Flyg till Addis Abeba

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 10/7
sön 17/7

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Addis Abeba

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Addis Abeba

Bästa priset för enkelresa

4 263 kr

Bästa priset för tur- och returresa

6 358 kr

Snabbast flygtid

7t 30m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Addis Abeba från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 263 kr (Stockholm Arlanda till Addis Abeba Bole).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Addis Abeba från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 358 kr (Stockholm Arlanda till Addis Abeba Bole).
Det snabbaste flyget till Addis Abeba från Sverige tar 7t 30m (Stockholm Arlanda till Addis Abeba Bole).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Addis Abeba, inklusive Lufthansa, Austrian Airlines och Turkish Airlines.

Billigaste flygen till flygplatser i Addis Abeba

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Addis Abeba från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Addis Abeba

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Addis Abeba

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Addis Abeba (ADD)

Vanligtvis är flyg till Addis Abeba från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Addis Abeba Bole, vilket i genomsnitt kostar 7 507 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ADDIS ABEBA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars13% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Addis Abeba kostar i genomsnitt bara 6 523 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ADDIS ABEBA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni25% dyrareDet kostar omkring 9 393 kr för flyg till Addis Abeba från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ADDIS ABEBA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni685% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Addis Abeba från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Addis Abeba?

Billiga flygbiljetter till Addis Abeba hittar du under mars. Även årets första två månader har lägre pris på flygstolar. Allra dyrast är det att resa under juli, tätt följt av juni och december månad då priserna på flygbiljetter till Addis Abeba är högre. Detta gör att du kan hitta flyg till Addis Abeba till ett lågt pris under tidig vår då det fortfarande är varmt och torrt i staden. Jämför priser mellan olika datum hos momondo för att hitta flyg till Addis Abeba till ett lågt pris. För att resa till Addis Abeba billigt bör du boka flyg 40 dagar innan avresa då priserna är som lägst.

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Addis Abeba. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 6 585 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Addis Abeba under mars, är det även billigt att resa från Sverige i maj. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 6 854 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Addis Abeba är 35 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 7 595 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Addis Abeba för så lite som 6 358 kr.

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Addis Abeba från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 7 431 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en torsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 8 862 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Addis Abeba.

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Addis Abeba är på morgonen då man kan köpa flyg för så lite som 6 759 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Addis Abeba på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 9 122 kr.Hitta billiga flygbiljetter till Addis Abeba

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Addis Abeba

Vilka bolag flyger till Addis Abeba?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Addis Abeba

Vilka bolag flyger till Addis Abeba?

Ethiopian Air är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Addis Abeba. Scandinavian Airlines, Turkish Airlines och Lufthansa är också populära val för att flyga till Addis Abeba från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Addis Abeba med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Emirates till Addis Abeba

Emirates är ett populärt val för användare som reser till Addis Abeba. De flyger 7 flyg i veckan till Addis Abeba, oftast från Dubai Intl. Biljettpriserna för Emirates beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 6 568 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 123 omdömen har momondos användare betygsatt Emirates med ett genomsnittligt betyg på 8,5/10.

Flyg med Turkish Airlines till Addis Abeba

Flygerbjudanden med Turkish Airlines till Addis Abeba startar från 5 609 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för Turkish Airlines vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Istanbul är den populäraste avgångspunkten för Turkish Airlines till Addis Abeba och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Turkish Airlines får 8,3/10 i betyg av 128 omdömen.


Bästa flygen i första klass till Addis Abeba

Jämför och se omdömen för flygbolag med premiumkabiner som flyger till Addis Abeba
FlygbolagBetygFörsta klassPris
Ethiopian AirPrisFrån 5 796 krFörsta klassBetyg
8,1
8,1

Gå ombord

8,1

Comfort

8,3

Besättning

7,6

Underhållning

7,6

Mat

Omdömen

Plus: Mycket bekvämt och god service.

Minus: Incheckningen borde delas av mer för business/ekonomi, blir lite rörigt, men annars ok.

1 / 1
Sök efter flyg med Ethiopian Air

   Flygplatser nära Addis Abeba

   Nedan hittar du alla flygplatser i Addis Abeba tillsammans med avståndet från stadens centrum

   Addis Abeba-flyg landar på Bole International Airport som ligger ungefär 6 km öster om stadens centrum. För att ta dig in till staden kan du välja mellan att ta buss eller taxi. Att ta en minibuss är det billigaste alternativet och du hittar en station för minibussar utanför terminalerna. Bussarna är antingen blå och vita eller bara vita och det är även skyltat för att du ska kunna hitta dem. Det snabbaste sättet att ta dig från Bole International Airport till ditt boende är dock med taxi. Du bokar dessa inne i terminalen vid informationsdisken för taxibilar som är bemannad dygnet runt. Var noga med att ta en gul taxibil som har fast pris in till centrum.


   Populära flygresor till Addis Abeba

   De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Addis Abeba som hittats av användare
   Flyg från Stockholm till Addis Abeba
   Snabbast flygtid7t 30m
   Billigaste pris6 802 kr

   Så tar du dig runt i Addis Abeba

   Att ta stadens lokalbussar är inte särskilt populärt och inte heller effektivt, då de är långsamma och inte går regelbundet. Dessutom är det vanligt med ficktjuvar på bussarna. Ett bättre alternativ är att ta stadens minibussar som har ett stort nätverk av linjer. Dessa är både billiga och ett smidigt sätt att ta sig runt på. Priserna ligger på ungefär 2 ETB (6 SEK). Stationer för minibussarna hittar du i varje större gatukorsning. Då taxibilarna i Addis Abeba inte har taxameter är det viktigt att du gör upp om priset för resan innan du påbörjar din färd. Taxibilar hittar du framför alla större hotell i staden och kan även vinkas in från gatan.


   Visumkrav för att besöka Addis Abeba

   För att resa till Etiopien behöver du ett visum. Du kan ansöka om en e-visering på nätet innan avresa. Du betalar då online och får ett bekräftelsemail med godkännande om att resa in i landet. När du väl ankommer till flygplatsen i Etiopien får du sedan en stämpel i passet när du visar upp visumet.


   Börja planera din resa till Addis Abeba


   De bästa sakerna att se och göra i Addis Abeba

   En av stadens största sevärdheter är det Etnologiska museet som visar landets kulturhistoria genom utställningar i ett vackert palats. Missa inte heller stadens St George-katedral och kyrkan Washa Mikael.

   Se till att du har en försäkring som täcker sjukvårdskostnader.

   Köp vatten på flaska istället för att dricka kranvattnet.

   Du bör lämna en liten dricks då detta är väl ansett.

   När det kommer till shopping ska du inte missa den stora marknaden Merkato strax väster om centrum. Se dock upp för ficktjuvar då det är en mycket folktät marknad som räknas som en av Afrikas största.


   Hitta billiga flyg till andra städer i Etiopien

   Etiopien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

   Varför använda momondo?

   momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Addis Abeba. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

   momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Addis Abeba ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

   När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Addis Abeba.

   Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Addis Abeba. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


   Därför väljer resenärer att använda momondo
   Flexibelt resande
   momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
   Expertinformation
   Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
   Prisbevakning
   Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.