Flyg till Beirut

Tur & retur
Ekonomi
Tulsa (TUL)
Beirut (BEY)
tors 17/6
tors 24/6
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Beirut. Nuvarande restriktioner för Beirut baseras på reserestriktioner för Libanon.
Visa nuvarande reserestriktioner för Libanon

Billigaste flygen till flygplatser i Beirut

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Beirut från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Beirut

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Beirut

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Beirut (BEY)

Vanligtvis är flyg till Beirut från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Beirut, vilket i genomsnitt kostar 2 679 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BEIRUT TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Beirut kostar i genomsnitt bara 2 197 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BEIRUT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli29% dyrareDet kostar omkring 3 454 kr för flyg till Beirut från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BEIRUT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember477% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Beirut från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Beirut?

Resor till Beirut är populära året om då det sällan blir kallt i staden. Däremot kan vintern vara mer regnig vilket gör att vår, sommar och höst är bättre tidpunkter att resa på. I slutet av sommaren är det som varmast och då sträcker sig temperaturerna upp emot 30 grader. För att hitta din flygstol och resa med hotell till ett billigt pris kan du jämföra priser för olika avresedatum i momondos priskalender på nätet.

När är det billigast att boka flyg till Beirut? Billiga flyg till Beirut hittar du i november och september. För att få resan till bästa pris bör du boka ungefär två månader innan avgång istället för att vänta till sista minuten. Flygbiljetter till Beirut är som dyrast i december och juli. Billigaste linjerna från Sverige går från Bromma flygplats utanför Stockholm.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Beirut?

Den billigaste månaden att flyga till Beirut från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 189 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Beirut i maj bör du vänta med att flyga från Sverige till mars månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 439 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Beirut?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Beirut är 47 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 754 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Beirut?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Beirut från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 2 903 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 212 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Beirut?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Beirut oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Beirut med avgång på morgonen för så lite som 2 770 kr. Flyg till Beirut är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 516 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Beirut?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Libanon resor till Beirut. Inreserestriktioner

Libanon har öppnat sina flygplatser igen med begränsad kapacitet. Människor som reser till Libanon kommer att bli skyldiga att följa testnings- och självisoleringsåtgärder för att minska spridningen av coronavirus. Kontrollera vad som gäller med flygbolaget och den libanesiska ambassaden innan du bokar.

Inträdeskrav

Resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 96 timmar före resan för att få komma in i landet, såvida de inte har dokumenterat bevis på att de testat positivt för COVID-19 mer än 15 dagar före ankomst, har ett IgG-positivt test som visar tillräckliga antikroppar, eller bevis på full vaccination mer än 15 dagar före ankomst. Barn under 12 år är undantagna från alla krav på PCR-test. Resenärer som lämnat Libanon under en period på högst en vecka kommer att undantas från PCR-tester när de återvänder. Resenärer måste fylla i ett "registreringsformulär för flygplatsspårning" före avresa. Resenärer som lämnat Libanon under en period på högst en vecka kommer att undantas från PCR-tester när de återvänder. Resenärer måste ladda ner den Libanesiska regeringens applikation "Covid Leb Track" på sin mobiltelefon och fylla i ett hälsointyg innan avresan. Resenärer, utom militär personal, diplomater, medlemmar av internationella organisationer, UNIFIL och medlemmar av Libanesiska socialförsäkringsfonden eller personalkooperativ, måste ha en försäkring för hela sin vistelse i Libanon, som täcker hela kostnaderna för medicinsk behandling i om de testar positivt för coronavirus. Alternativt kan försäkringen införskaffas i försäkringsluckorna vid ankomsten till Rafik Hariri International Airport i Beirut.

Karantänskrav

Alla resenärer är föremål för en 3-dagars karantän på sin bostadsort eller boende vid ankomsten. Resenärer måste genomgå ytterligare ett PCR-test i slutet av sin karantänperiod. Diplomater och deras familjer, officiella delegationer och UNFIL-tjänstemän är undantagna från karantänåtgärderna, liksom de som har mottagit COVID-19-vaccinationen, förutsatt att de har bevis för vaccination och tar ett PCR-test vid ankomsten som en försiktighetsåtgärd. Resenärer som testar positivt måste självisolera sig och följa hälsovårdsministeriets riktlinjer.

All övrig information

Särskilda begränsningar gäller för icke-syriska medborgare som passerar Libanon på väg till Syrien: Resenärer som transiterar genom Beirut (BEY) till Syrien måste ha förhandsgodkännande från de syriska myndigheterna. Personer över 12 år måste också ha ett medicinskt intyg med negativt resultat från ett COVID-19 PCR-test som utfärdats senast 96 timmar före avgång. Resenärer med resedokument för palestinska flyktingar utfärdat av Syrien är undantagna från detta krav.

Om du redan planerar att resa till Beirut inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Beirut

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Beirut
LOT
28 juli
ARN15:30Stockholm Arlanda
6t 35m
1 stopp
BEY22:05Beirut
22 sep.
BEY23:55Beirut
6t 45m
1 stopp
ARN06:40Stockholm Arlanda
3 196 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 juli
ARN15:30Stockholm Arlanda
6t 35m
1 stopp
BEY22:05Beirut
24 sep.
BEY00:00Beirut
7t 40m
1 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
3 213 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
21 aug.
ARN07:30Stockholm Arlanda
4t 40m
BEY12:10Beirut
29 sep.
BEY02:35Beirut
10t 00m
1 stopp
ARN12:35Stockholm Arlanda
2 863 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 sep.
ARN04:10Stockholm Arlanda
10t 30m
1 stopp
BEY14:40Beirut
30 sep.
BEY00:00Beirut
7t 40m
1 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
3 071 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
25 sep.
ARN12:15Stockholm Arlanda
8t 10m
1 stopp
BEY20:25Beirut
11 okt.
BEY02:30Beirut
10t 05m
1 stopp
ARN12:35Stockholm Arlanda
3 146 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
30 aug.
ARN07:40Stockholm Arlanda
10t 30m
1 stopp
BEY18:10Beirut
6 sep.
BEY02:30Beirut
10t 05m
1 stopp
ARN12:35Stockholm Arlanda
3 171 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Beirut

Om du letar efter enkelbiljetter till Beirut, visa några av våra erbjudanden nedan av Vueling
Flera flygbolag
1 sep.
ARN04:10Stockholm Arlanda
10t 30m
1 stopp
BEY14:40Beirut
1 665 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 aug.
ARN06:25Stockholm Arlanda
12t 10m
1 stopp
BEY18:35Beirut
1 789 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 juni
NYO14:55Stockholm Skavsta
20t 40m
2 stopp
BEY11:35Beirut
1 898 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Beirut?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Beirut

Billiga flyg till Beirut hittar du med Pegasus Airlines, Air Serbia och Aeroflot. Andra populära linjer flygs av Germania och Turkish Airlines. Tänk på att om du bokar med lågprisbolag tillkommer flera kostnader som vanligtvis är inkluderade i flygpriser, bland annat kostnader som bagageavgifter för både handbagage och incheckat bagage samt avgifter för val av sittplats. Jämför olika flygbolags priser online hos momondo för att hitta ett bra alternativ.

Vem flyger direkt till Beirut? Germania flyger direkt från Arlanda flygplats norr om Stockholm till Beirut.

Hur många timmar tar det att flyga till Beirut? Flygresor till Beirut med direktflyg tar ungefär fyra och en halv timme från Stockholm. Med en mellanlandning kan du räkna med en resa på ungefär åtta timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Beirut till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Beirut plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Beirut landar på Beirut – Rafic Hariri International Airport som är Libanons enda internationella flygplats. Flygplatsen är bas för landets nationella flygbolag Middle East Airlines. Eftersom flygplatsen ligger så pass nära stadskärnan tar du dig snabbt in till ditt hotell eller ditt boende. Antingen tar du en minibuss in till centrum eller så reser du med taxi.


Hur tar man sig runt i Beirut?

Stadens kollektivtrafik består av busslinjer som tar dig mellan stadens olika områden. Om du inte pratar arabiska kan det dock vara krånglig att ta sig fram med bussarna och det är också ett ganska långsamt färdmedel. Det mest effektiva sättet är att ta en taxi eller minibuss, den senare fungerar som en delad taxi. I Beirut har inga taxibilar taxameter så därför att det viktigt att förhandla om priset innan resans start. Dricks förväntas inte.

Centrala Beirut är kompakt så det går bra att gå mellan många sevärdheter. Om du planerar bege dig utanför stadens absoluta centrum kan det dock vara en god idé att hyra en bil för att kunna ta sig fram så att du slipper förlita dig på kollektivtrafikens bussar.


Kan man flyga till Beirut utan pass eller visum?

För att resa till Libanon behöver du ha ett visum. När du reser som turist går det vanligtvis bra att ansöka om visumet direkt vid den libanesiska gränsen vid flygets ankomst. Dock är det viktigt att du, innan du reser, kollar upp de senaste visumbestämmelserna hos Libanons ambassad i Stockholm alternativt hos de libanesiska myndigheterna. När du köper din flygbiljett får du ofta information om vilka dokument du behöver ha med dig på din resa. Som legitimation behöver du ha med dig ditt pass under resan. Tänk på att på grund av relationen mellan Libanon och Israel kan du få svårt att komma in i landet om du även har israeliska stämplar i ditt pass. I dagsläget finns det nämligen inget fredsavtal mellan de två länderna.


Tips och råd om Beirut

Intresserad av sevärdheter i Beirut?

När du befinner dig i den libanesiska staden ska du inte missa ett besök till det världskända nationalmuseet som är landets främsta kulturella center. Gör även ett besök till 1100-tals moskén Al-Omari, parken Sanayeh och den ottomanska byggnaden Grand Serail.

Vad bör jag packa för min resa?

I Beirut klär man upp sig så ta med något passande för att gå ut på middag.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort om du vill undvika höga kostnader för surf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Drick vatten på flaska istället.

Ska jag dricksa i Beirut?

Det förväntas inte men det är uppskattat.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass