Flyg till Uganda

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Uganda

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Uganda

Bästa priset för enkelresa

3 745 kr

Bästa priset för tur- och returresa

5 199 kr

Snabbast flygtid

11t 45m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Uganda från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 745 kr (Stockholm Arlanda till Entebbe/Kampala).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Uganda från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 199 kr (Stockholm Arlanda till Entebbe/Kampala).
Det snabbaste flyget till Uganda från Sverige tar 11t 45m (Stockholm Arlanda till Entebbe/Kampala).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Uganda, inklusive Turkish Airlines, Ethiopian Air och Kenya Airways.

De billigaste flygen till städer i Uganda

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Uganda från Sverige
Entebbe
Entebbe

Användbar information om ditt flyg till Uganda

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Uganda

De bästa priserna som hittats på momondo för flyg till Uganda är:
1 335 kr per person med Uganda Airlines
1 373 kr per person med RwandAir
2 040 kr per person med Kenya Airways

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Uganda (Entebbe/Kampala), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 14t 15m respektive .

Flyg till Uganda har nyligen hittats på momondo för så lite som 3 167 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 10 603 kr och allt under 10 328 kr kan ses som ett bra erbjudande. 41 572 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Uganda? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De senaste flygen hittade till populära städer i Uganda

Hitta flyg till dessa populära städer i Uganda, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Uganda

Dessa rutter har de billigaste flygen till Uganda som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmEntebbe14t 15m5 428 kr

De bästa sakerna att se och göra i Uganda

Du kan inte flyga direkt till Uganda utan behöver göra en mellanlandning längs vägen. Hos momondo jämför du enkelt olika flygbolag och rutter online. De flesta flygresor till Uganda avgår från Arlanda flygplats norr om Stockholm och landar på Entebbe Airport som är Ugandas internationella flygplats. KLM flyger bland annat från Arlanda till Entebbe med en mellanlandning i Amsterdam och Kenya Airways flyger från Arlanda med en mellanlandning i Nairobi. Från Bromma flygplats kan du resa med Brussels Airlines som mellanlandar i Bryssel. Lägst pris hittar du dock med Air France och Turkish Airlines. Det är vanligtvis billigare att resa mitt i veckan än under helger.

Temperaturerna i Uganda är ganska jämna under året och ligger på mellan 25 °C-30 °C. Den torraste delen av året är under juli och augusti medan höst och vår ser mest regn. Generellt anses månaderna mellan juni och september som allra bäst att resa då det är något svalare och mycket torrt. Oktober och november är den regnigaste tiden under året, men då det är färre besökare under denna lågsäsong kan det vara lättare att boka safariresor. Om du ska ge dig upp i bergen har januari och februari det bästa klimatet.

Ett flyg till Uganda tar dryg 14 timmar om du gör en smidig mellanlandning under resans gång. Om du väljer en billigare flygbiljett som har flera stopp kan du räkna med mellan 18 och 20 timmars restid. Hos momondo jämför du enkelt de olika rutternas restid och kan filtrera sökningen på snabbast eller billigast flygbiljetter.

För att resa till Uganda behöver du ett visum som svensk medborgare. Du söker visumet på nätet och detta kostar ungefär 500 SEK. När du gör din ansökan får du inte själva visumet då detta utfärdas på flygplatsen vid ankomsten, men du får ett bekräftelsebrev som visar att du ansökt. Du ska ha med dig ett pass som ska vara giltigt i sex månader från och med det att du lämnar landet. Vid inresa måste du också kunna uppvisa bevis på att du har en vaccination mot Gula febern. Kontrollera alltid de aktuella inresereglerna innan avresa då regler snabbt kan förändras.


Internationella flygrutter till Uganda

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Entebbe
Snabbast flygtid14t 15m
Billigaste pris5 428 kr
Flyg från Amsterdam till Entebbe
Snabbast flygtid32t 25m
Billigaste pris8 028 kr

Hitta flyg till Uganda

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Uganda


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Uganda ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Uganda ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Uganda ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Uganda låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Uganda erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Uganda och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.