Hitta billiga flyg till Cagliari

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 17/8
ons 24/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Cagliari

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Cagliari

Bästa priset för enkelresa

191 kr

Bästa priset för tur- och returresa

954 kr

Snabbast flygtid

6t 55m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Cagliari från Sverige under de senaste 72 timmarna är 191 kr (Stockholm Arlanda till Cagliari Elmas).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Cagliari från Sverige under de senaste 72 timmarna är 954 kr (Stockholm Arlanda till Cagliari Elmas).
Det snabbaste flyget till Cagliari från Sverige tar 6t 55m (Stockholm Arlanda till Cagliari Elmas).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Cagliari, inklusive KLM, ITA Airways och SWISS.

Billigaste flygen till flygplatser i Cagliari

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Cagliari från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cagliari

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Cagliari

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Cagliari (CAG)

Vanligtvis är flyg till Cagliari från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Cagliari Elmas, vilket i genomsnitt kostar 2 483 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CAGLIARI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari70% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Cagliari kostar i genomsnitt bara 743 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CAGLIARI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember47% dyrareDet kostar omkring 3 647 kr för flyg till Cagliari från Stockholm Arlanda flygplats i september
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CAGLIARI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli535% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Cagliari från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Cagliari?

Du hittar billiga flyg till Cagliari under hösten då staden har sin lågsäsong. Även under augusti kan du hitta billiga flygbiljetter till Cagliari. Dyrast är att resa under våren då staden har sin högsäsong. Jämför priser på flygbiljetter till Cagliari hos momondo för att se när under året flygstolar är som billigast. Boka flyg ungefär 50 dagar innan avresa för att få så bra pris som möjligt på ditt Cagliari-flyg.

Om du inte har möjlighet att besöka Cagliari under februari, är det även billigt att resa från Sverige i januari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 995 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Cagliari från Sverige är 58 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 2 521 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Cagliari även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Cagliari för 954 kr.

Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Cagliari. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 2 757 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en måndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 292 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Cagliari.

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Cagliari oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Cagliari med avgång på kvällen för så lite som 1 791 kr. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 3 664 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.Hitta billiga flygbiljetter till Cagliari

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Cagliari
Ryanair
27 sep.
ARN06:15Stockholm Arlanda
9t 30m
1 stopp
CAG15:45Cagliari Elmas
4 okt.
CAG03:55Cagliari Elmas
11t 50m
2 stopp
ARN15:45Stockholm Arlanda
Ryanair
29 okt.
ARN18:30Stockholm Arlanda
10t 55m
1 stopp
CAG05:25Cagliari Elmas
3 nov.
CAG04:45Cagliari Elmas
11t 35m
1 stopp
ARN16:20Stockholm Arlanda
1 125 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 sep.
ARN12:45Stockholm Arlanda
6t 05m
1 stopp
CAG18:50Cagliari Elmas
4 okt.
CAG02:35Cagliari Elmas
13t 10m
1 stopp
ARN15:45Stockholm Arlanda
1 196 kr
Hitta liknande
Ryanair
29 okt.
ARN03:10Stockholm Arlanda
15t 00m
2 stopp
CAG18:10Cagliari Elmas
3 nov.
CAG04:45Cagliari Elmas
11t 35m
1 stopp
ARN16:20Stockholm Arlanda
1 386 kr
Hitta liknande
Ryanair
26 aug.
ARN18:20Stockholm Arlanda
10t 20m
1 stopp
CAG04:40Cagliari Elmas
2 sep.
CAG11:35Cagliari Elmas
8t 10m
1 stopp
ARN19:45Stockholm Arlanda
1 417 kr
Hitta liknande
Ryanair
21 aug.
ARN04:40Stockholm Arlanda
11t 30m
1 stopp
CAG16:10Cagliari Elmas
2 sep.
CAG11:35Cagliari Elmas
8t 10m
1 stopp
ARN19:45Stockholm Arlanda
1 487 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Cagliari

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Cagliari, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
20 sep.
ARN16:10Stockholm Arlanda
16t 05m
1 stopp
CAG08:15Cagliari Elmas
Ryanair
21 sep.
ARN04:45Stockholm Arlanda
23t 35m
2 stopp
CAG04:20Cagliari Elmas
Ryanair
20 sep.
ARN06:15Stockholm Arlanda
31t 00m
2 stopp
CAG13:15Cagliari Elmas

Vilka bolag flyger till Cagliari?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Cagliari

Vilka bolag flyger till Cagliari?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Cagliari från Sverige Lufthansa, Ryanair, KLM och SWISS. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med SWISS till Cagliari

I genomsnitt avgår 6 flyg med SWISS till Cagliari varje vecka.De flesta av dem flyger från Zürichs internationella till Cagliari vilket är den mest populära rutt som trafikeras av SWISS till Cagliari. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med SWISS till Cagliari som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 2 886 kr, med avgång från Göteborg Landvetter. SWISS är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 8,4/10 i betyg av 138 av våra användare.

Flyg med KLM till Cagliari

Flygerbjudanden med KLM till Cagliari startar från 2 314 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för KLM vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Milano-Linate är den populäraste avgångspunkten för KLM till Cagliari och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. KLM får 7,6/10 i betyg av 154 omdömen.


Flygplatser nära Cagliari

Nedan hittar du alla flygplatser i Cagliari tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Cagliari landar på Cagliari-Elmas Airport som är belägen 10 km nordväst om stadens centrum. För att ta dig in till staden allra billigast finns bussar som avgår både från ankomsthallen och avgångshallen. Bussarna går från klockan fem på morgonen fram till halv tolv på kvällen och en bussbiljett kostar 0,67 EUR (7 SEK). Bussarna tar dig även förbi stadens tågstation varifrån du kan resa vidare med tåg till andra orter och städer på Sardinien. Det snabbaste sättet att resa in till centrum är dock med bil. Detta är även det enda färdmedlet som är tillgängligt om du ankommer med ett nattflyg. Du hittar både taxistationer och hyrbilsalternativ på flygplatsen, bland annat Hertz och Auto Europa har bilar ute på flygplatsen. Med bil tar resan in till centrum ungefär 14 min.


Populära flygresor till Cagliari

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Cagliari som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Cagliari
Snabbaste flygtid5t 40m
Billigaste pris954 kr
Flyg från Göteborg till Cagliari
Snabbaste flygtid28t 20m
Billigaste pris1 276 kr

Så tar du dig runt i Cagliari

Kollektivtrafiken i Cagliari består av bussar som drivs av CTM. Bussarnas rutter täcker hela staden så det är lätt att ta sig runt. Särskilt buss 7, 30 och PF är användbara linjer då dessa tar dig bland annat till stränderna Calamosca och Poetto. Biljetter till bussarna kostar 0,67 EUR (7 SEK) och är giltiga i en och en halv timme. Att köra bil inne i centrala Cagliari är inte att rekommendera då trafiken kan bli stillastående och det är dyrt och svårt att hitta parkering. Parkering i city kostar ungefär 1 EUR (11 SEK) per timme. Om du vill ta bil är det därför lättare att ta en taxi. Du hittar stora taxistationer på Piazza Matteotti och Piazza Repubblica.


Visumkrav för att besöka Cagliari

Du behöver inte något visum för att resa till Italien om du är EU-medborgare. Du behöver inte heller något pass om du har ett nationellt id-kort att visa upp som legitimation. Din legitimation ska vara giltigt för hela din vistelse. Du ska alltid kolla upp vilka aktuella regler som gäller för inresa i landet då regler alltid kan förändras.


Börja planera din resa till Cagliari


De bästa sakerna att se och göra i Cagliari

Fortet Il Castello är en av de mest kända sevärdheterna i staden och härifrån får du dessutom vackra vyer över Cagliari och havet. Även Santa Maria-katedralen och stranden Poetto är mycket populära besöksmål.

Det europeiska sjukförsäkringskortet som du kan få gratis från Försäkringskassan gäller i Italien och ger dig skydd mot sjukvårdskostnader.

Ja, det går bra att dricka kranvattnet.

Lämna ungefär 10 % av notan i dricks.

De flesta varuhus och affärer ligger inne i centrum och precis som i resten av Italien är staden känd för sina exklusiva modebutiker. För hantverk och vintagefynd ska du promenera längs med Via Manno och Via Garibaldi.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Cagliari.

Ja. Alla flyg till Cagliari ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Cagliari.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Cagliari på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Andra kabinklasser för flyg till Cagliari

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Cagliari

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.