Hitta billiga flyg till Ängelholm

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 17/8
ons 24/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Ängelholm

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Ängelholm

Bästa priset för enkelresa

713 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 316 kr

Snabbast flygtid

1t 15m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Ängelholm från Sverige under de senaste 72 timmarna är 713 kr (Stockholm-Bromma till Ängelholm/Helsingborg).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Ängelholm från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 316 kr (Stockholm Arlanda till Ängelholm/Helsingborg).
Det snabbaste flyget till Ängelholm från Sverige tar 1t 15m (Stockholm-Bromma till Ängelholm/Helsingborg).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Ängelholm, inklusive Scandinavian Airlines och Braathens Regional Aviation.

Billigaste flygen till flygplatser i Ängelholm

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Ängelholm från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Ängelholm

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Ängelholm

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Göteborg (GOT)

Vanligtvis är flyg till Ängelholm från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Göteborg Landvetter, vilket i genomsnitt kostar 750 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ÄNGELHOLM TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari45% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Ängelholm kostar i genomsnitt bara 1 095 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÄNGELHOLM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember31% dyrareDet kostar omkring 2 622 kr för flyg till Ängelholm från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÄNGELHOLM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti297% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Ängelholm från Stockholm Arlanda flygplats i augusti än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Ängelholm?

Du kan hitta flyg till Ängelholm som tar ungefär en timme. Dessa flyg avgår från Stockholms flygplatser. Från andra orter och städer i Sverige får du räkna med något längre flygtid då du behöver göra stopp under vägen. Flygningar till Ängelholm från Göteborgs Landvetter flygplats tar till exempel runt tre timmar då du först behöver flyga till Stockholm. Flygresor från Umeå till Ängelholm, Sverige tar runt fem timmar. Från Stockholms Bromma flygplats hittar du flest flygerbjudanden och resealternativ till Ängelholm.

Du hittar direktflyg till Ängelholm från Stockholm. Flera flygbolag ha rutter från Bromma flygplats väster om Stockholm direkt till Ängelholm. Bland annat kan du resa med flygbolagen Air Leap och Braathens Regional Aviation. Du kan även hitta direktflyg till Ängelholm från Arlanda flygplats, norr om Stockholm, med SAS. Från andra orter och städer i Sverige behöver du mellanlanda under din resa till Ängelholm. Från Göteborg hittar du bland annat rutter till Ängelholm med Braathens Regional Airlines som mellanlandar på Bromma flygplats. Du kan även flyga med SAS från Göteborg till Ängelholm med en mellanlandning på Arlanda flygplats i Stockholm. Från Umeå hittar du resor till Ängelholm med Braathens Regional Airlines som mellanlandar på Stockholm Bromma flygplats.

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Ängelholm för 121 kr/person, vilket är 95 % billigare än för genomsnittsflyget till Ängelholm. För att hitta de billigaste priserna till Ängelholm från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Ängelholm. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 638 kr. Om du inte vill besöka Ängelholm i januari bör du vänta med att flyga från Sverige till oktober månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 819 kr.

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Ängelholm ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 032 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Ängelholm för så lite som 1 316 kr.

Den billigaste veckodagen att flyga till Ängelholm är en måndag då du kan hitta priser så låga som 1 708 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Undvik att boka avgångar för en fredag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Ängelholm för flygningar en fredag på 1 969 kr.

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Ängelholm från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 760 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 2 084 kr. Flyg till Ängelholm från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Ängelholm. Om du planerar att flyga till Ängelholm, överväg då även att boka flyg till Halmstad City flygplats(50 km från stadskärnan i Ängelholm), Kristianstad Österlen flygplats(84 km från stadskärnan i Ängelholm), Malmö Sturup flygplats(85 km från stadskärnan i Ängelholm) eller Vaxjo flygplats(137 km från stadskärnan i Ängelholm).

Med ett genomsnittspris på 1 816 kr per person, är Kristianstad Österlen flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Ängelholm. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Hitta billiga flygbiljetter till Ängelholm

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Ängelholm
Scandinavian Airlines
20 sep.
ARN04:10Stockholm Arlanda
1t 25m
AGH05:35Ängelholm/Helsingborg
20 sep.
AGH11:45Ängelholm/Helsingborg
1t 20m
ARN13:05Stockholm Arlanda
1 316 kr
Hitta liknande
Braathens Regional Aviation
6 okt.
BMA15:15Stockholm-Bromma
1t 15m
AGH16:30Ängelholm/Helsingborg
11 okt.
AGH06:15Ängelholm/Helsingborg
1t 15m
BMA07:30Stockholm-Bromma
1 316 kr
Hitta liknande
Braathens Regional Aviation
20 sep.
BMA10:20Stockholm-Bromma
1t 15m
AGH11:35Ängelholm/Helsingborg
20 sep.
AGH13:30Ängelholm/Helsingborg
1t 15m
BMA14:45Stockholm-Bromma
1 417 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
25 aug.
ARN04:10Stockholm Arlanda
1t 25m
AGH05:35Ängelholm/Helsingborg
29 aug.
AGH16:00Ängelholm/Helsingborg
1t 20m
ARN17:20Stockholm Arlanda
1 487 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
30 aug.
ARN04:10Stockholm Arlanda
1t 25m
AGH05:35Ängelholm/Helsingborg
1 sep.
AGH06:00Ängelholm/Helsingborg
1t 20m
ARN07:20Stockholm Arlanda
1 577 kr
Hitta liknande
Braathens Regional Aviation
30 aug.
BMA10:20Stockholm-Bromma
1t 15m
AGH11:35Ängelholm/Helsingborg
1 sep.
AGH06:15Ängelholm/Helsingborg
1t 15m
BMA07:30Stockholm-Bromma
1 648 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Ängelholm

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Ängelholm, visa några av våra erbjudanden nedan av Braathens Regional Aviation och Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
20 nov.
BMA12:30Stockholm-Bromma
1t 15m
AGH13:45Ängelholm/Helsingborg
Scandinavian Airlines
20 nov.
ARN16:15Stockholm Arlanda
1t 25m
AGH17:40Ängelholm/Helsingborg
Scandinavian Airlines
25 aug.
ARN17:50Stockholm Arlanda
1t 25m
AGH19:15Ängelholm/Helsingborg

Vilka bolag flyger till Ängelholm?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Ängelholm

Vilka bolag flyger till Ängelholm?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Ängelholm från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Braathens Regional Aviation, Scandinavian Airlines, Ryanair och Norwegian. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Ängelholm på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med Braathens Regional Aviation till Ängelholm

Det avgår 17 flyg med Braathens Regional Aviation till Ängelholm under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Stockholm-Bromma och det bästa biljettpriset med Braathens Regional Aviation som hittats på momondo är 1 087 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm-Bromma, till Ängelholm). Braathens Regional Aviation har ett betyg på 10,0 från 1 användaromdöme på momondo.

Flyg med Scandinavian Airlines till Ängelholm

Scandinavian Airlines (7,0/10, 271 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Ängelholm med erbjudanden så låga som 1 072 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då Scandinavian Airlines i genomsnitt har 5 flyg som avgår till Ängelholm varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Ängelholm

Nedan hittar du alla flygplatser i Ängelholm tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Ängelholm centrum från flygplatsen?

När du flyger till Ängelholm landar du på Ängelholm-Helsingborg Airport, Ängelholm som ligger strax norr om Ängelholm. Det går inte någon flygbuss eller kollektivtrafik från flygplatsen in till Ängelholm utan du får antingen hyra bil eller ta en taxi in till centrum. Du hittar taxibilar väntandes utanför flygplatsen. Inne på flygplatsen hittar du även flera firmor som erbjuder biluthyrning. För att ta dig från flygplatsen till centrala Ängelholm med bil kör du söderut via Margretetorpsvägen som tar dig in till centrum. Med bil tar resan från flygplatsen in till Ängelholm ungefär 10 minuter.


Populära flygresor till Ängelholm

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Ängelholm som hittats av användare
Flyg från San Francisco till Ängelholm
Snabbaste flygtid18t 05m
Billigaste pris10 188 kr
Flyg från Stockholm till Ängelholm
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris1 316 kr
Flyg från Washington, D.C. till Ängelholm
Snabbaste flygtid20t 15m
Billigaste pris6 762 kr
Flyg från Wien till Ängelholm
Snabbaste flygtid8t 45m
Billigaste pris6 400 kr
Flyg från Los Angeles till Ängelholm
Snabbaste flygtid17t 50m
Billigaste pris16 859 kr
Flyg från Nürnberg till Ängelholm
Snabbaste flygtid15t 05m
Billigaste pris4 069 kr
Flyg från München till Ängelholm
Snabbaste flygtid15t 15m
Billigaste pris7 606 kr
Flyg från Helsingfors till Ängelholm
Snabbaste flygtid6t 25m
Billigaste pris2 100 kr
Flyg från Edinburgh till Ängelholm
Snabbaste flygtid26t 40m
Billigaste pris6 711 kr
Flyg från Marseille till Ängelholm
Snabbaste flygtid9t 20m
Billigaste pris6 089 kr
Flyg från Madrid till Ängelholm
Snabbaste flygtid21t 40m
Billigaste pris6 470 kr

Visumkrav för att besöka Ängelholm

När du reser inom Sverige behöver du inte visa något pass. Du behöver dock kunna legitimera dig när du går på flyget. Om du reser till Ängelholm från någon annan stad i Europa och inte är medborgare i Sverige kan det räcka med att ha ett nationellt id-kort om du reser från ett annat EU-land.


Börja planera din resa till Ängelholm


De bästa sakerna att se och göra i Ängelholm

En av de populäraste sevärdheterna i Ängelholm är Ängelholms Flygmuseum. Det lilla men populära museet ligger vid Ängelhom-Helsinborg Airport och här finns några av de mest spännande planen utställda för att kika närmare på. Bland annat kan du se Gripenplanen här. Museet är populärt bland både barn och vuxna och du tar dig till museet genom att köra norrut längs med Margretetorpsvägen från centrala Ängelholm. Ett annat populärt utflyktsmål är Ängelholms Hembygdspark med sina djur, roliga lekplatser och spännande äventyrsbana. Även detta är en populär familjeaktivitet och du tar dig till Hembygdsparken genom att köra norrut längsmed Storgatan inne i centrum. Under sommaren lockar Havsbanden besökare från hela Sverige. Den fina sandstranden ligger centralt belägen mellan Råbocka och Klitterhus. Här får du en fin och härlig strand med ren sand och långgrunt vatten vilket gör den perfekt för småbarnsfamiljer. Inne i centrum kan du inte undgå att missa Storgatan som är den centrala gågatan i staden. Här finns ett stort utbud av affärer såväl som flera restauranger och caféer. Detta är en uppskattad destination både bland lokalbefolkningen och stadens besökare. För friluftsliv och naturnära upplevelser är det Kronoskogen som gäller. Här hittar du både kustområden och skog som du kan utforska via fina vandringsleder där du kan njuta av både flora och fauna.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Ängelholm ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Ängelholm ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Ängelholm så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du söker efter flyg till Ängelholm hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Ängelholm. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Andra kabinklasser för flyg till Ängelholm

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Ängelholm

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.