Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Catania, Sicilien

Vill du hyra en bil billigt i Catania, Sicilien? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
tors 20/6
tors 27/6

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Catania, Sicilien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Catania, Sicilien
Ekonomi86 kr per dag
Kompakt71 kr per dag
Medelstor177 kr per dag
SUV133 kr per dag
Mini77 kr per dag
Kompakt SUV118 kr per dag
Kompakt kombi120 kr per dag
Leverantörens val149 kr per dag
Medelstor SUV249 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Catania

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Catania

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Catania?

De billigaste hyrbilarna i Catania hittas generellt genom SURPRICE CAR RENTAL . När du bokar med SURPRICE CAR RENTAL kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 77 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Catania är 190 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Catania?

Bilmodellen Jeep Renegade är den mest populära bilen att hyra i Catania enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Jeep Renegade för så lite som 122 kr/dag i Catania, men generellt kan du vänta dig priser på runt 609 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Catania är modellen Fiat 500 för ett genomsnittspris på 427 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 98 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Catania, Sicilien

Hitta rätt hyrbil för dig i Catania

Liten bilar

41 kr - 504 kr

Alla biltyper

41 kr - 774 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Catania, Italien är 246 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Catania, Italien är december. Då är priset 84% lägre än under resten året och ligger på bara 41 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Catania. Genomsnittspriset för en hyrbil i Catania kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Catania av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Catania, Italien är 384 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Catania, Italien är februari. Då är priset 82% lägre än under resten året och ligger på bara 72 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 12% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Catania. Genomsnittspriset för en hyrbil i Catania kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Catania av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Catania, Italien är 779 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Catania, Italien är april. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 502 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 57% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Catania. Genomsnittspriset för en hyrbil i Catania kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Catania, Italien är 300 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Catania, Italien är mars. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 127 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 12 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Catania. Genomsnittspriset för en hyrbil i Catania kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Catania av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Catania, Italien är 988 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Catania, Italien är april. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 526 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 66% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Catania. Genomsnittspriset för en hyrbil i Catania kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Catania, Italien är 827 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Catania, Italien är juni. Då är priset 18% lägre än under resten året och ligger på bara 686 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 59% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Catania. Genomsnittspriset för en hyrbil i Catania kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Catania, Italien är 424 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Catania, Italien är mars. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 310 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Catania. Genomsnittspriset för en hyrbil i Catania kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

71 kr/dag

(22 jun - 3 jul)
Renault Captur
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

77 kr/dag

(21 jun - 28 jun)
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

86 kr/dag

(21 jun - 28 jun)
Opel Corsa

Hyrbilsleverantörer i Catania

Alla större biluthyrningsfirmor i Catania, Sicilien

Enterprise Rent-A-Car

2 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

7,9

Target Italy

3 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

8,0

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

8,9

Comfort

8,9

Övergripande

8,9

Upphämtning/avlämning

8,6

Bäst

8,6

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

9,2

Comfort

8,4

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,7

Bäst

7,7

Hertz

4 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,4

Övergripande

5,6

Upphämtning/avlämning

4,5

Bäst

5,2

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

6,4

Comfort

5,5

Övergripande

5,1

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

4,8

Europcar

2 platser
Översikt

Renlighet

4,6

Comfort

4,6

Övergripande

4,6

Upphämtning/avlämning

4,6

Bäst

6,0

Sunnycars

9 platser

Bra att veta om hyrbilar i Catania

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Catania.

Mest populära uthyrningsföretag

SURPRICE CAR RENTAL

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

162 kr

Mest populära modellen

Jeep Renegade
Den mest populära biluthyrningsfirman i Catania som hittats på momondo den här månaden är SURPRICE CAR RENTAL . Andra toppval för biluthyrningsföretag är Brid och AcaRent
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Catania under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Catania är 162 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 364 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Catania under de senaste 7 dagarna är av modellen Jeep Renegade. Våra användare föredrar också Fiat 500 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Catania – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Catania och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Catania, Italien i juli?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i juli i Catania kan förvänta dig att betala cirka 631 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 210 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Catania. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Catania i juli hittade ett genomsnittspris på 323 kr - men priser så låga som 100 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Catania, Italien?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Catania. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Catania när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Catania under juli månad?

Med genomsnittstemperaturer på 26 °C och en nederbörd på 9 mm är en cabriolet det bästa alternativet att hyra i juli månad. Att hyra en cabriolet i Catania är ett spännande sätt att uppleva omgivningarna utan att behöva oroa sig för dåligt väder. Det är dock smart att dubbelkolla väderprognosen innan din resa utifall du skulle behöva justera ditt val av bil. Att hyra en Cabriolet i Catania kommer i genomsnitt kosta dig 720 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Catania, Italien?

Om du hyr ett fordon i Catania tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Catania ligger hastighetsgränsen runt 90 km/t. Om du kör på motorvägen i Catania ligger hastighetsgränsen på 130 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Fiat 500C i Catania?

Hur är vädret i Catania, Italien i juni?

I juni får Catania vanligtvis en nederbörd på 6 mm och har en medeltemperatur på 22 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Catania då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Catania representativt för resten av Sicilien?

Klimatet i Sicilien under juni månad har vanligtvis en temperatur på 22 °C med en förväntad nederbörd på 10,3 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Catania till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Catania?

Priserna för bilar i Catania uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Catania?

Från och med juni 2024 finns det 134 bolag att välja mellan för bilar i Catania.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Catania?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Catania. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Catania?

För att få hyra en bil i Catania måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Catania?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Catania kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Catania?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Catania genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Catania med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Catania eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Catania på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Catania.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Catania som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Catania med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Catania med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Catania.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Catania

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 20/6
12:00
tors 27/6
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Catania

Populära hyrbilstyper i Catania