Flyg till Fort Lauderdale

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 23/10
lör 30/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Fort Lauderdale.
Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Fort Lauderdale

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Fort Lauderdale från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Fort Lauderdale

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Fort Lauderdale

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Miami (MIA)

Vanligtvis är flyg till Fort Lauderdale från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Miami, vilket i genomsnitt kostar 3 551 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN FORT LAUDERDALE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Fort Lauderdale kostar i genomsnitt bara 3 030 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL FORT LAUDERDALE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli55% dyrareDet kostar omkring 6 353 kr för flyg till Fort Lauderdale från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL FORT LAUDERDALE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember359% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Fort Lauderdale från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Fort Lauderdale?

Den bästa tiden att besöka Fort Lauderdale är under vinter och tidig vår, från december till april, då vädret är som bäst. Under dessa månader ligger temperaturen på ungefär 25 grader vilket gör staden till en härlig vinterdestination om du vill komma bort från de kallare breddgraderna. Denna tidpunkt är dock den mest populära att åka på vilket innebär högre priser på flyg och resor med hotell. Under sommar och höst råder regn och orkan-perioden vilket gör dessa månader till stadens lågsäsong. Under sommaren blir det dessutom väldigt varmt med temperaturer upp emot 35 grader när det är som allra varmast.

När är det billigast att boka flyg till Fort Lauderdale?

Billiga priser på flyg till Fort Lauderdale hittar du under januari och november. I november är det fortfarande risk för orkaner, men i januari är det en utmärkt tid att besöka staden på. Jämför priser med en enkel online-sökning via momondos priskalender.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Fort Lauderdale?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Fort Lauderdale var 343 kr/per person från Key West, vilket är 92 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Fort Lauderdale. För att hitta det billigaste priset till Fort Lauderdale från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Fort Lauderdale?

  Den billigaste månaden att flyga till Fort Lauderdale från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 3 133 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Fort Lauderdale i januari bör du vänta med att flyga från Sverige till september månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 3 323 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Fort Lauderdale?

  Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Fort Lauderdale 59 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Fort Lauderdale för i genomsnitt 4 179 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Fort Lauderdale för så lite som 3 323 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Fort Lauderdale?

  Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Fort Lauderdale. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 3 405 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 4 654 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Fort Lauderdale.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Fort Lauderdale?

  Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Fort Lauderdale då du kan hitta flygpriser för så lite som 3 765 kr. Att flyga till Fort Lauderdale på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 4 948 kr. Flyg till Fort Lauderdale från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Fort Lauderdale?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Fort Lauderdale. Om du planerar att flyga till Fort Lauderdale, överväg då även att boka flyg till Miami flygplats(39 km från stadskärnan i Fort Lauderdale) eller Palm Beach Intl flygplats(63 km från stadskärnan i Fort Lauderdale).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Fort Lauderdale?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Fort Lauderdale Palm Beach Intl flygplats med ett genomsnittspris på 4 175 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Fort Lauderdale från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Fort Lauderdale

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Fort Lauderdale.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Fort Lauderdale.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Fort Lauderdale.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Fort Lauderdale?

Returresa till Sverige från Fort Lauderdale

Testkrav för COVID-19
Besökare från Fort Lauderdale måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Fort Lauderdale behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Fort Lauderdale inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Fort Lauderdale

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Fort Lauderdale
Flera flygbolag
3 mars
GOT01:00Göteborg Landvetter
19t 07m
2 stopp
FLL20:07Fort Lauderdale
24 mars
FLL14:40Fort Lauderdale
17t 20m
2 stopp
GOT08:00Göteborg Landvetter
3 323 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 nov.
ARN15:50Stockholm Arlanda
33t 49m
2 stopp
FLL01:39Fort Lauderdale
16 nov.
FLL09:16Fort Lauderdale
21t 49m
2 stopp
ARN07:05Stockholm Arlanda
3 383 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
11 jan.
ARN01:30Stockholm Arlanda
20t 23m
2 stopp
FLL21:53Fort Lauderdale
23 jan.
FLL14:30Fort Lauderdale
16t 40m
2 stopp
ARN07:10Stockholm Arlanda
3 400 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 nov.
ARN15:50Stockholm Arlanda
27t 56m
2 stopp
FLL19:46Fort Lauderdale
22 nov.
FLL08:50Fort Lauderdale
16t 05m
2 stopp
ARN00:55Stockholm Arlanda
3 435 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 nov.
ARN04:35Stockholm Arlanda
16t 45m
2 stopp
FLL21:20Fort Lauderdale
26 nov.
FLL11:33Fort Lauderdale
37t 22m
2 stopp
ARN00:55Stockholm Arlanda
3 443 kr
Hitta liknande
KLM
15 apr.
ARN05:35Stockholm Arlanda
20t 15m
2 stopp
FLL01:50Fort Lauderdale
23 apr.
FLL15:00Fort Lauderdale
18t 30m
2 stopp
ARN09:30Stockholm Arlanda
3 452 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Fort Lauderdale

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Fort Lauderdale, visa några av våra erbjudanden nedan av Delta, SAS och TAP AIR PORTUGAL
Flera flygbolag
23 okt.
ARN06:30Stockholm Arlanda
28t 39m
2 stopp
FLL11:09Fort Lauderdale
3 762 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
3 dec.
ARN12:10Stockholm Arlanda
58t 55m
3 stopp
FLL23:05Fort Lauderdale
3 985 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 okt.
ARN03:40Stockholm Arlanda
30t 21m
3 stopp
FLL10:01Fort Lauderdale
4 063 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Fort Lauderdale?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Fort Lauderdale
 • Vilka bolag flyger till Fort Lauderdale?

  Norwegian är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Fort Lauderdale. Lufthansa, KLM och United Airlines är också populära val för att flyga till Fort Lauderdale från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Fort Lauderdale med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Flygplatser nära Fort Lauderdale

Nedan hittar du alla flygplatser i Fort Lauderdale tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Fort Lauderdale landar på Fort Lauderdale – Hollywood International Airport som ligger ungefär 5 kilometer sydväst om centrum. För att ta dig in till centrum kan du ta flygbussen, trafikerad av BCT, och som avgår utanför hyrbilscentret. BCT:s flygbuss tar dig in till centrum på ungefär en halvtimme. Bussen tar dig till stadens centralstation varifrån du kan byta linje till den rutt som tar dig närmast ditt boende. Om du inte bor i centrala Fort Lauderdale kan du ta tåget som går med Tri-Rail vilket tar dig till Miami och West Palm Beach samt flera stopp på vägen till dessa destinationer. För att ta dig till tågstationen finns gratisbussar när du lämnar flygplatsen. Dessa stannar utanför terminal 1, mellan terminal 2 och 3 och i slutet av terminal 4. Om du flugit in till Miami International Airport kan du ta Tri-Rail från Miami Airport till Fort Lauderdales flygplats och sedan åka vidare in till centrum med någon av flygbussarna.


Populära flygresor till Fort Lauderdale

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Fort Lauderdale som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Fort Lauderdale
Snabbast flygtid19t 07m
Billigaste pris3 323 kr
Flyg från Stockholm till Fort Lauderdale
Snabbast flygtid16t 30m
Billigaste pris3 383 kr
Flyg från Umeå till Fort Lauderdale
Snabbast flygtid29t 57m
Billigaste pris7 738 kr

Så tar du dig runt i Fort Lauderdale

Det bästa sättet att ta sig runt i Fort Lauderdale är med bil. Du kan hyra bil redan på flygplatsen där flera internationella hyrbilsföretag finns representerade, men även på många ställen inne i stan. Innerstaden är uppdelad i ett rutnätssystem vilket gör det lätt att hitta. Att åka bil är också det smidigaste sättet att ta sig omkring i omgivningarna och för att göra utflykter till Miami. Stadens kollektivtrafik består annars av bussar som går till de flesta destinationer i området.

Ett trevligt sätt att ta sig fram på är med cykel. Använd dig av stadens BrowardBCycle som har cykelstationer över hela Fort Lauderdale. Du hämtar helt enkelt upp en cykel på närmaste station och lämnar tillbaka den på den station som är närmast din destination. Ett unikt sätt att resa på är annars stadens vattentaxi. Eftersom Fort Lauderdale ligger vid vattnet och har så pass många kanaler är detta ofta ett smidigt och roligt sätt att ta sig fram. En resa med vattentaxi kostar ungefär 200 kronor vilket är dyrare än annan transport, men bra om du ska någon stans i sista minuten.


Visumkrav för att besöka Fort Lauderdale

När du reser till Fort Lauderdale behöver du inte något visum, men du behöver ansöka om ett ESTA, ett elektroniskt inresetillstånd. Ansökan ska göras minst 72 timmar innan du flyger och gör att du kan stanna i landet i upp till 90 dagar. Du gör ansökan på nätet vilket kostar ungefär 140 kronor. Du behöver ha med dig ditt pass när du reser och tänk på att detta ska vara giltigt i minst 6 månader.


Börja planera din resa till Fort Lauderdale


De bästa sakerna att se och göra i Fort Lauderdale

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Fort Lauderdale?

Via momondo hittar du billiga resor till Fort Lauderdale.

Vad ska man se i Fort Lauderdale?

Missa inte Fort Lauderdale Beach, NSU Art Museum och Bonnet House.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till roliga Museum of Discovery & Science.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra men det smakar inte alltid så gott.

Ska jag dricksa i Fort Lauderdale?

Ja, det förväntas att du dricksar 20 procent.

Var finns den bästa shoppingen?

Längs med Las Olas Boulevard hittar du stadens bästa shoppingutbud.