Hitta billiga flyg till Neapel från 918 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 6/12
ons 13/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Neapel

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Neapel

Bästa priset för enkelresa

918 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 126 kr

Snabbast flygtid

6t 25m

Flygs av

9 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Neapel från Sverige under de senaste 72 timmarna är 918 kr (Stockholm Arlanda till Neapel Naples).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Neapel från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 126 kr (Stockholm Arlanda till Neapel Naples).
Det snabbaste flyget till Neapel från Sverige tar 6t 25m (Stockholm Arlanda till Neapel Naples).
Det finns 9 flygbolag som flyger till och från Neapel, inklusive Lufthansa, Air France och KLM.

Trender för flygresor till Neapel

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Neapel och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Neapel?

Om du inte har möjlighet att resa i januari kan du istället boka flyg till Neapel från Sverige för februari. Flyg till Neapel i februari är kanske inte lika billiga som i januari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 096 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Neapel?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Neapel?

Vår data visar att fredag är den billigaste dagen att flyga till Neapel. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 2 754 kr. För en avgång en torsdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 3 583 kr från Sverige till Neapel.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Neapel?

Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Neapel då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 421 kr. Att flyga till Neapel mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 3 471 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Neapel?

I genomsnitt tar det 3t 15m att flyga från Sverige till Neapel om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Neapel Naples (den mest populära flygplatsen i Neapel). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Neapel Naples ligger flygtiden på omkring 4t 05m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Neapel?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Neapel från Sverige är större om du bokar 36 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Neapel för ungefär 2 826 kr om du gör din sökning 36 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Neapel

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Neapel från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Neapel

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Neapel

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Neapel (NAP)

Vanligtvis är flyg till Neapel från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Neapel Naples, vilket i genomsnitt kostar 2 725 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NEAPEL TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari39% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Neapel kostar i genomsnitt bara 1 679 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEAPEL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli50% dyrareDet kostar omkring 4 088 kr för flyg till Neapel från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEAPEL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli324% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Neapel från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Neapel

Resor till Neapel också kallad Napoli, är populära under sen vår och tidig höst, då temperaturerna är behagliga och ligger på strax över 20 grader. Mitt i sommaren blir det väldigt varmt i staden och många av lokalborna stänger ner sina affärer och restauranger för sommarledighet. Säsongsvariationerna påverkar priser på flygbiljetter till Neapel och resor med hotell. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum online i priskalendern på nätet för att på så vis hitta en resa till ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Neapel? Billiga flyg till Neapel hittar du under juni och juli, då staden inte är drar lika många besökare på grund av varmare temperaturer och sommarstängda aktiviteter. Under oktober, då många events och festivaler äger rum, är priserna högre och även kring jul- och nyårsledigheterna i december är det dyrare att boka flygresor till Neapel.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Neapel?

Salerno Costa d'Amalfi flygplats eller Foggia Gino Lisa flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Neapel.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Neapel Naples flygplats?

Priserna för flyg till Neapel Naples flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Neapel Naples flygplats?

Från och med december 2023 finns det 13 bolag att välja mellan för flyg till Neapel Naples flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Neapel Naples flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Neapel Naples flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Neapel Naples flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Neapel Naples flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Neapel

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Neapel
Ryanair
14 feb.
ARN06:00Stockholm Arlanda
11t 50m
1 stopp
NAP17:50Neapel Naples
18 feb.
NAP14:00Neapel Naples
6t 05m
1 stopp
ARN20:05Stockholm Arlanda
1 126 kr
Hitta liknande
Ryanair
14 feb.
ARN06:05Stockholm Arlanda
11t 45m
2 stopp
NAP17:50Neapel Naples
18 feb.
NAP14:00Neapel Naples
6t 05m
1 stopp
ARN20:05Stockholm Arlanda
1 304 kr
Hitta liknande
Lufthansa
16 feb.
GOT06:00Göteborg Landvetter
11t 25m
1 stopp
NAP17:25Neapel Naples
18 feb.
NAP13:00Neapel Naples
22t 40m
1 stopp
GOT11:40Göteborg Landvetter
1 679 kr
Hitta liknande
Lufthansa
16 feb.
GOT06:00Göteborg Landvetter
7t 10m
2 stopp
NAP13:10Neapel Naples
18 feb.
NAP13:00Neapel Naples
22t 40m
1 stopp
GOT11:40Göteborg Landvetter
2 117 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 feb.
GOT06:00Göteborg Landvetter
16t 40m
1 stopp
NAP22:40Neapel Naples
18 feb.
NAP20:30Neapel Naples
13t 05m
1 stopp
GOT09:35Göteborg Landvetter
2 242 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
14 feb.
ARN06:35Stockholm Arlanda
10t 50m
2 stopp
NAP17:25Neapel Naples
18 feb.
NAP13:00Neapel Naples
20t 05m
2 stopp
ARN09:05Stockholm Arlanda
2 461 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Neapel

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Neapel, visa några av våra erbjudanden nedan av Air Serbia, KLM och Ryanair
Air Serbia
17 dec.
ARN20:35Stockholm Arlanda
18t 00m
1 stopp
NAP14:35Neapel Naples
Flera flygbolag
22 feb.
ARN07:00Stockholm Arlanda
15t 05m
1 stopp
NAP22:05Neapel Naples
Flera flygbolag
22 feb.
ARN08:05Stockholm Arlanda
26t 10m
2 stopp
NAP10:15Neapel Naples
1 012 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Neapel

Neapels kollektivtrafik består av tunnelbana, buss och spårvagn. Själva centrum är dock gåvänligt och du kan ofta ta dig fram till fots mellan olika sevärdheter. Det är även trevligt att promenera längs stadens exklusiva strandpromenad. Stadens tunnelbana har två linjer som går mellan Piazza Dante till Vomero och från Pozzuoli till Pizza Garibaldil. Samma biljett gäller på samtliga kollektiva färdmedel och du köper biljetten på stationerna eller i tobaksbutiker.

Neapel är känt för att ha Europas värsta trafik, så det rekommenderas inte att köra bil i staden. Om du behöver ta taxi är det dock ett relativt billigt färdmedel. De officiella taxibilarna är vita och märkta av Comune di Napoli. Bilarna använder inte alltid taxameter utan tillämpar ofta fast pris på olika populära sträckor inom staden.


Visumkrav för att besöka Neapel

När du reser inom EU behöver du som EU-medborgare inte något visum. Eftersom både Sverige och Italien är medlemmar i unionen behöver du alltså ingen visering när du flyger från Sverige. När du reser till Italien måste du ha med dig legitimation att visa upp både vid ombordstigning och gränskontroll. Legitimationen kan bestå antingen av ditt pass eller av ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet utfärdas av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Denna form av legitimering ska inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort, som alltså inte räcker som identifiering. Innan avresa ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna antingen hos landets ambassad i Stockholm eller hos de italienska myndigheterna. Detta är viktigt då regler angående visum och pass alltid kan komma att ändras.


De bästa sakerna att se och göra i Neapel

Intresserad av sevärdheter i Neapel?

Missa inte sevärdheter som San Gennaro katakomberna, Cappella Sansevero och Museo Archeologico Nazionale. Gör även en utflykt till utgrävningsplatsen av intilliggande Pompeji som begravdes av ett vulkanutbrott för nästan 2 000 år sedan.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med en adapter då svensk elektronik inte alltid matchar eluttagen.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf och SMS.

Kan jag dricka kranvattnet?

Det smakar inte vidare gott så köp hellre vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Neapel?

Lägg till mellan 10 och 15 procent när du äter på restaurang.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Neapel?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Neapel ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Neapel ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Neapel ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Neapel ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Neapel?

När du söker efter flyg till Neapel hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Neapel ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Neapel på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Neapel

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.