Flyg till Belfast

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Belfast (BFS)
fre 23/7
fre 30/7
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Belfast. Nuvarande restriktioner för Belfast baseras på reserestriktioner för Storbritannien.
Visa nuvarande reserestriktioner för Storbritannien

Billigaste flygen till flygplatser i Belfast

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Belfast från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dublin

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Belfast

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Dublin (DUB)

Vanligtvis är flyg till Belfast från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Dublin, vilket i genomsnitt kostar 1 720 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BELFAST TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Belfast kostar i genomsnitt bara 1 757 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BELFAST FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember98% dyrareDet kostar omkring 5 454 kr för flyg till Belfast från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BELFAST FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril538% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Belfast från Stockholm Arlanda flygplats i april än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Belfast?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Belfast?

580 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Belfast på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från London och är 81 % billigare än de flesta andra flyg till Belfast. För att hitta det billigaste priset till Belfast från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Belfast?

Om du inte har möjlighet att resa till Belfast i mars är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 009 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Belfast?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Belfast från Sverige är större om du bokar 56 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Belfast för ungefär 2 842 kr om du gör din sökning 56 dagar innan. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Belfast från Sverige för så lite som 1 322 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Belfast?

Den billigaste veckodagen att flyga till Belfast är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 1 960 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 2 906 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Belfast.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Belfast?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Belfast på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Belfast på eftermiddagen för så lite som 2 020 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Belfast på kvällen då priserna ligger på omkring 3 598 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Belfast?

Belfast Intl flygplats, Londonderry Eglinton flygplats, Campbeltown Machrihanish flygplats, Isle of Islay Glenegedale flygplats eller Glasgow Prestwick flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Belfast.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Belfast?

Belfast City flygplats har ett genomsnittspris på 1 815 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Belfast. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Belfast?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Storbritannien resor till Belfast. Inreserestriktioner

Storbritannien har återinfört en nationell lockdown/nedstängning. Från och med den 4 januari råder det nationell nedstängning i England. Att resa hemifrån, även internationellt, är förbjudet från England utom under begränsade omständigheter, t.ex. för arbete eller utbildning. Utländska boenden omfattas av reglerna att hålla sig hemma och bör ej resa utomlands om inte godkännande givits. Olika regler gäller i Skottland, Wales och Nordirland. Resenärer måste följa alla regler som gäller för dem. Från och med den 20 november begränsade Skottland gränsöverskridande resor inom Storbritannien till endast väsentliga resor - som inkluderar hälsoskäl, arbete och studier – för att få komma in i eller lämna Skottland. Människor som bor inom nivå 3 eller nivå 4 lockdown-områden i Skottland får inte heller lämna sitt område och förbjuds att resa utomlands, men detta gäller inte för boende i områden med nivå 0-2. Resenärer som har varit i eller transiterat genom Sydafrika under de senaste tio dagarna får inte resa in i Storbritannien med undantag av brittiska medborgare, medborgare på Irland, invånare i Storbritannien. Vissa områden i Storbritannien och Crown Dependencies kan ha specifika reseregler. På den relevanta sidan finns uppgifter om resor till Jersey, Guernsey, Isle of Man, Shetland, och Orkney.

Inträdeskrav

Alla resenärer som reser in i Storbritannien måste vid ankomsten uppvisa ett ifyllt "hälsoformulär" vid inresa. Från och med den 18 januari måste alla resenärer till England, Skottland, Wales eller Nordirland, inklusive brittiska medborgare som återvänder hem, ett läkarintyg med ett negativt COVID-19- PCR-, antigen- eller LAMP-testresultat som tagits inom tre dagar före avresan. Resenärer från Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsöarna och St Helena) omfattas inte av bestämmelserna. Barn under 11 år behöver inte heller genomföra provtagning före avgång. Till och med den 21 januari kommer inte resenärer från Antigua och Barbuda, St Lucia eller Barbados att omfattas av bestämmelserna.

Karantänskrav

Den 18 januari kommer användandet av resekorridorerna att avbrytas, och av, alla resenärer som anländer till Storbritannien från något utländskt land, förutom Irland, Kanalöarna eller Isle of Man, att utsättas för 10-dagars självisolering. Från och med den 15 februari kommer brittiska medborgare, medborgare i Irland, invånare i Storbritannien som har varit i eller rest genom ett land som är rödlistat under de senaste 10 dagarna sitta i karantän på ett regeringsgodkänt hotell i 10 dagar. De kan inte använda Test to Release-systemet. Anmärkning: Den engelska, skotska, walesiska och nordirländska regeringen kan tillämpa karantänkraven på olika sätt. Se mer information om resor till England, Skottland, Wales och Nordirland.

All övrig information

Alla resenärer på flyg till Storbritannien måste bära mask på flygplan och på kollektivtrafik vid ankomsten. Passagerare som använder taxi och privata hyrbilar bör också använda en yta som täcker hela resan. Förare kan vägra att transportera passagerare som inte följer vägledning för säkert resande. Från och med den 8 mars måste passagerare som reser utomlands uppvisa ett nytt resedeklarationsformulär som visar att deras resa är tillåten enligt brittiska nationella regler för lock down. Formuläret måste laddas ner, undertecknas före resan och överföras eller laddas ner till en mobiltelefon. Passagerare som inte har ett giltigt formulär kan nekas ombordstigning. Granska den brittiska regeringens inträdeskrav och ta reda på mer om restriktioner för Storbritannien .

Om du redan planerar att resa till Belfast inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Belfast

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Belfast
KLM
21 nov.
ARN01:30Stockholm Arlanda
11t 20m
1 stopp
BHD12:50Belfast City
24 nov.
BHD12:20Belfast City
4t 35m
1 stopp
ARN16:55Stockholm Arlanda
2 000 kr
Hitta liknande
KLM
30 aug.
ARN02:15Stockholm Arlanda
11t 30m
1 stopp
BHD13:45Belfast City
31 aug.
BHD13:15Belfast City
4t 40m
1 stopp
ARN17:55Stockholm Arlanda
2 844 kr
Hitta liknande
KLM
30 aug.
ARN02:15Stockholm Arlanda
11t 30m
1 stopp
BHD13:45Belfast City
31 aug.
BHD13:15Belfast City
4t 40m
1 stopp
ARN17:55Stockholm Arlanda
2 862 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 juli
ARN02:00Stockholm Arlanda
11t 30m
1 stopp
BFS13:30Belfast Intl
12 aug.
BFS07:30Belfast Intl
10t 00m
2 stopp
ARN17:30Stockholm Arlanda
3 766 kr
Hitta liknande
KLM
29 juli
ARN02:15Stockholm Arlanda
11t 35m
1 stopp
BHD13:50Belfast City
12 aug.
BHD13:20Belfast City
14t 30m
1 stopp
ARN03:50Stockholm Arlanda
2 731 kr
Hitta liknande
KLM
30 aug.
ARN02:15Stockholm Arlanda
11t 30m
1 stopp
BHD13:45Belfast City
31 aug.
BHD13:15Belfast City
14t 35m
1 stopp
ARN03:50Stockholm Arlanda
2 853 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Belfast

Om du letar efter enkelbiljetter till Belfast, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Flera flygbolag
1 aug.
ARN02:10Stockholm Arlanda
9t 35m
1 stopp
BFS11:45Belfast Intl
4 253 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 aug.
NYO05:15Stockholm Skavsta
11t 40m
3 stopp
BFS16:55Belfast Intl
2 435 kr
Hitta liknande
Ryanair
1 aug.
NYO04:10Stockholm Skavsta
12t 45m
1 stopp
BFS16:55Belfast Intl

Flygplatser nära Belfast

Nedan hittar du alla flygplatser i Belfast tillsammans med avståndet från stadens centrum

Populära flygresor till Belfast

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Belfast som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Belfast
Snabbaste flygtid
6t 35m
Billigast pris
1 984 kr

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass