Flyg Nordamerika USA Florida Fort Lauderdale

Flyg till Fort Lauderdale

Tur & retur
Ekonomi
San Francisco (SFO)
Fort Lauderdale (FLL)
mån 23/11
mån 30/11
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Fort Lauderdale

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Fort Lauderdale från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Fort Lauderdale?

Den bästa tiden att besöka Fort Lauderdale är under vinter och tidig vår, från december till april, då vädret är som bäst. Under dessa månader ligger temperaturen på ungefär 25 grader vilket gör staden till en härlig vinterdestination om du vill komma bort från de kallare breddgraderna. Denna tidpunkt är dock den mest populära att åka på vilket innebär högre priser på flyg och resor med hotell. Under sommar och höst råder regn och orkan-perioden vilket gör dessa månader till stadens lågsäsong. Under sommaren blir det dessutom väldigt varmt med temperaturer upp emot 35 grader när det är som allra varmast.

När är det billigast att boka flyg till Fort Lauderdale?

Billiga priser på flyg till Fort Lauderdale hittar du under januari och november. I november är det fortfarande risk för orkaner, men i januari är det en utmärkt tid att besöka staden på. Jämför priser med en enkel online-sökning via momondos priskalender.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Fort Lauderdale?

Det bästa priset som hittats på momondo till Fort Lauderdale var 343 kr/per person från Key West, vilket är 89 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Fort Lauderdale. För att hitta det billigaste priset till Fort Lauderdale från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Fort Lauderdale?

januari är generellt den billigaste månaden att flyga till Fort Lauderdale från Sverige med priser runt 3 134 kr. Om du inte har möjlighet att resa i januari kan du istället boka flyg till Fort Lauderdale från Sverige för september. Flyg till Fort Lauderdale i september är kanske inte lika billiga som i januari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 3 323 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Fort Lauderdale?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Fort Lauderdale ungefär 59 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 4 179 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Fort Lauderdale även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Fort Lauderdale för 3 418 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Fort Lauderdale?

Den billigaste veckodagen att flyga till Fort Lauderdale är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 3 418 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 4 598 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Fort Lauderdale?

Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Fort Lauderdale då du kan hitta flygpriser för så lite som 3 941 kr. Att flyga till Fort Lauderdale på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 4 733 kr. Flyg till Fort Lauderdale från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Fort Lauderdale?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Fort Lauderdale. Om du planerar att flyga till Fort Lauderdale, överväg då även att boka flyg till Miami flygplats(39 km från stadskärnan i Fort Lauderdale) eller Palm Beach Intl flygplats(63 km från stadskärnan i Fort Lauderdale).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Fort Lauderdale?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Fort Lauderdale Palm Beach Intl flygplats med ett genomsnittspris på 2 562 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Fort Lauderdale

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Fort Lauderdale
Billigast
Bäst
Snabbast
Flera flygbolag
24 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
17t 35m
2 stopp
FLL
Fort Lauderdale
10 mars
FLL
Fort Lauderdale
16t 27m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 418 kr
Hitta liknande
Delta
13 dec.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
22t 43m
2 stopp
FLL
Fort Lauderdale
27 dec.
FLL
Fort Lauderdale
17t 58m
2 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
3 504 kr
Hitta liknande
SAS
24 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
14t 39m
1 stopp
FLL
Fort Lauderdale
10 mars
FLL
Fort Lauderdale
14t 05m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
6 000 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
17t 35m
2 stopp
FLL
Fort Lauderdale
10 mars
FLL
Fort Lauderdale
16t 27m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 426 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
22t 48m
3 stopp
FLL
Fort Lauderdale
10 mars
FLL
Fort Lauderdale
22t 05m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 771 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
14 mars
BMA
Stockholm-Bromma
30t 12m
2 stopp
FLL
Fort Lauderdale
18 mars
FLL
Fort Lauderdale
25t 35m
2 stopp
BMA
Stockholm-Bromma
8 488 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Fort Lauderdale

Om du letar efter enkelbiljetter till Fort Lauderdale, visa några av våra erbjudanden nedan av Lufthansa och KLM
Billigast
Bäst
Snabbast
Lufthansa
24 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
20t 20m
2 stopp
FLL
Fort Lauderdale
2 006 kr
Hitta liknande
KLM
25 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
18t 59m
2 stopp
FLL
Fort Lauderdale
2 032 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
33t 50m
3 stopp
FLL
Fort Lauderdale
8 497 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Fort Lauderdale?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Fort Lauderdale

Både Norwegian och SAS är populära val för flygstolar till Fort Lauderdale. De billigaste rutterna från Sverige till Fort Lauderdale går dock med American Airlines, British Airways och Brussels Airlines som har fler mellanlandningar under resan. Antalet mellanlandningar du måste göra på vägen påverkar i hög grad priset på resorna men tänk på att långa mellanlandningar betyder att du behöver spendera pengar på dyra flygplatsmåltider. Det finns inte något direktflyg från Sverige till Fort Lauderdale. Du får istället göra minst en mellanlandning under resan. Med ett smidigt byte tar restiden totalt ungefär 14 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Fort Lauderdale till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Fort Lauderdale plus avståndet till centrum

Flyg till Fort Lauderdale landar på Fort Lauderdale – Hollywood International Airport som ligger ungefär 5 kilometer sydväst om centrum. För att ta dig in till centrum kan du ta flygbussen, trafikerad av BCT, och som avgår utanför hyrbilscentret. BCT:s flygbuss tar dig in till centrum på ungefär en halvtimme. Bussen tar dig till stadens centralstation varifrån du kan byta linje till den rutt som tar dig närmast ditt boende. Om du inte bor i centrala Fort Lauderdale kan du ta tåget som går med Tri-Rail vilket tar dig till Miami och West Palm Beach samt flera stopp på vägen till dessa destinationer. För att ta dig till tågstationen finns gratisbussar när du lämnar flygplatsen. Dessa stannar utanför terminal 1, mellan terminal 2 och 3 och i slutet av terminal 4. Om du flugit in till Miami International Airport kan du ta Tri-Rail från Miami Airport till Fort Lauderdales flygplats och sedan åka vidare in till centrum med någon av flygbussarna.


Hur tar man sig runt i Fort Lauderdale?

Det bästa sättet att ta sig runt i Fort Lauderdale är med bil. Du kan hyra bil redan på flygplatsen där flera internationella hyrbilsföretag finns representerade, men även på många ställen inne i stan. Innerstaden är uppdelad i ett rutnätssystem vilket gör det lätt att hitta. Att åka bil är också det smidigaste sättet att ta sig omkring i omgivningarna och för att göra utflykter till Miami. Stadens kollektivtrafik består annars av bussar som går till de flesta destinationer i området.

Ett trevligt sätt att ta sig fram på är med cykel. Använd dig av stadens BrowardBCycle som har cykelstationer över hela Fort Lauderdale. Du hämtar helt enkelt upp en cykel på närmaste station och lämnar tillbaka den på den station som är närmast din destination. Ett unikt sätt att resa på är annars stadens vattentaxi. Eftersom Fort Lauderdale ligger vid vattnet och har så pass många kanaler är detta ofta ett smidigt och roligt sätt att ta sig fram. En resa med vattentaxi kostar ungefär 200 kronor vilket är dyrare än annan transport, men bra om du ska någon stans i sista minuten.


Kan man flyga till Fort Lauderdale utan pass eller visum?

När du reser till Fort Lauderdale behöver du inte något visum, men du behöver ansöka om ett ESTA, ett elektroniskt inresetillstånd. Ansökan ska göras minst 72 timmar innan du flyger och gör att du kan stanna i landet i upp till 90 dagar. Du gör ansökan på nätet vilket kostar ungefär 140 kronor. Du behöver ha med dig ditt pass när du reser och tänk på att detta ska vara giltigt i minst 6 månader.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Fort Lauderdale


Tips och råd om Fort Lauderdale

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Fort Lauderdale?

Via momondo hittar du billiga resor till Fort Lauderdale.

Vad ska man se i Fort Lauderdale?

Missa inte Fort Lauderdale Beach, NSU Art Museum och Bonnet House.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till roliga Museum of Discovery & Science.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra men det smakar inte alltid så gott.

Ska jag dricksa i Fort Lauderdale?

Ja, det förväntas att du dricksar 20 procent.

Var finns den bästa shoppingen?

Längs med Las Olas Boulevard hittar du stadens bästa shoppingutbud.

Flyg Nordamerika USA Florida Fort Lauderdale
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass