Flyg till Beirut

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Beirut (BEY)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Beirut. Nuvarande restriktioner för Beirut baseras på reserestriktioner för Libanon.

Visa nuvarande reserestriktioner för Libanon

Billigaste flygen till flygplatser i Beirut

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Beirut från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Beirut

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Beirut

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Beirut (BEY)

Vanligtvis är flyg till Beirut från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Beirut, vilket i genomsnitt kostar 2 752 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BEIRUT TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Beirut kostar i genomsnitt bara 2 257 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BEIRUT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli29% dyrareDet kostar omkring 3 549 kr för flyg till Beirut från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BEIRUT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember477% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Beirut från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Beirut?

Resor till Beirut är populära året om då det sällan blir kallt i staden. Däremot kan vintern vara mer regnig vilket gör att vår, sommar och höst är bättre tidpunkter att resa på. I slutet av sommaren är det som varmast och då sträcker sig temperaturerna upp emot 30 grader. För att hitta din flygstol och resa med hotell till ett billigt pris kan du jämföra priser för olika avresedatum i momondos priskalender på nätet.

När är det billigast att boka flyg till Beirut? Billiga flyg till Beirut hittar du i november och september. För att få resan till bästa pris bör du boka ungefär två månader innan avgång istället för att vänta till sista minuten. Flygbiljetter till Beirut är som dyrast i december och juli. Billigaste linjerna från Sverige går från Bromma flygplats utanför Stockholm.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Beirut?

Om du inte har möjlighet att flyga till Beirut i maj är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Beirut under mars ligger i genomsnitt på 2 505 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Beirut?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Beirut från Sverige är större om du bokar 47 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Beirut för ungefär 2 829 kr om du gör din sökning 47 dagar innan. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 2 651 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Beirut?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Beirut från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 2 982 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Beirut för flygningar en söndag på 3 299 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Beirut?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Beirut oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Beirut med avgång på morgonen för så lite som 2 846 kr. Försök att inte köpa biljetter på kvällen eftersom de ligger runt 3 612 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Beirut?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Libanon resor till Beirut. Inreserestriktioner

Libanon har öppnat sina flygplatser igen med begränsad kapacitet. Människor som reser till Libanon kommer att bli skyldiga att följa testnings- och självisoleringsåtgärder för att minska spridningen av coronavirus. Kontrollera vad som gäller med flygbolaget och den libanesiska ambassaden innan du bokar.

Inträdeskrav

Resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 96 timmar före resan för att få komma in i landet. Barn under 12 år är undantagna från alla krav på PCR-test. Resenärer som lämnat Libanon under en period på högst en vecka kommer att undantas från PCR-tester när de återvänder. Resenärer måste fylla i ett "registreringsformulär för flygplatsspårning" före avresa. Resenärer som lämnat Libanon under en period på högst en vecka kommer att undantas från PCR-tester när de återvänder. Resenärer måste ladda ner den Libanesiska regeringens applikation "Covid Leb Track" på sin mobiltelefon och fylla i ett hälsointyg innan avresan. Resenärer, utom militär personal, diplomater, medlemmar av internationella organisationer, UNIFIL och medlemmar av Libanesiska socialförsäkringsfonden eller personalkooperativ, måste ha en försäkring för hela sin vistelse i Libanon, som täcker hela kostnaderna för medicinsk behandling i om de testar positivt för coronavirus. Alternativt kan försäkringen införskaffas i försäkringsluckorna vid ankomsten till Rafik Hariri International Airport i Beirut.

Karantänskrav

Alla resenärer är föremål för en 3-dagars karantän på sin bostadsort eller boende vid ankomsten. Resenärer måste genomgå ytterligare ett PCR-test i slutet av sin karantänperiod. Diplomater och deras familjer, officiella delegationer och UNFIL-tjänstemän är undantagna från karantänåtgärderna, liksom de som har mottagit COVID-19-vaccinationen, förutsatt att de har bevis för vaccination och tar ett PCR-test vid ankomsten som en försiktighetsåtgärd. Resenärer som testar positivt måste självisolera sig och följa hälsovårdsministeriets riktlinjer.

All övrig information

Särskilda begränsningar gäller för icke-syriska medborgare som passerar Libanon på väg till Syrien: Resenärer som transiterar genom Beirut (BEY) till Syrien måste ha förhandsgodkännande från de syriska myndigheterna. Personer över 12 år måste också ha ett medicinskt intyg med negativt resultat från ett COVID-19 PCR-test som utfärdats senast 96 timmar före avgång. Resenärer med resedokument för palestinska flyktingar utfärdat av Syrien är undantagna från detta krav.

Om du planerarar att resa till Beirut inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Beirut

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Beirut
Flera flygbolag
11 juni
02:30Stockholm Arlanda
12t 10m
1 stopp
14:40Beirut
7 juli
17:55Beirut
4t 45m
22:40Stockholm Arlanda
2 924 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 maj
08:40Stockholm Arlanda
12t 50m
2 stopp
21:30Beirut
22 juni
17:30Beirut
4t 45m
22:15Stockholm Arlanda
2 950 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
22 apr.
08:40Stockholm Arlanda
9t 30m
1 stopp
18:10Beirut
31 maj
00:00Beirut
9t 00m
1 stopp
09:00Stockholm Arlanda
2 702 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
21 apr.
08:40Stockholm Arlanda
9t 30m
1 stopp
18:10Beirut
28 apr.
00:00Beirut
9t 00m
1 stopp
09:00Stockholm Arlanda
2 711 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
19 apr.
08:40Stockholm Arlanda
9t 30m
1 stopp
18:10Beirut
26 apr.
00:00Beirut
9t 00m
1 stopp
09:00Stockholm Arlanda
2 719 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
22 apr.
08:40Stockholm Arlanda
9t 30m
1 stopp
18:10Beirut
31 maj
00:00Beirut
9t 00m
1 stopp
09:00Stockholm Arlanda
2 873 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Beirut

Om du letar efter enkelbiljetter till Beirut, visa några av våra erbjudanden nedan av Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
14 maj
08:40Stockholm Arlanda
9t 30m
1 stopp
18:10Beirut
1 505 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
20 apr.
08:40Stockholm Arlanda
9t 30m
1 stopp
18:10Beirut
1 539 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
25 apr.
08:40Stockholm Arlanda
9t 30m
1 stopp
18:10Beirut
1 633 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Beirut?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Beirut

Billiga flyg till Beirut hittar du med Pegasus Airlines, Air Serbia och Aeroflot. Andra populära linjer flygs av Germania och Turkish Airlines. Tänk på att om du bokar med lågprisbolag tillkommer flera kostnader som vanligtvis är inkluderade i flygpriser, bland annat kostnader som bagageavgifter för både handbagage och incheckat bagage samt avgifter för val av sittplats. Jämför olika flygbolags priser online hos momondo för att hitta ett bra alternativ.

Vem flyger direkt till Beirut? Germania flyger direkt från Arlanda flygplats norr om Stockholm till Beirut.

Hur många timmar tar det att flyga till Beirut? Flygresor till Beirut med direktflyg tar ungefär fyra och en halv timme från Stockholm. Med en mellanlandning kan du räkna med en resa på ungefär åtta timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Beirut till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Beirut plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Beirut landar på Beirut – Rafic Hariri International Airport som är Libanons enda internationella flygplats. Flygplatsen är bas för landets nationella flygbolag Middle East Airlines. Eftersom flygplatsen ligger så pass nära stadskärnan tar du dig snabbt in till ditt hotell eller ditt boende. Antingen tar du en minibuss in till centrum eller så reser du med taxi.


Hur tar man sig runt i Beirut?

Stadens kollektivtrafik består av busslinjer som tar dig mellan stadens olika områden. Om du inte pratar arabiska kan det dock vara krånglig att ta sig fram med bussarna och det är också ett ganska långsamt färdmedel. Det mest effektiva sättet är att ta en taxi eller minibuss, den senare fungerar som en delad taxi. I Beirut har inga taxibilar taxameter så därför att det viktigt att förhandla om priset innan resans start. Dricks förväntas inte.

Centrala Beirut är kompakt så det går bra att gå mellan många sevärdheter. Om du planerar bege dig utanför stadens absoluta centrum kan det dock vara en god idé att hyra en bil för att kunna ta sig fram så att du slipper förlita dig på kollektivtrafikens bussar.


Kan man flyga till Beirut utan pass eller visum?

För att resa till Libanon behöver du ha ett visum. När du reser som turist går det vanligtvis bra att ansöka om visumet direkt vid den libanesiska gränsen vid flygets ankomst. Dock är det viktigt att du, innan du reser, kollar upp de senaste visumbestämmelserna hos Libanons ambassad i Stockholm alternativt hos de libanesiska myndigheterna. När du köper din flygbiljett får du ofta information om vilka dokument du behöver ha med dig på din resa. Som legitimation behöver du ha med dig ditt pass under resan. Tänk på att på grund av relationen mellan Libanon och Israel kan du få svårt att komma in i landet om du även har israeliska stämplar i ditt pass. I dagsläget finns det nämligen inget fredsavtal mellan de två länderna.


Tips och råd om Beirut

Intresserad av sevärdheter i Beirut?

När du befinner dig i den libanesiska staden ska du inte missa ett besök till det världskända nationalmuseet som är landets främsta kulturella center. Gör även ett besök till 1100-tals moskén Al-Omari, parken Sanayeh och den ottomanska byggnaden Grand Serail.

Vad bör jag packa för min resa?

I Beirut klär man upp sig så ta med något passande för att gå ut på middag.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort om du vill undvika höga kostnader för surf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Drick vatten på flaska istället.

Ska jag dricksa i Beirut?

Det förväntas inte men det är uppskattat.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass