Hitta billiga flyg till Entebbe

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Entebbe

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Entebbe

Bästa priset för enkelresa

3 663 kr

Bästa priset för tur- och returresa

5 251 kr

Snabbast flygtid

12t 05m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Entebbe från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 663 kr (Stockholm Arlanda till Entebbe/Kampala).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Entebbe från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 251 kr (Stockholm-Bromma till Entebbe/Kampala).
Det snabbaste flyget till Entebbe från Sverige tar 12t 05m (Stockholm Arlanda till Entebbe/Kampala).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Entebbe, inklusive SWISS, Turkish Airlines och Ethiopian Air.

Trender för flygresor till Entebbe

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Entebbe och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Entebbe?

februari är generellt den billigaste månaden att flyga till Entebbe från Sverige med priser runt 5 844 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Entebbe under februari, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 5 886 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Entebbe?

Enligt våra data är onsdag den billigaste veckodagen att flyga till Entebbe från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en onsdag var 7 149 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 8 550 kr från Sverige till Entebbe.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Entebbe?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Entebbe på morgonen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Entebbe på morgonen för så lite som 6 653 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 8 639 kr. Flyg till Entebbe från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Entebbe?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Entebbe du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Entebbe/Kampala tar det i genomsnitt 14t 15m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Entebbe/Kampala generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Entebbe?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Entebbe ungefär 36 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 7 331 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Entebbe

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Entebbe från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Entebbe

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Entebbe

Stockholm (STO) till Entebbe (EBB)

Vanligtvis är flyg till Entebbe från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Entebbe/Kampala, vilket i genomsnitt kostar 7 331 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ENTEBBE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari20% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Entebbe kostar i genomsnitt bara 5 876 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ENTEBBE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember40% dyrareDet kostar omkring 10 269 kr för flyg till Entebbe från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ENTEBBE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember376% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Entebbe från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Entebbe

Priserna på flyg till Entebbe varierar under året beroende på när det är som mest populärt att boka flyg. Flygresor är mycket populära under sommarens svalare och torrare månader då safariutflykter är lämpliga att göra. Detta gör att högsäsongen under juni, juli och augusti även för med sig högst priser på flygbiljetter till Entebbe. Om du vill resa till Entebbe billigt hittar du lägst priser i september samt under årets första månader. Billiga flygbiljetter till Entebbe bokar du helst 50 dagar innan avresan. Jämför priset på flygstolar hos momondo för att hitta Entebbe-flyg under billiga datum.


Hitta billiga flygbiljetter till Entebbe

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Entebbe
Brussels Airlines
8 mars
BMA01:55Stockholm-Bromma
14t 20m
2 stopp
EBB16:15Entebbe/Kampala
16 mars
EBB20:20Entebbe/Kampala
23t 05m
1 stopp
BMA19:25Stockholm-Bromma
5 251 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
7 mars
BMA12:30Stockholm-Bromma
27t 45m
2 stopp
EBB16:15Entebbe/Kampala
16 mars
EBB20:20Entebbe/Kampala
23t 05m
1 stopp
BMA19:25Stockholm-Bromma
5 378 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
23 mars
BMA08:35Stockholm-Bromma
32t 40m
2 stopp
EBB17:15Entebbe/Kampala
1 apr.
EBB19:25Entebbe/Kampala
23t 10m
1 stopp
BMA18:35Stockholm-Bromma
5 399 kr
Hitta liknande
SWISS
16 mars
ARN09:30Stockholm Arlanda
31t 45m
3 stopp
EBB17:15Entebbe/Kampala
24 mars
EBB20:20Entebbe/Kampala
16t 45m
2 stopp
ARN13:05Stockholm Arlanda
5 664 kr
Hitta liknande
SWISS
15 mars
ARN09:30Stockholm Arlanda
55t 45m
3 stopp
EBB17:15Entebbe/Kampala
24 mars
EBB20:20Entebbe/Kampala
24t 55m
2 stopp
ARN21:15Stockholm Arlanda
5 791 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
11 mars
BMA03:55Stockholm-Bromma
36t 20m
2 stopp
EBB17:15Entebbe/Kampala
19 mars
EBB20:20Entebbe/Kampala
18t 20m
1 stopp
BMA14:40Stockholm-Bromma
5 929 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Entebbe

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Entebbe, visa några av våra erbjudanden nedan av Ethiopian Air
Flera flygbolag
22 feb.
ARN14:05Stockholm Arlanda
40t 35m
3 stopp
EBB06:40Entebbe/Kampala
3 663 kr
Hitta liknande
Ethiopian Air
22 feb.
ARN16:00Stockholm Arlanda
12t 05m
1 stopp
EBB04:05Entebbe/Kampala
4 870 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 feb.
ARN16:10Stockholm Arlanda
32t 25m
2 stopp
EBB00:35Entebbe/Kampala
4 997 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Entebbe?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Entebbe

Vilka bolag flyger till Entebbe?

Ethiopian Air är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Entebbe. Turkish Airlines, Brussels Airlines och Qatar Airways är också populära val för att flyga till Entebbe från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Entebbe med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Emirates till Entebbe

Emirates flyger till Entebbe omkring 15 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Emirates, men priser så låga som 5 326 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Entebbe. Emirates har fått ett betyg på 8,4/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med SWISS till Entebbe

Priser för flyg med SWISS till Entebbe kan börja på så lite som 3 481 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 2 flyg som SWISS trafikerar till Entebbe under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med SWISS till Entebbe kostar från Bryssel. SWISS har fått betyget 8,2/10 av användare på momondo med 173 omdömen.


Flygplatser nära Entebbe

Nedan hittar du alla flygplatser i Entebbe tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Entebbe landar på Entebbe International Airport som är Ugandas största internationella flygplats. Flygplatsen ligger mycket nära Entebbe på samma halvö som staden, endast tre kilometer västerut. Det snabbaste sättet att ta sig in till Entebbes centrum är med bil vilket tar ungefär sex minuter. Tänk dock på att du förmodligen kommer spendera tid på flygplatsen efter att ditt flyg till Entebbe har landat då du måste gå genom tull och passkontroll samt att flygplatsen är relativt stor. Det billigaste sättet att ta sig från flygplatsen är med någon av bussarna som avgår utanför ankomstterminalen. Se till att välja rätt buss då de flesta är direktbussar till huvudstaden Kampala.


Populära flygresor till Entebbe

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Entebbe som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Entebbe
Snabbaste flygtid15t 10m
Billigaste pris6 024 kr
Flyg från Amsterdam till Entebbe
Snabbaste flygtid32t 25m
Billigaste pris8 533 kr

Så tar du dig runt i Entebbe

Det lättaste sättet att ta sig runt i Entebbe är med bil eller minibuss. Minibussarna Matatu är mycket populära och kör längs med förutbestämda sträckor även om du kan hoppa av varsomhelst. Minibussarna utgår från stadens centrum. Ett populärt färdmedel i staden är motorcykeltaxi, så kallade boda-boda. Chaufförerna försöker ofta ragga kunder så det kommer inte ta lång tid innan du blir tillfrågad att ta en boda-boda. Detta är dock det farligaste sättet att ta sig runt då många motorcykelolyckor äger rum i staden. Om du trots detta väljer att ta en motorcykeltaxi ska du göra upp om priset med chauffören innan färden börjar.


Visumkrav för att besöka Entebbe

Du behöver både pass och visum för att resa till Uganda. Visum för en turistresa kostar ungefär 500 SEK och du ansöker om detta via nätet. Turistvisumet är giltigt i tre månaders tid. Ditt pass måste vara giltigt i ett halvår från och med din inresa och du måste också kunna visa upp bevis på att du vaccinerats mot gula febern för att komma in i landet.


Börja planera din resa till Entebbe


De bästa sakerna att se och göra i Entebbe

Entebbe lockar framförallt besökare med sin närhet till vildmarksområden dit du kan åka på safari. Besök även stadens botaniska trädgård och den fina Banga Beach vid Victoriasjöns strand som är bland de mest populära sevärdheterna.

Du bör ha en reseförsäkring när du reser till Uganda och se till att den har bra skydd för eventuella sjukvårdskostnader.

Undvik att dricka kranvattnet i Uganda.

Du bör dricksa för restaurangnotor samt till guider och chaufförer. Räkna med mellan 5-10 %.

Köpcentren Victoria Mall och Imperial Shopping Mall är populära för shopping.


Hitta billiga flyg till andra städer i Uganda

Uganda har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Alla flyg till Entebbe ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

När du söker efter flyg till Entebbe hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Entebbe. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.