Sök och hitta billiga flyg till Etiopien

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Etiopien

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Etiopien

Bästa priset för enkelresa

3 719 kr

Bästa priset för tur- och returresa

5 871 kr

Snabbast flygtid

7t 30m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Etiopien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 719 kr (Stockholm Arlanda till Addis Abeba Bole).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Etiopien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 871 kr (Stockholm Arlanda till Addis Abeba Bole).
Det snabbaste flyget till Etiopien från Sverige tar 7t 30m (Stockholm Arlanda till Addis Abeba Bole).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Etiopien, inklusive Lufthansa, KLM och Austrian Airlines.

De billigaste flygen till städer i Etiopien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Etiopien från Sverige
Addis Abeba
Addis Abeba

Användbar information om ditt flyg till Etiopien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Etiopien

Om du vill flyga till Etiopien så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Ethiopian Air, Kenya Airways och Egypt Air med priser från 1 094 kr, 1 718 kr respektive 2 719 kr.

Flyget från Sverige till Etiopien beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Addis Abeba Bole (den mest populära flygplatsen i Etiopien) ligger flygtiden på 7t 30m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Addis Abeba Bole ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Du kan förvänta dig priser på omkring 15 679 kr för ett flyg till Etiopien. Dock hittade våra användare flyg till Etiopien för 4 304 kr, vilket är det billigaste priset vi sett för veckan som gått. Det dyraste priset per biljett tenderar att vara 102 102 kr för ett flyg till Etiopien medan allt för 15 036 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.De senaste flygen hittade till populära städer i Etiopien

Hitta flyg till dessa populära städer i Etiopien, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Etiopien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Etiopien som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmAddis Abeba7t 30m5 871 kr

De bästa sakerna att se och göra i Etiopien

Det finns direkta flygresor till Etiopien från Stockholm. Bland annat kan du resa både med Ethiopian Air och SAS från Arlanda flygplats i Stockholm till Bole Airport i Addis Abeba. Från flygplatsen i Addis Abeba kan du resa vidare till andra orter i landet, bland annat Gondor och Lalibela.

Med ett direkt flyg till Etiopien från Sverige tar flygresan ungefär sju och en halv timme. Om du mellanlandar under vägen kan du istället räkna med ungefär 12 timmars resa. Hos momondo kan du jämföra priser för olika rutter och olika antal mellanlandningar direkt på nätet för att se vad prisskillnaden mellan de olika alternativen blir.

Vilken tid på året du ska besöka Etiopien beror på vad du planerar att göra under semestern. Mellan januari och mars passar det bra att åka på safari och se djurlivet i landet samt att uppleva de många festivalerna som äger rum. Mellan oktober och december är det istället vandringar i blommande landskap och fågelskådning som gäller.

Du behöver ett visum för att resa från Sverige till Etiopien. Du behöver inte ansöka om detta innan din avresa utan kan ordna med detta när du anländer på flygplatsen i Etiopien och visumet gäller då i 30 dagar. Du behöver ha med dig ditt pass under resan. Detta ska vara giltigt i minst ett halvår från och med att du planerar att lämna landet och ska ha två tomma sidor för viseringar. När du reser in i landet fyller du även i in- och utresedokument och utresedokumenten. Se till att spara dem under vistelsen då dessa måste visas upp vid hemresan.


Internationella flygrutter till Etiopien

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Addis Abeba
Snabbaste flygtid7t 30m
Billigaste pris5 871 kr

Börja planera din resa till Etiopien


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Du kan hitta flyg till Etiopien ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Etiopien.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Etiopien och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.