Hitta billiga flyg till Uganda

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Uganda

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Uganda

Bästa priset för tur- och returresa

6 185 kr

Snabbast flygtid

11t 45m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Uganda från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 185 kr (Stockholm Arlanda till Entebbe/Kampala).
Det snabbaste flyget till Uganda från Sverige tar 11t 45m (Stockholm Arlanda till Entebbe/Kampala).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Uganda, inklusive SWISS, Turkish Airlines och Ethiopian Air.

Trender för flygresor till Uganda

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Uganda och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till Uganda?

De bästa priserna som hittats på momondo för flyg till Uganda är:
1 448 kr per person med RwandAir
2 785 kr per person med Uganda Airlines
2 917 kr per person med Kenya Airways
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Uganda?

Bland momondos användare är den populäraste staden i Uganda Entebbe, och besöks omkring 200% mer än någon annan stad i Uganda. Andra städer som resenärer ofta reser till är Arua och Kasese.

Hur långt är flyget från Sverige till Uganda?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Uganda (Entebbe/Kampala), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 15t respektive .

Vilka flygbolag flyger till Uganda?

Du kan hitta flyg till Uganda med 10 flygbolag. Om du är osäker på vilket du ska välja, överväg att boka med Ethiopian Air, Turkish Airlines eller Brussels Airlines då dessa är de mest populära alternativen blad våra användare. Ethiopian Air är det allra mest populära då 39% av momondos resenärer bokar flyg med detta flygbolag.

De billigaste flygen till städer i Uganda

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Uganda från Sverige
Entebbe
Entebbe

Användbar information om ditt flyg till Uganda

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Uganda

Flyg till Uganda har nyligen hittats på momondo för så lite som 2 622 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 16 895 kr och allt under 16 577 kr kan ses som ett bra erbjudande. 85 900 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.


De senaste flygen hittade till populära städer i Uganda

Hitta flyg till dessa populära städer i Uganda, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Uganda

Dessa rutter har de billigaste flygen till Uganda som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmEntebbe15t 00m5 964 kr

De bästa sakerna att se och göra i Uganda

Du kan inte flyga direkt till Uganda utan behöver göra en mellanlandning längs vägen. Hos momondo jämför du enkelt olika flygbolag och rutter online. De flesta flygresor till Uganda avgår från Arlanda flygplats norr om Stockholm och landar på Entebbe Airport som är Ugandas internationella flygplats. KLM flyger bland annat från Arlanda till Entebbe med en mellanlandning i Amsterdam och Kenya Airways flyger från Arlanda med en mellanlandning i Nairobi. Från Bromma flygplats kan du resa med Brussels Airlines som mellanlandar i Bryssel. Lägst pris hittar du dock med Air France och Turkish Airlines. Det är vanligtvis billigare att resa mitt i veckan än under helger.

Temperaturerna i Uganda är ganska jämna under året och ligger på mellan 25 °C-30 °C. Den torraste delen av året är under juli och augusti medan höst och vår ser mest regn. Generellt anses månaderna mellan juni och september som allra bäst att resa då det är något svalare och mycket torrt. Oktober och november är den regnigaste tiden under året, men då det är färre besökare under denna lågsäsong kan det vara lättare att boka safariresor. Om du ska ge dig upp i bergen har januari och februari det bästa klimatet.

Ett flyg till Uganda tar dryg 14 timmar om du gör en smidig mellanlandning under resans gång. Om du väljer en billigare flygbiljett som har flera stopp kan du räkna med mellan 18 och 20 timmars restid. Hos momondo jämför du enkelt de olika rutternas restid och kan filtrera sökningen på snabbast eller billigast flygbiljetter.

För att resa till Uganda behöver du ett visum som svensk medborgare. Du söker visumet på nätet och detta kostar ungefär 500 SEK. När du gör din ansökan får du inte själva visumet då detta utfärdas på flygplatsen vid ankomsten, men du får ett bekräftelsebrev som visar att du ansökt. Du ska ha med dig ett pass som ska vara giltigt i sex månader från och med det att du lämnar landet. Vid inresa måste du också kunna uppvisa bevis på att du har en vaccination mot Gula febern. Kontrollera alltid de aktuella inresereglerna innan avresa då regler snabbt kan förändras.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Uganda

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Uganda?

    Bekräfta dina resedetaljer och sök efter de senaste erbjudandena. När du går igenom sökresultaten har du möjlighet att skapa en prisbevakning. Du kommer därefter få uppdateringar när priserna för rutten stiger eller sjunker.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Uganda med momondo?

    Få ut det bästa av år AI-teknologi med vårt verktyg “Prisprognos” som förutsäger om du gör bäst i att boka nu eller avvakta tills priserna sjunker. Du kan strategiskt välja den bästa dagen att flyga och spara pengar med hjälp av vår “Priskalender”. “Explore” visar en översikt över hur mycket det kostar att flyga var som helst från en vald stad eller flygplats. Vår blogg “Discover” är ett bra alternativ för reseinspiration och tips hur du kan spara pengar när du reser, medan verktyget "Prisbevakning" kommer att uppdatera dig när priserna ändras, så att du kan boka i precis rätt tillfälle.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    momondo visar erbjudanden från fler än 700 konkurrenter på samma gång. momondo är närvarande på 30 internationella marknader så att du kan få tillgång till ett brett utbud av erbjudanden från flygbolag och resebyråer.


Internationella flygrutter till Uganda

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Entebbe
Snabbaste flygtid15t 00m
Billigaste pris5 964 kr
Flyg från Amsterdam till Entebbe
Snabbaste flygtid32t 25m
Billigaste pris8 464 kr

Hitta flyg till Uganda

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Uganda


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Uganda ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Uganda ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Uganda ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Uganda låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Uganda erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Uganda och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.