Flyg till Tanger

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 24/1
mån 31/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Tanger.
Visa nuvarande reserestriktioner för Marocko

Billigaste flygen till flygplatser i Tanger

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tanger från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Tanger

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Tanger

Stockholm (STO) till Tanger (TNG)

Vanligtvis är flyg till Tanger från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Tanger Boukhalef, vilket i genomsnitt kostar 3 203 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TANGER TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Tanger kostar i genomsnitt bara 2 422 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TANGER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli55% dyrareDet kostar omkring 5 045 kr för flyg till Tanger från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TANGER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli625% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Tanger från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Tanger?

Den mest populära tiden att resa till Tanger är på sommaren mellan juli-augusti som även är den största högsäsongen. Om du vill slippa den värsta värmen, samt turistsäsongen, är den bästa tiden att boka flyg till Tanger i april-juni samt september-oktober. Du kan hitta billiga flyg till Tanger om du bokar i god tid och i september är priserna något billigare än under högsäsong.

När är det billigast att boka flyg till Tanger?

Det är billigast att boka flyg till Tanger på hösten, särskilt i september månad. Du kan även hitta billiga flygbiljetter till Tanger på våren. Från Stockholm Arlanda kan du boka flyg för cirka 2500-3500 SEK per person tur och retur på hösten, medan flyg till Tanger kostar cirka 4000-4500 SEK per person i juli-augusti. Resan från Stockholm tar ungefär 6-7 h och vill du ha ett billigare flyg tar resan ungefär 1-2 h längre. Från Göteborg kostar flygbiljetter till Tanger cirka 3500-4000 SEK per person på hösten och cirka 6000 SEK per person på sommaren. Flygtiden från Göteborg är ungefär 6 h och 30 min. Det går inga direktflyg från Sverige och de flesta flyg har en mellanlandning.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Tanger?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Tanger från Málaga för 260 kr. Detta är 84 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Tanger. För att hitta de billigaste priserna till Tanger från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Tanger?

  Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Tanger. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 386 kr. Om du inte vill besöka Tanger i november bör du vänta med att flyga från Sverige till september månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 504 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Tanger?

  De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Tanger är att boka 58 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 3 203 kr. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 853 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tanger?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Tanger är en söndag då man kan hitta priser så låga som 2 582 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en torsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 215 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Tanger.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tanger?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Tanger från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 646 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 3 393 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Tanger?

  De som flyger till Tanger kan potentiellt hitta bättre priser för Tétouan Sania Ramel flygplats(47 km från stadskärnan i Tanger) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Tanger?

  Tétouan Sania Ramel flygplats har ett genomsnittspris på 1 620 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Tanger. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Tanger Boukhalef från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Tanger Boukhalef

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Tanger Boukhalef.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Tanger Boukhalef.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Tanger Boukhalef.

Dokument
Hälsoformulär - Resenärer måste fylla i ett hälsoformulär före avresa till Marocko. Blanketten är tillgänglig online eller från flygbolaget eller fartyget.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Tanger Boukhalef?

Returresa till Sverige från Tanger Boukhalef

Testkrav för COVID-19
Besökare från Tanger Boukhalef måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Tanger Boukhalef behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Tanger inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Tanger

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tanger
Flera flygbolag
12 feb.
ARN16:20Stockholm Arlanda
23t 40m
2 stopp
TNG16:00Tanger Boukhalef
19 feb.
TNG16:15Tanger Boukhalef
12t 45m
1 stopp
ARN05:00Stockholm Arlanda
Ryanair
12 feb.
ARN16:20Stockholm Arlanda
23t 40m
2 stopp
TNG16:00Tanger Boukhalef
19 feb.
TNG16:15Tanger Boukhalef
24t 30m
2 stopp
ARN16:45Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
12 feb.
ARN15:05Stockholm Arlanda
12t 20m
1 stopp
TNG03:25Tanger Boukhalef
19 feb.
TNG16:15Tanger Boukhalef
12t 45m
1 stopp
ARN05:00Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
12 feb.
ARN15:05Stockholm Arlanda
24t 55m
3 stopp
TNG16:00Tanger Boukhalef
19 feb.
TNG16:15Tanger Boukhalef
24t 30m
2 stopp
ARN16:45Stockholm Arlanda
1 107 kr
Hitta liknande
Iberia
30 juni
ARN10:55Stockholm Arlanda
22t 00m
1 stopp
TNG08:55Tanger Boukhalef
4 aug.
TNG08:25Tanger Boukhalef
24t 50m
1 stopp
ARN09:15Stockholm Arlanda
3 357 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
30 juni
ARN16:40Stockholm Arlanda
25t 10m
2 stopp
TNG17:50Tanger Boukhalef
4 aug.
TNG12:05Tanger Boukhalef
17t 00m
2 stopp
ARN05:05Stockholm Arlanda
2 577 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Tanger

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Tanger, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
3 feb.
ARN15:50Stockholm Arlanda
17t 05m
2 stopp
TNG08:55Tanger Boukhalef
Flera flygbolag
3 feb.
ARN09:55Stockholm Arlanda
17t 30m
1 stopp
TNG03:25Tanger Boukhalef
Ryanair
3 feb.
ARN15:50Stockholm Arlanda
17t 05m
2 stopp
TNG08:55Tanger Boukhalef

Vilka bolag flyger till Tanger?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tanger
 • Vilka bolag flyger till Tanger?

  TAP AIR PORTUGAL, Royal Air Maroc, Vueling och Ryanair är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Tanger enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Tanger med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Tanger

Nedan hittar du alla flygplatser i Tanger tillsammans med avståndet från stadens centrum

Från Tangier Ibn Battuta Airport, som ligger cirka 10 km från centrum, tar du dig bäst in med taxi eller en privat transfer. En taxi kostar cirka 250 MAD (cirka 250 SEK) innan klockan 20:00 och cirka 300 MAD (cirka 300 SEK) efter 20:00. Om du väljer att ta en privat transfer kan du boka detta i förväg via bland annat ditt hotell eller när du bokar flyg. En privat transfer från flygplatsen kostar ungefär 300 MAD (cirka 300 SEK). Det finns även tillgängligt på flygplatsen men det rekommenderas att du bokar i förväg.


Populära flygresor till Tanger

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Tanger som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Tanger
Snabbast flygtid23t 40m
Billigaste pris853 kr

Så tar du dig runt i Tanger

Det bästa sättet att dig runt i Tanger är till fots, med taxi eller med hyrbil. Du kan välja att hyra bil redan på flygplatsen via bland annat Europcar som är ett av de största bolagen för biluthyrning i Tanger. Om du åker till Tanger under högsäsongen kan det vara begränsat med taxibilar i staden. Ett tips är att vinka efter en taxi som redan har passagerare eftersom de gärna kör dig om det finns plats och det går oftast snabbare än att vänta på en egen taxi. Du kan promenerar runt i stan och få se det mesta till fots men om du vill åka längre sträckor eller helt enkelt inte känner för att promenera är taxi ett jättebra val.


Visumkrav för att besöka Tanger

Det går bra att åka till Tanger utan visum som svensk medborgare. Dock behöver du ett giltigt pass för inresa. Du kan stanna i Tanger utan visum upp till 90 dagar. Tänk även på att ha en adress till ditt boende då du måste uppge detta vid ankomst. När du anländer får du en stämpel med ett nummer som du sedan visar upp på ditt hotell. Detta nummer behövs för att du inte ska anses som illegal besökare.


Börja planera din resa till Tanger


De bästa sakerna att se och göra i Tanger

Att se i Tanger

När du är i Tanger bör du bland annat besöka Kasbah där du hittar Bab Haha porten och ett 1700-talspalats som idag är ett museum. Här hittar du unika sevärdheter och om du tar dig upp till kullens topp får du se en fantastisk utsikt över Atlanten och Medelhavet. Du kan även besöka Grande Mosquée of Tangier samt St Andrews-kyrkan. Ett måste är Herkules grottorna som ligger cirka 14 km utanför Tanger.

Kan du dricka kranvatten?

Nej, du kan inte dricka kranvatten i Tanger. Var även försiktig med isen och se till att den är gjord av rent vatten från flaska.

Ska du ge dricks?

Det är vanligt att ge cirka 10 % i dricks på restauranger, hotell och hos frisören. Det är även vanligt att ge cirka 100-200 MAD (cirka 100-200 SEK) till turguider men detta är den totala dricksen från samtliga deltagare.