Flyg till Ängelholm

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 2/10
lör 9/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Ängelholm.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Billigaste flygen till flygplatser i Ängelholm

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Ängelholm från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Ängelholm

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Ängelholm

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Göteborg (GOT)

Vanligtvis är flyg till Ängelholm från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Göteborg Landvetter, vilket i genomsnitt kostar 989 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ÄNGELHOLM TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Ängelholm kostar i genomsnitt bara 1 011 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÄNGELHOLM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti20% dyrareDet kostar omkring 1 539 kr för flyg till Ängelholm från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÄNGELHOLM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars731% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Ängelholm från Stockholm Arlanda flygplats i mars än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Ängelholm?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Ängelholm?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Ängelholm för 235 kr/person, vilket är 89 % billigare än för genomsnittsflyget till Ängelholm. För att hitta de billigaste priserna till Ängelholm från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Ängelholm?

  Generellt är maj den billigaste månaden att flyga från Sverige till Ängelholm. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 236 kr. Om du inte vill besöka Ängelholm i maj bör du vänta med att flyga från Sverige till april månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 245 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Ängelholm?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Ängelholm ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 424 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Ängelholm för så lite som 692 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Ängelholm?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Ängelholm är en fredag då du kan hitta priser så låga som 1 443 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Undvik att boka avgångar för en måndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Ängelholm för flygningar en måndag på 1 575 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Ängelholm?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Ängelholm från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 428 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 1 562 kr. Flyg till Ängelholm från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Ängelholm?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Ängelholm. Om du planerar att flyga till Ängelholm, överväg då även att boka flyg till Halmstad flygplats(50 km från stadskärnan i Ängelholm), Kristianstad flygplats(84 km från stadskärnan i Ängelholm), Malmö flygplats(85 km från stadskärnan i Ängelholm) eller Växjö flygplats(137 km från stadskärnan i Ängelholm).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Ängelholm?

  Med ett genomsnittspris på 1 985 kr per person, är Kristianstad flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Ängelholm. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Ängelholm?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Ängelholm. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Ängelholm inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Ängelholm

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Ängelholm
Air Leap
8 okt.
BMA13:45Stockholm-Bromma
1t 00m
AGH14:45Ängelholm
10 okt.
AGH13:00Ängelholm
1t 00m
BMA14:00Stockholm-Bromma
1 530 kr
Hitta liknande
SAS
12 jan.
ARN03:30Stockholm Arlanda
1t 05m
AGH04:35Ängelholm
26 jan.
AGH01:40Ängelholm
1t 10m
ARN02:50Stockholm Arlanda
2 161 kr
Hitta liknande
SAS
22 okt.
ARN04:10Stockholm Arlanda
1t 25m
AGH05:35Ängelholm
22 okt.
AGH15:55Ängelholm
1t 00m
ARN16:55Stockholm Arlanda
1 003 kr
Hitta liknande
SAS
22 okt.
ARN14:20Stockholm Arlanda
1t 05m
AGH15:25Ängelholm
24 okt.
AGH15:20Ängelholm
1t 20m
ARN16:40Stockholm Arlanda
1 643 kr
Hitta liknande
Braathens Regional Aviation
20 okt.
BMA04:40Stockholm-Bromma
1t 15m
AGH05:55Ängelholm
21 okt.
AGH02:55Ängelholm
1t 15m
BMA04:10Stockholm-Bromma
1 219 kr
Hitta liknande
Braathens Regional Aviation
17 okt.
BMA08:35Stockholm-Bromma
1t 15m
AGH09:50Ängelholm
18 okt.
AGH06:20Ängelholm
1t 15m
BMA07:35Stockholm-Bromma
1 487 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Ängelholm

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Ängelholm, visa några av våra erbjudanden nedan av Braathens Regional Aviation och SAS
SAS
19 nov.
ARN03:30Stockholm Arlanda
1t 05m
AGH04:35Ängelholm
Braathens Regional Aviation
28 nov.
BMA13:20Stockholm-Bromma
1t 15m
AGH14:35Ängelholm

Vilka bolag flyger till Ängelholm?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Ängelholm

Populära flygresor till Ängelholm

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Ängelholm som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Ängelholm
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris1 219 kr

Börja planera din resa till Ängelholm