Flyg till Belfast

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Belfast (BHD)
fre 26/2
fre 5/3
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Belfast. Nuvarande restriktioner för Belfast baseras på reserestriktioner för Storbritannien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Storbritannien

Billigaste flygen till flygplatser i Belfast

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Belfast från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dublin

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Belfast

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Dublin (DUB)

Vanligtvis är flyg till Belfast från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Dublin, vilket i genomsnitt kostar 1 639 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BELFAST TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Belfast kostar i genomsnitt bara 1 674 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BELFAST FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember98% dyrareDet kostar omkring 5 195 kr för flyg till Belfast från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BELFAST FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril538% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Belfast från Stockholm Arlanda flygplats i april än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Belfast?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Belfast?

553 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Belfast på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från London och är 81 % billigare än de flesta andra flyg till Belfast. För att hitta det billigaste priset till Belfast från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Belfast?

november är en annan bra månad för att besöka Belfast med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 914 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Belfast?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Belfast från Sverige är 56 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 2 708 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 1 707 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Belfast?

Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Belfast. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 843 kr. Och andra sidan är fredag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 769 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Belfast?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Belfast är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Belfast kan då kosta så lite som 1 965 kr. Flyg till Belfast är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 490 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Belfast?

Belfast Intl flygplats, Londonderry Eglinton flygplats, Campbeltown Machrihanish flygplats, Isle of Islay Glenegedale flygplats eller Glasgow Prestwick flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Belfast.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Belfast?

Belfast City flygplats har ett genomsnittspris på 1 858 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Belfast. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Belfast?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Storbritannien resor till Belfast. Inreserestriktioner

Storbritannien har återinfört en nationell lockdown/nedstängning. Från och med den 4 januari råder det nationell nedstängning i England. Att resa hemifrån, även internationellt, är förbjudet från England utom under begränsade omständigheter, t.ex. för arbete eller utbildning. Utländska boenden omfattas av reglerna att hålla sig hemma och bör ej resa utomlands om inte godkännande givits. Olika regler gäller i Skottland, Wales och Nordirland. Resenärer måste följa alla regler som gäller för dem. Från och med den 20 november begränsade Skottland gränsöverskridande resor inom Storbritannien till endast väsentliga resor - som inkluderar hälsoskäl, arbete och studier – för att få komma in i eller lämna Skottland. Människor som bor inom nivå 3 eller nivå 4 lockdown-områden i Skottland får inte heller lämna sitt område och förbjuds att resa utomlands, men detta gäller inte för boende i områden med nivå 0-2. Resenärer som har varit i eller transiterat genom Sydafrika under de senaste tio dagarna får inte resa in i Storbritannien med undantag av brittiska medborgare, medborgare på Irland, invånare i Storbritannien. Vissa områden i Storbritannien och Crown Dependencies kan ha specifika reseregler. På den relevanta sidan finns uppgifter om resor till Jersey, Guernsey, Isle of Man, Shetland, och Orkney.

Inträdeskrav

Alla resenärer som reser in i Storbritannien måste vid ankomsten uppvisa ett ifyllt "hälsoformulär" vid inresa. Från och med den 18 januari måste alla resenärer till England, Skottland, Wales eller Nordirland, inklusive brittiska medborgare som återvänder hem, ett läkarintyg med ett negativt COVID-19- PCR-, antigen- eller LAMP-testresultat som tagits inom tre dagar före avresan. Resenärer från Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsöarna och St Helena) omfattas inte av bestämmelserna. Barn under 11 år behöver inte heller genomföra provtagning före avgång. Till och med den 21 januari kommer inte resenärer från Antigua och Barbuda, St Lucia eller Barbados att omfattas av bestämmelserna.

Karantänskrav

Den 18 januari kommer användandet av resekorridorerna att avbrytas, och av, alla resenärer som anländer till Storbritannien från något utländskt land, förutom Irland, Kanalöarna eller Isle of Man, att utsättas för 10-dagars självisolering. Från och med den 15 februari kommer brittiska medborgare, medborgare i Irland, invånare i Storbritannien som har varit i eller rest genom ett land som är rödlistat under de senaste 10 dagarna sitta i karantän på ett regeringsgodkänt hotell i 10 dagar. De kan inte använda Test to Release-systemet. Anmärkning: Den engelska, skotska, walesiska och nordirländska regeringen kan tillämpa karantänkraven på olika sätt. Se mer information om resor till England, Skottland, Wales och Nordirland.

All övrig information

Alla resenärer på flyg till Storbritannien måste bära mask på flygplan och på kollektivtrafik vid ankomsten. Passagerare som använder taxi och privata hyrbilar bör också använda en yta som täcker hela resan. Förare kan vägra att transportera passagerare som inte följer vägledning för säker resa. Granska den brittiska regeringens inresekrav, och läs mer om reserestriktioner för Storbritannien.

Om du planerarar att resa till Belfast inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Belfast

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Belfast
KLM
14 maj
05:35
Stockholm Arlanda
8t 10m
1 stopp
13:45
Belfast City
18 maj
13:15
Belfast City
14t 35m
1 stopp
03:50
Stockholm Arlanda
1 707 kr
Hitta liknande
KLM
8 juni
16:55
Stockholm Arlanda
20t 50m
1 stopp
13:45
Belfast City
11 juni
13:15
Belfast City
14t 35m
1 stopp
03:50
Stockholm Arlanda
1 715 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Belfast

Om du letar efter enkelbiljetter till Belfast, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM
KLM
26 maj
05:35
Stockholm Arlanda
8t 10m
1 stopp
13:45
Belfast City
Flera flygbolag
26 maj
08:00
Stockholm Arlanda
10t 20m
2 stopp
18:20
Belfast City
1 483 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 maj
06:00
Stockholm Arlanda
10t 25m
3 stopp
16:25
Belfast Intl
1 723 kr
Hitta liknande

Flygplatser nära Belfast

Nedan hittar du alla flygplatser i Belfast tillsammans med avståndet från stadens centrum

Populära flygresor till Belfast

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Belfast som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Belfast
Snabbaste flygtid
8t 10m
Billigast pris
1 707 kr

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass