Hitta billiga flyg till Kassel

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 11/10
tis 18/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Kassel

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kassel och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Kassel?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Kassel för 47 kr/person, vilket är 99 % billigare än för genomsnittsflyget till Kassel. För att hitta de billigaste priserna till Kassel från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till Kassel?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Kassel du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Frankfurt tar det i genomsnitt 2t 10m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Frankfurt generellt omkring 1t 40m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Billigaste flygen till flygplatser i Kassel

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kassel från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Munster

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kassel

Stockholm (STO) till Dortmund (DTM)

Vanligtvis är flyg till Kassel från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Dortmund, vilket i genomsnitt kostar 2 086 kr


Vanliga frågor om att flyga till Kassel

Hur lång tid tar det att flyga till Kassel?

Kassel Airport i Kassel är mycket liten, och antalet flyg som går dit är begränsat. Du kan därför behöva vara flexibel med vilket datum du reser eftersom det inte går flygningar dit varje dag i veckan. Att flyga från Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter brukar ta lite mer än 14 timmar. Från Köpenhamn Kastrup går det lite snabbare, cirka 10 timmar.

Varifrån kan du flyga direkt till Kassel?

Det finns tyvärr inga direktflyg till Kassel, Tyskland och det kan vara svårt att hitta plan som går dit. Om du vill flyga från Stockholm kan du försöka hitta flygerbjudanden där du först flyger till Aten med SAS. Därifrån kan du ta ett flyg till Heraklion, till exempel med Volotea. Därifrån går några av de få flyg som finns till Kassel med flygbolaget Sundair. Om du i stället flyger från Göteborg Landvetter får du ta dig till Heraklion på ett annat sätt. Du kan flyga med LOT till Warszawa och Budapest och sedan till Heraklion med Wizz Air för att sedan kunna fortsätta till din slutdestination med Sundair. Börjar du din resa på Köpenhamn Kastrup kan du flyga till Aten med Aegan Airlines och sedan fortsätta till Heraklion med Sky Express innan du flyger den sista sträckan med Sundair.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Kassel. Om du planerar att flyga till Kassel, överväg då även att boka flyg till Paderborn flygplats(68 km från stadskärnan i Kassel), Erfurt flygplats(109 km från stadskärnan i Kassel), Hannover flygplats(128 km från stadskärnan i Kassel), Dortmund flygplats(132 km från stadskärnan i Kassel) eller Frankfurt flygplats(156 km från stadskärnan i Kassel).

Med ett genomsnittspris på 1 768 kr per person, är Dortmund flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Kassel. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.Andra kabinklasser för flyg till Kassel

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kassel

Vilka bolag flyger till Kassel?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kassel

Vilka bolag flyger till Kassel?

För flygresor till Kassel från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Lufthansa, Scandinavian Airlines, KLM eller Finnair. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Flygplatser nära Kassel

Nedan hittar du alla flygplatser i Kassel tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Kassels flygplats till centrum?

Du har tre alternativ när du ska ta dig från flygplatsen. Antingen så tar du en taxi, hyr en bil eller tar bussen. Du kan ta buss 100 till Kassel-Wilhelmshöhe station. Den går genom centrum och avgår en gång i timmen under veckan och varannan timme under helgen. Tänk på att bussen bara går dagtid, så anländer du sent på kvällen eller tidigt på morgonen kan det vara nödvändigt att ta en taxi. Taxipriserna i Tyskland är ungefär i samma prisklass som vad vi är vana vid i Sverige.


Visumkrav för att besöka Kassel

Behöver man pass och visum när man åker till Kassel?

Det enda du behöver tänka på när du ska resa till Tyskland är att se till att ditt pass eller nationella ID-kort är giltigt och att du har med dig ett giltigt EU-kort som berättigar dig till rabatterad sjukvård, så du inte behöver stå för hela kostnaden själv om du skulle bli akut sjuk eller skadad under resan. Du behöver inte ordna med något visum eller annat tillstånd för att resa in i landet. Tänk på att ett nationellt ID-kort utfärdas av Polisen och inte är detsamma som ett vanligt ID-kort från Skatteverket.


Börja planera din resa till Kassel


De bästa sakerna att se och göra i Kassel

Vad kan man se och göra i Kassel?

Kassel är en charmig äldre stad och är det perfekta resmålet om du vill uppleva Tyskland på riktigt. Även om staden är ganska liten så finns det massor att hitta på. Till exempel finns det flera olika museer där du både kan se konst och arkeologiska fynd. Kassel är känd för det som brukar kallas för ”100 Day Museum”. Det är ett evenemang som hålls vart femte år och som drar massor av turister som vill se modern konst. Vill du hellre se lite äldre konst så är slottet Schloss Wilhelmshöhe rätt plats. Där finns ett museum där det finns tavlor av några av de stora mästarna, till exempel Rembrandt. I staden finns många fina parker och stora gamla hus. Till exempel kan du besöka Bergpark Wilhelmshöhe, som blivit klassat som ett världsarv av UNESCO och som helt enkelt är ett måste när du reser till Kassel som turist. Parken är i barockstil och har många spännande saker att titta på. Dessutom blir det lite utav ett träningspass, eftersom man måste gå ganska långa sträckor för att se allt som parken har att erbjuda, så glöm inte att ta med bra skor.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Kassel när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Kassel, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Kassel ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Kassel.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Kassel på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.