Hitta billiga flyg till Bryssel

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Bryssel

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Bryssel

Bästa priset för enkelresa

254 kr

Bästa priset för tur- och returresa

349 kr

Snabbast flygtid

2t 10m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Bryssel från Sverige under de senaste 72 timmarna är 254 kr (Stockholm Arlanda till Bryssel södra Charleroi).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Bryssel från Sverige under de senaste 72 timmarna är 349 kr (Stockholm Arlanda till Bryssel södra Charleroi).
Det snabbaste flyget till Bryssel från Sverige tar 2t 10m (Stockholm Arlanda till Bryssel).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Bryssel, inklusive Scandinavian Airlines, Brussels Airlines och Ryanair.

Trender för flygresor till Bryssel

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Bryssel och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bryssel?

februari är generellt den billigaste månaden att flyga till Bryssel från Sverige med priser runt 1 090 kr. januari är en annan bra månad för att besöka Bryssel med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 186 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bryssel?

98 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Bryssel på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Biarritz och är 97 % billigare än de flesta andra flyg till Bryssel. För att hitta det billigaste priset till Bryssel från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till Bryssel?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Bryssel du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Bryssel tar det i genomsnitt 2t 10m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Bryssel generellt omkring 1t 40m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bryssel?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Bryssel ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 518 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Bryssel

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bryssel från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Eindhoven

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bryssel

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bryssel södra Charleroi flygplats (CRL)

Vanligtvis är flyg till Bryssel från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bryssel södra Charleroi, vilket i genomsnitt kostar 780 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BRYSSEL TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars31% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bryssel kostar i genomsnitt bara 942 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BRYSSEL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli73% dyrareDet kostar omkring 2 372 kr för flyg till Bryssel från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BRYSSEL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober202% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bryssel från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Bryssel

Resor till Bryssel är att rekommendera under vår och höst, innan och efter sommarens högsäsong, då priserna på både flygstolar och resor med hotell är lägre. Om du vill hitta en resa till billigt pris bör du också försöka undvika december månad då många resenärer besöker den belgiska staden under julledigheten. Hos momondo kan du jämföra priser på flygbiljetter till Bryssel mellan olika datum i priskalendern på nätet.

När är det billigast att boka flyg till Bryssel? Billiga flyg till Bryssel hittar du under november och maj. Särskilt maj månad är en trevlig tid att åka på då våren bjuder på fint väder. Försök dessutom att boka ungefär två månader i förväg för att slippa dyra sista minuten priser.

Antwerpen flygplats, Bryssel södra Charleroi flygplats, Liège Bierset flygplats eller Oostende Ostende-Bruges flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Bryssel.

Med ett genomsnittspris på 1 314 kr per person, är Bryssel södra Charleroi flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Bryssel. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

Med ett avstånd på 10,9 km är flygplatsen Bryssel i Bryssel den som ligger närmst Bruxelles-Central .


Hitta billiga flygbiljetter till Bryssel

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bryssel

Andra kabinklasser för flyg till Bryssel

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Bryssel

Vilka bolag flyger till Bryssel?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bryssel

Vilka bolag flyger till Bryssel?

För flygresor till Bryssel från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Brussels Airlines, Ryanair, Scandinavian Airlines eller KLM. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Flygplatser nära Bryssel

Nedan hittar du alla flygplatser i Bryssel tillsammans med avståndet från stadens centrum

Så tar du dig till centrala Bryssel från flygplatsen

Billiga flyg till Bryssel landar på någon av stadens två flygplatser. Den största, Brussels Airport, ligger också närmast staden och här passerar över 23 miljoner passagerare varje år. Stadens sekundära flygplats, där många lågprisbolag landar, ligger vid orten Charleroi söder om staden. Du tar dig lätt in från båda flygplatserna med buss eller tåg, men det finns även taxi och hyrbilsalternativ.


Populära flygresor till Bryssel

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bryssel som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bryssel
Snabbaste flygtid2t 15m
Billigaste pris349 kr
Flyg från Göteborg till Bryssel
Snabbaste flygtid5t 35m
Billigaste pris625 kr
Flyg från Köpenhamn till Bryssel
Snabbaste flygtid1t 25m
Billigaste pris1 270 kr
Flyg från Linköping till Bryssel
Snabbaste flygtid4t 55m
Billigaste pris3 187 kr

Så tar du dig runt i Bryssel

I Bryssel tar du dig enkelt omkring med stadens kollektivtrafik som består av buss, tunnelbana och spårvagn. Staden är annars mycket kompakt så för det mesta går det bra att ta sig fram till fots. All kollektivtrafik drivs av ett och samma bolag vilket gör att nätverken är integrerade och du kan använda samma biljett för samtliga transportalternativ.

Om du vill ta en taxi går du till någon av stadens taxistationer eller så vinkar du in en bil från gatan, förutsatt att du befinner dig mer än 100 meter från en taxistation. Det är även lätt att köra själv i staden som har breda gator och lättnavigerad geografi. Det finns flera hyrbilsalternativ och du kan till och med hyra en bil direkt när du landat på flygplatsen.


Visumkrav för att besöka Bryssel

Inom EU behöver du som svensk medborgare inte ansöka om något visum för din turistresa. Detta eftersom medborgare fritt kan röra sig mellan medlemsländerna. Du måste dock ha med dig legitimation för att visa både vid ombordstigning och vid gränskontroll. Om du är svensk medborgare kan du välja mellan att ta med passet eller ditt nationella id-kort. Det nationella id-kortet visar ditt medborgarskap och ges ut av den svenska polisen. Detta ska inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort vilka inte gäller som legitimation under din resa. Regler gällande visum och pass kan alltid komma att ändras. Det är därför viktigt att du, i god tid inför avresa, kollar upp de aktuella inresebestämmelserna. Aktuell information hittar du hos de belgiska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm.


Börja planera din resa till Bryssel


De bästa sakerna att se och göra i Bryssel

När du är i Bryssel ska du inte missa ett besök till det centrala torget Grand Place runt vilket du hittar flera av stadens bästa traditionella caféer. Gör även ett besök till Magrittemuseet och kyrkan Notre-Dame de Sablon.

Packa med en adapter samt bekväma promenadskor.

Köp ett lokalt SIM-kort till din telefon för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Ja, det går bra.

Dricks ingår normalt i notan.


Hitta billiga flyg till andra städer i Belgien

Belgien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Bryssel när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Bryssel, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Bryssel.

När du väl ser alla flygalternativ för Bryssel låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Bryssel erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Bryssel och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.