Biluthyrning i Arezzo, Italien

Vill du hyra en bil billigt i Arezzo, Italien? Sök och jämför priser här

Arezzo, TO, Italien
7 dec — 14 dec
Samma avlämingsplats
Arezzo, TO, Italien
tis 7/12
12:00
tis 14/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Arezzo

Alla större biluthyrningsfirmor i Arezzo, Italien
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

8,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

8,0
2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

6,0
4 platser
3 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Arezzo, Italien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Bologna Guglielmo Marconi flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Arezzo

Hittills i november har det gjorts 5 sökningar på momondo efter hyrbilar i Arezzo.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Arezzo för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Budget och Hertz är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Arezzo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Arezzo, Italien?

Hastighetsgränsen i Arezzo är 50 km/t om inget annat anges. Arezzo har en hastighetsgräns på 90 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Arezzo ligger hastighetsgränsen generellt på 130 km/t.

Vilken bil väljer flest att hyra i Arezzo?

De flesta av momondos användare hyr modellen Fiat Panda i Arezzo, även om typen Hyundai Accent är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Fiat Panda ligger priserna generellt på 265 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Fiat Panda i Arezzo för så lite som 93 kr per dag. Hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Arezzo kostar i genomsnitt 364 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 96 kr per dag.

Hur är vädret i Arezzo, Italien i november?

Under november är medeltemperaturen i Arezzo 9 °C och den förväntade nederbörden är 93 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Arezzo.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Vädret i Arezzo under november kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Arezzo. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Arezzo tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Fiat Panda, Hyundai Accent och Class Mini Car.

Är vädret i Arezzo representativt för resten av Toscana?

Om du letar efter en hyrbil i Arezzo för en bilresa till närliggande områden under november månad är det viktigt att veta att resten av Toscana vanligtvis har en temperatur på 10 °C och en nederbörd på omkring 99,8 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Arezzo

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Arezzo

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Toscana

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som , och inom Toscana

Börja planera din resa till Arezzo