Hitta billiga flyg till Nantes

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Nantes

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Nantes och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Nantes?

Den billigaste månaden att flyga till Nantes från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 379 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Nantes i november är det också billigt att flyga i mars. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 748 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Nantes?

Enligt våra data är söndag den billigaste veckodagen att flyga till Nantes från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en söndag var 3 185 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Flyg från Sverige till Nantes en torsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 5 454 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Nantes?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Nantes oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Nantes med avgång på morgonen för så lite som 3 407 kr. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Nantes, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 6 724 kr per biljett.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Nantes?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Nantes 37 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Nantes för i genomsnitt 3 486 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Nantes

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Nantes från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Nantes

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Nantes

Stockholm (STO) till Nantes (NTE)

Vanligtvis är flyg till Nantes från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Nantes Atlantique, vilket i genomsnitt kostar 3 486 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NANTES TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars43% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Nantes kostar i genomsnitt bara 2 044 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NANTES FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari60% dyrareDet kostar omkring 5 730 kr för flyg till Nantes från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NANTES FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli394% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Nantes från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Nantes

Hur lång tid tar det att flyga till Nantes?

En flygning till Nantes, Frankrike, tar ungefär nio timmar från Sverige. Flygturens exakta tid beror på varifrån i Sverige du flyger ifrån samt hur många stopp du behöver göra under vägen. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du störst urval av flygerbjudanden och olika rutter till Nantes. Du kan bland annat flyga med Air France eller KLM. Räkna med en flygtur på ungefär nio timmar från Stockholm. Om du flyger från Göteborgs Landvetter flygplats kan du ta dig till Nantes på ungefär fem timmar. Flygbolag som flyger från Göteborg är bland annat Air France. Flyg från Malmö till Nantes tar ungefär 18 timmar då du behöver göra två eller tre stopp under vägen.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Nantes?

Det går tyvärr inte några direktflyg från Sverige till Nantes så du får mellanlanda under vägen. Om du flyger från Stockholm Arlanda flygplats kan du resa till Nantes med Air France som då mellanlandar i Paris på Charles de Gaulle flygplats. Du kan också flyga med Wizz Air från Skavsta flygplats utanför Stockholm till Krakow där du byter till KLM som flyger till Nantes med en mellanlandning i Paris. Från Göteborgs Landvetter flygplats kan du flyga till Nantes med Air France som mellanlandar i Paris. Från Malmö kan du flyga med SAS till Barcelona med en mellanlandning i Stockholm och från Barcelona reser du sedan vidare med Volotea till Nantes.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Nantes?

Saint-Nazaire Montoir flygplats, Rennes Saint Jacques flygplats, Angers Marce flygplats, La Rochelle Laleu flygplats eller Bangor Belle-Île-en-Mer flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Nantes.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Nantes Atlantique flygplats?

Priserna för flyg till Nantes Atlantique flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Nantes Atlantique flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Nantes Atlantique flygplats är 6 från och med september. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Nantes Atlantique flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Nantes Atlantique flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Nantes Atlantique flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Nantes Atlantique flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Nantes Atlantique flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Vilka bolag flyger till Nantes?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Nantes

Vilka bolag flyger till Nantes?

Flyg med SWISS till Nantes

SWISS är ett populärt val för användare som reser till Nantes. De flyger 2 flyg i veckan till Nantes, oftast från Zürichs internationella. Biljettpriserna för SWISS beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 1 703 kr (från Göteborg Landvetter). Bland 260 omdömen har momondos användare betygsatt SWISS med ett genomsnittligt betyg på 8,0/10.

Flyg med KLM till Nantes

2 368 kr är det bästa erbjudandet för KLM tur och retur till Nantes som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. KLM har 25 avgående flyg till Nantes under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 354 momondoanvändare har recenserat KLM och ger flygbolaget 7,5/10 i genomsnittsbetyg.


Visumkrav för att besöka Nantes

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Nantes?

När du flyger till Nantes från Sverige som svensk medborgare behöver du inte ha något inresetillstånd då båda länderna är med i EU. För att legitimera dig behöver du antingen ditt pass eller ett nationellt id-kort som du gör hos polisen.


Börja planera din resa till Nantes


De bästa sakerna att se och göra i Nantes

Vad kan du se och göra i Nantes?

En av de populäraste sevärdheterna i Nantes är nöjesparken Les Machines de I’lle de  Nantes som lockar många barnfamiljer till staden. Parken har en mängd olika åkattraktion som är roliga för både stora och små. Nöjesparken ligger på ön I’lle de Nantes som är i centrum av staden. I närheten hittar du också det populära museet Musee Jules Vernes som är tillägnat den franska äventyrsförfattaren. Museet har en mängd interaktiva utställningar som är särskilt anpassade för barn för att de små ska kunna uppleva Jules Vernes värld. Du når museet genom att promenera från stadens centrum ner till floden, en promenad på ungefär två kilometer. För en historisk sevärdhet är slottet Chateau des Ducs de Bretagne ett måste. Det vackra slottets ljusa salar är fyllda av multimediainstallationer som berättar om stadens historia. När du sett utställningarna och beundrat slottets rum kan du promenera genom de vackra slottsträdgårdarna. Ett annat museum som är populärt bland besökare till Nantes är Musee d’Arts de Nantes. Detta museum har en stor samling konst med verk från 1200-talet fram till nutida konst. Bland annat hittar du kända verk av Rodin och Monet i de permanenta utställningarna.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Nantes?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Nantes.

Kan jag hitta flyg till Nantes ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Nantes ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Nantes?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Nantes.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Nantes ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Nantes. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Nantes

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.