Hitta billiga flyg till Filippinerna från 5 666 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 11/12
mån 18/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Filippinerna

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Filippinerna

Bästa priset för enkelresa

5 666 kr

Bästa priset för tur- och returresa

6 586 kr

Snabbast flygtid

17t 15m

Flygs av

7 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Filippinerna från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 666 kr (Göteborg Landvetter till Manila Ninoy Aquinos internationella).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Filippinerna från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 586 kr (Stockholm Arlanda till Manila Ninoy Aquinos internationella).
Det snabbaste flyget till Filippinerna från Sverige tar 17t 15m (Göteborg Landvetter till Manila Ninoy Aquinos internationella).
Det finns 7 flygbolag som flyger till och från Filippinerna, inklusive Turkish Airlines, China Eastern och Ethiopian Air.

Trender för flygresor till Filippinerna

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Filippinerna och lägg upp den ultimata resplanen

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Filippinerna?

Bland momondos användare är den populäraste staden i Filippinerna Manila, och besöks omkring 66% mer än någon annan stad i Filippinerna. Andra städer som resenärer ofta reser till är Cebu City och Angeles City.

Hur långt är flyget från Sverige till Filippinerna?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Filippinerna beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Manila Ninoy Aquinos internationella tar i genomsnitt 24t 05m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Manila Ninoy Aquinos internationella i genomsnitt ligger på 20t 50m. Manila Ninoy Aquinos internationella är den mest populära flygplatsen i Filippinerna.

Vilka flygbolag flyger till Filippinerna?

Emirates, Qatar Airways och Turkish Airlines är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Filippinerna enligt våra uppgifter. Emirates är förstahandsvalet då 29% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Filippinerna. Tänk på att det finns 16 olika flygbolag som flyger till Filippinerna regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

De billigaste flygen till städer i Filippinerna

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Filippinerna från Sverige
Manila
Manila

Användbar information om ditt flyg till Filippinerna

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Filippinerna

Vilket är det billigaste flyget till Filippinerna?

Om du vill flyga till Filippinerna så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Cebgo, Cebu Pacific och Philippines AirAsia med priser från 95 kr, 109 kr respektive 174 kr.

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Filippinerna?

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Filippinerna?

Priserna för flyg till Filippinerna uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Filippinerna?

Från och med december 2023 finns det 26 bolag att välja mellan för flyg till Filippinerna.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Filippinerna?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Filippinerna.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Filippinerna?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Filippinerna kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Filippinerna. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


De senaste flygen hittade till populära städer i Filippinerna

Hitta flyg till dessa populära städer i Filippinerna, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Filippinerna

Dessa rutter har de billigaste flygen till Filippinerna som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmManila24t 05m7 359 kr
GöteborgManila20t 50m7 819 kr
StockholmCebu City21t 35m8 969 kr
StockholmPuerto Princesa29t 50m10 621 kr
GöteborgLegazpi City34t 05m29 375 kr

De bästa sakerna att se och göra i Filippinerna

Vilka flygbolag flyger direkt till Filippinerna?

Du kan inte flyga direkt från Sverige utan behöver mellanlanda under resans gång. Du kan bland annat boka flygbiljetter till Filippinerna med Qatar Airways och Thai Airways från Arlanda flygplats i Stockholm till Ninoy Aquino Airport i Manila med en mellanlandning i Doha eller Bangkok. Från Manila kan du flyga vidare till många andra orter i Filippinerna via inrikesflyg.

Hur många timmar tar det att flyga till Filippinerna?

Det tar lite drygt 15 timmar att resa till Filippinerna om du har en smidig mellanlandning under din flygning.

Vilken tid på året ska man resa till Filippinerna?

Vintermånaderna är den bästa tiden på året att boka flyg till Filippinerna. Detta beror på att vintern är den torraste säsongen med lägst fuktighet och mest behagliga temperaturer på ungefär 25 grader. Under sommarmånaderna är det fuktigt och regnigt i landet och temperaturerna sträcker sig över 30 grader vilket gör det svårt att ägna sig åt sightseeing. Det är även vanligare med orkaner under sommaren.

Kan man resa till Filippinerna utan pass eller visum?

Du behöver ansöka om ett visum om du ska stanna i mer än en månad när du reser från Sverige till Filippinerna. Resor till Filippinerna som är kortare än 30 dagar behöver du dock inte något visum för, men du måste i så fall kunna visa upp en returbiljett. Du behöver också ha med dig ett pass som är giltigt i minst 6 månader från och med att du planerar att lämna landet. Filippinernas ambassad i Skandinavien ligger i Oslo och det är dit du vänder dig för eventuella visumansökningar eller frågor angående inresa i landet.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Filippinerna

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Filippinerna?

    Prisbevakningen kommer att berätta för dig via e-post när priserna för flyg till Filippinerna sjunker. För att aktivera detta väljer du dina önskade resedatum och söker efter erbjudanden. När du går igenom erbjudandena kommer du se funktionen för prisbevakning. Klicka på den för att aktivera notiser.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Filippinerna med momondo?

    Genom att använda verktyg som vår "Priskalender" kan du hitta den bästa dagen att flyga tur och retur för dina resor. Vårt verktyg "Prisprognos" använder AI-teknologi för att förutsäga om du bör köpa eller avvakta med din bokning för potentiellt billigare priser. Explore visar dig alla flygalternativ från en stad eller flygplats så att du kan skapa ditt eget unika äventyr. Bloggen Discover ger också värdefull insikt i hur du kan spara pengar när du bokar din upplevelse. Efter sökningen kan du aktivera "Prisbevakning" för att hålla koll på priserna för en viss flygning och boka i rätt ögonblick.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi visar priser från över 700 konkurrenter med endast ett klick. Med alternativ från flygbolag och resebyråer från våra 30 internationella marknader har vi möjligheten att visa dig ett brett utbud av erbjudanden för ditt nästa äventyr.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Filippinerna?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Filippinerna när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Filippinerna, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Filippinerna ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Filippinerna ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Filippinerna?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Filippinerna. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Filippinerna ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Filippinerna. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Filippinerna

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.