Flyg till Israel

Tur & retur
Ekonomi
Orlando (ORL)
Tel Aviv (TLV)
tis 27/7
tis 3/8
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Israel.
Visa nuvarande reserestriktioner för Israel

De billigaste flygen till städer i Israel

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Israel från Sverige
Tel Aviv
Tel Aviv

Användbar information om ditt flyg till Israel

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Israel

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Israel?

Israel har några av världens mest välbesökta städer. Den mest populära staden att resa till i Israel är Tel Aviv, vilken momondos användare väljer som landningsdestination 293% oftare än andra städer. De näst populäraste städerna i Israel är Eilat och Ovda.

Vilket är det billigaste flyget till Israel?

De bästa priserna som hittats på momondo för flyg till Israel är:
180 kr per person med Ryanair
208 kr per person med LOT
253 kr per person med Arkia


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Israel?

Inreserestriktioner

Israel har begränsat inresa för alla resenärer som inte är israeliska medborgare eller bosatta i Israel. Flygplatsen Ben-Gurion kommer att hållas stängd för alla resenärer, både in- och utresande med undantag för flyg från Frankfurt (FRA), Heathrow (LHR), Hong Kong (HKG), Kiev (KBP), New York (JFK), New Jersey (EWR), Paris (CDG) och Toronto (YYZ). Undantag kan även förekomma till följd av humanitära behov, av speciella personliga anledningar, begravning av en nära familjemedlem, medicinsk behandling och/eller återkomst till ditt hemland. Resenärer som har ett humanitärt behov eller har ett särskilt personligt skäl att lämna Israel måste begära ett särskilt undantag från Israel under nedstängningen.

Inträdeskrav

Resenärer måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 72 timmar före avresan eller en bekräftelse på att de har vaccinerats mot COVID-19. Resenärer över 2 år måste skicka in dokumentation om ett negativt testresultat. Resenärer som redan har återhämtat sig efter en COVID-19-infektion måste förse flygbolaget med en kopia av ett positivt COVID-19-test och ett brev från sin läkare som dokumenterar deras återhämtning och godkännande för att resa.

Karantänskrav

Från och med den 20 december kommer alla länder att betraktas som länder på den "röda listan" och alla resenärer behöver slutföra en 14-dagars självisolering. Detta kan förkortas till tio dagar efter att två negativa coronavirustester har tagits (ett vid ankomst och ett efter 9 dagars självisolering). Resenärer från Storbritannien, Danmark eller Sydafrika kommer att behöva genomföra karantän på ett utsett, statligt sponsrat coronavirushotell.

Transiteringsregler

Utländska medmorgare får inte transitera igenom Israel.

All övrig information

Resenärer får inte använda kollektivtrafik för att resa till sin bostad, förutom i passagerartaxi, förutsatt att de sitter bakom föraren med öppna fönster. Familjemedlemmar som anländer tillsammans kan resa tillsammans så länge alla sitter i baksätet.

Om du redan planerar att resa till Israel inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Israel? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet
Tel Aviv

Karmel Market
Migdal Shalom Tower
Gordon Gallery
Charles Bronfman Auditorium
Tel Aviv Performing Arts Center
Eilat

North Beach
Dolphin Reef
Eilat Museum and Art Gallery
Underwater Observatory Marine Park
Haifa

Railway Museum
Hecht Museum
Montfort Castle
Le Destroit
Château Pèlerin

Billiga flyg till Israel

Dessa rutter har de billigaste flygen till Israel som hittats av momondos användare i Sverige
Avgår Destination Bästa pris
Stockholm Tel Aviv 1 033 kr

Flyg till Israel

Resor till Israel bjuder både på historiska sevärdheter, vacker natur, sol och bad samt kultur och nattliv. Det finns med andra ord något för alla! För ett land som till storleken inte är särskilt stort finns en enorm mängd av upplevelser och varierade destinationer. Tack vare att avstånden inte är särskilt stora är det enkelt att ta sig runt mellan olika städer och orter för att se så mycket som möjligt under resan. De flesta flyg till Israel landar i storstaden Tel Aviv som är känt både för sitt nattliv, sina kulturella institutioner och sina stränder. Stadens kust sträcker sig 14 km längs med Medelhavet. Här finns både stränder för festsugna och familjevänligt strandhäng. Tel Aviv är en mycket trendig stad och du hittar både konstmuseum som Tel Aviv Museum of Art samt gallerier med samtida konst och världskänd gatukonst. Cocktailbarer, klubbar och restauranger för alla smaker är även något som lockar resenärer. Historiska Jerusalem är en annan populär destination i Israel och det går även att göra dagsutflykter till staden från Tel Aviv. En helig stad för flera olika folkslag och en tusenårig historia gör att det finns monument och byggnader från flera historiska eror. Andra städer och destinationer som är populära är bland annat Haifa och Eilat.

Flyg till Israel landar i storstaden Tel Aviv. Därifrån tar du dig enkelt vidare till inrikesdestinationer i landet. Pris på flygbiljetter till Israel varierar, beroende på vilken del av året du reser – och vilket flygbolag du väljer. Lägst priser på flygstolar hittar du om du bokar under januari månad då landet har sin lågsäsong. juli och augusti har allra högst priser på flygresor till Israel. Jämför priser mellan olika flygbolag hos momondo för att hitta ett billigt pris på nätet. Du kan även jämföra inrikesflyg online och hitta resor med hotell.

Vilka flygbolag flyger direkt till Israel?

Du kan flyga direkt från Sverige till Israel med Norwegian. Norwegians flyg avgår från Arlanda flygplats utanför Stockholm och landar på Ben Guiron International Airport i Tel Aviv. Många flygrutter mellanlandar dock under vägen och detta gäller även när du reser till andra orter i Israel. Från Tel Aviv kan du bland annat flyga vidare till Ramon Airport i Eilat. Populära flygbolag som har flyg till Israel är bland annat SWISS, Finnair och Ukraine International Airlines. Billiga flygrutter hittar du bland annat med easyJet, Ryanair och Blue Air.

När är bästa tiden att åka till Israel?

Sen vår och höst är de två bästa tiderna under året att besöka Israel för ett behagligt väder. Högsäsongen i landet infaller under sommaren men då blir det både mycket varmt samt många besökare vid sevärdheter och i städer. Vintern i Israel för ofta med sig mycket regn. Tänk även på att priser på både flyg och boenden är högre runt judiska högtider då många besöker landet.

Hur många timmar tar det att flyga till Israel?

En direktresa till Israel tar ungefär fyra och en halv timme från Sverige. Med mellanlandningar kan du räkna med ungefär sju timmars restid. För längre flygningar erbjuds ofta både underhållning och måltider under resans gång.

Kan man resa till Israel utan pass eller visum?

Som svensk medborgare behöver du inte något visum när du reser till Israel på semester under 90 dagar. När du reser in i landet får du ett inresekort istället för e-stämpel i passet vilket är ett bevis för att du kommit in i landet lagligt. Detta måste du spara i passet för att kunna visa upp vid utresan samt när du checkar in på de flesta hotell. Du måste ha med ditt pass under resan och detta måste vara giltigt i sex månader från och med att du lämnar landet. Du ska också kunna visa upp en returbiljett när du reser in i landet. Kontrollera alltid bestämmelser kring inresa då dessa regler kan förändras i sista minuten.


Internationella flygrutter till Israel

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta de bästa priserna och dom bästa avgångstider
Flyg från Stockholm till Tel Aviv
Snabbaste flygtid
11t 30m
Billigast pris
1 033 kr

Hitta flyg till Israel

Välj en flygdestination nedan

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass