Hitta billiga flyg till Neapel

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Neapel

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Neapel

Bästa priset för enkelresa

468 kr

Bästa priset för tur- och returresa

687 kr

Snabbast flygtid

7t 15m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Neapel från Sverige under de senaste 72 timmarna är 468 kr (Stockholm Arlanda till Neapel Naples).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Neapel från Sverige under de senaste 72 timmarna är 687 kr (Stockholm Arlanda till Neapel Naples).
Det snabbaste flyget till Neapel från Sverige tar 7t 15m (Stockholm Arlanda till Neapel Naples).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Neapel, inklusive SWISS, Austrian Airlines och Ryanair.

Trender för flygresor till Neapel

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Neapel och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Neapel?

Om du inte har möjlighet att resa i februari kan du istället boka flyg till Neapel från Sverige för januari. Flyg till Neapel i januari är kanske inte lika billiga som i februari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 790 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Neapel?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Neapel från Alghero för 118 kr. Detta är 97 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Neapel. För att hitta de billigaste priserna till Neapel från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Neapel?

Vår data visar att onsdag är den billigaste dagen att flyga till Neapel. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 2 321 kr. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 2 917 kr från Sverige till Neapel.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Neapel?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Neapel då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 620 kr. Att flyga till Neapel på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 2 817 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Neapel?

I genomsnitt tar det 6t 05m att flyga från Sverige till Neapel om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Neapel Naples (den mest populära flygplatsen i Neapel). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Neapel Naples ligger flygtiden på omkring 6t 50m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Neapel?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Neapel från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Neapel för ungefär 2 361 kr om du gör din sökning 60 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Neapel

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Neapel från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Neapel

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Neapel

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Neapel (NAP)

Vanligtvis är flyg till Neapel från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Neapel Naples, vilket i genomsnitt kostar 2 351 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NEAPEL TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari41% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Neapel kostar i genomsnitt bara 1 395 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEAPEL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli49% dyrareDet kostar omkring 3 507 kr för flyg till Neapel från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEAPEL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli366% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Neapel från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Neapel

Resor till Neapel också kallad Napoli, är populära under sen vår och tidig höst, då temperaturerna är behagliga och ligger på strax över 20 grader. Mitt i sommaren blir det väldigt varmt i staden och många av lokalborna stänger ner sina affärer och restauranger för sommarledighet. Säsongsvariationerna påverkar priser på flygbiljetter till Neapel och resor med hotell. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum online i priskalendern på nätet för att på så vis hitta en resa till ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Neapel? Billiga flyg till Neapel hittar du under juni och juli, då staden inte är drar lika många besökare på grund av varmare temperaturer och sommarstängda aktiviteter. Under oktober, då många events och festivaler äger rum, är priserna högre och även kring jul- och nyårsledigheterna i december är det dyrare att boka flygresor till Neapel.

Salerno Costa d'Amalfi flygplats eller Foggia Gino Lisa flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Neapel.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Neapel Salerno Costa d'Amalfi flygplats med ett genomsnittspris på 3 974 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Neapel

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Neapel
Ryanair
23 jan.
ARN05:05Stockholm Arlanda
7t 40m
1 stopp
NAP12:45Neapel Naples
25 jan.
NAP04:20Neapel Naples
5t 30m
1 stopp
ARN09:50Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
23 jan.
ARN02:30Stockholm Arlanda
24t 25m
2 stopp
NAP02:55Neapel Naples
25 jan.
NAP03:45Neapel Naples
10t 45m
1 stopp
ARN14:30Stockholm Arlanda
Ryanair
18 jan.
GOT03:50Göteborg Landvetter
6t 50m
1 stopp
NAP10:40Neapel Naples
22 jan.
NAP14:10Neapel Naples
5t 25m
1 stopp
GOT19:35Göteborg Landvetter
Ryanair
11 jan.
ARN06:00Stockholm Arlanda
8t 50m
1 stopp
NAP14:50Neapel Naples
14 jan.
NAP15:45Neapel Naples
11t 45m
1 stopp
ARN03:30Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
23 jan.
ARN02:30Stockholm Arlanda
24t 25m
2 stopp
NAP02:55Neapel Naples
25 jan.
NAP10:25Neapel Naples
8t 34m
2 stopp
ARN18:59Stockholm Arlanda
Ryanair
11 jan.
GOT03:50Göteborg Landvetter
9t 25m
1 stopp
NAP13:15Neapel Naples
15 jan.
NAP16:15Neapel Naples
25t 15m
2 stopp
GOT17:30Göteborg Landvetter

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Neapel

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Neapel, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Wizz Air
Ryanair
20 feb.
ARN06:40Stockholm Arlanda
21t 35m
1 stopp
NAP04:15Neapel Naples
Ryanair
7 jan.
ARN00:45Stockholm Arlanda
13t 30m
1 stopp
NAP14:15Neapel Naples
Ryanair
4 feb.
ARN16:55Stockholm Arlanda
14t 25m
1 stopp
NAP07:20Neapel Naples

Andra kabinklasser för flyg till Neapel

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Neapel

Vilka bolag flyger till Neapel?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Neapel

Vilka bolag flyger till Neapel?

Lufthansa är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Neapel. Ryanair, Scandinavian Airlines och Austrian Airlines är också populära val för att flyga till Neapel från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Neapel med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med SWISS till Neapel

Det avgår 1 flyg med SWISS till Neapel under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Zürichs internationella och det bästa biljettpriset med SWISS som hittats på momondo är 1 337 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Neapel). SWISS har ett betyg på 8,4 från 140 användaromdömen på momondo.

Flyg med KLM till Neapel

KLM flyger vanligtvis till Neapel 29 gånger per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till Neapel från Milano-Linate . KLM (betyg: 7,5, 175 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från Neapel. Det bästa biljettpriset för KLM som hittats på momondo till Neapel var från Stockholm Arlanda (1 410 kr tur och retur).


Flygplatser nära Neapel

Nedan hittar du alla flygplatser i Neapel tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Neapel landar på Naples International Airport, belägen norr om stadens centrum. Flygplatsen har två terminalbyggnader och är relativt lättnavigerad. Du tar dig snabbt in till stadens centrala delar med lokalbuss eller expressbuss. Det finns även taxibilar väntandes utanför ankomsthallen samt flera hyrbilsalsternativ på flygplatsen. En bilresa in till centrum tar ungefär en kvart.


Populära flygresor till Neapel

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Neapel som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Neapel
Snabbaste flygtid6t 05m
Billigaste pris687 kr
Flyg från Göteborg till Neapel
Snabbaste flygtid6t 50m
Billigaste pris864 kr
Flyg från Luleå till Neapel
Snabbaste flygtid14t 05m
Billigaste pris1 353 kr

Så tar du dig runt i Neapel

Neapels kollektivtrafik består av tunnelbana, buss och spårvagn. Själva centrum är dock gåvänligt och du kan ofta ta dig fram till fots mellan olika sevärdheter. Det är även trevligt att promenera längs stadens exklusiva strandpromenad. Stadens tunnelbana har två linjer som går mellan Piazza Dante till Vomero och från Pozzuoli till Pizza Garibaldil. Samma biljett gäller på samtliga kollektiva färdmedel och du köper biljetten på stationerna eller i tobaksbutiker.

Neapel är känt för att ha Europas värsta trafik, så det rekommenderas inte att köra bil i staden. Om du behöver ta taxi är det dock ett relativt billigt färdmedel. De officiella taxibilarna är vita och märkta av Comune di Napoli. Bilarna använder inte alltid taxameter utan tillämpar ofta fast pris på olika populära sträckor inom staden.


Visumkrav för att besöka Neapel

När du reser inom EU behöver du som EU-medborgare inte något visum. Eftersom både Sverige och Italien är medlemmar i unionen behöver du alltså ingen visering när du flyger från Sverige. När du reser till Italien måste du ha med dig legitimation att visa upp både vid ombordstigning och gränskontroll. Legitimationen kan bestå antingen av ditt pass eller av ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet utfärdas av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Denna form av legitimering ska inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort, som alltså inte räcker som identifiering. Innan avresa ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna antingen hos landets ambassad i Stockholm eller hos de italienska myndigheterna. Detta är viktigt då regler angående visum och pass alltid kan komma att ändras.


Börja planera din resa till Neapel


De bästa sakerna att se och göra i Neapel

Missa inte sevärdheter som San Gennaro katakomberna, Cappella Sansevero och Museo Archeologico Nazionale. Gör även en utflykt till utgrävningsplatsen av intilliggande Pompeji som begravdes av ett vulkanutbrott för nästan 2 000 år sedan.

Packa med en adapter då svensk elektronik inte alltid matchar eluttagen.

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf och SMS.

Det smakar inte vidare gott så köp hellre vatten på flaska.

Lägg till mellan 10 och 15 procent när du äter på restaurang.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Neapel ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Neapel ​​för just dig.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Neapel ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

När du söker efter flyg till Neapel hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Neapel på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.