Hitta billiga flyg till Indien från 1 609 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Indien

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Indien

Bästa priset för enkelresa

1 609 kr

Bästa priset för tur- och returresa

4 797 kr

Snabbast flygtid

18t 10m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Indien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 609 kr (Stockholm Arlanda till New Delhi Indira Gandhi Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Indien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 797 kr (Stockholm Arlanda till New Delhi Indira Gandhi Intl).
Det snabbaste flyget till Indien från Sverige tar 18t 10m (Stockholm Arlanda till New Delhi Indira Gandhi Intl).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Indien, inklusive Lufthansa, SWISS och LOT.

Trender för flygresor till Indien

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Indien och lägg upp den ultimata resplanen

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Indien?

Indien har några av världens mest välbesökta städer. Den mest populära staden att resa till i Indien är New Delhi, vilken momondos användare väljer som landningsdestination 40% oftare än andra städer. De näst populäraste städerna i Indien är Bombay och Hyderabad.

Hur långt är flyget från Sverige till Indien?

Flygtider från Sverige till Indien varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på New Delhi Indira Gandhi Intl (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 12t 35m. En annan populär rutt från Sverige till Indien är att flyga från Göteborg Landvetter till New Delhi Indira Gandhi Intl, vilket i runda slängar tar 12t 45m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vilka flygbolag flyger till Indien?

Finnair är det mest populära flygbolaget som flyger till Indien, och 34% av våra användare väljer att flyga med dem för att ta sig till Indien. Andra populära val inkluderar Turkish Airlines och Lufthansa. Det finns för närvarande totalt 15 olika flygbolag som flyger till Indien.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Indien? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Indien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Indien från Sverige
New Delhi
New Delhi

Användbar information om ditt flyg till Indien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Indien

Vilket är det billigaste flyget till Indien?

De billigaste flygen till Indien som nyligen hittats av momondos användare är 221 kr med Air India, 562 kr med IndiGo och 595 kr med SpiceJet.

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Indien?

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Indien?

Priserna för flyg till Indien uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Indien?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Indien är 27 från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Indien?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Indien.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Indien?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Indien kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Indien. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


De senaste flygen hittade till populära städer i Indien

Hitta flyg till dessa populära städer i Indien, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Indien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Indien som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmNew Delhi12t 35m5 194 kr
StockholmBombay12t 35m5 842 kr
GöteborgBombay12t 45m5 936 kr
GöteborgNew Delhi12t 45m6 061 kr
StockholmBangalore42t 15m6 354 kr
StockholmIndore19t 55m6 542 kr
StockholmPune53t 50m7 117 kr
StockholmVasco da Gama36t 15m7 211 kr
StockholmChennai26t 20m7 315 kr
StockholmKochi17t 00m7 409 kr
StockholmHyderabad22t 05m7 545 kr
StockholmKolkata20t 25m7 681 kr
StockholmBhubaneshwar28t 50m8 674 kr
StockholmVisakhapatnam19t 25m9 614 kr
GöteborgHyderabad31t 25m10 827 kr
GöteborgChennai34t 20m11 475 kr

De bästa sakerna att se och göra i Indien

Vilka flygbolag flyger direkt till Indien?

Du kan flyga direkt från Arlanda flygplats i Stockholm till India Ghandi International Airport i New Delhi med Air India. Till övriga städer i Indien får du mellanlanda längs vägen.

Hur många timmar tar det att flyga till Indien?

Med direktflyg tar det drygt 6 timmar till Indien. Flygresor till Indien med en mellanlandning tar ungefär 11 timmar om du gör ett smidigt byte under resans gång.

Vilken tid på året ska man resa till Indien?

Den bästa tiden att resa till Indien är under vintermånaderna. Då är vädret som mest behagligt i landet. I de norra delarna av landet är det som svalast under denna tid. Mellan april och juni är det som varmast i landet. Det är också under dessa månader som regnperioden infaller, så vädret är mycket varmt och fuktigt. Om du reser under denna tid kan du dock undvika hettan om du befinner dig uppe i bergen. Mellan juli och november fortsätter regnperioden, om än inte lika intensivt. Undantaget är landets sydöstra kust, där det är mycket regnigt dessa månader. Att besöka Himalaya är dock att rekommendera under dessa månader.

Kan man resa till Indien utan pass eller visum?

För att resa från Sverige till Indien behöver du ansöka om ett visum. Som nordisk medborgare räcker det med att du ansöker om visumet online om din resa är en semesterresa. Det går också att besöka India Visa Application Center i Stockholm. Du måste ha med dig ditt pass när du reser och detta ska vara giltigt i 6 månader från och med när du planerar att lämna landet. Tänk också på att du behöver ha två tomma sidor i passet för de indiska myndigheternas stämplar vid inresan.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Indien

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Indien?

    Prisbevakningen kommer att berätta för dig via e-post när priserna för flyg till Indien sjunker. För att aktivera detta väljer du dina önskade resedatum och söker efter erbjudanden. När du går igenom erbjudandena kommer du se funktionen för prisbevakning. Klicka på den för att aktivera notiser.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Indien med momondo?

    Med "Prisprognos" kan du se hur långt innan du bör boka ditt flyg. Den specificerar vilken veckodag och tid det är bäst för dig att göra din bokning. Vår "Priskalender" ger dig en överblick som visar när du kan boka din resa för lägsta möjliga pris. Genom att skapa en "Prisbevakning" kan du följa prisändringar och boka vid rätt tillfälle. Sök och filtrera efter din budget via vår funktion “Explore”. Oavsett om du letar efter idéer till ditt nästa reseäventyr eller tips på hur du sparar pengar är "Discover" ett bra ställe att börja.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi jämför flygpriser från fler än 700 konkurrenter för att hitta priset som passar dig bäst. momondo finns på fler än 30 internationella marknader och ger dig tillgång till många olika rutter och erbjudanden. Sök efter din resa på momondo för ett stort urval av olika alternativ från flygbolag och resebyråer.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Indien?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till Indien ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Indien ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Indien?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Indien. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Indien ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Indien just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Indien och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Indien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.