Flyg Afrika Uganda Entebbe

Flyg till Entebbe

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Entebbe (EBB)
fre 7/5
fre 14/5
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Entebbe. Nuvarande restriktioner för Entebbe baseras på reserestriktioner för Uganda.

Visa nuvarande reserestriktioner för Uganda

Billigaste flygen till flygplatser i Entebbe

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Entebbe från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Entebbe

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Entebbe

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Entebbe (EBB)

Vanligtvis är flyg till Entebbe från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Entebbe, vilket i genomsnitt kostar 4 817 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ENTEBBE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj19% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Entebbe kostar i genomsnitt bara 3 903 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ENTEBBE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember30% dyrareDet kostar omkring 6 279 kr för flyg till Entebbe från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ENTEBBE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember722% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Entebbe från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Entebbe?

Entebbe är vackert beläget vid den stora Victoriasjön och här är temperaturerna ganska jämna året om. Temperaturerna ligger på runt 29 °C i början och slutet av året för att sedan sjunka ner mot 26 °C under sommaren. Det som skiljer sig åt under året är hur pass regnigt det är i staden. Sommarmånaderna är torrast och då är det även bäst förutsättningar för att resa på safari i de närliggande parkerna, vilket är en av de mest populära aktiviteterna under resor till Entebbe.

När är det billigast att boka flyg till Entebbe?

Priserna på flyg till Entebbe varierar under året beroende på när det är som mest populärt att boka flyg. Flygresor är mycket populära under sommarens svalare och torrare månader då safariutflykter är lämpliga att göra. Detta gör att högsäsongen under juni, juli och augusti även för med sig högst priser på flygbiljetter till Entebbe. Om du vill resa till Entebbe billigt hittar du lägst priser i september samt under årets första månader. Billiga flygbiljetter till Entebbe bokar du helst 50 dagar innan avresan. Jämför priset på flygstolar hos momondo för att hitta Entebbe-flyg under billiga datum.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Entebbe?

maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Entebbe från Sverige med priser runt 4 302 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Entebbe under maj, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 4 336 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Entebbe?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Entebbe ungefär 49 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 5 073 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Entebbe. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 4 454 kr under de senaste 72 timmarna.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Entebbe?

Enligt våra data är onsdag den billigaste veckodagen att flyga till Entebbe från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en onsdag var 5 076 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 5 556 kr från Sverige till Entebbe.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Entebbe?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Entebbe på morgonen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Entebbe på morgonen för så lite som 4 961 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 6 733 kr. Flyg till Entebbe från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Entebbe?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Uganda resor till Entebbe. Inreserestriktioner

Uganda har återöppnat Entebbe International Airport.

Inresekrav

Resenärer måste uppvisa ett negativt COVID-19-provintyg som utfärdats inom 120 timmar innan de går ombord på flygplanet. Resenärer utan negativt testresultat får inte resa in. Barn under 3 år är undantagna från kravet så länge de medföljande föräldrarna har ett negativt testresultat.

Karantänkrav

Resenärer och flygbesättningar måste genomgå en läkarundersökning. De som uppvisar symtom på någon infektionssjukdom måste hållas i karantän tills ett COVID-19-test har utförts och testresultaten har återkommit.

Om du redan planerar att resa till Entebbe inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Entebbe

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Entebbe
Ethiopian Air
4 juni
ARN17:50Stockholm Arlanda
11t 45m
1 stopp
EBB05:35Entebbe
11 juni
EBB14:45Entebbe
12t 55m
1 stopp
ARN03:40Stockholm Arlanda
4 794 kr
Hitta liknande
Qatar Airways
23 juni
ARN12:15Stockholm Arlanda
13t 55m
1 stopp
EBB02:10Entebbe
30 juni
EBB19:10Entebbe
15t 05m
1 stopp
ARN10:15Stockholm Arlanda
4 522 kr
Hitta liknande
Qatar Airways
23 juni
ARN12:15Stockholm Arlanda
13t 55m
1 stopp
EBB02:10Entebbe
20 juli
EBB19:10Entebbe
15t 05m
1 stopp
ARN10:15Stockholm Arlanda
4 989 kr
Hitta liknande
Ethiopian Air
21 maj
ARN17:50Stockholm Arlanda
15t 00m
1 stopp
EBB08:50Entebbe
27 maj
EBB11:00Entebbe
16t 40m
1 stopp
ARN03:40Stockholm Arlanda
5 074 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
23 juni
ARN08:45Stockholm Arlanda
17t 25m
2 stopp
EBB02:10Entebbe
30 juni
EBB19:10Entebbe
15t 05m
1 stopp
ARN10:15Stockholm Arlanda
5 099 kr
Hitta liknande
Ethiopian Air
5 juni
ARN17:50Stockholm Arlanda
11t 45m
1 stopp
EBB05:35Entebbe
13 juni
EBB22:45Entebbe
28t 55m
1 stopp
ARN03:40Stockholm Arlanda
5 345 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Entebbe

Om du letar efter enkelbiljetter till Entebbe, visa några av våra erbjudanden nedan av Air France och KLM
Brussels Airlines
16 juli
BMA02:55Stockholm-Bromma
14t 25m
2 stopp
EBB17:20Entebbe
4 539 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
16 juli
BMA02:55Stockholm-Bromma
14t 25m
1 stopp
EBB17:20Entebbe
4 785 kr
Hitta liknande
Ethiopian Air
30 maj
ARN17:50Stockholm Arlanda
15t 00m
1 stopp
EBB08:50Entebbe
3 784 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Entebbe?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Entebbe

Från Sverige går det inte några direktflyg till Uganda vilket gör att flyg till Entebbe måste mellanlanda. Du kan bland annat resa med Ethiopian Air som mellanlandar i Addis Abeba eller KLM som mellanlandar i Amsterdam. Med en smidig mellanlandning kan du klara av flygresan på 12 timmar. Billiga flyg till Entebbe har längre mellanlandningar men skiljer sig med ungefär 1000 SEK i pris.


Hur tar man sig från flygplatsen i Entebbe till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Entebbe plus avståndet till centrum

Flyg till Entebbe landar på Entebbe International Airport som är Ugandas största internationella flygplats. Flygplatsen ligger mycket nära Entebbe på samma halvö som staden, endast tre kilometer västerut. Det snabbaste sättet att ta sig in till Entebbes centrum är med bil vilket tar ungefär sex minuter. Tänk dock på att du förmodligen kommer spendera tid på flygplatsen efter att ditt flyg till Entebbe har landat då du måste gå genom tull och passkontroll samt att flygplatsen är relativt stor. Det billigaste sättet att ta sig från flygplatsen är med någon av bussarna som avgår utanför ankomstterminalen. Se till att välja rätt buss då de flesta är direktbussar till huvudstaden Kampala.


Hur tar man sig runt i Entebbe?

Det lättaste sättet att ta sig runt i Entebbe är med bil eller minibuss. Minibussarna Matatu är mycket populära och kör längs med förutbestämda sträckor även om du kan hoppa av varsomhelst. Minibussarna utgår från stadens centrum. Ett populärt färdmedel i staden är motorcykeltaxi, så kallade boda-boda. Chaufförerna försöker ofta ragga kunder så det kommer inte ta lång tid innan du blir tillfrågad att ta en boda-boda. Detta är dock det farligaste sättet att ta sig runt då många motorcykelolyckor äger rum i staden. Om du trots detta väljer att ta en motorcykeltaxi ska du göra upp om priset med chauffören innan färden börjar.


Kan man resa till Entebbe utan pass eller visum?

Du behöver både pass och visum för att resa till Uganda. Visum för en turistresa kostar ungefär 500 SEK och du ansöker om detta via nätet. Turistvisumet är giltigt i tre månaders tid. Ditt pass måste vara giltigt i ett halvår från och med din inresa och du måste också kunna visa upp bevis på att du vaccinerats mot gula febern för att komma in i landet.


Tips och råd om Entebbe

Vad ska man se i Entebbe?

Entebbe lockar framförallt besökare med sin närhet till vildmarksområden dit du kan åka på safari. Besök även stadens botaniska trädgård och den fina Banga Beach vid Victoriasjöns strand som är bland de mest populära sevärdheterna.

Aktiviteter och upplevelser med barn

För barn passar det att besöka Uganda Wildlife Conservation Education Center som är en park och ett zoo med barnvänliga aktiviteter.

Ska man köpa reseförsäkring?

Du bör ha en reseförsäkring när du reser till Uganda och se till att den har bra skydd för eventuella sjukvårdskostnader.

Kan man dricka kranvattnet?

Undvik att dricka kranvattnet i Uganda.

Ska man lämna dricks?

Du bör dricksa för restaurangnotor samt till guider och chaufförer. Räkna med mellan 5-10 %.

Var ska man shoppa?

Köpcentren Victoria Mall och Imperial Shopping Mall är populära för shopping. (Priser kontrollerade 05/05/2019).Hitta billiga flyg till andra städer i Uganda

Uganda har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?
Flyg Afrika Uganda Entebbe
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass