Flyg till Olbia

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Olbia (OLB)
fre 25/9
fre 2/10
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Olbia

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Olbia från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Olbia?

Olbia, på Sardiniens nordöstra kust, är bäst att besöka mellan april och juli eller mellan slutet av augusti och november. Under dessa månader är temperaturerna som behagligast och som mest passande för att kunna utnyttja läget vid kustens stränder. Olbia har även en historisk stadskärna som är som mest behaglig att besöka när temperaturerna inte är allt för varma. Under sen vår och tidig höst ligger temperaturerna på cirka 20-25 °C. Mitt under sommaren, i juli och augusti, stiger temperaturerna till upp över 30 °C.

När är det billigast att boka flyg till Olbia?

Flyg till Olbia är som billigast under stadens lågsäsong som infaller under vinterhalvåret. Då är det betydligt färre resenärer som bokar flygstolar till orten vilket gör att priserna på hotell och flygbiljetter till Olbia är lägre. För att hitta billiga flyg till Olbia kan du jämföra priser mellan olika datum via momondos sökfunktion. Billiga flygbiljetter till Olbia hittar du om du bokar cirka en och en halv månad innan avresan.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Olbia?

Det bästa priset som hittats på momondo till Olbia var 277 kr/per person från Milano, vilket är 86 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Olbia. För att hitta det billigaste priset till Olbia från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Olbia?

Den billigaste månaden att flyga till Olbia från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 917 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Olbia i mars är oktober ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Olbia under oktober ligger i genomsnitt på 2 060 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Olbia?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Olbia från Sverige är större om du bokar 41 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Olbia för ungefär 2 854 kr om du gör din sökning 41 dagar innan. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 1 702 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Olbia?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Olbia från Sverige en lördag. momondo-användare har hittat biljetter för lördagsavgångar för så lite som 2 544 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 3 246 kr från Sverige till Olbia.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Olbia?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Olbia då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 292 kr. Att flyga till Olbia på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 3 025 kr. Flyg till Olbia från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Olbia?

Alghero Fertilia flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Olbia.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Olbia?

Med ett genomsnittspris på 1 936 kr per person, är Alghero Fertilia flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Olbia. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Hitta billiga flygbiljetter till Olbia

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Olbia
Billigast
Bäst
Snabbast
Flera flygbolag
21 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
25t 20m
1 stopp
OLB
Olbia Costa Smeralda
28 okt.
OLB
Olbia Costa Smeralda
25t 45m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 702 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Olbia Costa Smeralda

Om du letar efter enkelbiljetter till Olbia, visa några av våra erbjudanden nedan.
Billigast
Bäst
Snabbast
Flera flygbolag
1 okt.
NYO
Stockholm Skavsta
33t 50m
2 stopp
OLB
Olbia Costa Smeralda
Flera flygbolag
30 sep.
NYO
Stockholm Skavsta
11t 35m
2 stopp
OLB
Olbia Costa Smeralda
Eurowings
30 sep.
ARN
Stockholm Arlanda
20t 20m
3 stopp
OLB
Olbia Costa Smeralda
1 917 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Olbia?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Olbia

Det går inte några direktflyg från Sverige utan du behöver mellanlanda när du tar flyg till Olbia. Olbia-flyg avgår från Arlanda flygplats i Stockholm och med Lufthansa och KLM kan du bland annat mellanlanda i München eller Amsterdam. Med en smidig mellanlandning tar ditt flyg till Olbia ungefär fyra och en halv timme. Billiga flygresor tar upp till sju och en halv timme i restid då det är längre mellanlandningar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Olbia till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Olbia plus avståndet till centrum

Flyg till Olbia landar på Olbia Costa Smeralda Airport som ligger cirka 12 km söder om Olbia. För att resa till Olbia billigt från flygplatsen tar du lokalbussarnas linjer. Linje 2 och 10 tar dig in till centrala Olbia på ungefär en kvart och bussarna har täta avgångar vilket gör det smidigt att ta dig in till centrum. Bussbiljetten kostar 1,50 EUR (16 SEK). Det snabbaste sättet att ta dig in till centrum är genom att hyra bil. Med bil tar det ungefär 11 minuter till centrala Olbia. Ute på flygplatsen hittar du flera hyrbilsföretag med Europas största kedjor representerade. För att ta dig till andra orter på Sardinien finns det tåg att ta från flygplatsen, men dessa har dock mindre frekventa avgångar.


Populära flygresor till Olbia

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Olbia som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Olbia
Snabbaste flygtid
5t 40m
Billigast pris
1 702 kr

Hur tar man sig runt i Olbia?

Olbias centrum är kompakt och litet vilket gör att du med fördel kan ta dig fram till fots i stadskärnan. Om du däremot ska till stadens förorter eller utkanter är avstånden större i de industritäta delarna. Här går det att ta lokalbussar eller att köra med bil. Bussar är även användbara om du ska ta tåg från tågstationen Stazione Marittima där det finns linjer till övriga Sardinien. Du tar då busslinje 9 som går varje halvtimme från stadens centrum vid Via San Simplico. En enkelresa med buss kostar 1 EUR (11 SEK) och ett dagspass kostar 2,80 EUR (30 SEK). Om du vill ta taxi hittar du den största taxistationen i Olbia nära torget Piazza Margherita. Inne i centrum är det onödigt att själv köra bil men om du hyrt en bil för att ta dig runt på Sardinien kan du parkera den gratis norr om centrum och nere vid hamnen.


Kan man resa till Olbia utan pass eller visum?

Du behöver varken pass eller visum för att besöka Italien om du är svensk medborgare. Du måste dock kunna legitimera dig vid inresan i landet men det räcker med att du har ett nationellt id-kort som visar ditt medborgarskap. Kontrollera alltid om reglerna förändrats innan du reser då bestämmelser kring pass och visum kan ändras med kort varsel.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Olbia


Tips och råd om Olbia

Vad ska man se i Olbia?

Missa inte sevärdheter som katedralen Saint Simplicicio med sina 1100-tals fresker och parken Fausto Noce med sina vackra vyer.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Olbia ligger vid Sardiniens kust och här är det utmärkta förutsättningar för att snorkla, något som är uppskattat bland barnfamiljer.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det europeiska sjukförsäkringskortet som du kan få från Försäkringskassan gäller för sjukvård i Italien så du behöver inte köpa till en reseförsäkring som täcker sådana kostnader om du har ditt kort.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet på Sardinien.

Ska man lämna dricks?

För det mesta är dricksen redan inräknad på notan men om den inte är det kan du lämna 10 %.

Var ska man shoppa?

Gatan Corso Umberto är kantad av många små butiker och är trevlig att promenera längs då gatan är bilfri. (Priser kontrollerade 21/05/2019).

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass