Hitta billiga flyg till Salerno

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 23/8
tis 30/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Salerno

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Salerno från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Neapel

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Salerno

Stockholm (STO) till Neapel (NAP)

Vanligtvis är flyg till Salerno från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Neapel Naples, vilket i genomsnitt kostar 2 299 kr


När är den bästa tiden att flyga till Salerno?

Salernos flygplats är ganska liten och du behöver mellanlanda minst en gång för att ta dig dit. Det gör att flygtiden kan variera stort beroende på vilken flygrutt du tar och hur lång mellanlandningstid det är. Det smidigaste sättet är att flyga till Neapel, Italien och därifrån ta tåg eller buss till Salerno därifrån. Beroende på flygrutten tar det mellan sju och åtta timmar med mellanlandningen inräknad. För att sedan ta sig till Salerno får du räkna med ytterligare en halvtimme till någon timme.

Det går för tillfället tyvärr inga direktflyg till Salerno, Italien. Den smidigaste rutten att åka är ta flyget till närliggande Neapel och därifrån åka till Salerno med bil eller buss. När du ska flyga till Neapel så kan du åka från Stockholm Arlanda och mellanlanda i München eller Amsterdam. Flyger du från Göteborg Landvetter så kan du mellanlanda i Frankfurt eller Zürich innan du åker vidare. Ifrån Neapels tar det sedan runt en timme att åka till Salerno med bil och runt en halvtimme med tåg. Det finns flera olika flygerbjudanden med olika platser för mellanlandning jämför vad som passar dig bäst.

Det bästa priset som hittats på momondo till Salerno var 117 kr/per person från Alghero, vilket är 97 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Salerno. För att hitta det billigaste priset till Salerno från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

De som flyger till Salerno kan potentiellt hitta bättre priser för Neapel Naples flygplats(46 km från stadskärnan i Salerno) eller Foggia Gino Lisa flygplats(106 km från stadskärnan i Salerno) beroende på månad och avgångsflygplats.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Salerno Salerno Costa d'Amalfi flygplats med ett genomsnittspris på 3 087 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Vilka bolag flyger till Salerno?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Salerno

Vilka bolag flyger till Salerno?

När det gäller flyg från Sverige till Salerno bokar de flesta av momondos användare med ett populärt flygbolag som Lufthansa. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Flygplatser nära Salerno

Nedan hittar du alla flygplatser i Salerno tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till stadskärnan från Salernos flygplats?

Om du ankommer till Salernos flygplats kan du ta en väntande taxi vidare till ditt hotell eller där du ska bo. Om du ankommer till Neapels flygplats så kan du ta tåg. Snabbtåget Frecciarossa åker mellan Turin och Salerno och det stannar till i Neapels. Det är bara ett exempel då det går flera olika tåg. Om du vill börja semestern med en scenisk färjetur så kan du ta färjan från Neapels till Salerno. Det tar lite längre än tåget mer ger en annan upplevelse. Beroende på vilken färjerutt du väljer så kan det gå snabbare än att ta buss eller bil mellan städerna. Ifrån färjeterminalen i Salerno kan du gå till tågstationen. Har du bokat ett hotell nära vattnet har du troligtvis gångavstånd till hotellet från färjeterminalen.


Visumkrav för att besöka Salerno

Salerno är en del av Italien och därför behöver du inte ha ett visum med dig när du ska besöka staden. Du behöver dock ha ett pass eller nationellt ID-kort under din vistelse. Se också till att dina ID-handlingar är giltiga under hela din resa. Det är också en god idé att beställa ett EU-kort. Detta gör att om du skulle behöva uppsöka vård under resan så behöver du inte betala massa extrakostnader.


Börja planera din resa till Salerno


De bästa sakerna att se och göra i Salerno

Salerno är en gammal stad vid en av Italiens vackraste kuststräckor. Det gör att själva staden är en sevärdhet i sig själv. Den gamla stadskärnan är som gjord att promenera i. I stadskärnan hittar du Salernos katedral som byggdes på 1000-talet och Forte la Carnale, ett försvarsverk från 1500-talet. Om du har ett intresse för historia och arkeologi så finns det ett arkeologiskt museum. Staden har också en vacker, anlagd park och intill ligger Minervas trädgård, en botanisk trädgård. Efter en vandring i staden kan du slå dig ned vid en av restaurangerna eller barerna för att vila benen och uppleva den lokala maten. Under sommaren hålls en litteraturfestival där författare och förläggare ställer upp för att träffa bokintresserade från området eller långväga ifrån. Om du vill uppleva mer av kusten är de olika färjorna ett populärt alternativ. De tar dig längs med kusten och stannar till i olika städer. Att bara titta på båtarna i hamnen i Salerno kan vara en upplevelse. Mängder med olika båtar lägger till i hamnen och staden har tagit vara på detta genom att anlägga vackra strandpromenader. Den mest kända är Lungomare di Salerno.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Salerno ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Salerno ​​för just dig.

Ja. Alla flyg till Salerno ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Salerno. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Salerno på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Andra kabinklasser för flyg till Salerno

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Salerno

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.