Insikter
FAQ
Senaste erbjudandena
Flights to Chicago

Hitta billiga flyg till Chicago från 2 573 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Sun 3/3
Sun 10/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Om flyg till Chicago

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Chicago

Bästa priset för enkelresa

2 573 kr

Bästa priset för tur- och returresa

4 035 kr

Snabbast flygtid

11t 30m

Flygs av

9 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Chicago från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 573 kr (Stockholm Arlanda till Chicago O'Hare Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Chicago från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 035 kr (Stockholm Arlanda till Chicago O'Hare Intl).
Det snabbaste flyget till Chicago från Sverige tar 11t 30m (Stockholm Arlanda till Chicago O'Hare Intl).
Det finns 9 flygbolag som flyger till och från Chicago, inklusive American Airlines, British Airways och Delta.

Trender för flygresor till Chicago

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Chicago och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Chicago?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Chicago. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 487 kr. Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Chicago från Sverige för februari. Flyg till Chicago i februari är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 4 776 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Chicago?

Det bästa priset som hittats på momondo till Chicago var 1 315 kr/per person från Atlanta, vilket är 5 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Chicago. För att hitta det billigaste priset till Chicago från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Chicago?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Chicago är en fredag då man kan hitta priser så låga som 5 448 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Chicago är måndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 6 421 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Chicago?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Chicago på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Chicago på kvällen för så lite som 4 713 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 6 475 kr. Flyg till Chicago från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Chicago?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Chicago (Chicago O'Hare Intl), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 16t 05m respektive 18t 30m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Chicago?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Chicago är att boka 53 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 5 531 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Chicago

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Chicago från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Chicago O'Hare Intl flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Chicago

Stockholm (STO) till Chicago (CHI)

Vanligtvis är flyg till Chicago från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Chicago, vilket i genomsnitt kostar 5 531 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CHICAGO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars16% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Chicago kostar i genomsnitt bara 4 745 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CHICAGO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli30% dyrareDet kostar omkring 7 287 kr för flyg till Chicago från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CHICAGO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni410% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Chicago från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Chicago

Den mest populära perioden att besöka Chicago på är under sommaren då vädret är som varmast och en mängd festivaler äger rum som lockar besökare från hela världen. Temperaturerna når upp mot 30 grader och under de allra varmaste sommarmånaderna stiger priserna på resor till den amerikanska staden. Den bästa tiden att åka till Chicago är därför innan och efter sommaren, under sen vår och tidig höst. Då får du fortfarande varmt väder och prickar dessutom in festivalsäsongen samtidigt som du undviker den allra mest populära perioden.

När finns lägst pris på flyg till Chicago?

Billiga resor till Chicago hittar du i januari och februari, under vinterns lågsäsong. Under dessa månader ligger temperaturen på runt 0 grader och priser på resor med hotell är lägre än under resten av året vilket du ser om du gör en sökning på nätet i momondos priskalender. Jämför mellan olika flygbolag och datum för att boka med billiga priser.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Chicago?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Chicago. Om du planerar att flyga till Chicago, överväg då även att boka flyg till Chicago O'Hare Intl flygplats(26 km från stadskärnan i Chicago) eller Chicago Greater Rockford flygplats(126 km från stadskärnan i Chicago).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Chicago?

Med ett genomsnittspris på 1 389 kr per person, är Chicago Midway flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Chicago. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

Går det några flyg till Lincoln Park?

Ja, du kan hitta flygbiljetter till Chicago Midway om du vill ta dig till Lincoln Park. Detta är den närmsta av flygplatserna i Chicago (16,9 km bort).

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Chicago?

Priserna för flyg till Chicago uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Chicago?

Det finns 10 bolag tillgängliga för flyg till Chicago från och med februari. 2024.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Chicago?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Chicago

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Chicago?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Chicago kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Chicago. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Chicago

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Chicago
British Airways
22 apr.
ARN08:05Stockholm Arlanda
12t 40m
1 stopp
ORD13:45Chicago O'Hare Intl
30 apr.
ORD08:20Chicago O'Hare Intl
19t 25m
1 stopp
ARN10:45Stockholm Arlanda
4 035 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 apr.
ARN08:05Stockholm Arlanda
16t 20m
1 stopp
ORD17:25Chicago O'Hare Intl
26 apr.
ORD08:20Chicago O'Hare Intl
31t 40m
1 stopp
ARN23:00Stockholm Arlanda
4 148 kr
Hitta liknande
Finnair
20 apr.
ARN08:05Stockholm Arlanda
16t 20m
1 stopp
ORD17:25Chicago O'Hare Intl
29 apr.
ORD08:20Chicago O'Hare Intl
19t 05m
1 stopp
ARN10:25Stockholm Arlanda
4 168 kr
Hitta liknande
American Airlines
13 mars
GOT07:45Göteborg Landvetter
13t 10m
1 stopp
ORD14:55Chicago O'Hare Intl
17 mars
ORD19:30Chicago O'Hare Intl
33t 30m
1 stopp
GOT11:00Göteborg Landvetter
4 179 kr
Hitta liknande
Finnair
22 apr.
ARN18:00Stockholm Arlanda
23t 45m
1 stopp
ORD10:45Chicago O'Hare Intl
29 apr.
ORD08:20Chicago O'Hare Intl
19t 05m
1 stopp
ARN10:25Stockholm Arlanda
4 199 kr
Hitta liknande
British Airways
19 apr.
ARN07:25Stockholm Arlanda
13t 20m
1 stopp
ORD13:45Chicago O'Hare Intl
28 apr.
ORD19:10Chicago O'Hare Intl
14t 50m
1 stopp
ARN17:00Stockholm Arlanda
4 210 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Chicago

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Chicago, visa några av våra erbjudanden nedan av TAP AIR PORTUGAL och Turkish Airlines
TAP AIR PORTUGAL
19 maj
ARN18:55Stockholm Arlanda
28t 15m
1 stopp
ORD16:10Chicago O'Hare Intl
2 573 kr
Hitta liknande
TAP AIR PORTUGAL
19 maj
ARN18:55Stockholm Arlanda
28t 15m
1 stopp
ORD16:10Chicago O'Hare Intl
2 645 kr
Hitta liknande
TAP AIR PORTUGAL
16 apr.
ARN18:55Stockholm Arlanda
28t 15m
1 stopp
ORD16:10Chicago O'Hare Intl
3 201 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Chicago

Chicago är en bra stad att promenera i och i centrum är det lätt att orientera sig då stadens gator är ordnade i ett rutnätssystem. Om du inte ska promenera är tunnelbanan det mest effektiva sättet att ta sig fram i staden. Med nära 150 olika stationer utspridda över staden kan du ta dig med tunnelbana till de flesta destinationer. Annars finns över 100 olika busslinjer som kompletterar tunnelbanesystemet. Du köper biljetter till kollektivtrafiken i automater på stationerna, eller från chauffören på bussen. Om du köper biljetten direkt från chauffören ska du ha exakt växel för resan som kostar ungefär 20 kronor. För cirka 100 kronor kan du köpa ett kort som ger dig obegränsat antal resor under 24 timmar.

Om du bor i någon av stadens förorter kan Metra-tågen vara nödvändiga för att ta dig in till centrala Chicago. En resa kostar ungefär 25 kronor. Om du behöver åka taxi kan du bara vinka in en bil från gatan, då det alltid finns taxibilar synliga inne i centrum.


Visumkrav för att besöka Chicago

När du reser till USA behöver du ansöka om ett elektroniskt inresetillstånd, ESTA, vilket du gör på nätet minst 72 timmar innan ditt flyg avgår. Du betalar en mindre summa i anslutning till att du gör ansökan, vilken bara tar ett par minuter av din tid. Du måste ha med dig ett giltigt pass som legitimation för att få komma in i landet och kom ihåg att detta ska vara giltigt i minst 6 månader.


De bästa sakerna att se och göra i Chicago

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Chicago?

Hos momondo hittar du de billigaste biljetterna till Chicago. Sök online med priskalendern.

Vad ska man se i Chicago?

Gör ett besök till Millennium Park, Art Institute of Chicago och Wrigley Field.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra men smakar inte alltid så gott.

Ska jag dricksa i Chicago?

Ja, du ska alltid dricksa 20 procent för all service.

Var finns den bästa shoppingen?

Bäst shopping hittar du längs med Magnificent Mile.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Chicago?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Chicago ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Chicago ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Chicago ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Chicago.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Chicago?

När du söker efter flyg till Chicago hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Chicago ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Chicago. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Chicago

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Chicago

Populära flyg till Chicago
Populära rutter enligt sökningar den senaste dagen på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Chicago
1 vuxen
Sun 3/3
Sun 10/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners