Flyg till Neapel

Tur & retur
Ekonomi
San Francisco (SFO)
Neapel (NAP)
tors 6/5
tors 13/5
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Neapel. Nuvarande restriktioner för Neapel baseras på reserestriktioner för Italien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Italien

Billigaste flygen till flygplatser i Neapel

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Neapel från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Neapel

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Neapel

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Neapel (NAP)

Vanligtvis är flyg till Neapel från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Neapel, vilket i genomsnitt kostar 1 475 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NEAPEL TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember32% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Neapel kostar i genomsnitt bara 1 277 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEAPEL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli30% dyrareDet kostar omkring 2 461 kr för flyg till Neapel från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEAPEL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember510% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Neapel från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Neapel?

Resor till Neapel också kallad Napoli, är populära under sen vår och tidig höst, då temperaturerna är behagliga och ligger på strax över 20 grader. Mitt i sommaren blir det väldigt varmt i staden och många av lokalborna stänger ner sina affärer och restauranger för sommarledighet. Säsongsvariationerna påverkar priser på flygbiljetter till Neapel och resor med hotell. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum online i priskalendern på nätet för att på så vis hitta en resa till ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Neapel? Billiga flyg till Neapel hittar du under juni och juli, då staden inte är drar lika många besökare på grund av varmare temperaturer och sommarstängda aktiviteter. Under oktober, då många events och festivaler äger rum, är priserna högre och även kring jul- och nyårsledigheterna i december är det dyrare att boka flygresor till Neapel.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Neapel?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Neapel från Barcelona för 265 kr. Detta är 88 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Neapel. För att hitta de billigaste priserna till Neapel från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Neapel?

Om du inte har möjlighet att resa i mars kan du istället boka flyg till Neapel från Sverige för november. Flyg till Neapel i november är kanske inte lika billiga som i mars, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 446 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Neapel?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Neapel från Sverige är större om du bokar 54 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Neapel för ungefär 1 750 kr om du gör din sökning 54 dagar innan. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Neapel för så lite som 677 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Neapel?

Vår data visar att fredag är den billigaste dagen att flyga till Neapel. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 552 kr. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 2 194 kr från Sverige till Neapel.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Neapel?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Neapel då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 602 kr. Att flyga till Neapel på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 2 439 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Neapel?

Salerno Costa d'Amalfi flygplats eller Foggia Gino Lisa flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Neapel.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Neapel?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Neapel Salerno Costa d'Amalfi flygplats med ett genomsnittspris på 2 228 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Neapel?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Italien resor till Neapel. Inreserestriktioner

Italien har begränsat inresa för de flesta utländska medborgare till landet fram till minst 5 mars, med undantag för medborgare och invånare i EU, Schengenområdet, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, resenärer med långvarigt uppehållstillstånd eller långsiktig D-visum utfärdat av Schweiz eller en EES-medlemsstat. Resenärer från Australien, Japan, Nya Zeeland, Sydkorea, Rwanda, Singapore, Thailand kan också komma in i landet. Fram till den 6 april har Italien avbrutit alla direktflyg till och från Storbritannien. Den som har varit i Storbritannien de senaste 14 dagarna får inte komma in i Italien. Med undantag för medborgare, invånare eller personer med väsentliga skäl inklusive brådskande arbete, hälsobehov eller studiekrav. Anledningen till resan måste förklaras skriftligt (av passageraren som använder självdeklarationen). Ett förbud mot flygtrafik och inresa till Italien för alla som reser från Brasilien eller som har vistats i/transiterat genom Brasilien under de 14 dagar som föregår inresa till Italien. Det görs för närvarande inga undantag. Det råder ett förbud mot flygtrafik och inresa till Italien för alla som reser från Österrike eller som har vistats i/ transiterat genom Österrike i över 12 timmar under 14 dagar innan inresan till Italien. Det finns för närvarande inga undantag-

Inträdeskrav

Alla utländska resenärer måste fylla i ett självdeklarationsformulär och presentera det för myndigheterna vid ankomst. Resenärer måste presentera ett negativt molekylärt- eller antigen- testresultat utfärdat inom 48 timmar innan de anländer till Italien. Resenärer som anländer från Vatikanstaten och San Marino är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat. Resenärer som vill besöka regionerna Sardinien, Sicilien, Apulien, Kalabrien måste registrera sig på respektive regions webbplats före ankomst och följa de regionala reserestriktionerna. Regionala myndigheter i Italien kan också införa restriktioner för resenärer från vissa länder, och resenärer som avser att resa eller återvända till Italien rekommenderas att kontrollera om nya bestämmelser har införts i regionen.

Karantänskrav

Resenärer från EU-länder utan ett negativt molekylärt- eller antigen-testresultat utfärdat inom 48 timmar före inresa till Italien är föremål för tillfällig isolering och hälsoövervakning. Resenärer som anländer från Australien, Japan, Nya Zeeland, Republiken Korea, Rwanda, Singapore och Thailand måste isolera sig i 14 dagar. För resenärer från länder som inte anges ovan krävs särskilda skäl för att komma in i landet (t.ex. arbete, hälsa, studier eller brådskande resa tillbaka till hemmet, hemorten eller bosättningen). Turism är inte ett giltigt skäl. Resenärer från dessa länder måste fylla i en självförsäkran som anger varför de reser in i/tillbaka till Italien och att de ska isolera sig i 14 dagar.

All övrig information

Italien har förlängt förbudet mot icke-väsentliga resor mellan sina regioner till den 27 mars.

