Hitta billiga flyg till Fort Lauderdale

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 2/10
sön 9/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Fort Lauderdale

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Fort Lauderdale

Bästa priset för enkelresa

2 517 kr

Bästa priset för tur- och returresa

3 797 kr

Snabbast flygtid

15t 04m

Flygs av

10 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Fort Lauderdale från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 517 kr (Stockholm Arlanda till Fort Lauderdale).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Fort Lauderdale från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 797 kr (Stockholm Arlanda till Fort Lauderdale).
Det snabbaste flyget till Fort Lauderdale från Sverige tar 15t 04m (Stockholm Arlanda till Fort Lauderdale).
Det finns 10 flygbolag som flyger till och från Fort Lauderdale, inklusive United Airlines, British Airways och Air Canada.

Trender för flygresor till Fort Lauderdale

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Fort Lauderdale och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Fort Lauderdale?

Den billigaste månaden att flyga till Fort Lauderdale från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 5 033 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Fort Lauderdale i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till september månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 5 452 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Fort Lauderdale?

Det bästa priset som hittats på momondo till Fort Lauderdale var 227 kr/per person från Orlando, vilket är 98 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Fort Lauderdale. För att hitta det billigaste priset till Fort Lauderdale från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
See prices from:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Fort Lauderdale?

Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Fort Lauderdale. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 5 697 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 7 423 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Fort Lauderdale.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Fort Lauderdale?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Fort Lauderdale då du kan hitta flygpriser för så lite som 5 644 kr. Att flyga till Fort Lauderdale på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 6 391 kr. Flyg till Fort Lauderdale från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Fort Lauderdale?

Flyget från Sverige till Fort Lauderdale beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Fort Lauderdale (den mest populära flygplatsen i Fort Lauderdale) ligger flygtiden på 17t 06m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Fort Lauderdale ligger den genomsnittliga flygtiden på 18t 33m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Fort Lauderdale?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Fort Lauderdale 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Fort Lauderdale för i genomsnitt 6 900 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Fort Lauderdale

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Fort Lauderdale från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Fort Lauderdale

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Fort Lauderdale

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Miami (MIA)

Vanligtvis är flyg till Fort Lauderdale från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Miami Intl, vilket i genomsnitt kostar 5 737 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN FORT LAUDERDALE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars31% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Fort Lauderdale kostar i genomsnitt bara 5 022 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL FORT LAUDERDALE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember28% dyrareDet kostar omkring 9 261 kr för flyg till Fort Lauderdale från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL FORT LAUDERDALE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli431% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Fort Lauderdale från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Fort Lauderdale

Den bästa tiden att besöka Fort Lauderdale är under vinter och tidig vår, från december till april, då vädret är som bäst. Under dessa månader ligger temperaturen på ungefär 25 grader vilket gör staden till en härlig vinterdestination om du vill komma bort från de kallare breddgraderna. Denna tidpunkt är dock den mest populära att åka på vilket innebär högre priser på flyg och resor med hotell. Under sommar och höst råder regn och orkan-perioden vilket gör dessa månader till stadens lågsäsong. Under sommaren blir det dessutom väldigt varmt med temperaturer upp emot 35 grader när det är som allra varmast.

När är det billigast att boka flyg till Fort Lauderdale?

Billiga priser på flyg till Fort Lauderdale hittar du under januari och november. I november är det fortfarande risk för orkaner, men i januari är det en utmärkt tid att besöka staden på. Jämför priser med en enkel online-sökning via momondos priskalender.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Fort Lauderdale. Om du planerar att flyga till Fort Lauderdale, överväg då även att boka flyg till Fort Lauderdale Executive flygplats(9 km från stadskärnan i Fort Lauderdale), Miami Opa Locka flygplats(27 km från stadskärnan i Fort Lauderdale), Miami Intl flygplats(39 km från stadskärnan i Fort Lauderdale) eller Palm Beach Intl flygplats(63 km från stadskärnan i Fort Lauderdale).

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Fort Lauderdale Palm Beach Intl flygplats med ett genomsnittspris på 8 405 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Fort Lauderdale

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Fort Lauderdale

Andra kabinklasser för flyg till Fort Lauderdale

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Fort Lauderdale

Vilka bolag flyger till Fort Lauderdale?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Fort Lauderdale

Vilka bolag flyger till Fort Lauderdale?

Scandinavian Airlines är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Fort Lauderdale. British Airways, Norwegian och Finnair är också populära val för att flyga till Fort Lauderdale från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Fort Lauderdale med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Delta till Fort Lauderdale

Delta flyger till Fort Lauderdale omkring 58 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Delta, men priser så låga som 4 788 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Fort Lauderdale. Delta har fått ett betyg på 7,9/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Air France till Fort Lauderdale

Air France flyger vanligtvis till Fort Lauderdale 26 gånger per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till Fort Lauderdale från Atlanta Hartsfield Jackson . Air France (betyg: 7,6, 248 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från Fort Lauderdale. Det bästa biljettpriset för Air France som hittats på momondo till Fort Lauderdale var från Stockholm Arlanda (4 224 kr tur och retur).


Flygplatser nära Fort Lauderdale

Nedan hittar du alla flygplatser i Fort Lauderdale tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Fort Lauderdale landar på Fort Lauderdale – Hollywood International Airport som ligger ungefär 5 kilometer sydväst om centrum. För att ta dig in till centrum kan du ta flygbussen, trafikerad av BCT, och som avgår utanför hyrbilscentret. BCT:s flygbuss tar dig in till centrum på ungefär en halvtimme. Bussen tar dig till stadens centralstation varifrån du kan byta linje till den rutt som tar dig närmast ditt boende. Om du inte bor i centrala Fort Lauderdale kan du ta tåget som går med Tri-Rail vilket tar dig till Miami och West Palm Beach samt flera stopp på vägen till dessa destinationer. För att ta dig till tågstationen finns gratisbussar när du lämnar flygplatsen. Dessa stannar utanför terminal 1, mellan terminal 2 och 3 och i slutet av terminal 4. Om du flugit in till Miami International Airport kan du ta Tri-Rail från Miami Airport till Fort Lauderdales flygplats och sedan åka vidare in till centrum med någon av flygbussarna.


Populära flygresor till Fort Lauderdale

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Fort Lauderdale som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Fort Lauderdale
Snabbaste flygtid20t 48m
Billigaste pris3 990 kr
Flyg från Göteborg till Fort Lauderdale
Snabbaste flygtid16t 20m
Billigaste pris3 990 kr
Flyg från Umeå till Fort Lauderdale
Snabbaste flygtid29t 35m
Billigaste pris13 659 kr

Så tar du dig runt i Fort Lauderdale

Det bästa sättet att ta sig runt i Fort Lauderdale är med bil. Du kan hyra bil redan på flygplatsen där flera internationella hyrbilsföretag finns representerade, men även på många ställen inne i stan. Innerstaden är uppdelad i ett rutnätssystem vilket gör det lätt att hitta. Att åka bil är också det smidigaste sättet att ta sig omkring i omgivningarna och för att göra utflykter till Miami. Stadens kollektivtrafik består annars av bussar som går till de flesta destinationer i området.

Ett trevligt sätt att ta sig fram på är med cykel. Använd dig av stadens BrowardBCycle som har cykelstationer över hela Fort Lauderdale. Du hämtar helt enkelt upp en cykel på närmaste station och lämnar tillbaka den på den station som är närmast din destination. Ett unikt sätt att resa på är annars stadens vattentaxi. Eftersom Fort Lauderdale ligger vid vattnet och har så pass många kanaler är detta ofta ett smidigt och roligt sätt att ta sig fram. En resa med vattentaxi kostar ungefär 200 kronor vilket är dyrare än annan transport, men bra om du ska någon stans i sista minuten.


Visumkrav för att besöka Fort Lauderdale

När du reser till Fort Lauderdale behöver du inte något visum, men du behöver ansöka om ett ESTA, ett elektroniskt inresetillstånd. Ansökan ska göras minst 72 timmar innan du flyger och gör att du kan stanna i landet i upp till 90 dagar. Du gör ansökan på nätet vilket kostar ungefär 140 kronor. Du behöver ha med dig ditt pass när du reser och tänk på att detta ska vara giltigt i minst 6 månader.


Börja planera din resa till Fort Lauderdale


De bästa sakerna att se och göra i Fort Lauderdale

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Fort Lauderdale?

Via momondo hittar du billiga resor till Fort Lauderdale.

Vad ska man se i Fort Lauderdale?

Missa inte Fort Lauderdale Beach, NSU Art Museum och Bonnet House.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till roliga Museum of Discovery & Science.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra men det smakar inte alltid så gott.

Ska jag dricksa i Fort Lauderdale?

Ja, det förväntas att du dricksar 20 procent.

Var finns den bästa shoppingen?

Längs med Las Olas Boulevard hittar du stadens bästa shoppingutbud.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Fort Lauderdale när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Fort Lauderdale, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Fort Lauderdale ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du söker efter flyg till Fort Lauderdale hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Fort Lauderdale och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.