Flyg Nordamerika USA Florida Fort Lauderdale

Flyg till Fort Lauderdale

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Fort Lauderdale (FLL)
tors 6/5
tors 13/5
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Fort Lauderdale. Nuvarande restriktioner för Fort Lauderdale baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Fort Lauderdale

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Fort Lauderdale från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Fort Lauderdale

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Fort Lauderdale

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Miami (MIA)

Vanligtvis är flyg till Fort Lauderdale från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Miami, vilket i genomsnitt kostar 3 489 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN FORT LAUDERDALE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Fort Lauderdale kostar i genomsnitt bara 2 977 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL FORT LAUDERDALE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli55% dyrareDet kostar omkring 6 242 kr för flyg till Fort Lauderdale från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL FORT LAUDERDALE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember359% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Fort Lauderdale från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Fort Lauderdale?

Den bästa tiden att besöka Fort Lauderdale är under vinter och tidig vår, från december till april, då vädret är som bäst. Under dessa månader ligger temperaturen på ungefär 25 grader vilket gör staden till en härlig vinterdestination om du vill komma bort från de kallare breddgraderna. Denna tidpunkt är dock den mest populära att åka på vilket innebär högre priser på flyg och resor med hotell. Under sommar och höst råder regn och orkan-perioden vilket gör dessa månader till stadens lågsäsong. Under sommaren blir det dessutom väldigt varmt med temperaturer upp emot 35 grader när det är som allra varmast.

När är det billigast att boka flyg till Fort Lauderdale?

Billiga priser på flyg till Fort Lauderdale hittar du under januari och november. I november är det fortfarande risk för orkaner, men i januari är det en utmärkt tid att besöka staden på. Jämför priser med en enkel online-sökning via momondos priskalender.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Fort Lauderdale?

Det bästa priset som hittats på momondo till Fort Lauderdale var 337 kr/per person från Key West, vilket är 92 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Fort Lauderdale. För att hitta det billigaste priset till Fort Lauderdale från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Fort Lauderdale?

Den billigaste månaden att flyga till Fort Lauderdale från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 3 079 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Fort Lauderdale i januari bör du vänta med att flyga från Sverige till september månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 3 265 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Fort Lauderdale?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Fort Lauderdale 59 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Fort Lauderdale för i genomsnitt 4 106 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Fort Lauderdale?

Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Fort Lauderdale. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 3 346 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 4 573 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Fort Lauderdale.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Fort Lauderdale?

Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Fort Lauderdale då du kan hitta flygpriser för så lite som 3 699 kr. Att flyga till Fort Lauderdale på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 4 862 kr. Flyg till Fort Lauderdale från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Fort Lauderdale?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Fort Lauderdale. Om du planerar att flyga till Fort Lauderdale, överväg då även att boka flyg till Miami flygplats(39 km från stadskärnan i Fort Lauderdale) eller Palm Beach Intl flygplats(63 km från stadskärnan i Fort Lauderdale).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Fort Lauderdale?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Fort Lauderdale Palm Beach Intl flygplats med ett genomsnittspris på 4 103 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Fort Lauderdale?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Fort Lauderdale. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du redan planerar att resa till Fort Lauderdale inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Fort Lauderdale

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Fort Lauderdale
Flera flygbolag
3 juli
ARN07:40Stockholm Arlanda
17t 43m
2 stopp
FLL01:23Fort Lauderdale
22 juli
FLL09:30Fort Lauderdale
15t 25m
2 stopp
ARN00:55Stockholm Arlanda
4 508 kr
Hitta liknande
KLM
3 juni
ARN09:25Stockholm Arlanda
17t 22m
2 stopp
FLL02:47Fort Lauderdale
21 juni
FLL14:36Fort Lauderdale
16t 04m
2 stopp
ARN06:40Stockholm Arlanda
4 314 kr
Hitta liknande
KLM
5 juni
ARN02:30Stockholm Arlanda
17t 46m
2 stopp
FLL20:16Fort Lauderdale
19 juni
FLL14:36Fort Lauderdale
16t 04m
2 stopp
ARN06:40Stockholm Arlanda
4 356 kr
Hitta liknande
KLM
3 juni
ARN09:25Stockholm Arlanda
17t 22m
2 stopp
FLL02:47Fort Lauderdale
17 juni
FLL08:29Fort Lauderdale
18t 11m
2 stopp
ARN02:40Stockholm Arlanda
4 297 kr
Hitta liknande
Lufthansa
29 juni
ARN02:00Stockholm Arlanda
21t 06m
2 stopp
FLL23:06Fort Lauderdale
21 juli
FLL09:38Fort Lauderdale
15t 17m
2 stopp
ARN00:55Stockholm Arlanda
4 491 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 juni
ARN02:00Stockholm Arlanda
21t 06m
2 stopp
FLL23:06Fort Lauderdale
20 juli
FLL09:30Fort Lauderdale
15t 25m
2 stopp
ARN00:55Stockholm Arlanda
4 474 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Fort Lauderdale

Om du letar efter enkelbiljetter till Fort Lauderdale, visa några av våra erbjudanden nedan av Air Canada
Air Canada
20 maj
ARN02:15Stockholm Arlanda
35t 36m
2 stopp
FLL13:51Fort Lauderdale
2 859 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 maj
ARN07:30Stockholm Arlanda
39t 47m
3 stopp
FLL23:17Fort Lauderdale
11 072 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
21 maj
ARN03:45Stockholm Arlanda
44t 56m
3 stopp
FLL00:41Fort Lauderdale
3 011 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Fort Lauderdale?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Fort Lauderdale

Både Norwegian och SAS är populära val för flygstolar till Fort Lauderdale. De billigaste rutterna från Sverige till Fort Lauderdale går dock med American Airlines, British Airways och Brussels Airlines som har fler mellanlandningar under resan. Antalet mellanlandningar du måste göra på vägen påverkar i hög grad priset på resorna men tänk på att långa mellanlandningar betyder att du behöver spendera pengar på dyra flygplatsmåltider. Det finns inte något direktflyg från Sverige till Fort Lauderdale. Du får istället göra minst en mellanlandning under resan. Med ett smidigt byte tar restiden totalt ungefär 14 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Fort Lauderdale till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Fort Lauderdale plus avståndet till centrum

Flyg till Fort Lauderdale landar på Fort Lauderdale – Hollywood International Airport som ligger ungefär 5 kilometer sydväst om centrum. För att ta dig in till centrum kan du ta flygbussen, trafikerad av BCT, och som avgår utanför hyrbilscentret. BCT:s flygbuss tar dig in till centrum på ungefär en halvtimme. Bussen tar dig till stadens centralstation varifrån du kan byta linje till den rutt som tar dig närmast ditt boende. Om du inte bor i centrala Fort Lauderdale kan du ta tåget som går med Tri-Rail vilket tar dig till Miami och West Palm Beach samt flera stopp på vägen till dessa destinationer. För att ta dig till tågstationen finns gratisbussar när du lämnar flygplatsen. Dessa stannar utanför terminal 1, mellan terminal 2 och 3 och i slutet av terminal 4. Om du flugit in till Miami International Airport kan du ta Tri-Rail från Miami Airport till Fort Lauderdales flygplats och sedan åka vidare in till centrum med någon av flygbussarna.


Hur tar man sig runt i Fort Lauderdale?

Det bästa sättet att ta sig runt i Fort Lauderdale är med bil. Du kan hyra bil redan på flygplatsen där flera internationella hyrbilsföretag finns representerade, men även på många ställen inne i stan. Innerstaden är uppdelad i ett rutnätssystem vilket gör det lätt att hitta. Att åka bil är också det smidigaste sättet att ta sig omkring i omgivningarna och för att göra utflykter till Miami. Stadens kollektivtrafik består annars av bussar som går till de flesta destinationer i området.

Ett trevligt sätt att ta sig fram på är med cykel. Använd dig av stadens BrowardBCycle som har cykelstationer över hela Fort Lauderdale. Du hämtar helt enkelt upp en cykel på närmaste station och lämnar tillbaka den på den station som är närmast din destination. Ett unikt sätt att resa på är annars stadens vattentaxi. Eftersom Fort Lauderdale ligger vid vattnet och har så pass många kanaler är detta ofta ett smidigt och roligt sätt att ta sig fram. En resa med vattentaxi kostar ungefär 200 kronor vilket är dyrare än annan transport, men bra om du ska någon stans i sista minuten.


Kan man flyga till Fort Lauderdale utan pass eller visum?

När du reser till Fort Lauderdale behöver du inte något visum, men du behöver ansöka om ett ESTA, ett elektroniskt inresetillstånd. Ansökan ska göras minst 72 timmar innan du flyger och gör att du kan stanna i landet i upp till 90 dagar. Du gör ansökan på nätet vilket kostar ungefär 140 kronor. Du behöver ha med dig ditt pass när du reser och tänk på att detta ska vara giltigt i minst 6 månader.


Tips och råd om Fort Lauderdale

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Fort Lauderdale?

Via momondo hittar du billiga resor till Fort Lauderdale.

Vad ska man se i Fort Lauderdale?

Missa inte Fort Lauderdale Beach, NSU Art Museum och Bonnet House.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till roliga Museum of Discovery & Science.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra men det smakar inte alltid så gott.

Ska jag dricksa i Fort Lauderdale?

Ja, det förväntas att du dricksar 20 procent.

Var finns den bästa shoppingen?

Längs med Las Olas Boulevard hittar du stadens bästa shoppingutbud.


Flyg Nordamerika USA Florida Fort Lauderdale
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass