Flyg till Washington, D.C.

Tur & retur
Ekonomi
Från?
Washington, D.C. (WAS)
ons 21/4
ons 28/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Washington, D.C.. Nuvarande restriktioner för Washington, D.C. baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Washington, D.C.

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Washington, D.C. från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Baltimore

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Washington, D.C.

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Washington, D.C. Dulles Intl flygplats (IAD)

Vanligtvis är flyg till Washington, D.C. från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Washington, D.C. Dulles Intl, vilket i genomsnitt kostar 3 760 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN WASHINGTON, D.C. TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Washington, D.C. kostar i genomsnitt bara 2 945 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL WASHINGTON, D.C. FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli70% dyrareDet kostar omkring 6 774 kr för flyg till Washington, D.C. från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL WASHINGTON, D.C. FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember207% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Washington, D.C. från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Washington DC?

Den bästa tiden att ta flyg till Washington DC är under sen vår eller tidig höst. Då är temperaturerna som mest behagliga för att se alla monument och då många besöksmål är utomhus är det bäst att undvika den mycket varma och svettiga sommaren. Sommaren för dessutom med sig flest besökare och därmed långa köer till många besöksmål. Under vintern kan det bli mycket kallt i staden vilket åter igen gör det svårt att bekvämt kunna besöka många av stadens sightseeingdestinationer.

När är det billigast att boka flyg till Washington DC?

Billiga flyg till Washington DC hittar du i februari då staden har sin lågsäsong. Dyrast är att resa i juli då många väljer att resa mitt under sommaren. Att resa i maj är därför att rekommendera då du undviker både för kalla och för varma temperaturer men fortfarande kan hitta billiga flygbiljetter till Washington DC. Boka flyg två månader innan du planerar att resa för att få så bra priser på flygresor som möjligt. Hos momondo kan du jämföra priser på flygbiljetter till Washington DC mellan olika datum.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Washington, D.C.?

949 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Washington, D.C. på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Charlotte och är 73 % billigare än de flesta andra flyg till Washington, D.C.. För att hitta det billigaste priset till Washington, D.C. från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Washington, D.C.?

Den billigaste månaden att flyga till Washington, D.C. från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 3 198 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Washington, D.C. i november är det också billigt att flyga i mars. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 3 265 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Washington, D.C.?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Washington, D.C. från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 3 816 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Washington, D.C. från Sverige för så lite som 3 374 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Washington, D.C.?

Enligt våra data är onsdag den billigaste veckodagen att flyga till Washington, D.C. från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en onsdag var 3 685 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 4 630 kr från Sverige till Washington, D.C..

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Washington, D.C.?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Washington, D.C. är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Washington, D.C. kan då kosta så lite som 3 484 kr. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 5 099 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Washington, D.C.?

Washington, D.C. Dulles Intl flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Washington, D.C..

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Washington, D.C.?

Washington, D.C. R Reagan Nat flygplats har ett genomsnittspris på 3 559 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Washington, D.C.. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Washington, D.C.?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Washington, D.C.. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du planerarar att resa till Washington, D.C. inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Washington, D.C.

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Washington, D.C.
Lufthansa
6 maj
02:15Stockholm Arlanda
15t 30m
1 stopp
17:45Washington, D.C. Dulles Intl
20 maj
13:55Washington, D.C. Dulles Intl
15t 25m
1 stopp
05:20Stockholm Arlanda
4 654 kr
Hitta liknande
Lufthansa
8 maj
02:00Stockholm Arlanda
15t 25m
1 stopp
17:25Washington, D.C. Dulles Intl
25 maj
13:45Washington, D.C. Dulles Intl
15t 35m
1 stopp
05:20Stockholm Arlanda
4 645 kr
Hitta liknande
Lufthansa
6 maj
02:15Stockholm Arlanda
15t 30m
1 stopp
17:45Washington, D.C. Dulles Intl
25 maj
13:45Washington, D.C. Dulles Intl
15t 35m
1 stopp
05:20Stockholm Arlanda
4 662 kr
Hitta liknande
KLM
8 maj
02:30Stockholm Arlanda
15t 10m
1 stopp
17:40Washington, D.C. Dulles Intl
20 maj
13:25Washington, D.C. Dulles Intl
17t 15m
1 stopp
06:40Stockholm Arlanda
4 687 kr
Hitta liknande
KLM
3 maj
02:30Stockholm Arlanda
16t 20m
2 stopp
18:50Washington, D.C. R Reagan Nat
9 maj
13:15Washington, D.C. R Reagan Nat
17t 25m
2 stopp
06:40Stockholm Arlanda
4 578 kr
Hitta liknande
Air France
7 maj
02:00Stockholm Arlanda
16t 21m
2 stopp
18:21Washington, D.C. Dulles Intl
21 maj
12:49Washington, D.C. Dulles Intl
17t 36m
2 stopp
06:25Stockholm Arlanda
4 704 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Washington, D.C.

Om du letar efter enkelbiljetter till Washington, D.C., visa några av våra erbjudanden nedan av TAP AIR PORTUGAL
Brussels Airlines
15 juni
02:55Stockholm-Bromma
12t 30m
1 stopp
15:25Washington, D.C. Dulles Intl
3 307 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
14 juni
02:55Stockholm-Bromma
13t 10m
1 stopp
16:05Washington, D.C. Dulles Intl
3 316 kr
Hitta liknande
Lufthansa
1 juni
07:40Stockholm Arlanda
13t 55m
1 stopp
21:35Washington, D.C. Dulles Intl
3 332 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Washington DC?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Washington, D.C.

Det går inte några direktflyg från Sverige så du behöver mellanlanda med flyg till Washington DC. Bland annat kan du flyga med SAS som mellanlandar i Köpenhamn med en flygtid på 11 timmar. Flyg till Washington DC som har lägre priser har oftast även längre flygtid och fler mellanlandningar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Washington DC till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Washington, D.C. plus avståndet till centrum

Washington DC-flyg landar på Dulles International Airport som ligger drygt 40 km väster om stadens centrum. För att resa till Washington DC billigt från flygplatsen kan du ta tunnelbanan som sammankopplar flygplatsen med stadens centrum. Resan kostar 5 USD (48 SEK) och tar ungefär en kvart. Detta gör tunnelbanan till det snabbaste färdmedlet in till city. För att ta dig från flygplatsen kan du även ta taxi eller hyrbil vilket tar ungefär 40 minuter. Detta kan vara bekvämt om du har mycket bagage. Om du hyr bil följer du väg VA-267 och I-66 för att ta dig in till centrum.


Hur tar man sig runt i Washington DC?

Att cykla är ett utmärkt sätt att ta sig fram i Washington DC och kollektivtrafiken tillåter dig att gratis ta med din cykel ombord. För att hyra cykel använder du dig lättast av Capital Bikeshare som har 500 stationer över hela staden där du kan hämta och lämna cyklar. Tunnelbanans linjer är användbara för att ta dig runt till de flesta större sevärdheterna i staden. Tänk på att du ska använda biljetten för att både kunna komma in i tunnelbanan och för att kunna lämna stationerna. Ett dagskort för obegränsade turer med tunnelbanan kostar 15 USD (145 SEK). Uber går att använda i Washington DC för att enkelt kunna beställa en bil.


Kan man resa till Washington DC utan pass eller visum?

Du behöver inte ett visum för att resa till USA men du behöver ett elektroniskt inresetillstånd för flyg till Washington DC. Detta beställer du senast 72 timmar innan avresa och beställs via nätet. För att resa in i landet ska du kunna visa upp en returbiljett och du behöver dessutom ha med dig ditt pass.


Tips och råd om Washington DC

Vad ska man se i Washington DC?

Washington DC är monumentens stad och här finns många ikoniska platser. Missa inte sevärdheter som Lincoln Memorial, Washington Monument och Vietnam Veterans Memorial. Du hittar även världskända museum som National Portrait Gallery och National Museum of African American History and Culture.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen till Smithsonians Zoo för en rolig utflykt. International Spy Museum är en annan destination som är mycket uppskattad bland barnfamiljer.

Ska man köpa reseförsäkring?

Se till att ha en reseförsäkring som täcker sjukhuskostnader då dessa kan vara mycket dyra i USA.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja det går att dricka kranvattnet i Washington DC.

Ska man lämna dricks?

Det förväntas att du lämnar 20 % dricks för all service i USA.

Var ska man shoppa?

I området Georgetown hittar du allt från exklusiva butiker till vintagefynd. Stora shoppinggallerior finns vid Dupont Circle och Tysons Corner. (Priser kontrollerade 15/05/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass