Hitta billiga flyg till Etiopien från 3 564 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 4/12
mån 11/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Etiopien

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Etiopien

Bästa priset för enkelresa

3 564 kr

Bästa priset för tur- och returresa

6 753 kr

Snabbast flygtid

7t 30m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Etiopien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 564 kr (Stockholm Arlanda till Addis Abeba Bole).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Etiopien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 753 kr (Stockholm Arlanda till Addis Abeba Bole).
Det snabbaste flyget till Etiopien från Sverige tar 7t 30m (Stockholm Arlanda till Addis Abeba Bole).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Etiopien, inklusive Lufthansa, KLM och Turkish Airlines.

Trender för flygresor till Etiopien

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Etiopien och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till Etiopien?

Om du vill flyga till Etiopien så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Ethiopian Air, Egypt Air och Turkish Airlines med priser från 1 280 kr, 4 811 kr respektive 5 364 kr.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Etiopien?

Bland momondos användare är den populäraste staden i Etiopien Addis Abeba, och besöks omkring 93% mer än någon annan stad i Etiopien. Andra städer som resenärer ofta reser till är Jijiga och Dire Dawa.

Hur långt är flyget från Sverige till Etiopien?

Flyget från Sverige till Etiopien beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Addis Abeba Bole (den mest populära flygplatsen i Etiopien) ligger flygtiden på 7t 30m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Addis Abeba Bole ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Vilka flygbolag flyger till Etiopien?

Ethiopian Air, Turkish Airlines och Lufthansa är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Etiopien enligt våra uppgifter. Ethiopian Air är förstahandsvalet då 73% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Etiopien. Tänk på att det finns 9 olika flygbolag som flyger till Etiopien regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

De billigaste flygen till städer i Etiopien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Etiopien från Sverige
Addis Abeba
Addis Abeba

Användbar information om ditt flyg till Etiopien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Etiopien

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Etiopien?

Hur mycket kostar flyg till Etiopien?

Du kan förvänta dig priser på omkring 13 334 kr för ett flyg till Etiopien. Dock hittade våra användare flyg till Etiopien för 4 624 kr, vilket är det billigaste priset vi sett för veckan som gått. Det dyraste priset per biljett tenderar att vara 31 951 kr för ett flyg till Etiopien medan allt för 12 425 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Etiopien?

Priserna för flyg till Etiopien uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Etiopien?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Etiopien är 11 från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Etiopien?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Etiopien.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Etiopien?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Etiopien kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Etiopien. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


De senaste flygen hittade till populära städer i Etiopien

Hitta flyg till dessa populära städer i Etiopien, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Etiopien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Etiopien som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmAddis Abeba7t 30m6 306 kr

De bästa sakerna att se och göra i Etiopien

Vilka flygbolag flyger direkt till Etiopien?

Det finns direkta flygresor till Etiopien från Stockholm. Bland annat kan du resa både med Ethiopian Air och SAS från Arlanda flygplats i Stockholm till Bole Airport i Addis Abeba. Från flygplatsen i Addis Abeba kan du resa vidare till andra orter i landet, bland annat Gondor och Lalibela.

Hur många timmar tar det att flyga till Etiopien?

Med ett direkt flyg till Etiopien från Sverige tar flygresan ungefär sju och en halv timme. Om du mellanlandar under vägen kan du istället räkna med ungefär 12 timmars resa. Hos momondo kan du jämföra priser för olika rutter och olika antal mellanlandningar direkt på nätet för att se vad prisskillnaden mellan de olika alternativen blir.

Vilken tid på året ska man resa till Etiopien?

Vilken tid på året du ska besöka Etiopien beror på vad du planerar att göra under semestern. Mellan januari och mars passar det bra att åka på safari och se djurlivet i landet samt att uppleva de många festivalerna som äger rum. Mellan oktober och december är det istället vandringar i blommande landskap och fågelskådning som gäller.

Kan man resa till Etiopien utan pass eller visum?

Du behöver ett visum för att resa från Sverige till Etiopien. Du behöver inte ansöka om detta innan din avresa utan kan ordna med detta när du anländer på flygplatsen i Etiopien och visumet gäller då i 30 dagar. Du behöver ha med dig ditt pass under resan. Detta ska vara giltigt i minst ett halvår från och med att du planerar att lämna landet och ska ha två tomma sidor för viseringar. När du reser in i landet fyller du även i in- och utresedokument och utresedokumenten. Se till att spara dem under vistelsen då dessa måste visas upp vid hemresan.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Etiopien

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Etiopien?

    Prisbevakningen kommer att berätta för dig via e-post när priserna för flyg till Etiopien sjunker. För att aktivera detta väljer du dina önskade resedatum och söker efter erbjudanden. När du går igenom erbjudandena kommer du se funktionen för prisbevakning. Klicka på den för att aktivera notiser.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Etiopien med momondo?

    Med "Prisprognos" kan du se hur långt innan du bör boka ditt flyg. Den specificerar vilken veckodag och tid det är bäst för dig att göra din bokning. Vår "Priskalender" ger dig en överblick som visar när du kan boka din resa för lägsta möjliga pris. Genom att skapa en "Prisbevakning" kan du följa prisändringar och boka vid rätt tillfälle. Sök och filtrera efter din budget via vår funktion “Explore”. Oavsett om du letar efter idéer till ditt nästa reseäventyr eller tips på hur du sparar pengar är "Discover" ett bra ställe att börja.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Etiopien?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till Etiopien ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Etiopien ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Etiopien?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Etiopien.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Etiopien ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Etiopien och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Etiopien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.