Flyg Asien Indien

Flyg till Indien

Tur & retur
Ekonomi
New York (NYC)
New Delhi (DEL)
fre 16/4
fre 23/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Indien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Indien

De billigaste flygen till städer i Indien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Indien från Sverige
New Delhi
New Delhi

Användbar information om ditt flyg till Indien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Indien

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Indien?

Bland momondos användare är den populäraste staden i Indien New Delhi, och besöks omkring 2 531% mer än någon annan stad i Indien. Andra städer som resenärer ofta reser till är Bombay och Bangalore.

Vilket är det billigaste flyget till Indien?

De bästa priserna som hittats på momondo för flyg till Indien är:
205 kr per person med Jet Airways
216 kr per person med Austrian Airlines
307 kr per person med AirAsia India


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Indien?

Inreserestriktioner

Indien har begränsat inresa till de flesta utländska resenärer fram till åtminstone 28 februari. Vissa berättigade utländska medborgare kan dock resa till Indien via Vande Bharat-flyg eller tredjelandsflyg. Fram till den 28 februari måste resenärer som anländer från eller har transiterat genom Storbritannien resa med direktflyg från Storbritannien till Indien. Vissa kategorier av indiska medborgare och invånare får resa in i landet på flygningar för återsändande som arrangeras av ministeriet för civil luftfart. Medborgare i Nepal och Bhutan kan också komma in i landet. Andra undantag finns för flygfrakt som transporterar varor för handel eller väsentliga varor och förnödenheter, samt för besättningsmedlemmar, hjälparbetare, städare osv. Resenärer med ett kort eller bilaga för utomeuropeiska medborgare i Indien har rätt att resa in i landet, liksom deras minderåriga barn och makar, eller studerande vid en indisk institution, om en av föräldrarna är medborgare i Indien eller innehavare av OCI-kort. Resenärer kan transitera genom Indien från ett grannland om de reser via Indien till sitt hemland. Det indiska inrikesministeriet har utfärdat nya riktlinjer som tillåter vissa kategorier av utländska medborgare att resa till Indien i affärer. Det kommer dock att kräva att de först får ett nytt företags- eller anställningsvisum. För information om kategorier och förfaranden, besök Indian Bureau of Immigration webbplats. E-visum och turistvisum är inte längre giltiga.

Inträdeskrav

Resenärer måste ha ett certifikat för ett negativt COVID-19 RT-PCR utfört inom 72 innan avgång. Alla resenärer måste besöka New Delhi flygplats webbplats och skicka in ett formulär för självdeklaration minst 72 timmar före avgång. Resenärer som har varit i Afghanistan, Bahrain, Brasilien, Frankrike, Tyskland, Irak, Kuwait, Nederländerna, Oman, Qatar, ryska, Sydafrika, Storbritannien, Ukraina eller Förenade Arabemiraten de senaste 14 dagarna måste lämna in och betala för ett molekylärt test vid ankomst.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Afghanistan, Bahrain, Frankrike, Tyskland, Irak, Kuwait, Nederländerna, Oman, Qatar, Ryssland, Ukraina eller Förenade Arabemiraten är föremål för ett molekylärt test COVID-19 vid ankomsten på egen bekostnad. Resenärer som anländer från Brasilien, Sydafrika eller Storbritannien utsätts för ett COVID-19-molekylärt test vid ankomsten och ett nytt test dag 7 på egen bekostnad. Resenärer som kommer från eller transiterar genom Storbritannien, Brasilien och Sydafrika måste sitta i karantän i minst 7 dagar även om de testar negativt vid ankomsten. Resenärer som testar negativt för COVID men satt på samma rad som, eller tre rader framför eller tre rader bakom en resenär som anländer från Storbritannien, Sydafrika eller Brasilien som testar positivt för COVID vid ankomst placeras också i institutionell karantän under minst 7 dagar i väntan på ytterligare testning. Vissa stater kräver karantän för alla individer som anländer utifrån statsgränserna utan undantag. Under den 14-dagars karantänperioden får resenärer inte använda någon form av kollektivtrafik eller visas på någon allmän plats. Resenärer kan behöva tillhandahålla kontaktuppgifter och bli ombedda att ladda ner Arogya Setu-appen.

Transiteringsregler

Resenärer får inte resa genom Bangalore, Chennai, Delhi, Hyderabad, Kolkata eller Mumbai.

Om du redan planerar att resa till Indien inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Indien? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet
New Delhi
Delhi

India Gate
Red Fort
Karol Bagh
Humayun's Tomb
National Gandhi Museum
Bombay
Maharashtra

Gateway of India
Haji Ali Dargah
Mani Bhavan
Juhu Beach
St. Thomas Cathedral
Bangalore
Karnataka

Bangalore Palatset
ISKCON Temple
Visvesvaraya Museum
Bangalore International Exhibition Centre
Gavi Gangadhareshwara Temple
Chennai
Tamil Nadu

Parthasarathy Temple
Marina Beach
Valluvar Kottam
Chennai Snake Park
Madras Music Academy
Vasco da Gama
Goa

Bogmallo Beach
Hyderabad
Telangana

Gachibowli Indoor Stadium
Taramati Baradari
Mecca Masjid
Chowmahalla Palace
Nehru Zoological Park
Kochi
Kerala

Jain Temple
Spice Market
Chinese Fishing Nets
St. Francis Church
Mattancherry Palace
Thiruvananthapuram
Kerala

Kovalam Beach
Lighthouse Beach
Shri Padmanabhaswamy Temple
Napier Museum
Hawah Beach
Kolkata
Västbengalen

Victoria Memorial
Nicco Park
Birla Planetarium
Armenian Ghat
New Market
Ahmedabad
Gujarat

Swaminarayan Temple
Sardar Patel Stadium
Jama Masjid Mosque
Hathi Singh Temple
Sanskar Kendra Museum
Amritsar
Punjab

Durgiana Temple
Golden Temple
Jallianwala Bagh
Maharaja Ranjit Singh Panorama
Pune
Maharashtra

Jawaharlal Nehru Stadium
Shaniwar Wada
Aga Khan Palace
Tribal Museum
Raja Dinkar Kelkar Museum

Billiga flyg till Indien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Indien som hittats av momondos användare i Sverige
Avgår Destination Bästa pris
Stockholm New Delhi 4 078 kr
Jönköping Bombay 12 258 kr

Flygresor till Indien

Resor till Indien är som mest populära att boka under vintermånaderna, särskilt mellan december och mars. Under denna period är vädret som mest behagligt i landet. I populära New Delhi i norra delen av Indien ligger temperaturerna på mellan 15 och 20 grader under denna period. I Mumbai som ligger på landets västkust är det ungefär 25 grader under vintermånaderna. Priserna på flyg till Indien är som högst under vintermånaderna. Det är också flest resenärer som åker under denna tid. Lågsäsongen ligger under sen vår och tidig sommar. Då är det som varmast i landet och monsunregnen infaller över hela landet. Vädret är mycket varmt och fuktigt men priserna på flyg till Indien och resor med hotell är då också som lägst. Om du reser under denna period kan du besöka bergsbyarna i Himalaya. Där är det svalare och du kan då även utnyttja de billigare priserna på flygbiljetter till Indien. Jämför priser på flyg till Indien hos momondos sökmotor. Där kan du se olika flygbolags priser i priskalendern på nätet.

Vilka flygbolag flyger direkt till Indien?

Du kan flyga direkt från Arlanda flygplats i Stockholm till India Ghandi International Airport i New Delhi med Air India. Till övriga städer i Indien får du mellanlanda längs vägen.

Hur många timmar tar det att flyga till Indien?

Med direktflyg tar det drygt 6 timmar till Indien. Flygresor till Indien med en mellanlandning tar ungefär 11 timmar om du gör ett smidigt byte under resans gång.

Vilken tid på året ska man resa till Indien?

Den bästa tiden att resa till Indien är under vintermånaderna. Då är vädret som mest behagligt i landet. I de norra delarna av landet är det som svalast under denna tid. Mellan april och juni är det som varmast i landet. Det är också under dessa månader som regnperioden infaller, så vädret är mycket varmt och fuktigt. Om du reser under denna tid kan du dock undvika hettan om du befinner dig uppe i bergen. Mellan juli och november fortsätter regnperioden, om än inte lika intensivt. Undantaget är landets sydöstra kust, där det är mycket regnigt dessa månader. Att besöka Himalaya är dock att rekommendera under dessa månader.

Kan man resa till Indien utan pass eller visum?

För att resa från Sverige till Indien behöver du ansöka om ett visum. Som nordisk medborgare räcker det med att du ansöker om visumet online om din resa är en semesterresa. Det går också att besöka India Visa Application Center i Stockholm. Du måste ha med dig ditt pass när du reser och detta ska vara giltigt i 6 månader från och med när du planerar att lämna landet. Tänk också på att du behöver ha två tomma sidor i passet för de indiska myndigheternas stämplar vid inresan.


Internationella flygrutter till Indien

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta de bästa priserna och dom bästa avgångstider
Flyg från Stockholm till New Delhi
Snabbaste flygtid
12t 25m
Billigast pris
4 078 kr
Flyg från Jönköping till Bombay
Snabbaste flygtid
46t 20m
Billigast pris
12 259 kr

Flyg Asien Indien
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass