Flyg till San Diego

Tur & retur
Ekonomi
Tulsa (TUL)
San Diego (SAN)
fre 18/6
fre 25/6
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till San Diego. Nuvarande restriktioner för San Diego baseras på reserestriktioner för USA.
Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i San Diego

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i San Diego från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
San Diego

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL San Diego

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till San Diego (SAN)

Vanligtvis är flyg till San Diego från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till San Diego, vilket i genomsnitt kostar 4 904 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SAN DIEGO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril19% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till San Diego kostar i genomsnitt bara 3 984 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAN DIEGO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti36% dyrareDet kostar omkring 6 662 kr för flyg till San Diego från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAN DIEGO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember353% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till San Diego från Stockholm Arlanda flygplats i november än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till San Diego?

Flyg till San Diego mellan mars och maj eller mellan september och november för att få så bra väder som möjligt och för att undvika den mest besökstäta perioden mitt under sommaren. Mellan mars och maj ligger temperaturerna i staden på 20-23 °C för att under mitten av sommaren stiga upp emot 27 °C. Mellan september och november kan du räkna med cirka 24 °C. Vintrarna är milda i San Diego men temperaturerna som då ligger på 10-12 °C gör att det är mindre populärt att boka flyg till staden som framförallt är känd för sina stränder.

När är det billigast att boka flyg till San Diego?

Billiga flyg till San Diego hittar du i maj då priserna på flygresor från Sverige är som lägst. Detta är en bra tid att resa på för att få fint väder men undvika sommarens högsäsong. Allra dyrast är det att boka flygstolar under juli då priserna på flygbiljetter till San Diego är som högst. Hos momondo kan du jämföra priser på flyg till San Diego mellan olika datum. Boka din resa två månader innan avgång för att få billiga flygbiljetter till San Diego.

Vilket är det absolut billigaste flyget till San Diego?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till San Diego för 270 kr/person, vilket är 95 % billigare än för genomsnittsflyget till San Diego. För att hitta de billigaste priserna till San Diego från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till San Diego?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till San Diego. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 059 kr. Om du inte har möjlighet att resa till San Diego i november är det också billigt att flyga i september. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 4 411 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till San Diego?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till San Diego ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 4 970 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till San Diego från Sverige för så lite som 3 934 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till San Diego?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till San Diego är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 4 687 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 5 884 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till San Diego?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till San Diego på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till San Diego på kvällen för så lite som 4 133 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 5 127 kr. Flyg till San Diego från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Vilken är den bästa tiden att åka till San Diego för en strandsemester?

Stränder som Mission Beach besöks oftast under augusti, eftersom risken för regn är låg och temperaturerna ofta ligger över 21 grader.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av San Diego?

De som flyger till San Diego kan potentiellt hitta bättre priser för San Diego Carlsbad-Palomar flygplats(47 km från stadskärnan i San Diego), Santa Ana John Wayne flygplats(126 km från stadskärnan i San Diego), Palm Springs flygplats(138 km från stadskärnan i San Diego), Long Beach Municipal flygplats(153 km från stadskärnan i San Diego) eller Ontario flygplats(155 km från stadskärnan i San Diego) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till San Diego?

Den billigaste flygplatsen i närheten av San Diego är generellt Ontario flygplats med ett genomsnittspris på 3 964 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för San Diego?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till San Diego. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du redan planerar att resa till San Diego inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till San Diego

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till San Diego
Lufthansa
2 dec.
ARN01:45Stockholm Arlanda
15t 35m
1 stopp
SAN17:20San Diego
18 jan.
SAN07:45San Diego
16t 40m
2 stopp
ARN00:25Stockholm Arlanda
5 122 kr
Hitta liknande
Lufthansa
30 nov.
ARN01:45Stockholm Arlanda
15t 35m
1 stopp
SAN17:20San Diego
15 jan.
SAN06:20San Diego
18t 00m
2 stopp
ARN00:20Stockholm Arlanda
5 080 kr
Hitta liknande
Lufthansa
1 okt.
ARN07:40Stockholm Arlanda
19t 07m
2 stopp
SAN02:47San Diego
31 okt.
SAN12:05San Diego
15t 25m
1 stopp
ARN03:30Stockholm Arlanda
5 130 kr
Hitta liknande
British Airways
30 nov.
ARN02:25Stockholm Arlanda
18t 05m
1 stopp
SAN20:30San Diego
15 jan.
SAN13:35San Diego
18t 35m
1 stopp
ARN08:10Stockholm Arlanda
5 540 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 okt.
ARN03:15Stockholm Arlanda
18t 40m
1 stopp
SAN21:55San Diego
23 okt.
SAN15:00San Diego
18t 50m
1 stopp
ARN09:50Stockholm Arlanda
4 260 kr
Hitta liknande
Iberia
14 aug.
ARN03:15Stockholm Arlanda
18t 40m
1 stopp
SAN21:55San Diego
28 aug.
SAN15:00San Diego
18t 50m
1 stopp
ARN09:50Stockholm Arlanda
5 398 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till San Diego

