Hitta billiga flyg till Beirut

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/10
tis 11/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Beirut

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Beirut

Bästa priset för enkelresa

1 031 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 153 kr

Snabbast flygtid

7t 45m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Beirut från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 031 kr (Stockholm Arlanda till Beirut).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Beirut från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 153 kr (Stockholm Arlanda till Beirut).
Det snabbaste flyget till Beirut från Sverige tar 7t 45m (Stockholm Arlanda till Beirut).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Beirut, inklusive Lufthansa, Aegean Airlines och Pegasus Airlines.

Trender för flygresor till Beirut

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Beirut och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Beirut?

Den billigaste månaden att flyga till Beirut från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 3 671 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Beirut i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till maj månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 3 886 kr.

See prices from:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Beirut?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Beirut från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 4 691 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är fredag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 5 170 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Beirut?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Beirut oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Beirut med avgång på kvällen för så lite som 4 456 kr. Flyg till Beirut är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 5 111 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Beirut?

I genomsnitt tar det 4t 30m att flyga från Sverige till Beirut om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Beirut (den mest populära flygplatsen i Beirut). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Beirut ligger flygtiden på omkring 7t 35m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Beirut?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Beirut är 31 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 4 720 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Beirut

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Beirut från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Beirut

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Beirut

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Beirut (BEY)

Vanligtvis är flyg till Beirut från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Beirut, vilket i genomsnitt kostar 4 626 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BEIRUT TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars22% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Beirut kostar i genomsnitt bara 3 592 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BEIRUT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli58% dyrareDet kostar omkring 7 319 kr för flyg till Beirut från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BEIRUT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli360% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Beirut från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Beirut

Resor till Beirut är populära året om då det sällan blir kallt i staden. Däremot kan vintern vara mer regnig vilket gör att vår, sommar och höst är bättre tidpunkter att resa på. I slutet av sommaren är det som varmast och då sträcker sig temperaturerna upp emot 30 grader. För att hitta din flygstol och resa med hotell till ett billigt pris kan du jämföra priser för olika avresedatum i momondos priskalender på nätet.

När är det billigast att boka flyg till Beirut? Billiga flyg till Beirut hittar du i november och september. För att få resan till bästa pris bör du boka ungefär två månader innan avgång istället för att vänta till sista minuten. Flygbiljetter till Beirut är som dyrast i december och juli. Billigaste linjerna från Sverige går från Bromma flygplats utanför Stockholm.Hitta billiga flygbiljetter till Beirut

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Beirut

Vilka bolag flyger till Beirut?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Beirut

Vilka bolag flyger till Beirut?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Beirut från Sverige Lufthansa, Turkish Airlines, Scandinavian Airlines och Pegasus Airlines. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Aegean Airlines till Beirut

Det avgår 2 flyg med Aegean Airlines till Beirut under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Aten-Elefthérios Venizélos och det bästa biljettpriset med Aegean Airlines som hittats på momondo är 2 744 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Beirut). Aegean Airlines har ett betyg på 8,5 från 68 användaromdömen på momondo.

Flyg med SWISS till Beirut

SWISS flyger vanligtvis till Beirut 1 gång per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till Beirut från Zürichs internationella . SWISS (betyg: 8,4, 140 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från Beirut. Det bästa biljettpriset för SWISS som hittats på momondo till Beirut var från Stockholm Arlanda (2 430 kr tur och retur).


Flygplatser nära Beirut

Nedan hittar du alla flygplatser i Beirut tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Beirut landar på Beirut – Rafic Hariri International Airport som är Libanons enda internationella flygplats. Flygplatsen är bas för landets nationella flygbolag Middle East Airlines. Eftersom flygplatsen ligger så pass nära stadskärnan tar du dig snabbt in till ditt hotell eller ditt boende. Antingen tar du en minibuss in till centrum eller så reser du med taxi.


Populära flygresor till Beirut

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Beirut som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Beirut
Snabbaste flygtid4t 30m
Billigaste pris2 640 kr
Flyg från Göteborg till Beirut
Snabbaste flygtid7t 35m
Billigaste pris2 164 kr

Så tar du dig runt i Beirut

Stadens kollektivtrafik består av busslinjer som tar dig mellan stadens olika områden. Om du inte pratar arabiska kan det dock vara krånglig att ta sig fram med bussarna och det är också ett ganska långsamt färdmedel. Det mest effektiva sättet är att ta en taxi eller minibuss, den senare fungerar som en delad taxi. I Beirut har inga taxibilar taxameter så därför att det viktigt att förhandla om priset innan resans start. Dricks förväntas inte.

Centrala Beirut är kompakt så det går bra att gå mellan många sevärdheter. Om du planerar bege dig utanför stadens absoluta centrum kan det dock vara en god idé att hyra en bil för att kunna ta sig fram så att du slipper förlita dig på kollektivtrafikens bussar.


Visumkrav för att besöka Beirut

För att resa till Libanon behöver du ha ett visum. När du reser som turist går det vanligtvis bra att ansöka om visumet direkt vid den libanesiska gränsen vid flygets ankomst. Dock är det viktigt att du, innan du reser, kollar upp de senaste visumbestämmelserna hos Libanons ambassad i Stockholm alternativt hos de libanesiska myndigheterna. När du köper din flygbiljett får du ofta information om vilka dokument du behöver ha med dig på din resa. Som legitimation behöver du ha med dig ditt pass under resan. Tänk på att på grund av relationen mellan Libanon och Israel kan du få svårt att komma in i landet om du även har israeliska stämplar i ditt pass. I dagsläget finns det nämligen inget fredsavtal mellan de två länderna.


Börja planera din resa till Beirut


De bästa sakerna att se och göra i Beirut

Intresserad av sevärdheter i Beirut?

När du befinner dig i den libanesiska staden ska du inte missa ett besök till det världskända nationalmuseet som är landets främsta kulturella center. Gör även ett besök till 1100-tals moskén Al-Omari, parken Sanayeh och den ottomanska byggnaden Grand Serail.

Vad bör jag packa för min resa?

I Beirut klär man upp sig så ta med något passande för att gå ut på middag.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort om du vill undvika höga kostnader för surf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Drick vatten på flaska istället.

Ska jag dricksa i Beirut?

Det förväntas inte men det är uppskattat.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Beirut.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Beirut ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Beirut. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Beirut erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Beirut och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.