Flyg till Beirut

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/9
ons 6/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Beirut.
Visa nuvarande reserestriktioner för Libanon

Billigaste flygen till flygplatser i Beirut

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Beirut från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Beirut

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Beirut

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Beirut (BEY)

Vanligtvis är flyg till Beirut från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Beirut, vilket i genomsnitt kostar 2 785 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BEIRUT TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Beirut kostar i genomsnitt bara 2 284 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BEIRUT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli29% dyrareDet kostar omkring 3 590 kr för flyg till Beirut från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BEIRUT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember477% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Beirut från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Beirut?

Resor till Beirut är populära året om då det sällan blir kallt i staden. Däremot kan vintern vara mer regnig vilket gör att vår, sommar och höst är bättre tidpunkter att resa på. I slutet av sommaren är det som varmast och då sträcker sig temperaturerna upp emot 30 grader. För att hitta din flygstol och resa med hotell till ett billigt pris kan du jämföra priser för olika avresedatum i momondos priskalender på nätet.

När är det billigast att boka flyg till Beirut? Billiga flyg till Beirut hittar du i november och september. För att få resan till bästa pris bör du boka ungefär två månader innan avgång istället för att vänta till sista minuten. Flygbiljetter till Beirut är som dyrast i december och juli. Billigaste linjerna från Sverige går från Bromma flygplats utanför Stockholm.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Beirut?

  Den billigaste månaden att flyga till Beirut från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 275 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Beirut i maj bör du vänta med att flyga från Sverige till mars månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 535 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Beirut?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Beirut är 47 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 862 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Beirut även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Beirut för 2 509 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Beirut?

  Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Beirut från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 3 017 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 338 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Beirut?

  Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Beirut oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Beirut med avgång på morgonen för så lite som 2 879 kr. Flyg till Beirut är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 654 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.


Kan jag flyga till Beirut från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Beirut

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Beirut.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 96 timmar innan avgången till Beirut.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Beirut.

Dokument
Förregistreringsformulär - Resenärer måste fylla i ett registreringsformulär innan de reser till Libanon.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Beirut?

Returresa till Sverige från Beirut

Testkrav för COVID-19
Besökare från Beirut måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Beirut behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Beirut inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Beirut

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Beirut
Lufthansa
7 okt.
GOT07:30Göteborg Landvetter
14t 20m
1 stopp
BEY21:50Beirut
30 juni
BEY13:00Beirut
7t 20m
1 stopp
GOT20:20Göteborg Landvetter
2 509 kr
Hitta liknande
Lufthansa
7 okt.
GOT07:30Göteborg Landvetter
14t 20m
1 stopp
BEY21:50Beirut
24 okt.
BEY00:00Beirut
7t 50m
1 stopp
GOT07:50Göteborg Landvetter
2 517 kr
Hitta liknande
Lufthansa
7 okt.
GOT07:30Göteborg Landvetter
14t 20m
1 stopp
BEY21:50Beirut
22 okt.
BEY00:00Beirut
7t 50m
1 stopp
GOT07:50Göteborg Landvetter
2 526 kr
Hitta liknande
Lufthansa
10 okt.
GOT07:30Göteborg Landvetter
14t 20m
1 stopp
BEY21:50Beirut
22 okt.
BEY00:00Beirut
7t 50m
1 stopp
GOT07:50Göteborg Landvetter
2 535 kr
Hitta liknande
Lufthansa
20 okt.
ARN02:15Stockholm Arlanda
19t 35m
1 stopp
BEY21:50Beirut
28 nov.
BEY12:00Beirut
7t 35m
1 stopp
ARN19:35Stockholm Arlanda
2 543 kr
Hitta liknande
Lufthansa
6 okt.
ARN02:15Stockholm Arlanda
19t 35m
1 stopp
BEY21:50Beirut
20 okt.
BEY00:00Beirut
12t 20m
1 stopp
ARN12:20Stockholm Arlanda
2 552 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Beirut

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Beirut, visa några av våra erbjudanden nedan av Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
31 jan.
ARN05:50Stockholm Arlanda
12t 15m
1 stopp
BEY18:05Beirut
1 600 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 okt.
GOT08:25Göteborg Landvetter
12t 25m
2 stopp
BEY20:50Beirut
1 678 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
23 okt.
ARN07:40Stockholm Arlanda
12t 45m
1 stopp
BEY20:25Beirut
1 721 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Beirut?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Beirut

Billiga flyg till Beirut hittar du med Pegasus Airlines, Air Serbia och Aeroflot. Andra populära linjer flygs av Germania och Turkish Airlines. Tänk på att om du bokar med lågprisbolag tillkommer flera kostnader som vanligtvis är inkluderade i flygpriser, bland annat kostnader som bagageavgifter för både handbagage och incheckat bagage samt avgifter för val av sittplats. Jämför olika flygbolags priser online hos momondo för att hitta ett bra alternativ.

Vem flyger direkt till Beirut? Germania flyger direkt från Arlanda flygplats norr om Stockholm till Beirut.

Hur många timmar tar det att flyga till Beirut? Flygresor till Beirut med direktflyg tar ungefär fyra och en halv timme från Stockholm. Med en mellanlandning kan du räkna med en resa på ungefär åtta timmar.


Flygplatser nära Beirut

Nedan hittar du alla flygplatser i Beirut tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Beirut landar på Beirut – Rafic Hariri International Airport som är Libanons enda internationella flygplats. Flygplatsen är bas för landets nationella flygbolag Middle East Airlines. Eftersom flygplatsen ligger så pass nära stadskärnan tar du dig snabbt in till ditt hotell eller ditt boende. Antingen tar du en minibuss in till centrum eller så reser du med taxi.


Populära flygresor till Beirut

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Beirut som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Beirut
Snabbast flygtid6t 30m
Billigaste pris2 517 kr
Flyg från Stockholm till Beirut
Snabbast flygtid9t 10m
Billigaste pris2 543 kr

Stadens kollektivtrafik består av busslinjer som tar dig mellan stadens olika områden. Om du inte pratar arabiska kan det dock vara krånglig att ta sig fram med bussarna och det är också ett ganska långsamt färdmedel. Det mest effektiva sättet är att ta en taxi eller minibuss, den senare fungerar som en delad taxi. I Beirut har inga taxibilar taxameter så därför att det viktigt att förhandla om priset innan resans start. Dricks förväntas inte.

Centrala Beirut är kompakt så det går bra att gå mellan många sevärdheter. Om du planerar bege dig utanför stadens absoluta centrum kan det dock vara en god idé att hyra en bil för att kunna ta sig fram så att du slipper förlita dig på kollektivtrafikens bussar.


För att resa till Libanon behöver du ha ett visum. När du reser som turist går det vanligtvis bra att ansöka om visumet direkt vid den libanesiska gränsen vid flygets ankomst. Dock är det viktigt att du, innan du reser, kollar upp de senaste visumbestämmelserna hos Libanons ambassad i Stockholm alternativt hos de libanesiska myndigheterna. När du köper din flygbiljett får du ofta information om vilka dokument du behöver ha med dig på din resa. Som legitimation behöver du ha med dig ditt pass under resan. Tänk på att på grund av relationen mellan Libanon och Israel kan du få svårt att komma in i landet om du även har israeliska stämplar i ditt pass. I dagsläget finns det nämligen inget fredsavtal mellan de två länderna.


Börja planera din resa till Beirut


Intresserad av sevärdheter i Beirut?

När du befinner dig i den libanesiska staden ska du inte missa ett besök till det världskända nationalmuseet som är landets främsta kulturella center. Gör även ett besök till 1100-tals moskén Al-Omari, parken Sanayeh och den ottomanska byggnaden Grand Serail.

Vad bör jag packa för min resa?

I Beirut klär man upp sig så ta med något passande för att gå ut på middag.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort om du vill undvika höga kostnader för surf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Drick vatten på flaska istället.

Ska jag dricksa i Beirut?

Det förväntas inte men det är uppskattat.