Sök och hitta billiga flyg till Libanon

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/10
tis 11/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Libanon

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Libanon

Bästa priset för enkelresa

1 031 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 153 kr

Snabbast flygtid

7t 45m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Libanon från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 031 kr (Stockholm Arlanda till Beirut).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Libanon från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 153 kr (Stockholm Arlanda till Beirut).
Det snabbaste flyget till Libanon från Sverige tar 7t 45m (Stockholm Arlanda till Beirut).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Libanon, inklusive Lufthansa, Aegean Airlines och Pegasus Airlines.

Trender för flygresor till Libanon

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Libanon och lägg upp den ultimata resplanen

Hur mycket kostar flyg till Libanon?

Du kan förvänta dig priser på omkring 10 791 kr för ett flyg till Libanon. Dock hittade våra användare flyg till Libanon för 999 kr, vilket är det billigaste priset vi sett för veckan som gått. Det dyraste priset per biljett tenderar att vara 79 972 kr för ett flyg till Libanon medan allt för 10 570 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.
See prices from:

Hur långt är flyget från Sverige till Libanon?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Libanon beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Beirut tar i genomsnitt 4t 30m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Beirut i genomsnitt ligger på 7t 35m. Beirut är den mest populära flygplatsen i Libanon.

Vilka flygbolag flyger till Libanon?

Det finns 22 flygbolag som regelbundet flyger till Libanon, och Lufthansa, Turkish Airlines och Scandinavian Airlines är de mest populära flygbolagen bland våra användare. Under det senaste året har 30% av de som sökt efter flyg till Libanon velat flyga med Lufthansa, vilket gör detta flygbolag till det mest populära valet bland momondos resenärer.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Libanon? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Libanon

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Libanon från Sverige

Användbar information om ditt flyg till Libanon

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Libanon

Om du vill flyga till Libanon så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Air France, Aegean Airlines och Cyprus Airways med priser från 160 kr, 918 kr respektive 1 112 kr.De senaste flygen hittade till populära städer i Libanon

Hitta flyg till dessa populära städer i Libanon, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Libanon

Dessa rutter har de billigaste flygen till Libanon som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
GöteborgBeirut7t 35m2 164 kr
StockholmBeirut4t 30m2 640 kr
NorrköpingBeirut47t 45m13 664 kr

De bästa sakerna att se och göra i Libanon

Libanon har ett behagligt klimat året om. Det gör landet till en utmärkt destination oavsett när du vill åka. De olika säsongerna påverkar däremot de aktiviteter som finns tillgängliga, samt priser på både flygresor till Libanon och resor med hotell. Under vintermånaderna är det populärt att ta sig till Libanons skidorter, bland annat Mzaar Kfardebian och Zaarour. De ligger båda uppe i bergen. Priserna på skidorternas boenden är som dyrast under vintermånaderna. Flyg till Libanon är dock billigare under denna tid, med undantag för december månad. För resor till storstaden Beirut är vår och höst att rekommendera. Vintern kan vara regnig i staden och sommaren har temperaturer på upp emot 30 grader. Denna period är också att rekommendera för friluftsaktiviteter i landet. För semesterorter och badväder är sommarmånaderna populära. Då är det framförallt semesterorter som Ain El Mreisseh eller kuststaden Tripoli som många bokar resor till. Flyg till Libanon är dock som dyrast mitt under sommaren. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika datum i priskalendern på nätet och du kan även jämföra olika bolags flygbiljetter till Libanon.

Vilka flygbolag flyger direkt till Libanon?

Det finns charterresor under sommarhalvåret som går direkt till Libanon. Med reguljära flyg får du för det mesta mellanlanda under flygresan. Du kan bland annat mellanlanda i Belgrad med Air Serbia, i Istanbul med Turkish Airlines och i Köpenhamn med SAS. Flyg från Sverige går från Arlanda flygplats i Stockholm till Beirut Rafic Hairiri International Airport i Beirut.

Hur många timmar tar det att flyga till Libanon?

Om du flyger direkt från Stockholm till Libanon tar resan ungefär 4 timmar. Med en mellanlandning ligger flygresan till Libanon på ungefär 8 timmar.

Vilken tid på året ska man resa till Libanon?

Många väljer att boka flyg till Libanon under sommaren. Landet har vackra stränder mot Medelhavet. För att undvika den mest folktäta perioden kan du resa under maj eller oktober. Temperaturerna ligger då kring 25 grader, men Libanon-resor är då ändå betydligt billigare än under sommarens högsäsong. Lågsäsongen infaller under tidig vår. Då ligger temperaturerna på ungefär 15 grader. Om du reser under denna tid hittar du billiga flyg till Libanon och kan utforska landets storstäder i behaglig temperatur.

Kan man resa till Libanon utan pass eller visum?

Du behöver ett visum för att kunna resa från Sverige till Libanon. För det mesta går det bra att ansöka om detta när du landar, men om du vill minimera tiden på flygplatsen vid ankomsten kan du ansöka om visumet via Libanons ambassad i Stockholm innan du reser. Du behöver även ha med dig ditt pass när du reser till Libanon. Tänk på att på grund av utrikesrelationerna mellan Libanon och Israel kan du få problem att åka in i landet om du har israeliska stämplar i ditt pass.

Går det att dricka kranvattnet i Libanon?

Nej, du bör istället köpa vatten på flaska eller koka kranvattnet innan du dricker det.


Internationella flygrutter till Libanon

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Beirut
Snabbaste flygtid4t 30m
Billigaste pris2 640 kr
Flyg från Göteborg till Beirut
Snabbaste flygtid7t 35m
Billigaste pris2 164 kr

Hitta flyg till Libanon

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Libanon


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Libanon. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Libanon så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Libanon låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Libanon och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.