Sök och hitta billiga flyg till Filippinerna

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Om flyg till Filippinerna

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Filippinerna

Bästa priset för enkelresa

3 446 kr

Bästa priset för tur- och returresa

7 720 kr

Snabbast flygtid

16t 20m

Flygs av

7 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Filippinerna från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 446 kr (Stockholm Arlanda till Manila Ninoy Aquinos internationella).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Filippinerna från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 720 kr (Stockholm Arlanda till Manila Ninoy Aquinos internationella).
Det snabbaste flyget till Filippinerna från Sverige tar 16t 20m (Stockholm Arlanda till Manila Ninoy Aquinos internationella).
Det finns 7 flygbolag som flyger till och från Filippinerna, inklusive KLM, Singapore Airlines och Turkish Airlines.

De billigaste flygen till städer i Filippinerna

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Filippinerna från Sverige
Manila
Manila

Användbar information om ditt flyg till Filippinerna

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Filippinerna

Om du vill flyga till Filippinerna så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Philippines AirAsia, Cebu Pacific och Cebgo med priser från 46 kr, 113 kr respektive 292 kr.

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Filippinerna beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Manila Ninoy Aquinos internationella tar i genomsnitt 19t 10m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Manila Ninoy Aquinos internationella i genomsnitt ligger på 18t 40m. Manila Ninoy Aquinos internationella är den mest populära flygplatsen i Filippinerna.

Det billigaste flyget till Filippinerna som nyligen hittades på momondo läg på 4 116 kr. Även om du inte hittar ett lika billigt flyg som detta, kom ihåg att allt under 17 078 kr ses som ett bra pris för flyg till Filippinerna. 17 838 kr är genomsnittskostnaden för att flyga till Filippinerna, medan 167 660 kr är den dyraste.De senaste flygen hittade till populära städer i Filippinerna

Hitta flyg till dessa populära städer i Filippinerna, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Filippinerna

Dessa rutter har de billigaste flygen till Filippinerna som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmManila19t 10m7 720 kr
GöteborgManila18t 40m8 266 kr
StockholmCebu City24t 20m8 650 kr
StockholmPuerto Princesa45t 50m15 592 kr
GöteborgLegazpi City25t 20m24 544 kr

De bästa sakerna att se och göra i Filippinerna

Du kan inte flyga direkt från Sverige utan behöver mellanlanda under resans gång. Du kan bland annat boka flygbiljetter till Filippinerna med Qatar Airways och Thai Airways från Arlanda flygplats i Stockholm till Ninoy Aquino Airport i Manila med en mellanlandning i Doha eller Bangkok. Från Manila kan du flyga vidare till många andra orter i Filippinerna via inrikesflyg.

Det tar lite drygt 15 timmar att resa till Filippinerna om du har en smidig mellanlandning under din flygning.

Vintermånaderna är den bästa tiden på året att boka flyg till Filippinerna. Detta beror på att vintern är den torraste säsongen med lägst fuktighet och mest behagliga temperaturer på ungefär 25 grader. Under sommarmånaderna är det fuktigt och regnigt i landet och temperaturerna sträcker sig över 30 grader vilket gör det svårt att ägna sig åt sightseeing. Det är även vanligare med orkaner under sommaren.

Du behöver ansöka om ett visum om du ska stanna i mer än en månad när du reser från Sverige till Filippinerna. Resor till Filippinerna som är kortare än 30 dagar behöver du dock inte något visum för, men du måste i så fall kunna visa upp en returbiljett. Du behöver också ha med dig ett pass som är giltigt i minst 6 månader från och med att du planerar att lämna landet. Filippinernas ambassad i Skandinavien ligger i Oslo och det är dit du vänder dig för eventuella visumansökningar eller frågor angående inresa i landet.


Internationella flygrutter till Filippinerna

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Manila
Snabbaste flygtid19t 10m
Billigaste pris7 720 kr
Flyg från Göteborg till Manila
Snabbaste flygtid18t 40m
Billigaste pris8 266 kr
Flyg från Stockholm till Cebu City
Snabbaste flygtid24t 20m
Billigaste pris8 650 kr
Flyg från Köpenhamn till Manila
Snabbaste flygtid18t 40m
Billigaste pris11 206 kr
Flyg från Stockholm till Puerto Princesa
Snabbaste flygtid45t 50m
Billigaste pris15 592 kr

Börja planera din resa till Filippinerna


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Filippinerna när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Filippinerna, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till Filippinerna ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Filippinerna. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Filippinerna. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.