Om du redan planerar att resa till Neapel inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Neapel

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Neapel
Flera flygbolag
17 juni
ARN02:00Stockholm Arlanda
6t 20m
1 stopp
NAP08:20Neapel
17 aug.
NAP10:45Neapel
5t 25m
1 stopp
ARN16:10Stockholm Arlanda
1 193 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 sep.
ARN12:35Stockholm Arlanda
6t 20m
1 stopp
NAP18:55Neapel
12 sep.
NAP05:25Neapel
5t 50m
1 stopp
ARN11:15Stockholm Arlanda
1 260 kr
Hitta liknande
Lufthansa
19 juli
ARN12:35Stockholm Arlanda
6t 20m
1 stopp
NAP18:55Neapel
27 juli
NAP13:35Neapel
6t 05m
1 stopp
ARN19:40Stockholm Arlanda
1 218 kr
Hitta liknande
Lufthansa
19 juli
ARN12:35Stockholm Arlanda
6t 20m
1 stopp
NAP18:55Neapel
27 juli
NAP13:35Neapel
6t 05m
1 stopp
ARN19:40Stockholm Arlanda
1 226 kr
Hitta liknande
Lufthansa
17 juli
ARN13:55Stockholm Arlanda
5t 00m
1 stopp
NAP18:55Neapel
24 juli
NAP02:45Neapel
10t 30m
1 stopp
ARN13:15Stockholm Arlanda
1 362 kr
Hitta liknande
Lufthansa
19 juli
ARN12:35Stockholm Arlanda
6t 20m
1 stopp
NAP18:55Neapel
24 juli
NAP02:45Neapel
10t 30m
1 stopp
ARN13:15Stockholm Arlanda
1 353 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Neapel

Om du letar efter enkelbiljetter till Neapel, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Blue Air
Ryanair
5 juli
NYO07:25Stockholm Skavsta
7t 55m
1 stopp
NAP15:20Neapel
easyJet
5 juli
ARN06:00Stockholm Arlanda
9t 20m
1 stopp
NAP15:20Neapel
Ryanair
4 juli
NYO17:25Stockholm Skavsta
12t 50m
1 stopp
NAP06:15Neapel

Vilka flygbolag flyger till Neapel?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Neapel

När du beställer en flygstol till Neapel är det bäst att boka ungefär två månader innan din avresa för att få bäst pris. Under högsäsongerna kan sista minuten biljetter bli dyra och svåra att få tag på. Billiga flyg till Neapel hittar du med Wizz Air, Blue Air och Tarom. Tänk dock på att om du bokar med ett lågprisbolag kan det tillkomma flera kostnader som vanligtvis är inräknade i totalpriset. Dessa avgifter kan bland annat avse handbagage, incheckat bagage och val av sittplats. Deutsche Lufthansa, Ryanair och Brussels Airlines är annars populära bolag att flyga med.

Vem flyger direkt till Neapel? Ryanair flyger direkt från Skavsta flygplats, belägen ungefär 100 kilometer sydväst om Stockholm, till Neapel.

Hur många timmar tar det att flyga till Neapel? En direktresa till Neapel tar ungefär tre timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Neapel till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Neapel plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Neapel landar på Naples International Airport, belägen norr om stadens centrum. Flygplatsen har två terminalbyggnader och är relativt lättnavigerad. Du tar dig snabbt in till stadens centrala delar med lokalbuss eller expressbuss. Det finns även taxibilar väntandes utanför ankomsthallen samt flera hyrbilsalsternativ på flygplatsen. En bilresa in till centrum tar ungefär en kvart.


Populära flygresor till Neapel

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Neapel som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Neapel
Snabbaste flygtid
3t 15m
Billigast pris
1 193 kr
Flyg från Luleå till Neapel
Snabbaste flygtid
29t 20m
Billigast pris
4 221 kr

Hur tar man sig runt i Neapel?

Neapels kollektivtrafik består av tunnelbana, buss och spårvagn. Själva centrum är dock gåvänligt och du kan ofta ta dig fram till fots mellan olika sevärdheter. Det är även trevligt att promenera längs stadens exklusiva strandpromenad. Stadens tunnelbana har två linjer som går mellan Piazza Dante till Vomero och från Pozzuoli till Pizza Garibaldil. Samma biljett gäller på samtliga kollektiva färdmedel och du köper biljetten på stationerna eller i tobaksbutiker.

Neapel är känt för att ha Europas värsta trafik, så det rekommenderas inte att köra bil i staden. Om du behöver ta taxi är det dock ett relativt billigt färdmedel. De officiella taxibilarna är vita och märkta av Comune di Napoli. Bilarna använder inte alltid taxameter utan tillämpar ofta fast pris på olika populära sträckor inom staden.


Kan man flyga till Neapel utan pass eller visum?

När du reser inom EU behöver du som EU-medborgare inte något visum. Eftersom både Sverige och Italien är medlemmar i unionen behöver du alltså ingen visering när du flyger från Sverige. När du reser till Italien måste du ha med dig legitimation att visa upp både vid ombordstigning och gränskontroll. Legitimationen kan bestå antingen av ditt pass eller av ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet utfärdas av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Denna form av legitimering ska inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort, som alltså inte räcker som identifiering. Innan avresa ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna antingen hos landets ambassad i Stockholm eller hos de italienska myndigheterna. Detta är viktigt då regler angående visum och pass alltid kan komma att ändras.


Tips och råd om Neapel

Intresserad av sevärdheter i Neapel?

Missa inte sevärdheter som San Gennaro katakomberna, Cappella Sansevero och Museo Archeologico Nazionale. Gör även en utflykt till utgrävningsplatsen av intilliggande Pompeji som begravdes av ett vulkanutbrott för nästan 2 000 år sedan.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med en adapter då svensk elektronik inte alltid matchar eluttagen.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf och SMS.

Kan jag dricka kranvattnet?

Det smakar inte vidare gott så köp hellre vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Neapel?

Lägg till mellan 10 och 15 procent när du äter på restaurang.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass