Flyg till Los Angeles

Tur & retur
Ekonomi
Detroit (DTT)
Los Angeles (LAX)
fre 15/1
fre 22/1
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Los Angeles

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Los Angeles från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Los Angeles?

Resor till Los Angeles är populära under vår och höst då du undviker sommarens besöksvåg. Under vintern infaller stadens regnperiod vilket gör det mindre populärt att åka, men under Oscarsgalan i februari är det trots det många resenärer som tar sig till staden på västkusten. Säsongsvariationer påverkar priserna för flygbiljetter till Los Angeles och paketresor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Los Angeles? Under april och november hittar du billiga flyg till Los Angeles och vädermässigt är detta även perfekta månader för ett besök till staden. För att få ett billigt pris på din resa rekommenderas du boka din biljett ungefär 60 dagar innan avresa då det är svårt att hitta bra priser på flygstolar när du är ute i sista minuten.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Los Angeles?

447 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Los Angeles på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Las Vegas och är 91 % billigare än de flesta andra flyg till Los Angeles. För att hitta det billigaste priset till Los Angeles från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Los Angeles?

Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Los Angeles från Sverige för september. Flyg till Los Angeles i september är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 787 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Los Angeles?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Los Angeles från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Los Angeles för ungefär 3 356 kr om du gör din sökning 60 dagar innan.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Los Angeles?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Los Angeles från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 2 800 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till Los Angeles är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 004 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Los Angeles?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Los Angeles oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Los Angeles med avgång på kvällen för så lite som 2 924 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 3 518 kr. Flyg till Los Angeles från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Vilken är den bästa tiden att åka till Los Angeles för en strandsemester?

Om du planerar att spendera tid på Venice Beach under tiden som du besöker Los Angeles rekommenderar momondo att du planerar din resa för juli, augusti, eller september när temperaturerna generellt är högre och risken för regn är låg.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Los Angeles?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Los Angeles. Om du planerar att flyga till Los Angeles, överväg då även att boka flyg till Hawthorne flygplats(15 km från stadskärnan i Los Angeles), Los Angeles flygplats(15 km från stadskärnan i Los Angeles), Burbank Bob Hope flygplats(17 km från stadskärnan i Los Angeles), Long Beach Municipal flygplats(30 km från stadskärnan i Los Angeles) eller Santa Ana John Wayne flygplats(59 km från stadskärnan i Los Angeles).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Los Angeles?

Med ett genomsnittspris på 2 550 kr per person, är Santa Monica flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Los Angeles. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Hitta billiga flygbiljetter till Los Angeles

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Los Angeles
Billigast
Bäst
Snabbast
Air Canada
11 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
25t 24m
2 stopp
LAX
Los Angeles
18 feb.
LAX
Los Angeles
18t 50m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 484 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
20t 40m
2 stopp
LAX
Los Angeles
6 apr.
LAX
Los Angeles
15t 20m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 501 kr
Hitta liknande
LOT
18 maj
ARN
Stockholm Arlanda
15t 50m
1 stopp
LAX
Los Angeles
3 juni
LAX
Los Angeles
17t 00m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 692 kr
Hitta liknande
Air France
12 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
16t 10m
1 stopp
LAX
Los Angeles
6 apr.
LAX
Los Angeles
20t 05m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 708 kr
Hitta liknande
Air Canada
18 maj
ARN
Stockholm Arlanda
19t 37m
2 stopp
LAX
Los Angeles
3 juni
LAX
Los Angeles
19t 00m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 493 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 maj
ARN
Stockholm Arlanda
19t 37m
2 stopp
LAX
Los Angeles
3 juni
LAX
Los Angeles
20t 05m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 542 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Los Angeles

Om du letar efter enkelbiljetter till Los Angeles, visa några av våra erbjudanden nedan av Air Canada, Lufthansa och SWISS
Billigast
Bäst
Snabbast
Air Canada
29 mars
ARN
Stockholm Arlanda
38t 22m
2 stopp
LAX
Los Angeles
2 555 kr
Hitta liknande
Lufthansa
29 mars
ARN
Stockholm Arlanda
15t 15m
1 stopp
LAX
Los Angeles
2 630 kr
Hitta liknande
SWISS
29 mars
ARN
Stockholm Arlanda
18t 00m
1 stopp
LAX
Los Angeles
2 638 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Los Angeles?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Los Angeles

Billiga flyg till Los Angeles hittar du hos flera av de stora amerikanska flygbolagen, bland annat American Airlines. Från Sverige är det särskilt populärt att flyga med SAS, Norwegian och British Airways. I momondos priskalender online kan du jämföra priser för att hitta både datum och flygbolag som ger dig det billigaste alternativet. Momondo jämför priser från en mängd olika bolag på nätet och du kan även hitta bra priser för hotellvistelser.

Vem flyger direkt till Los Angeles? Skandinaviska SAS flyger direkt från Stockholm till Los Angeles.

Hur många timmar tar det att flyga till Los Angeles? En resa med direktflygning från Stockholm till Los Angeles tar ungefär elva och en halv timme. De flesta flygbolag erbjuder både underhållningssystem och måltider under sina långflygningar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Los Angeles till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Los Angeles plus avståndet till centrum

Los Angeles International Airport, eller LAX som den även kallas, är en av USA:s största flygplatser och här landar de flesta billiga flyg till Los Angeles. Det finns flera bussar som tar dig till stadens olika stadsdelar och områden, men det snabbaste sättet att resa till ditt boende är med bil eller taxi. Det finns alltid taxibilar väntandes utanför flygplatsen och även flera hyrbilsalternativ. Du kan antingen förboka en bil och hämta upp den när du anländer, eller hyra bilen direkt på flygplatsen.


Populära flygresor till Los Angeles

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Los Angeles som hittats av användare
Flyg från San Francisco till Los Angeles
Snabbaste flygtid
1t 32m
Billigast pris
1 054 kr

Hur tar man sig runt i Los Angeles?

Los Angeles är en mycket utspridd stad med väldigt stora avstånd. Kollektivtrafiken består av tunnelbana och bussar som är ett billigt sätt att ta sig runt på. För att ta dig till de flesta sevärdheter går det bra att förlita sig på kollektivtrafiken, men räkna med att det tar ett tag att ta sig någonstans.

Los Angeles är utan tvekan en bilarnas stad och få lokalbor använder sig av kollektivtrafiken. Det bästa är att hyra en egen bil för att ta sig runt mellan sevärdheter och för att åka till stranden. Ofta är bil både det snabbaste och smidigaste sättet att ta sig runt. Det är också ganska begränsande och aningen krångligt att ta sig runt med buss och tunnelbana.


Kan man flyga till Los Angeles utan pass eller visum?

Sverige är med i det så kallade Visa Waiver Programmet vilket innebär att du med ett svenskt pass inte behöver ansöka om ett visum innan din flygresa till Los Angeles. Inför din resa måste du dock få ett ESTA-godkännande och du rekommenderas genomföra din ansökan senast 72 timmar innan ditt flygs avgång. ESTA-ansökan görs online och tar bara ett par minuter. Ofta får du ett mail med en länk till ansökan samt information om detta från ditt flygbolag. När du reser ska du också ha med dig ditt pass som legitimation och passet ska vara giltigt i sex månader från och med din utresa ur USA. Ta även med resedokument som visar att du har en återresa från USA för att styrka att du inte kommer stanna i landet längre än tre månader, vilket är den längd på vistelsen som ESTA-ansökan tillåter.


Tips och råd om Los Angeles

Intresserad av sevärdheter i Los Angeles?

När du är i Los Angeles är naturligtvis en tripp till Hollywood och Walk of Fame ett måste. Se också till att få en skymt av den ikoniska Hollywoodskylten och kanske en guidad tur av någon av stadens stora filmstudior.

Vad bör jag packa för min resa?

Ta med en adapter samt badkläder för vistelse på stranden.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att kunna SMS:a och surfa.

Kan jag dricka kranvattnet?

Det går bra att dricka kranvattnet men det smakar inte vidare gott.

Ska jag dricksa i Los Angeles?

Dricksa alltid 20 procent.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass