Flyg till Nantes

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 20/9
mån 27/9

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Nantes.
Visa nuvarande reserestriktioner för Frankrike

Billigaste flygen till flygplatser i Nantes

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Nantes från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Nantes

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Nantes

Stockholm (STO) till Nantes (NTE)

Vanligtvis är flyg till Nantes från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Nantes Atlantique, vilket i genomsnitt kostar 2 121 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NANTES TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Nantes kostar i genomsnitt bara 1 418 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NANTES FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti60% dyrareDet kostar omkring 3 532 kr för flyg till Nantes från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NANTES FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober336% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Nantes från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Nantes?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Nantes?

  358 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Nantes på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Köpenhamn och är 86 % billigare än de flesta andra flyg till Nantes. För att hitta det billigaste priset till Nantes från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Nantes?

  Den billigaste månaden att flyga till Nantes från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 487 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Nantes i maj är det också billigt att flyga i september. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 762 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Nantes?

  Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Nantes 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Nantes för i genomsnitt 2 121 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Nantes?

  Enligt våra data är torsdag den billigaste veckodagen att flyga till Nantes från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en torsdag var 1 778 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Flyg från Sverige till Nantes en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 352 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Nantes?

  Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Nantes oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Nantes med avgång mitt på dagen för så lite som 1 763 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Nantes, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 668 kr per biljett.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Nantes?

  Saint-Nazaire Montoir flygplats, Rennes Saint Jacques flygplats, Angers Marce flygplats, La Rochelle Laleu flygplats eller Lorient Lann Bihoue flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Nantes.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Nantes?

  Med ett genomsnittspris på 1 913 kr per person, är La Rochelle Laleu flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Nantes. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Nantes Atlantique från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Nantes Atlantique

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Nantes Atlantique.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom less than 72 timmar innan avgången till Nantes Atlantique.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Nantes Atlantique.

Dokument
Resecertifikat - Ska fyllas i av resenärer med särskilda anledningar.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Nantes Atlantique?

Returresa till Sverige från Nantes Atlantique

Testkrav för COVID-19
Besökare från Nantes Atlantique måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Nantes Atlantique behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Nantes inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Börja planera din resa till Nantes