Hitta billiga flyg till Puerto Princesa

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Trender för flygresor till Puerto Princesa

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Puerto Princesa och lägg upp den ultimata resplanen

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Puerto Princesa?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Puerto Princesa är en onsdag. Resenärer som väljer att resa till Puerto Princesa på en onsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 10 935 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en torsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 14 098 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Puerto Princesa.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Puerto Princesa?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Puerto Princesa oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till Puerto Princesa med avgång på eftermiddagen för så lite som 11 913 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Puerto Princesa på morgonen då priserna ligger på omkring 14 736 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Puerto Princesa?

Flygtider från Sverige till Puerto Princesa varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Puerto Princesa (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 44t 50m. En annan populär rutt från Sverige till Puerto Princesa är att flyga från Göteborg Landvetter till Puerto Princesa, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vanliga frågor om att flyga till Puerto Princesa

Det är billigast att boka flyg till Puerto Princesa i december månad då flygpriserna sjunker en aning och flygbiljetter till Puerto Princesa kostar cirka 7000-7500 SEK per person, tur och retur. Om du är ute efter bra flygresor under högsäsongen kan du hitta flyg för cirka 8000-8500 SEK per person om du är ute i god tid. Flygresor stiger sedan med cirka 1000-3000 SEK per person.

Den billigaste månaden att flyga till Puerto Princesa från Sverige är juni. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 9 523 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. september är en annan bra månad för att besöka Puerto Princesa med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 11 428 kr.


Andra kabinklasser för flyg till Puerto Princesa

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Puerto Princesa

Flygplatser nära Puerto Princesa

Nedan hittar du alla flygplatser i Puerto Princesa tillsammans med avståndet från stadens centrum

Det bästa sättet att ta dig in till stan från Puerto Princesa International Airport (PPS) är genom att boka en transfer i förväg eller ta en minibuss/van från flygplatsen. Om du bokar i förväg är det bra att göra detta samtidigt som du bokar din flygresa eller när du bokar hotell. Detta är det snabbaste och billigaste sättet att ta dig in till stan på och priserna är väldigt låga. Resan till centrum i Puerto Princesa kan kosta cirka 14 SEK och du reser då tillsammans med andra passagerare. Du kan även boka en privat transfer som kostar cirka 800 PHP (cirka 150 SEK). Detta är ett bra alternativ om ni är många som reser eller har mycket bagage.


Populära flygresor till Puerto Princesa

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Puerto Princesa som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Puerto Princesa
Snabbaste flygtid44t 50m
Billigaste pris12 645 kr

Så tar du dig runt i Puerto Princesa

Det bästa och billigaste sättet att ta dig runt i Puerto Princesa är med så kallade ”Tricycles” som är trehjulingar med en motor. Dessa kan ta upp till fyra personer och kostar cirka 2,50 PHP (cirka 0,50 SEK) per km. Jeepney är ett bra alternativ för dig som vill åka lite längre sträckor än vad en trehjuling kan ta dig. Jeepneys används som lokal transport i Puerto Princesa och dessa har en bestämd rutt som de kör så fråga innan du hoppar på om de kör till din destination. Det kostar ungefär lika mycket att åka en Jeepney som det gör med trehjuling. Tänk på att det kan bli rätt trångt ibland och om du har problem med trånga utrymmen eller andningen är det bättre att välja ett annat alternativ såsom bil. Andra populära alternativ är minibuss/van, scooter samt båt. Båt är ett bra alternativ om du vill utforska staden till havs och med minibuss kan du åka längre sträckor tvärs över ön.


Visumkrav för att besöka Puerto Princesa

Du behöver ett giltigt pass som gäller i minst sex månader efter ankomst när du reser till Puerto Princesa. Det går även bra att resa med ett provisoriskt pass men även detta måste vara giltigt i sex månader. Som svensk medborgare behöver du inget visum till Puerto Princesa men kolla gärna om det skett några ändringar innan avresa.


Börja planera din resa till Puerto Princesa


De bästa sakerna att se och göra i Puerto Princesa

Du bör ha en bra reseförsäkring när du reser till Puerto Princesa.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Puerto Princesa. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Puerto Princesa ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

När du väl ser alla flygalternativ för Puerto Princesa låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Puerto Princesa erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Puerto Princesa och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.