Hyrbilar i Israel

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Israel? Sök och jämför priser här!

Tel Aviv, Israel
29 mar — 5 apr
Samma avlämingsplats
Tel Aviv, Israel
ons 29/3
12:00
ons 5/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Israel

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Israel
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

759 kr/dag

(20 apr - 22 apr)
Smart Fortwo
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

851 kr/dag

(9 apr - 20 apr)
Toyota Yaris
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

864 kr/dag

(9 apr - 20 apr)
Citroen C3
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

930 kr/dag

(31 mar - 3 apr)
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

983 kr/dag

(20 apr - 22 apr)
Volkswagen up!
Suzuki Vitara/Escudo
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

1 046 kr/dag

(9 apr - 20 apr)
Suzuki Vitara/Escudo
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

1 120 kr/dag

(20 apr - 22 apr)
Mercedes-Benz GLA
Volkswagen Jetta
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

1 136 kr/dag

(9 apr - 20 apr)
Volkswagen Jetta
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

1 174 kr/dag

(20 apr - 22 apr)
Renault Captur

Information om biluthyrning i Israel

Trafikreglerna i Israel påminner i mångt och mycket om de svenska reglerna. Var noga med att följa vägskyltar som anger hastighetsbegränsningar och liknande, då du kan få böter annars. Alkoholgränsen är mycket låg, särskilt om du är under 24 år, och det är bäst att undvika att dricka alkohol över huvud taget timmarna innan du ska köra för att vara på den säkra sidan. Håll inte i mobilen när du kör, då det kan ge böter. Det är tillåtet att prata i telefon om du använder handsfree. Det finns en del områden i Jerusalem där det bor i huvudsak ultraortodoxa judar, och där bör du inte köra bil under sabbaten som är mellan fredag kväll och lördag kväll. Du lär inte få böter om du kör bil under sabbaten, men av respekt för dem som bor där väljer många turister att inte köra just i dessa områden.

Om du har ett svenskt körkort behöver du inte skaffa ett internationellt körkort för att använda dig av biluthyrning i Israel, eftersom det är skrivet med latinska bokstäver. Är ditt körkort från ett annat land där man använder ett annat alfabet behöver du dock skaffa ett internationellt körkort, vilket görs på nätet. Du behöver ha med dig ditt pass och ett giltigt kreditkort, och alla dokument behöver vara utfärdade i samma namn. För det mesta måste du vara minst 21 år gammal för att få hyra bil i Israel, och för billig biluthyrning brukar man behöva vara minst 25 år. Är du yngre läggs nämligen en extra avgift till din biluthyrningskostnad. Det brukar gå smidigt för EU-medborgare att boka biluthyrning i Israel.

Många delar av Israel har lite trafik, men runt omkring storstäderna kan det bli en del trafikstockningar. I Tel Aviv-distriktet, där Tel Aviv är huvudstaden, är det särskilt mycket trafik och området har räknats bland ett av de mest trafikerade i hela världen sett till hur lång tid man får spendera i bilköer. Även i området kring Jerusalem kan det bli mycket trafik. Om du ska spendera mest tid i dessa städer är det mer praktiskt att ta sig runt med hjälp av kollektivtrafiken, medan biluthyrning i Israel underlättar utflykter till andra ställen som ligger mer avlägset. Om du ska parkera i städerna behöver du vara uppmärksam på blå och vita linjer vid vägkanten som anger att du behöver betala parkeringsavgift. Det kan vara mycket svårt att hitta parkering i städerna, men det underlättar om du har en liten bilmodell som inte behöver en stor parkeringsficka.


Erbjudanden på hyrbilar i Israel

Hitta rätt hyrbil för dig i Israel

Bilar i Liten

401 kr - 829 kr

Alla biltyper

753 kr - 1 724 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Israel är 627 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Israel är november. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 401 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 46 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Israel. Genomsnittspriset för en hyrbil i Israel kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Israel som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Israel är 877 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Israel är augusti. Då är priset 33% lägre än under resten året och ligger på bara 596 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 25 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Israel. Genomsnittspriset för en hyrbil i Israel kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Israel som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Israel är 1 451 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Israel är mars. Då är priset 74% lägre än under resten året och ligger på bara 388 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Israel. Genomsnittspriset för en hyrbil i Israel kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Israel som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Israel är 910 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Israel är augusti. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 639 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 22 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Israel. Genomsnittspriset för en hyrbil i Israel kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Israel som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Israel är 2 588 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Israel är juli. Då är priset 73% lägre än under resten året och ligger på bara 702 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 56% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Israel. Genomsnittspriset för en hyrbil i Israel kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Israel som hittats på momondo under den senaste veckan.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

759 kr/dag

(20 apr - 22 apr)
Smart Fortwo
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

851 kr/dag

(9 apr - 20 apr)
Toyota Yaris
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

864 kr/dag

(9 apr - 20 apr)
Citroen C3

Hyrbilsleverantörer i Israel

Alla större biluthyrningsfirmor i Israel

Sunnycars

65 platser

Eldan

27 platser

Sixt

27 platser

CalAuto

23 platser

Europcar

23 platser

keddy by Europcar

21 platser

Hertz

20 platser

Budget

18 platser

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Israel

Sevärdheter i närheten:

Jaffa Gate41,1 km
Västra muren41,6 km

Sevärdheter i närheten:

Jaffa Gate228,9 km
Västra muren229,0 km

Sevärdheter i närheten:

Jaffa Gate205,9 km
Västra muren206,0 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Israel

Nedan visas de mest populära hotellen i Israel

Biluthyrning i Israel

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Israel och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

CalAuto tenderar ha de billigaste hyrbilarna i Israel. Användare hittar ofta priser så låga som 275 kr/dag när de bokar via CalAuto. Sannolikheten är stor att du hittar hyrbilserbjudanden via CalAuto som är lägre än det genomsnittliga nationella priset på 612 kr/dag. Dessa priser kan variera beroende på vilken typ av bil du hyr och i vilken stad du gör det.

För närvarande är det populäraste biluthyrningsföretaget i Israel CalAuto. 2 användare har gett CalAuto ett genomsnittligt betyg på 6,4 av 10 för deras kundservice och högkvalitativa hyrbilar. Under den senaste månaden valde 40 % av våra användare CalAuto då de behövde en hyrbil i Israel.


Hyrbilar på populära flygplatser i Israel

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Israel

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Mellanöstern

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Mellanöstern

Börja planera din resa till Israel


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Israel eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Israel. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.