Flyg till Neapel

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 29/11
mån 6/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Neapel.
Visa nuvarande reserestriktioner för Italien

Billigaste flygen till flygplatser i Neapel

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Neapel från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Neapel

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Neapel

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Neapel (NAP)

Vanligtvis är flyg till Neapel från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Neapel, vilket i genomsnitt kostar 1 571 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NEAPEL TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember32% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Neapel kostar i genomsnitt bara 1 361 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEAPEL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli30% dyrareDet kostar omkring 2 623 kr för flyg till Neapel från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEAPEL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember510% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Neapel från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Neapel?

Resor till Neapel också kallad Napoli, är populära under sen vår och tidig höst, då temperaturerna är behagliga och ligger på strax över 20 grader. Mitt i sommaren blir det väldigt varmt i staden och många av lokalborna stänger ner sina affärer och restauranger för sommarledighet. Säsongsvariationerna påverkar priser på flygbiljetter till Neapel och resor med hotell. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum online i priskalendern på nätet för att på så vis hitta en resa till ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Neapel? Billiga flyg till Neapel hittar du under juni och juli, då staden inte är drar lika många besökare på grund av varmare temperaturer och sommarstängda aktiviteter. Under oktober, då många events och festivaler äger rum, är priserna högre och även kring jul- och nyårsledigheterna i december är det dyrare att boka flygresor till Neapel.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Neapel?

  Om du inte har möjlighet att resa i mars kan du istället boka flyg till Neapel från Sverige för november. Flyg till Neapel i november är kanske inte lika billiga som i mars, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 541 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Neapel?

  Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Neapel från Sverige är större om du bokar 54 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Neapel för ungefär 1 865 kr om du gör din sökning 54 dagar innan. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Neapel för så lite som 586 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Neapel?

  Vår data visar att fredag är den billigaste dagen att flyga till Neapel. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 654 kr. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 2 338 kr från Sverige till Neapel.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Neapel?

  Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Neapel då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 707 kr. Att flyga till Neapel på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 2 599 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Neapel?

  Salerno Costa d'Amalfi flygplats eller Foggia Gino Lisa flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Neapel.


Kan jag flyga till Neapel från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Neapel

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Neapel.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt Antigen (snabbtest)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Neapel.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Neapel.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Neapel?

Returresa till Sverige från Neapel

Testkrav för COVID-19
Besökare från Neapel måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Neapel behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Neapel inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Neapel

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Neapel
Ryanair
10 jan.
ARN08:45Stockholm Arlanda
7t 05m
1 stopp
NAP15:50Neapel
15 jan.
NAP06:55Neapel
11t 30m
1 stopp
ARN18:25Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
10 jan.
ARN04:45Stockholm Arlanda
8t 45m
1 stopp
NAP13:30Neapel
15 jan.
NAP06:55Neapel
11t 30m
1 stopp
ARN18:25Stockholm Arlanda
Ryanair
5 dec.
ARN05:45Stockholm Arlanda
27t 25m
2 stopp
NAP09:10Neapel
8 dec.
NAP02:00Neapel
8t 45m
1 stopp
ARN10:45Stockholm Arlanda
Ryanair
10 dec.
ARN11:15Stockholm Arlanda
16t 20m
1 stopp
NAP03:35Neapel
12 dec.
NAP16:40Neapel
20t 05m
1 stopp
ARN12:45Stockholm Arlanda
1 054 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 jan.
ARN05:05Stockholm Arlanda
5t 30m
1 stopp
NAP10:35Neapel
9 jan.
NAP10:05Neapel
32t 20m
2 stopp
ARN18:25Stockholm Arlanda
1 136 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 jan.
ARN05:05Stockholm Arlanda
5t 30m
1 stopp
NAP10:35Neapel
9 jan.
NAP10:05Neapel
32t 20m
2 stopp
ARN18:25Stockholm Arlanda
1 154 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Neapel

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Neapel, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
7 dec.
ARN05:05Stockholm Arlanda
5t 30m
1 stopp
NAP10:35Neapel
Ryanair
30 nov.
ARN05:05Stockholm Arlanda
5t 30m
1 stopp
NAP10:35Neapel
Ryanair
7 dec.
ARN05:05Stockholm Arlanda
5t 30m
1 stopp
NAP10:35Neapel

Vilka bolag flyger till Neapel?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Neapel
 • Vilka bolag flyger till Neapel?

  Lufthansa är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Neapel. Ryanair, SAS och KLM är också populära val för att flyga till Neapel från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Neapel med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Flygplatser nära Neapel

Nedan hittar du alla flygplatser i Neapel tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Neapel landar på Naples International Airport, belägen norr om stadens centrum. Flygplatsen har två terminalbyggnader och är relativt lättnavigerad. Du tar dig snabbt in till stadens centrala delar med lokalbuss eller expressbuss. Det finns även taxibilar väntandes utanför ankomsthallen samt flera hyrbilsalsternativ på flygplatsen. En bilresa in till centrum tar ungefär en kvart.


Populära flygresor till Neapel

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Neapel som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Neapel
Snabbast flygtid15t 50m
Billigaste pris550 kr
Flyg från Luleå till Neapel
Snabbast flygtid24t 40m
Billigaste pris1 821 kr
Flyg från Göteborg till Neapel
Snabbast flygtid12t 00m
Billigaste pris505 kr

Så tar du dig runt i Neapel

Neapels kollektivtrafik består av tunnelbana, buss och spårvagn. Själva centrum är dock gåvänligt och du kan ofta ta dig fram till fots mellan olika sevärdheter. Det är även trevligt att promenera längs stadens exklusiva strandpromenad. Stadens tunnelbana har två linjer som går mellan Piazza Dante till Vomero och från Pozzuoli till Pizza Garibaldil. Samma biljett gäller på samtliga kollektiva färdmedel och du köper biljetten på stationerna eller i tobaksbutiker.

Neapel är känt för att ha Europas värsta trafik, så det rekommenderas inte att köra bil i staden. Om du behöver ta taxi är det dock ett relativt billigt färdmedel. De officiella taxibilarna är vita och märkta av Comune di Napoli. Bilarna använder inte alltid taxameter utan tillämpar ofta fast pris på olika populära sträckor inom staden.


Visumkrav för att besöka Neapel

När du reser inom EU behöver du som EU-medborgare inte något visum. Eftersom både Sverige och Italien är medlemmar i unionen behöver du alltså ingen visering när du flyger från Sverige. När du reser till Italien måste du ha med dig legitimation att visa upp både vid ombordstigning och gränskontroll. Legitimationen kan bestå antingen av ditt pass eller av ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet utfärdas av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Denna form av legitimering ska inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort, som alltså inte räcker som identifiering. Innan avresa ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna antingen hos landets ambassad i Stockholm eller hos de italienska myndigheterna. Detta är viktigt då regler angående visum och pass alltid kan komma att ändras.


Börja planera din resa till Neapel


De bästa sakerna att se och göra i Neapel

Intresserad av sevärdheter i Neapel?

Missa inte sevärdheter som San Gennaro katakomberna, Cappella Sansevero och Museo Archeologico Nazionale. Gör även en utflykt till utgrävningsplatsen av intilliggande Pompeji som begravdes av ett vulkanutbrott för nästan 2 000 år sedan.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med en adapter då svensk elektronik inte alltid matchar eluttagen.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf och SMS.

Kan jag dricka kranvattnet?

Det smakar inte vidare gott så köp hellre vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Neapel?

Lägg till mellan 10 och 15 procent när du äter på restaurang.