Hitta billiga flyg till Olbia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Olbia

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Olbia och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Olbia?

maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Olbia från Sverige med priser runt 2 217 kr. Om du inte har möjlighet att resa i maj kan du istället boka flyg till Olbia från Sverige för oktober. Flyg till Olbia i oktober är kanske inte lika billiga som i maj, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 258 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Olbia?

Det bästa priset som hittats på momondo till Olbia var 60 kr/per person från Neapel, vilket är 96 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Olbia. För att hitta det billigaste priset till Olbia från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Olbia?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Olbia från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 3 039 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Flyg från Sverige till Olbia en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 919 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Olbia?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Olbia oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Olbia med avgång på kvällen för så lite som 2 578 kr. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 3 829 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Olbia?

I genomsnitt tar det 25t 10m att flyga från Sverige till Olbia om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Olbia Costa Smeralda (den mest populära flygplatsen i Olbia). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Olbia Costa Smeralda ligger flygtiden på omkring .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Olbia?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Olbia ungefär 27 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 3 163 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Olbia

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Olbia från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Olbia

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Olbia

Stockholm (STO) till Alghero (AHO)

Vanligtvis är flyg till Olbia från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Alghero-Fertilia, vilket i genomsnitt kostar 2 839 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN OLBIA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Olbia kostar i genomsnitt bara 2 050 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL OLBIA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli43% dyrareDet kostar omkring 3 892 kr för flyg till Olbia från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL OLBIA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli584% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Olbia från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Olbia

Flyg till Olbia är som billigast under stadens lågsäsong som infaller under vinterhalvåret. Då är det betydligt färre resenärer som bokar flygstolar till orten vilket gör att priserna på hotell och flygbiljetter till Olbia är lägre. För att hitta billiga flyg till Olbia kan du jämföra priser mellan olika datum via momondos sökfunktion. Billiga flygbiljetter till Olbia hittar du om du bokar cirka en och en halv månad innan avresan.

Alghero-Fertilia flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Olbia.

Med ett genomsnittspris på 1 658 kr per person, är Alghero-Fertilia flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Olbia. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Hitta billiga flygbiljetter till Olbia

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Olbia
airBaltic
ARNStockholm Arlanda
25t 10m
OLBOlbia Costa Smeralda
Norwegian
BMAStockholm-Bromma
27t 30m
OLBOlbia Costa Smeralda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Olbia

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Olbia, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian och airBaltic
airBaltic
ARNStockholm Arlanda
25t 10m
OLBOlbia Costa Smeralda
Norwegian
BMAStockholm-Bromma
27t 30m
OLBOlbia Costa Smeralda

Andra kabinklasser för flyg till Olbia

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Olbia

Vilka bolag flyger till Olbia?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Olbia

Vilka bolag flyger till Olbia?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Olbia från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Lufthansa, Norwegian, Ryanair och Scandinavian Airlines. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Olbia på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med KLM till Olbia

I genomsnitt avgår 7 flyg med KLM till Olbia varje vecka.De flesta av dem flyger från Rom-Fiumicino till Olbia vilket är den mest populära rutt som trafikeras av KLM till Olbia. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med KLM till Olbia som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 1 960 kr, med avgång från Göteborg Landvetter. KLM är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,5/10 i betyg av 175 av våra användare.


Flygplatser nära Olbia

Nedan hittar du alla flygplatser i Olbia tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Olbia landar på Olbia Costa Smeralda Airport som ligger cirka 12 km söder om Olbia. För att resa till Olbia billigt från flygplatsen tar du lokalbussarnas linjer. Linje 2 och 10 tar dig in till centrala Olbia på ungefär en kvart och bussarna har täta avgångar vilket gör det smidigt att ta dig in till centrum. Bussbiljetten kostar 1,50 EUR (16 SEK). Det snabbaste sättet att ta dig in till centrum är genom att hyra bil. Med bil tar det ungefär 11 minuter till centrala Olbia. Ute på flygplatsen hittar du flera hyrbilsföretag med Europas största kedjor representerade. För att ta dig till andra orter på Sardinien finns det tåg att ta från flygplatsen, men dessa har dock mindre frekventa avgångar.


Populära flygresor till Olbia

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Olbia som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Olbia
Snabbaste flygtid16t 55m
Billigaste pris4 121 kr

Så tar du dig runt i Olbia

Olbias centrum är kompakt och litet vilket gör att du med fördel kan ta dig fram till fots i stadskärnan. Om du däremot ska till stadens förorter eller utkanter är avstånden större i de industritäta delarna. Här går det att ta lokalbussar eller att köra med bil. Bussar är även användbara om du ska ta tåg från tågstationen Stazione Marittima där det finns linjer till övriga Sardinien. Du tar då busslinje 9 som går varje halvtimme från stadens centrum vid Via San Simplico. En enkelresa med buss kostar 1 EUR (11 SEK) och ett dagspass kostar 2,80 EUR (30 SEK). Om du vill ta taxi hittar du den största taxistationen i Olbia nära torget Piazza Margherita. Inne i centrum är det onödigt att själv köra bil men om du hyrt en bil för att ta dig runt på Sardinien kan du parkera den gratis norr om centrum och nere vid hamnen.


Visumkrav för att besöka Olbia

Du behöver varken pass eller visum för att besöka Italien om du är svensk medborgare. Du måste dock kunna legitimera dig vid inresan i landet men det räcker med att du har ett nationellt id-kort som visar ditt medborgarskap. Kontrollera alltid om reglerna förändrats innan du reser då bestämmelser kring pass och visum kan ändras med kort varsel.


Börja planera din resa till Olbia


De bästa sakerna att se och göra i Olbia

Missa inte sevärdheter som katedralen Saint Simplicicio med sina 1100-tals fresker och parken Fausto Noce med sina vackra vyer.

Det europeiska sjukförsäkringskortet som du kan få från Försäkringskassan gäller för sjukvård i Italien så du behöver inte köpa till en reseförsäkring som täcker sådana kostnader om du har ditt kort.

Ja, det går bra att dricka kranvattnet på Sardinien.

För det mesta är dricksen redan inräknad på notan men om den inte är det kan du lämna 10 %.

Gatan Corso Umberto är kantad av många små butiker och är trevlig att promenera längs då gatan är bilfri.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Olbia. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Olbia ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Olbia genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Olbia på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.