Flyg till Houston

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Houston (IAH)
tis 22/9
tis 29/9
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Houston

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Houston från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Houston?

Flyg till Houston mellan februari och maj för att få så bra väder som möjligt under din resa. Boka flyg under våren för att njuta av temperaturer mellan 20-25 °C. Våren är även stadens högsäsong. Under sommaren blir det mycket varmt i Houston och i Texas med gradtal upp emot 35 °C vilket gör det svårare att ägna sig åt sightseeing. Under hösten sjunker temperaturerna ner mot 20-25 °C igen, men det är mer regnigt än under resten av året vilket gör att det inte är särskilt populärt att boka flygresor till Houston under hösten.

När är det billigast att boka flyg till Houston?

Billiga flyg till Houston hittar du under vintermånaderna samt under hösten då det är mindre populärt att besöka staden. Flygbiljetter till Houston är som dyrast under sen vår då staden har sin högsäsong. För att hitta billiga flygbiljetter till Houston kan du jämföra priser mellan olika datum under året via momondo. Boka även din flygstol ungefär en månad innan avresa för bäst pris.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Houston?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Houston från New York för 760 kr. Detta är 91 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Houston. För att hitta de billigaste priserna till Houston från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Houston?

Om du inte vill besöka Houston i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till februari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 4 087 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Houston?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Houston ungefär 35 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 5 395 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Houston för så lite som 4 140 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Houston?

Enligt våra data är torsdag den billigaste veckodagen att flyga till Houston från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en torsdag var 5 473 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 6 249 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Houston.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Houston?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Houston är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 4 702 kr. Flyg till Houston är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 5 868 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Houston?

Houston G.Bush Intercont flygplats, Beaumont Jefferson County flygplats eller College Station Easterwood Field flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Houston.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Houston?

Houston Hobby flygplats har ett genomsnittspris på 4 057 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Houston. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Houston

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Houston
Billigast
Bäst
Snabbast
British Airways
27 jan.
ARN
Stockholm Arlanda
18t 42m
2 stopp
HOU
Houston Hobby
31 jan.
HOU
Houston Hobby
15t 50m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
4 140 kr
Hitta liknande
Delta
24 okt.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
17t 30m
2 stopp
HOU
Houston Hobby
26 okt.
HOU
Houston Hobby
17t 25m
2 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
5 269 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Houston?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Houston

Det går inte några direktflyg till Houston men du hittar Houston-flyg med bland annat KLM, SAS, Lufthansa och United Airlines. Du kan exempelvis mellanlanda i Amsterdam, Chicago och i London och om du gör ett snabbt byte kan du klara ditt flyg till Houston på cirka 14 timmar. Billigare flyg har ofta längre eller fler mellanlandning och kan ha en total restid på upp emot 17 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Houston till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Houston plus avståndet till centrum

Flyg till Houston landar på George Bush Intercontinental Airport som lligger cirka 35 km norr om stadens centrum. För att resa till Houston billigt från flygplatsen kan du ta lokalbuss. Buss nr 102 stannar vid flygplatsen och tar dig in mot centrum och en bussbiljett kostar 1,25 USD (12 SEK). Resan in till city tar mellan 50-90 min beroende på trafiken och du hittar bussarna utanför terminal C. Det snabbaste sättet att ta dig in till Houston är med bil. Du hittar taxistationer utanför samtliga terminaler och tar dig in till centrum på ungefär en halvtimme. Du kan räkna med en kostnad på ungefär 57 USD (546 SEK) för att åka in till centrala Houston. På flygplatsen finns det även hyrbilsalternativ och du kan både förboka en bil eller hyra på plats när du landat.


Hur tar man sig runt i Houston?

Kollektivtrafiken i Houston består av bussar och spårvagnar. Spårvagnarna finns på tre olika linjer och för besökare är det särskilt den röda linjen som är användbar då den går förbi flera av stadens sevärdheter. En biljett till buss eller spårvagn kostar 1,25 USD (12 SEK). Du kan även köpa ett dagspass för 3 USD (29 SEK) som gör att du kan resa obegränsat antal gånger under dagen. Greenlink har även gratis bussar som går förbi sevärdheter inne i centrum ungefär var 10:e minut. För att ta taxi i Houston är det enklast att använda mobilappen Uber som är billigare än att vinka in de gula taxibilarna. Om du kör bil inne i Houston hittar du gatuparkering för ungefär 25 USD (240 SEK) per dag. Utanför centrum finns det gratis parkeringar.


Kan man resa till Houston utan pass eller visum?

För flyg till Houston behöver du ett inresetillstånd som du ansöker om på nätet senast 72 timmar innan din resa. Du måste ha med dig ett giltigt pass för att resa till USA och detta ska vara giltigt i ett halvår. Dessutom behöver du kunna visa upp en returbiljett samt kunna ange ett hotell eller en adress där du kommer att bo under vistelsen.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Houston


Tips och råd om Houston

Vad ska man se i Houston?

En av Houstons största sevärdheter är Menil Collection som har över 17 000 konstverk med allt från antik konst till samtida verk. Missa inte heller Buffalo Bayou Park och Rothko Chapel.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen till Houston Museum of Natural Science för en rolig eftermiddag med barnvänliga utställningar.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det är viktigt att du har en bra reseförsäkring när du reser till USA då sjukvårdskostnader annars kan blir mycket dyra.

Kan man dricka kranvattnet?

Det går bra att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

Lämna 20 % i dricks.

Var ska man shoppa?

I Houston är det shoppingcenter som gäller. Hitta stora kedjor på The Galleria och Highland Village eller unika och trendiga butiker i Rice Village. (Priser kontrollerade 28/05/2019).

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass