Flyg till Israel

fre 27/3
fre 3/4
Alla månader
Jämför momondo med |

De billigaste flygen till städer i Israel

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Israel

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Israel? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet
Tel Aviv
Karmel Market
Migdal Shalom Tower
Gordon Gallery
Tel Aviv Performing Arts Center
Charles Bronfman Auditorium
Eilat
North Beach
Dolphin Reef
Eilat Museum and Art Gallery
Underwater Observatory Marine Park
Haifa
Railway Museum
Le Destroit
Château Pèlerin
Stella Maris Monastery
Haifa Museum of Art

Billiga flyg till Israel

Se de billigaste flygresorna till Israel som hittats av momondos användare
Avgår Destination Bästa pris
Stockholm Tel Aviv 1 969 kr
Göteborg Tel Aviv 5 231 kr

Flyg till Israel

Resor till Israel bjuder både på historiska sevärdheter, vacker natur, sol och bad samt kultur och nattliv. Det finns med andra ord något för alla! För ett land som till storleken inte är särskilt stort finns en enorm mängd av upplevelser och varierade destinationer. Tack vare att avstånden inte är särskilt stora är det enkelt att ta sig runt mellan olika städer och orter för att se så mycket som möjligt under resan. De flesta flyg till Israel landar i storstaden Tel Aviv som är känt både för sitt nattliv, sina kulturella institutioner och sina stränder. Stadens kust sträcker sig 14 km längs med Medelhavet. Här finns både stränder för festsugna och familjevänligt strandhäng. Tel Aviv är en mycket trendig stad och du hittar både konstmuseum som Tel Aviv Museum of Art samt gallerier med samtida konst och världskänd gatukonst. Cocktailbarer, klubbar och restauranger för alla smaker är även något som lockar resenärer. Historiska Jerusalem är en annan populär destination i Israel och det går även att göra dagsutflykter till staden från Tel Aviv. En helig stad för flera olika folkslag och en tusenårig historia gör att det finns monument och byggnader från flera historiska eror. Andra städer och destinationer som är populära är bland annat Haifa och Eilat.

Flyg till Israel landar i storstaden Tel Aviv. Därifrån tar du dig enkelt vidare till inrikesdestinationer i landet. Pris på flygbiljetter till Israel varierar, beroende på vilken del av året du reser – och vilket flygbolag du väljer. Lägst priser på flygstolar hittar du om du bokar under januari månad då landet har sin lågsäsong. juli och augusti har allra högst priser på flygresor till Israel. Jämför priser mellan olika flygbolag hos momondo för att hitta ett billigt pris på nätet. Du kan även jämföra inrikesflyg online och hitta resor med hotell.

Vilka flygbolag flyger direkt till Israel?

Du kan flyga direkt från Sverige till Israel med Norwegian. Norwegians flyg avgår från Arlanda flygplats utanför Stockholm och landar på Ben Guiron International Airport i Tel Aviv. Många flygrutter mellanlandar dock under vägen och detta gäller även när du reser till andra orter i Israel. Från Tel Aviv kan du bland annat flyga vidare till Ramon Airport i Eilat. Populära flygbolag som har flyg till Israel är bland annat SWISS, Finnair och Ukraine International Airlines. Billiga flygrutter hittar du bland annat med easyJet, Ryanair och Blue Air.

När är bästa tiden att åka till Israel?

Sen vår och höst är de två bästa tiderna under året att besöka Israel för ett behagligt väder. Högsäsongen i landet infaller under sommaren men då blir det både mycket varmt samt många besökare vid sevärdheter och i städer. Vintern i Israel för ofta med sig mycket regn. Tänk även på att priser på både flyg och boenden är högre runt judiska högtider då många besöker landet.

Hur många timmar tar det att flyga till Israel?

En direktresa till Israel tar ungefär fyra och en halv timme från Sverige. Med mellanlandningar kan du räkna med ungefär sju timmars restid. För längre flygningar erbjuds ofta både underhållning och måltider under resans gång.

Kan man resa till Israel utan pass eller visum?

Som svensk medborgare behöver du inte något visum när du reser till Israel på semester under 90 dagar. När du reser in i landet får du ett inresekort istället för e-stämpel i passet vilket är ett bevis för att du kommit in i landet lagligt. Detta måste du spara i passet för att kunna visa upp vid utresan samt när du checkar in på de flesta hotell. Du måste ha med ditt pass under resan och detta måste vara giltigt i sex månader från och med att du lämnar landet. Du ska också kunna visa upp en returbiljett när du reser in i landet. Kontrollera alltid bestämmelser kring inresa då dessa regler kan förändras i sista minuten.


Hitta flygbiljetter till populära städer i Israel

Upptäck städer som momondos användare älskar i Israel

Internationella flygrutter till Israel

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta de bästa priserna och dom bästa avgångstider
Flyg från Stockholm till Tel Aviv
Snabbaste flygtid
6t 50m
Billigast pris
1 969 kr
Flyg från Gothenburg till Tel Aviv
Snabbaste flygtid
27t 01m
Billigast pris
5 231 kr