Flyg till Tampa

Tur & retur
Ekonomi
Detroit (DTT)
Tampa (TPA)
fre 15/1
fre 22/1
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Tampa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tampa från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Tampa?

Den bästa tiden att boka flyg till Tampa i Florida är mellan oktober och april då temperaturerna är mer behagliga än under sommarhalvåret. Under vår och höst ligger temperaturerna i staden på ungefär 20 °C medan vintern har så pass svalt som 15 °C. Under slutet av sommaren infaller orkansäsongen och då rekommenderas det inte att boka flygresor till Tampa. Tampa har ett fuktigt klimat vilket gör att de varma sommartemperaturerna upplevs som varmare än de är.

När är det billigast att boka flyg till Tampa?

Flyg till Tampa är populära under sommaren samt under december då många är lediga och väljer att boka flygstolar. Priserna är dock som högst på flygbiljetter till Tampa under dessa månader. Billiga flyg till Tampa hittar du under september samt mellan januari och mars. Hos momondo kan du jämföra priser på flyg till Tampa mellan olika datum under året. Du bör boka ditt flyg ungefär 40 dagar innan avgång för att kunna resa till Tampa billigt.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Tampa?

Användare som bokade resor till Tampa från Philadelphia hittade flyg som var 79 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Tampa. För att hitta det billigaste priset till Tampa från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Tampa?

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Tampa från Sverige med priser runt 3 244 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Tampa under november, är det även billigt att resa från Sverige i januari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 3 285 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Tampa?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Tampa från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Tampa för ungefär 4 078 kr om du gör din sökning 60 dagar innan. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Tampa från Sverige för så lite som 3 551 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tampa?

Enligt våra data är måndag den billigaste veckodagen att flyga till Tampa från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en måndag var 3 446 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 4 274 kr från Sverige till Tampa.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tampa?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Tampa är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Tampa kan då kosta så lite som 3 594 kr. Flyg till Tampa är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 913 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Tampa?

De som flyger till Tampa kan potentiellt hitta bättre priser för Tampa St. Petersburg flygplats(23 km från stadskärnan i Tampa), Sarasota Bradenton Intl flygplats(63 km från stadskärnan i Tampa), Punta Gorda Charlotte County flygplats(124 km från stadskärnan i Tampa), Orlando flygplats(124 km från stadskärnan i Tampa) eller Orlando Sanford Intl flygplats(150 km från stadskärnan i Tampa) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Tampa?

Tampa St. Petersburg flygplats har ett genomsnittspris på 1 551 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Tampa. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Tampa

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tampa
Billigast
Bäst
Snabbast
Flera flygbolag
22 feb.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
34t 38m
2 stopp
TPA
Tampa
8 mars
TPA
Tampa
17t 15m
2 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
3 551 kr
Hitta liknande
KLM
12 juni
ARN
Stockholm Arlanda
23t 19m
2 stopp
TPA
Tampa
4 juli
TPA
Tampa
17t 35m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 841 kr
Hitta liknande
Lufthansa
12 juni
ARN
Stockholm Arlanda
13t 55m
1 stopp
TPA
Tampa
4 juli
TPA
Tampa
16t 11m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 941 kr
Hitta liknande
Delta
29 maj
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
18t 15m
2 stopp
TPA
Tampa
2 juni
TPA
Tampa
14t 45m
2 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
4 214 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 juni
ARN
Stockholm Arlanda
19t 23m
2 stopp
TPA
Tampa
8 juli
TPA
Tampa
18t 40m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 659 kr
Hitta liknande
KLM
15 juni
ARN
Stockholm Arlanda
20t 14m
2 stopp
TPA
Tampa
10 juli
TPA
Tampa
24t 42m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 858 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Tampa?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tampa

Från Sverige går det inte några direktflyg till Tampa. Tampa-flyg från Sverige mellanlandar under resans gång. Som snabbast klarar du av resan på drygt 14 timmar från Sverige. Du kan bland annat resa med United Airlines som mellanlandar i New York. Billiga flygbiljetter till Tampa hittar du med Icelandair och Finnair som har längre restider och mellanlandningar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Tampa till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Tampa plus avståndet till centrum

Flyg till Tampa landar på Tampa International Airport. Flygplatsen ligger knappt 14 km nordväst om stadens centrum. Det billigaste transportmedlet för att ta dig från flygplatsen till centrum är med buss. Stades lokalbussar, HART, har flera linjer som stannar vid flygplatsen och som tar dig både till centrum och andra destinationer runt Tampa. Bussarna kostar ungefär 4 USD (39 SEK) för en enkelresa in till centrum. Det snabbaste sättet att ta dig från flygplatsen till Tampas centrala delar är dock med taxi eller hyrbil vilket tar drygt en kvart. Ofta tar taxibilarna ett fast pris till och från flygplatsen på 28 USD (270 SEK).


Hur tar man sig runt i Tampa?

Kollektivtrafiken i Tampa består av bussar och spårvagnar. Bussarna inne i centrum som trafikeras av HART avgår ungefär var 15:e minut och är ett enkelt sätt att ta sig runt inne i Tampas centrala delar. En enkelresa kostar 4 USD (39 SEK) men det finns även olika pass att köpa för att åka obegränsat inom en viss period. För längre resor finns Hillsborough Area Regional Transit. Dessa bussar har bland annat rutter till sevärdheter som Henry Plant Museum, Ybor City och Tampa Zoo. Spårvagnarna länkar samman den centrala stationen Marion Transit Center med Ybor City och avgår mellan var 20:e till 30:e minut.


Kan man resa till Tampa utan pass eller visum?

Du behöver ett elektroniskt inresetillstånd, ESTA, samt ett pass för att resa till USA. Inresetillstånden ska du ansöka om på nätet minst 72 timmar innan avfärd och detta kostar 14 USD (135 SEK). När du reser in i landet måste du kunna visa en returbiljett samt kunna ange den adress eller det hotell som du kommer att bo på under din vistelse i Tampa.


Tips och råd om Tampa

Vad ska man se i Tampa?

Sevärdheter i Tampa som du inte ska missa är bland annat Ybor City Museum State Park och Lowry Park Zoo.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Florida Aquarium ligger i Tampa och är en mycket populär sevärdhet i området. Köp biljetter på nätet i förväg för att slippa stå i kö när ni väl anländer till akvariet.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det är viktigt att ha en bra reseförsäkring när du reser till USA. Sjukvårdskostnaderna kan vara otroligt höga och därför måste din försäkring täcka denna typ av kostnader.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet i USA.

Ska man lämna dricks?

I USA är drickskulturen mycket utbredd och du förväntas lämna 20 % i dricks för all service. Detta gäller för allt från restaurangbesök och barer till frisörer och taxiresor.

Var ska man shoppa?

Bäst shopping hittar du längs med Bay Street där de flesta affärer finns samt vid köpcentret International Plaza och WestShore Plaza. (Priser kontrollerade 15/05/2019).

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass