Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Olbia, Sardinien

Vill du hyra en bil billigt i Olbia, Sardinien? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Mon 24/6
Mon 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Olbia, Sardinien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Olbia, Sardinien
Ekonomi232 kr per dag
Kompakt312 kr per dag
Medelstor504 kr per dag
Mini219 kr per dag
Kompakt SUV287 kr per dag
Leverantörens val314 kr per dag
Kompakt kombi371 kr per dag
Medelstor SUV409 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Olbia

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Olbia

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Olbia?

De billigaste hyrbilarna i Olbia hittas generellt genom Rental4Leisure. När du bokar med Rental4Leisure kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 63 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Olbia är 94 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Olbia?

De flesta av momondos användare hyr modellen Fiat Panda i Olbia, även om typen Fiat 500 är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Fiat Panda ligger priserna generellt på 385 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Fiat Panda i Olbia för så lite som 65 kr per dag. Hyrbilar av modellen Fiat 500 i Olbia kostar i genomsnitt 389 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 65 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Olbia, Sardinien

Hitta rätt hyrbil för dig i Olbia

Liten bilar

55 kr - 534 kr

Alla biltyper

53 kr - 862 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Olbia, Italien är 238 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Olbia, Italien är november. Då är priset 77% lägre än under resten året och ligger på bara 55 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 37 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Olbia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Olbia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Olbia av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Olbia, Italien är 413 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Olbia, Italien är oktober. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 201 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 10% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Olbia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Olbia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Olbia av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Olbia, Italien är 809 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Olbia, Italien är maj. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 662 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 54% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Olbia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Olbia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Olbia, Italien är 334 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Olbia, Italien är februari. Då är priset 86% lägre än under resten året och ligger på bara 47 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 11 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Olbia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Olbia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Olbia av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Olbia, Italien är 1 225 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Olbia, Italien är april. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 1 684 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 70% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Olbia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Olbia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Olbia, Italien är 336 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Olbia, Italien är januari. Då är priset 73% lägre än under resten året och ligger på bara 92 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Olbia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Olbia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

219 kr/dag

(23 Jun - 30 Jun)
Volkswagen up!
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

232 kr/dag

(29 Jun - 6 Jul)
Mini Hatch
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

243 kr/dag

(23 Jun - 30 Jun)
Smart Fortwo

Hyrbilsleverantörer i Olbia

Alla större biluthyrningsfirmor i Olbia, Sardinien

Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Enterprise Rent-A-Car

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Sixt

2 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

7,3

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

7,3

NU Car

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

8,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

4,0

Bäst

7,0

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Sunnycars

7 platser

DRIVALIA

2 platser

Felirent

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Olbia

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Olbia.

Mest populära uthyrningsföretag

SURPRICE CAR RENTAL

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

230 kr

Mest populära modellen

Kia Picanto
Den mest populära biluthyrningsfirman i Olbia som hittats på momondo den här månaden är SURPRICE CAR RENTAL . Andra toppval för biluthyrningsföretag är Goldcar Rental SP och Galierirent
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Olbia under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Olbia är 230 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 408 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Olbia under de senaste 7 dagarna är av modellen Kia Picanto. Våra användare föredrar också Toyota Aygo som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Olbia – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Olbia och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Olbia, Italien?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Olbia har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Olbia, så som Europcar, Rental Plus och SICILY BY CAR erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Olbia under juli månad?

Under juli i Olbia håller sig temperaturerna runt 25 °C vilket är perfekta förhållande för att hyra en cabrioletbil. Med en genomsnittlig nederbörd så låg som 28 mm under juli i Olbia kan du njuta fullt ut av alla sevärdheter när du upptäcker staden i en cabriolet. Tänk dock på att ta en titt på vädret innan din åktur för att vara på den säkra sidan. Att hyra en Cabriolet i Olbia kommer i genomsnitt kosta dig 874 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Olbia, Italien?

Hastighetsgränsen i Olbia är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Olbia är 90 km/t och för motorvägen går gränsen vid 130 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Fiat 500X i Olbia?

Hur är vädret i Olbia, Italien i juni?

Vanligtvis ligger temperaturen i Olbia under juni månad på 22 °C och den förväntade nederbörden är 18 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Olbia representativt för resten av Sardinien?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Olbia omkring i Sardinien eller runt de omgivande områdena under juni månad bör förvänta sig temperaturer runt 21 °C och en eventuell nederbörd på 13,3 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Olbia?

Priserna för bilar i Olbia uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Olbia?

Det finns 89 bolag tillgängliga för bilar i Olbia från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Olbia?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Olbia. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Olbia?

Vid biluthyrning i Olbia måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Olbia?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Olbia kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Olbia?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Olbia genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Olbia med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Olbia som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Olbia på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Olbia.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Olbia som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Olbia.

Kan jag söka efter hyrbilar i Olbia med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Olbia.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Olbia

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Mon 24/6
12:00
Mon 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Olbia

Populära hyrbilstyper i Olbia