oftast snabbare än att vänta på en egen taxi. Du kan promenerar runt i stan och få se det mesta till fots men om du vill åka längre sträckor eller helt enkelt inte känner för att promenera är taxi ett jättebra val.


Kan man resa till Tanger utan pass eller visum?

Det går bra att åka till Tanger utan visum som svensk medborgare. Dock behöver du ett giltigt pass för inresa. Du kan stanna i Tanger utan visum upp till 90 dagar. Tänk även på att ha en adress till ditt boende då du måste uppge detta vid ankomst. När du anländer får du en stämpel med ett nummer som du sedan visar upp på ditt hotell. Detta nummer behövs för att du inte ska anses som illegal besökare.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Tanger


Tips och råd om Tanger

Att se i Tanger

När du är i Tanger bör du bland annat besöka Kasbah där du hittar Bab Haha porten och ett 1700-talspalats som idag är ett museum. Här hittar du unika sevärdheter och om du tar dig upp till kullens topp får du se en fantastisk utsikt över Atlanten och Medelhavet. Du kan även besöka Grande Mosquée of Tangier samt St Andrews-kyrkan. Ett måste är Herkules grottorna som ligger cirka 14 km utanför Tanger.

Kan du dricka kranvatten?

Nej, du kan inte dricka kranvatten i Tanger. Var även försiktig med isen och se till att den är gjord av rent vatten från flaska.

Ska du ge dricks?

Det är vanligt att ge cirka 10 % i dricks på restauranger, hotell och hos frisören. Det är även vanligt att ge cirka 100-200 MAD (cirka 100-200 SEK) till turguider men detta är den totala dricksen från samtliga deltagare. (Priser kontrollerade 13/05/2019).