Hitta billiga flyg till Palanga

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 13/6
tis 20/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Palanga

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Palanga och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Palanga?

Den billigaste månaden att flyga till Palanga från Sverige är oktober. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 068 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Palanga i oktober bör du vänta med att flyga från Sverige till augusti månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 721 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Palanga?

Vår data visar att lördag är den billigaste dagen att flyga till Palanga. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 378 kr. Flyg från Sverige till Palanga en fredag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 957 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Palanga?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Palanga då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 569 kr. Att flyga till Palanga på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 2 321 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Palanga

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Palanga från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Palanga

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Palanga

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Palanga (PLQ)

Vanligtvis är flyg till Palanga från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Palanga Intl, vilket i genomsnitt kostar 2 024 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PALANGA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober50% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Palanga kostar i genomsnitt bara 1 013 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PALANGA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril88% dyrareDet kostar omkring 3 813 kr för flyg till Palanga från Stockholm Arlanda flygplats i april
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PALANGA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli500% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Palanga från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vilka bolag flyger till Palanga?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Palanga

airBaltic flyger omkring 7 flyg till Palanga under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Riga Intl, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med airBaltic var 1 150 kr (Stockholm Arlanda till Palanga). Användare har betygsatt airBaltic med 7,2/10 med över 45 omdömen på momondo.


Populära flygresor till Palanga

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Palanga som hittats av användare
Flyg från Ängelholm till Palanga
Snabbaste flygtid8t 20m
Billigaste pris6 036 kr

Börja planera din resa till Palanga


Hitta billiga flyg till andra städer i Litauen

Litauen har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Palanga.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Palanga så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.