Hitta billiga flyg till Nantes

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 21/8
sön 28/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Nantes

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Nantes från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Nantes

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Nantes

Stockholm (STO) till Nantes (NTE)

Vanligtvis är flyg till Nantes från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Nantes Atlantique, vilket i genomsnitt kostar 3 155 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NANTES TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember27% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Nantes kostar i genomsnitt bara 2 519 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NANTES FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober59% dyrareDet kostar omkring 5 470 kr för flyg till Nantes från Stockholm Arlanda flygplats i oktober
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NANTES FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember272% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Nantes från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Nantes?

En flygning till Nantes, Frankrike, tar ungefär nio timmar från Sverige. Flygturens exakta tid beror på varifrån i Sverige du flyger ifrån samt hur många stopp du behöver göra under vägen. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du störst urval av flygerbjudanden och olika rutter till Nantes. Du kan bland annat flyga med Air France eller KLM. Räkna med en flygtur på ungefär nio timmar från Stockholm. Om du flyger från Göteborgs Landvetter flygplats kan du ta dig till Nantes på ungefär fem timmar. Flygbolag som flyger från Göteborg är bland annat Air France. Flyg från Malmö till Nantes tar ungefär 18 timmar då du behöver göra två eller tre stopp under vägen.

Det går tyvärr inte några direktflyg från Sverige till Nantes så du får mellanlanda under vägen. Om du flyger från Stockholm Arlanda flygplats kan du resa till Nantes med Air France som då mellanlandar i Paris på Charles de Gaulle flygplats. Du kan också flyga med Wizz Air från Skavsta flygplats utanför Stockholm till Krakow där du byter till KLM som flyger till Nantes med en mellanlandning i Paris. Från Göteborgs Landvetter flygplats kan du flyga till Nantes med Air France som mellanlandar i Paris. Från Malmö kan du flyga med SAS till Barcelona med en mellanlandning i Stockholm och från Barcelona reser du sedan vidare med Volotea till Nantes.

325 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Nantes på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Porto och är 91 % billigare än de flesta andra flyg till Nantes. För att hitta det billigaste priset till Nantes från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Den billigaste månaden att flyga till Nantes från Sverige är februari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 501 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Nantes i februari är det också billigt att flyga i mars. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 190 kr.

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Nantes 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Nantes för i genomsnitt 3 155 kr.

Enligt våra data är fredag den billigaste veckodagen att flyga till Nantes från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en fredag var 2 792 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Flyg från Sverige till Nantes en torsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 4 275 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Nantes oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Nantes med avgång på kvällen för så lite som 2 970 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Nantes, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 4 320 kr per biljett.

Saint-Nazaire Montoir flygplats, Rennes Saint Jacques flygplats, Angers Marce flygplats, La Rochelle Laleu flygplats eller Bangor Belle-Île-en-Mer flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Nantes.

Med ett genomsnittspris på 2 346 kr per person, är La Rochelle Laleu flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Nantes. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.Vilka bolag flyger till Nantes?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Nantes

Vilka bolag flyger till Nantes?

Air France, Brussels Airlines, KLM och Ryanair är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Nantes enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Nantes med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med SWISS till Nantes

SWISS är ett populärt val för användare som reser till Nantes. De flyger 1 flyg i veckan till Nantes, oftast från Zürichs internationella. Biljettpriserna för SWISS beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 1 447 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 138 omdömen har momondos användare betygsatt SWISS med ett genomsnittligt betyg på 8,4/10.

Flyg med KLM till Nantes

1 732 kr är det bästa erbjudandet för KLM tur och retur till Nantes som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. KLM har 22 avgående flyg till Nantes under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 154 momondoanvändare har recenserat KLM och ger flygbolaget 7,6/10 i genomsnittsbetyg.


Flygplatser nära Nantes

Nedan hittar du alla flygplatser i Nantes tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Nantes centrum från flygplatsen?

När du flyger från Sverige till Nantes landar du på Nantes Atlantique Airport, Nantes, som ligger söder om stadens centrum. Från flygplatsen kan du bland annat ta flygbussen Aéroclub som går direkt in till Lieu Unique i centrala Nantes. Denna restid tar ungefär 25 minuter. Snabbast är att ta dig in till centrum med bil. Taxi väntar utanför ankomsthallen och tar dig in till centrala Nantes på ungefär en kvart. Om du hyr bil på flygplatsen och kör in till centrum själv följer du Route de Pornic norrut.


Visumkrav för att besöka Nantes

När du flyger till Nantes från Sverige som svensk medborgare behöver du inte ha något inresetillstånd då båda länderna är med i EU. För att legitimera dig behöver du antingen ditt pass eller ett nationellt id-kort som du gör hos polisen.


Börja planera din resa till Nantes


De bästa sakerna att se och göra i Nantes

En av de populäraste sevärdheterna i Nantes är nöjesparken Les Machines de I’lle de  Nantes som lockar många barnfamiljer till staden. Parken har en mängd olika åkattraktion som är roliga för både stora och små. Nöjesparken ligger på ön I’lle de Nantes som är i centrum av staden. I närheten hittar du också det populära museet Musee Jules Vernes som är tillägnat den franska äventyrsförfattaren. Museet har en mängd interaktiva utställningar som är särskilt anpassade för barn för att de små ska kunna uppleva Jules Vernes värld. Du når museet genom att promenera från stadens centrum ner till floden, en promenad på ungefär två kilometer. För en historisk sevärdhet är slottet Chateau des Ducs de Bretagne ett måste. Det vackra slottets ljusa salar är fyllda av multimediainstallationer som berättar om stadens historia. När du sett utställningarna och beundrat slottets rum kan du promenera genom de vackra slottsträdgårdarna. Ett annat museum som är populärt bland besökare till Nantes är Musee d’Arts de Nantes. Detta museum har en stor samling konst med verk från 1200-talet fram till nutida konst. Bland annat hittar du kända verk av Rodin och Monet i de permanenta utställningarna.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Nantes.

Ja. Alla flyg till Nantes ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Nantes.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Nantes. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Andra kabinklasser för flyg till Nantes

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Nantes

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.