Om du letar efter enkelbiljetter till San Diego, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
22 okt.
ARN09:00Stockholm Arlanda
33t 43m
3 stopp
SAN18:43San Diego
4 218 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 sep.
ARN06:40Stockholm Arlanda
37t 06m
3 stopp
SAN19:46San Diego
3 883 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 okt.
ARN12:45Stockholm Arlanda
39t 13m
3 stopp
SAN03:58San Diego
3 306 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till San Diego?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till San Diego

Från Sverige går det inte några direktflyg till staden utan du behöver mellanlanda med ditt flyg till San Diego. Du hittar San Diego-flyg med bland annat SAS som mellanlandar i New York. Du kan även resa med Finnair, British Airways och Iberia. Med en snabb mellanlandning tar resan till San Diego cirka 16 timmar. Lägre priser på flygresor har ofta längre mellanlandningar och då kan restiden ta upp till drygt 20 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i San Diego till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i San Diego plus avståndet till centrum

Flyg till San Diego landar på San Diego International Airport som ligger cirka sex kilometer väster om stadens centrala delar. Från flygplatsen kan du välja mellan att ta buss eller bil in till San Diegos centrum. Busslinjen 992 är ett bra val om du vill resa till San Diego billigt från flygplatsen. Bussen stannar utanför både terminal 1 och 2 och avgår varje kvart. Bussresan in till centrum tar drygt 20 min och kostar 2,25 USD (22 SEK). Bussen stannar centralt och du kan enkelt byta till andra kollektiva färdmedel i city. På flygplatsen kan du få hjälp att hitta taxi vid taxistationen och resan in till centrum tar en kvart. Det finns även hyrbilsalternativ ute på San Diego International Airport.


Hur tar man sig runt i San Diego?

Kollektivtrafiken i San Diego består av bussar och spårvagnar. Dessa har linjer både i centrum och till stadens utkanter. Samma biljetter gäller både på bussarna och spårvagnarna och en enkelbiljett kostar 2,25 USD (22 SEK). Det finns även färjor som ingår i kollektivtrafiken och går en gång i timmen mellan Broadway Pier och Coronado. Det är mycket populärt att cykla i San Diego och det finns bra cykelvägar i staden. Du kan till och med ta med cykeln på all kollektivtrafik. Att hyra en cykel kostar ungefär 8 USD (77 SEK) per timme eller 25 USD (240 SEK) per dag. Om du vill ta taxi finns både Lyft och Uber i San Diego vilket gör det lätt att beställa en bil via mobilen.


Kan man resa till San Diego utan pass eller visum?

För att resa till USA behöver du ett elektroniskt inresetillstånd (ESTA) som du ska ansöka om på nätet senast 72 timmar innan avresa. Du måste ha med dig ditt pass som ska vara giltigt i minst ett halvår samt kunna visa upp bevis på returbiljett. Du ska även kunna ange den adress där du ska bo eller namnet på det hotell du har bokat.


Tips och råd om San Diego

Vad ska man se i San Diego?

Sevärdheter du inte ska missa när du är i San Diego är Balboa Park, Pacific Beach och Maritime Museum.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Enorma San Diego Zoo med mer än 650 olika djurarter är ett måste om du reser med barn.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det är viktigt att du har en bra reseförsäkring när du reser till USA och denna ska täcka kostnader för sjukvård som annars kan vara mycket dyrt.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

I USA förväntas det att du dricksar minst 20 % för all service.

Var ska man shoppa?

Shoppa i trendiga butiker i historiska Gaslamp Quarter eller vintagefynda i Hillcrests secondhandbutiker. (Priser kontrollerade 23/05/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass