Hitta billiga flyg till Illinois från 3 161 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Illinois

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Illinois

Bästa priset för enkelresa

3 161 kr

Bästa priset för tur- och returresa

4 178 kr

Snabbast flygtid

13t 25m

Flygs av

14 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Illinois från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 161 kr (Stockholm Arlanda till Chicago O'Hare Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Illinois från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 178 kr (Göteborg Landvetter till Chicago O'Hare Intl).
Det snabbaste flyget till Illinois från Sverige tar 13t 25m (Stockholm Arlanda till Chicago O'Hare Intl).
Det finns 14 flygbolag som flyger till och från Illinois, inklusive American Airlines, United Airlines och British Airways.

Trender för flygresor till Illinois

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Illinois och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget jag kan hitta till Illinois?

Genomsnittspriset för ett flyg till Illinois är 6 359 kr per person och det billigaste flyget till Illinois är 399 kr per person. Priset varierar beroende på en rad faktorer, så som avgångsflygplats, flygbolag, när du bokade och vilken tid du planerar att resa.
Se priser från:

Hur långt är flyget från Sverige till Illinois?

Flygtider från Sverige till Illinois varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Chicago O'Hare Intl (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 9t. En annan populär rutt från Sverige till Illinois är att flyga från Göteborg Landvetter till Chicago O'Hare Intl, vilket i runda slängar tar 12t 45m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vilka flygbolag flyger till Illinois?

Det finns 8 flygbolag som regelbundet flyger till Illinois, och Scandinavian Airlines, British Airways och Lufthansa är de mest populära flygbolagen bland våra användare. Under det senaste året har 67% av de som sökt efter flyg till Illinois velat flyga med Scandinavian Airlines, vilket gör detta flygbolag till det mest populära valet bland momondos resenärer.

De billigaste flygen till städer i Illinois

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Illinois från Sverige
Chicago
Chicago

Användbar information om ditt flyg till Illinois

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Illinois

Vilken är den bästa flygplatsen att flyga in till när man besöker Chicago?

Hur är vädret i Illinois?

Temperaturerna i Illinois varierar från −5 °C till 23 °C beroende på årstid. Den varmaste månaden i Illinois är juli, och den kallaste månaden i Illinois är januari. För de som vill ha så lite nederbörd som möjligt är januari, februari eller december bra alternativ då det under dessa månader oftast regnar mindre än under resten av året.

Hur mycket kostar flyg till Illinois?

Du kan förvänta dig priser på omkring 9 673 kr för ett flyg till Illinois. Dock hittade våra användare flyg till Illinois för 4 465 kr, vilket är det billigaste priset vi sett för veckan som gått. Det dyraste priset per biljett tenderar att vara 21 395 kr för ett flyg till Illinois medan allt för 8 415 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Illinois?

Priserna för flyg till Illinois uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Illinois?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Illinois är 10 från och med september. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Illinois?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Illinois.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Illinois?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Illinois kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Illinois. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Illinois? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Illinois.

De senaste flygen hittade till populära städer i Illinois

Hitta flyg till dessa populära städer i Illinois, från din närmsta flygplats.

Andra kabinklasser för flyg till Illinois

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Illinois

Billiga flyg till Illinois

Dessa rutter har de billigaste flygen till Illinois som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
GöteborgChicago26t 55m4 178 kr
StockholmChicago9t 00m4 222 kr
StockholmMoline19t 08m18 331 kr

Populära flygresor till Illinois

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Illinois som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Chicago
Snabbaste flygtid9t 00m
Billigaste pris4 222 kr
Flyg från Göteborg till Chicago
Snabbaste flygtid26t 55m
Billigaste pris4 178 kr
Flyg från Köpenhamn till Chicago
Snabbaste flygtid9t 05m
Billigaste pris5 362 kr
Flyg från Stockholm till Moline
Snabbaste flygtid19t 08m
Billigaste pris18 331 kr

Användbar information för att hitta flygerbjudande för Illinois

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Illinois?

    Prisbevakningen kommer att berätta för dig via e-post när priserna för flyg till Illinois sjunker. För att aktivera detta väljer du dina önskade resedatum och söker efter erbjudanden. När du går igenom erbjudandena kommer du se funktionen för prisbevakning. Klicka på den för att aktivera notiser.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Illinois med momondo?

    Få ut det bästa av år AI-teknologi med vårt verktyg “Prisprognos” som förutsäger om du gör bäst i att boka nu eller avvakta tills priserna sjunker. Du kan strategiskt välja den bästa dagen att flyga och spara pengar med hjälp av vår “Priskalender”. “Explore” visar en översikt över hur mycket det kostar att flyga var som helst från en vald stad eller flygplats. Vår blogg “Discover” är ett bra alternativ för reseinspiration och tips hur du kan spara pengar när du reser, medan verktyget "Prisbevakning" kommer att uppdatera dig när priserna ändras, så att du kan boka i precis rätt tillfälle.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Börja planera din resa till Illinois


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Illinois?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Illinois när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Illinois, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Illinois ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Illinois ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Illinois?

När du väl ser alla flygalternativ för Illinois låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Illinois ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Illinois. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Illinois

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.