Flyg till Chicago

Tur & retur
Ekonomi
San Francisco (SFO)
Chicago (ORD)
mån 17/5
mån 24/5
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Chicago. Nuvarande restriktioner för Chicago baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Chicago

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Chicago från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Chicago O'Hare Intl flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Chicago

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Chicago O'Hare Intl flygplats (ORD)

Vanligtvis är flyg till Chicago från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Chicago O'Hare Intl, vilket i genomsnitt kostar 3 872 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CHICAGO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari11% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Chicago kostar i genomsnitt bara 3 519 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CHICAGO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli20% dyrareDet kostar omkring 4 717 kr för flyg till Chicago från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CHICAGO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember194% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Chicago från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Chicago?

Den mest populära perioden att besöka Chicago på är under sommaren då vädret är som varmast och en mängd festivaler äger rum som lockar besökare från hela världen. Temperaturerna når upp mot 30 grader och under de allra varmaste sommarmånaderna stiger priserna på resor till den amerikanska staden. Den bästa tiden att åka till Chicago är därför innan och efter sommaren, under sen vår och tidig höst. Då får du fortfarande varmt väder och prickar dessutom in festivalsäsongen samtidigt som du undviker den allra mest populära perioden.

När finns lägst pris på flyg till Chicago?

Billiga resor till Chicago hittar du i januari och februari, under vinterns lågsäsong. Under dessa månader ligger temperaturen på runt 0 grader och priser på resor med hotell är lägre än under resten av året vilket du ser om du gör en sökning på nätet i momondos priskalender. Jämför mellan olika flygbolag och datum för att boka med billiga priser.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Chicago?

Det bästa priset som hittats på momondo till Chicago var 829 kr/per person från Los Angeles, vilket är 82 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Chicago. För att hitta det billigaste priset till Chicago från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Chicago?

Generellt är april den billigaste månaden att flyga från Sverige till Chicago. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 3 535 kr. Om du inte har möjlighet att resa i april kan du istället boka flyg till Chicago från Sverige för november. Flyg till Chicago i november är kanske inte lika billiga som i april, men genomsnittet ligger fortfarande runt 3 552 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Chicago?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Chicago är att boka 52 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 3 879 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Chicago från Sverige för så lite som 3 094 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Chicago?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Chicago är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 3 841 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Chicago är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 499 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Chicago?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Chicago mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Chicago mitt på dagen för så lite som 3 925 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 4 470 kr. Flyg till Chicago från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Chicago?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Chicago. Om du planerar att flyga till Chicago, överväg då även att boka flyg till Chicago O'Hare Intl flygplats(26 km från stadskärnan i Chicago) eller Chicago Greater Rockford flygplats(126 km från stadskärnan i Chicago).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Chicago?

Med ett genomsnittspris på 4 498 kr per person, är Chicago Greater Rockford flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Chicago. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Chicago?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Chicago. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du redan planerar att resa till Chicago inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Chicago

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Chicago
Flera flygbolag
29 aug.
GOT02:30Göteborg Landvetter
16t 05m
2 stopp
ORD18:35Chicago O'Hare Intl
13 sep.
ORD15:15Chicago O'Hare Intl
11t 30m
1 stopp
GOT02:45Göteborg Landvetter
4 384 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 juni
GOT07:30Göteborg Landvetter
15t 01m
2 stopp
ORD22:31Chicago O'Hare Intl
11 juli
ORD17:10Chicago O'Hare Intl
13t 55m
1 stopp
GOT07:05Göteborg Landvetter
4 442 kr
Hitta liknande
Air Canada
17 sep.
ARN02:15Stockholm Arlanda
15t 26m
2 stopp
ORD17:41Chicago O'Hare Intl
30 sep.
ORD11:15Chicago O'Hare Intl
13t 50m
2 stopp
ARN01:05Stockholm Arlanda
4 384 kr
Hitta liknande
LOT
3 juni
GOT06:55Göteborg Landvetter
15t 25m
1 stopp
ORD22:20Chicago O'Hare Intl
24 juni
ORD17:30Chicago O'Hare Intl
17t 40m
1 stopp
GOT11:10Göteborg Landvetter
3 277 kr
Hitta liknande
LOT
3 juni
GOT06:55Göteborg Landvetter
15t 25m
1 stopp
ORD22:20Chicago O'Hare Intl
24 juni
ORD17:30Chicago O'Hare Intl
17t 40m
1 stopp
GOT11:10Göteborg Landvetter
3 610 kr
Hitta liknande
LOT
3 juni
GOT06:55Göteborg Landvetter
15t 25m
1 stopp
ORD22:20Chicago O'Hare Intl
20 juni
ORD17:30Chicago O'Hare Intl
17t 40m
1 stopp
GOT11:10Göteborg Landvetter
4 292 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Chicago

Om du letar efter enkelbiljetter till Chicago, visa några av våra erbjudanden nedan.
Icelandair
7 juli
ARN09:55Stockholm Arlanda
11t 25m
1 stopp
ORD21:20Chicago O'Hare Intl
3 760 kr
Hitta liknande
Lufthansa
24 maj
GOT02:30Göteborg Landvetter
13t 20m
1 stopp
ORD15:50Chicago O'Hare Intl
3 502 kr
Hitta liknande
SWISS
8 juni
ARN05:00Stockholm Arlanda
13t 30m
1 stopp
ORD18:30Chicago O'Hare Intl
3 502 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Chicago?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Chicago

SAS, Finnair och British Airways är några av de bolag som bokas mest för flyg till Chicago. Du hittar också flygstolar med Lufthansa och United Airlines som har några av de billigaste priserna för rutten från Sverige till Chicago. Under stadens lågsäsong går det bra att hitta resor i sista minuten men under högsäsongen är det bäst att boka online ungefär 60 dagar i förväg för att få så bra pris som möjligt. SAS har regelbundna direktflyg mellan Stockholm och Chicago. En direktresa tar totalt ungefär 9 timmar och med en mellanlandning får du räkna med några timmar till.


Hur tar man sig från flygplatsen i Chicago till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Chicago plus avståndet till centrum

Flyg till Chicago landar oftast på Chicago O’Hare International Airport som ligger 27 kilometer nordväst om stadens centrum. Flygplatsen är en av världens mest trafikerade och har fem olika terminaler. Du hittar det mesta du kan behöva inne på flygplatsen bland annat bank, valutaväxling, Wifi, restauranger och butiker. För att ta dig in till centrum kan du ta tunnelbanan som går under flygplatsen och tar dig till centrala Chicago på ungefär 40 minuter. Det finns även bussar som avgår från flygplatsens parkeringsplats som går till olika destinationer runt om regionen. Du kan också landa på Chicago Midway International Airport som ligger 13 kilometer sydväst om centrum. Från Midway Airport tar du dig med tunnelbana in till centrala Chicago på ungefär 25 minuter. Stadens tredje flygplats, Chicago Executive Airport, ligger 33 kilometer nordväst om centrum och här landar framförallt inrikesflyg. För att ta dig till Chicago behöver du ta en buss vilket tar ungefär 50 minuter.


Hur tar man sig runt i Chicago?

Chicago är en bra stad att promenera i och i centrum är det lätt att orientera sig då stadens gator är ordnade i ett rutnätssystem. Om du inte ska promenera är tunnelbanan det mest effektiva sättet att ta sig fram i staden. Med nära 150 olika stationer utspridda över staden kan du ta dig med tunnelbana till de flesta destinationer. Annars finns över 100 olika busslinjer som kompletterar tunnelbanesystemet. Du köper biljetter till kollektivtrafiken i automater på stationerna, eller från chauffören på bussen. Om du köper biljetten direkt från chauffören ska du ha exakt växel för resan som kostar ungefär 20 kronor. För cirka 100 kronor kan du köpa ett kort som ger dig obegränsat antal resor under 24 timmar.

Om du bor i någon av stadens förorter kan Metra-tågen vara nödvändiga för att ta dig in till centrala Chicago. En resa kostar ungefär 25 kronor. Om du behöver åka taxi kan du bara vinka in en bil från gatan, då det alltid finns taxibilar synliga inne i centrum.


Kan man flyga till Chicago utan pass eller visum?

När du reser till USA behöver du ansöka om ett elektroniskt inresetillstånd, ESTA, vilket du gör på nätet minst 72 timmar innan ditt flyg avgår. Du betalar en mindre summa i anslutning till att du gör ansökan, vilken bara tar ett par minuter av din tid. Du måste ha med dig ett giltigt pass som legitimation för att få komma in i landet och kom ihåg att detta ska vara giltigt i minst 6 månader.


Tips och råd om Chicago

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Chicago?

Hos momondo hittar du de billigaste biljetterna till Chicago. Sök online med priskalendern.

Vad ska man se i Chicago?

Gör ett besök till Millennium Park, Art Institute of Chicago och Wrigley Field.

Aktiviteter för barn

Ta med familjen till stadens vetenskapliga museum som har flera utställningar och aktiviteter för barn.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra men smakar inte alltid så gott.

Ska jag dricksa i Chicago?

Ja, du ska alltid dricksa 20 procent för all service.

Var finns den bästa shoppingen?

Bäst shopping hittar du längs med Magnificent Mile.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass