Flyg Europa Belgien Bryssel

Flyg till Bryssel

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Bryssel (BRU)
fre 23/7
fre 30/7
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Bryssel. Nuvarande restriktioner för Bryssel baseras på reserestriktioner för Belgien.
Visa nuvarande reserestriktioner för Belgien

Billigaste flygen till flygplatser i Bryssel

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bryssel från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Düsseldorf

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bryssel

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Bryssel (BR1)

Vanligtvis är flyg till Bryssel från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Bryssel, vilket i genomsnitt kostar 607 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BRYSSEL TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars43% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bryssel kostar i genomsnitt bara 678 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BRYSSEL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli36% dyrareDet kostar omkring 1 626 kr för flyg till Bryssel från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BRYSSEL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember194% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bryssel från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Bryssel?

Resor till Bryssel är att rekommendera under vår och höst, innan och efter sommarens högsäsong, då priserna på både flygstolar och resor med hotell är lägre. Om du vill hitta en resa till billigt pris bör du också försöka undvika december månad då många resenärer besöker den belgiska staden under julledigheten. Hos momondo kan du jämföra priser på flygbiljetter till Bryssel mellan olika datum i priskalendern på nätet.

När är det billigast att boka flyg till Bryssel? Billiga flyg till Bryssel hittar du under november och maj. Särskilt maj månad är en trevlig tid att åka på då våren bjuder på fint väder. Försök dessutom att boka ungefär två månader i förväg för att slippa dyra sista minuten priser.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bryssel?

110 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Bryssel på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Marseille och är 96 % billigare än de flesta andra flyg till Bryssel. För att hitta det billigaste priset till Bryssel från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bryssel?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Bryssel från Sverige med priser runt 731 kr. januari är en annan bra månad för att besöka Bryssel med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 852 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bryssel?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Bryssel ungefär 54 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 137 kr. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 487 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bryssel?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Bryssel är en fredag. Resenärer som väljer att resa till Bryssel på en fredag kan ofta hitta biljetter för så lite som 1 068 kr. Flyg från Sverige till Bryssel en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 1 554 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bryssel?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Bryssel är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 832 kr. Flyg till Bryssel är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 523 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bryssel?

Antwerpen flygplats, Bryssel södra Charleroi flygplats, Liège Bierset flygplats eller Oostende Ostende-Bruges flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Bryssel.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bryssel?

Med ett genomsnittspris på 1 226 kr per person, är Bryssel södra Charleroi flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Bryssel. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Bryssel?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Belgien resor till Bryssel. Inreserestriktioner

Belgien har begränsat inresa för alla resenärer som inte kommer från EES-medlemsstaterna eller Schweiz. Medborgare, fast bosatta och innehavare av visum för längre tid i EES-medlemsstaterna, Schweiz samt deras familjemedlemmar får fortfarande resa in i Belgien från länder utanför dessa länder, men måste isolera sig i 14 dagar vid ankomsten. Från den 1 januari klassificeras inte längre medborgare från Storbritannien som EU / EES-medborgare och får inte komma in i Belgien. Nödvändiga resor är fortfarande tillåtna. Dessa restriktioner gäller inte för brittiska medborgare som är lagligt bosatta i Belgien. De kommer att tillåtas att åter komma in i landet, men kommer att behöva visa bevis på permanent bosättning. Resenärer som anländer från Australien, Japan, Sydkorea, Nya Zeeland, Rwanda, Singapore, Thailand eller Uruguay får också resa in i Belgien. Diplomater, humanitär biståndsarbetare och militär personal får komma in i landet. Medborgare i Andorra, Monaco, Montenegro, norra Makedonien, San Marino, Serbien och Vatikanstaten får resa in i Belgien med bevis på att de ska resa vidare till sina hemländer.

Inresekrav

Alla resenärer måste fylla i ett formulär för passagerarlokalisering 48 timmar före ankomst. Resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 72 timmar före avresan. Barn under 12 år och bosatta i Belgien är undantagna från att presentera ett COVID-19 PCR-RT-testresultat. Från och med den 25 december måste resenärer som anländer från Storbritannien uppvisa ett giltigt läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst.

Karantänkrav

Belgien har skapat ett trafikljussystem för att spåra länder och regioner som har en hög incidens av COVID-19. Alla resenärer från "röda zoner" måste isolera sig i sju dagar efter ankomsten, medan de som kommer in i Belgien från "orange" regioner ombeds att vara vaksamma. Den uppdaterade listan över regioner finns på denna webbplats (på franska). Invånare som återvänder från en röd zon och stannar i mer än 48 timmar måste genomgå ett obligatoriskt test dag 1 och dag 7 i karantän. Från och med den 2 januari får passagerarna ett sms när de återvänder med vilket de kan registrera sig vid ett testcenter. Testkapaciteten på Bryssels flygplats kommer att utökas ytterligare för att möjliggöra frivilliga test av inkommande resenärer vid ankomst. Testkapacitet utvecklas på Charleroi flygplats och vid Bryssel-Midi station. Resenärer som anländer från Storbritannien är underkastade 7 dagars självisolering vid ankomsten och att ta ett COVID-19-test.

Om du redan planerar att resa till Bryssel inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Bryssel

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bryssel
Brussels Airlines
3 sep.
BMA02:55Stockholm-Bromma
2t 15m
BRU05:10Bryssel
5 sep.
BRU10:35Bryssel
2t 05m
BMA12:40Stockholm-Bromma
Brussels Airlines
10 sep.
BMA02:55Stockholm-Bromma
2t 15m
BRU05:10Bryssel
13 sep.
BRU10:35Bryssel
2t 05m
BMA12:40Stockholm-Bromma
Brussels Airlines
20 dec.
BMA12:30Stockholm-Bromma
2t 10m
BRU14:40Bryssel
3 jan.
BRU09:30Bryssel
2t 10m
BMA11:40Stockholm-Bromma
Brussels Airlines
24 sep.
BMA02:55Stockholm-Bromma
2t 15m
BRU05:10Bryssel
26 sep.
BRU15:30Bryssel
2t 05m
BMA17:35Stockholm-Bromma
Ryanair
18 sep.
GOT04:10Göteborg Landvetter
9t 30m
1 stopp
CRL13:40Bryssel södra Charleroi
21 sep.
CRL05:20Bryssel södra Charleroi
4t 50m
1 stopp
GOT10:10Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
21 sep.
NYO04:50Stockholm Skavsta
6t 30m
1 stopp
CRL11:20Bryssel södra Charleroi
28 sep.
CRL02:45Bryssel södra Charleroi
8t 10m
1 stopp
NYO10:55Stockholm Skavsta

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Bryssel

Om du letar efter enkelbiljetter till Bryssel, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Wizz Air
Brussels Airlines
11 sep.
BMA04:55Stockholm-Bromma
2t 15m
BRU07:10Bryssel
Ryanair
7 nov.
ARN11:50Stockholm Arlanda
2t 15m
CRL14:05Bryssel södra Charleroi
SAS
13 sep.
ARN03:05Stockholm Arlanda
2t 15m
BRU05:20Bryssel

Vilka flygbolag flyger till Bryssel?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bryssel

Wizz Air, Ryanair och Norwegian erbjuder billiga flyg till Bryssel året om. Det är även populärt att boka flygresor med Brussels Airlines och SAS. Om du väljer att boka med ett lågprisbolag ska du tänka på att det kan tillkomma kostnader för bland annat handbagage, incheckat bagage och sittplats. Jämför olika flygbolag och rutter online hos momondo för att hitta det bästa alternativet för din resa.

Vem flyger direkt till Bryssel? Ryanair, SAS och Brussels Airlines erbjuder direktflyg från Sverige till Bryssel. Ryanairs flygresor till Bryssel avgår från Skavsta flygplats, belägen närmare 100 kilometer sydväst om Stockholm. SAS och Brussels Airlines flyglinjer avgår från Arlanda flygplats, belägen ungefär 42 kilometer norr om huvudstaden.

Hur många timmar tar det att flyga till Bryssel? En direktresa från Stockholm till Bryssel tar lite drygt två timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Bryssel till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Bryssel plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Bryssel landar på någon av stadens två flygplatser. Den största, Brussels Airport, ligger också närmast staden och här passerar över 23 miljoner passagerare varje år. Stadens sekundära flygplats, där många lågprisbolag landar, ligger vid orten Charleroi söder om staden. Du tar dig lätt in från båda flygplatserna med buss eller tåg, men det finns även taxi och hyrbilsalternativ.


Populära flygresor till Bryssel

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bryssel som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bryssel
Snabbaste flygtid
2t 10m
Billigast pris
1 062 kr
Flyg från Linköping till Bryssel
Snabbaste flygtid
15t 45m
Billigast pris
1 871 kr
Flyg från Köpenhamn till Bryssel
Snabbaste flygtid
11t 05m
Billigast pris
2 288 kr

Hur tar man sig runt i Bryssel?

I Bryssel tar du dig enkelt omkring med stadens kollektivtrafik som består av buss, tunnelbana och spårvagn. Staden är annars mycket kompakt så för det mesta går det bra att ta sig fram till fots. All kollektivtrafik drivs av ett och samma bolag vilket gör att nätverken är integrerade och du kan använda samma biljett för samtliga transportalternativ.

Om du vill ta en taxi går du till någon av stadens taxistationer eller så vinkar du in en bil från gatan, förutsatt att du befinner dig mer än 100 meter från en taxistation. Det är även lätt att köra själv i staden som har breda gator och lättnavigerad geografi. Det finns flera hyrbilsalternativ och du kan till och med hyra en bil direkt när du landat på flygplatsen.


Kan man flyga till Bryssel utan pass eller visum?

Inom EU behöver du som svensk medborgare inte ansöka om något visum för din turistresa. Detta eftersom medborgare fritt kan röra sig mellan medlemsländerna. Du måste dock ha med dig legitimation för att visa både vid ombordstigning och vid gränskontroll. Om du är svensk medborgare kan du välja mellan att ta med passet eller ditt nationella id-kort. Det nationella id-kortet visar ditt medborgarskap och ges ut av den svenska polisen. Detta ska inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort vilka inte gäller som legitimation under din resa. Regler gällande visum och pass kan alltid komma att ändras. Det är därför viktigt att du, i god tid inför avresa, kollar upp de aktuella inresebestämmelserna. Aktuell information hittar du hos de belgiska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm.


Tips och råd om Bryssel

Intresserad av sevärdheter i Bryssel?

När du är i Bryssel ska du inte missa ett besök till det centrala torget Grand Place runt vilket du hittar flera av stadens bästa traditionella caféer. Gör även ett besök till Magrittemuseet och kyrkan Notre-Dame de Sablon.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med en adapter samt bekväma promenadskor.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Köp ett lokalt SIM-kort till din telefon för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Bryssel?

Dricks ingår normalt i notan.Hitta billiga flyg till andra städer i Belgien

Belgien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?
Flyg Europa Belgien Bryssel
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass