Hitta billiga flyg till Glasgow

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 21/8
sön 28/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Glasgow

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Glasgow

Bästa priset för enkelresa

370 kr

Bästa priset för tur- och returresa

936 kr

Snabbast flygtid

8t 10m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Glasgow från Sverige under de senaste 72 timmarna är 370 kr (Stockholm Arlanda till Glasgow Int).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Glasgow från Sverige under de senaste 72 timmarna är 936 kr (Stockholm Arlanda till Glasgow Int).
Det snabbaste flyget till Glasgow från Sverige tar 8t 10m (Stockholm Arlanda till Glasgow Int).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Glasgow, inklusive KLM, Vueling och Ryanair.

Billigaste flygen till flygplatser i Glasgow

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Glasgow från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Edinburgh

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Glasgow

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Edinburgh (EDI)

Vanligtvis är flyg till Glasgow från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Edinburgh Turnhouse, vilket i genomsnitt kostar 2 122 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GLASGOW TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari40% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Glasgow kostar i genomsnitt bara 1 789 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GLASGOW FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni40% dyrareDet kostar omkring 4 143 kr för flyg till Glasgow från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GLASGOW FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli329% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Glasgow från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Glasgow?

Den bästa tiden att besöka Glasgow på är mellan mars och augusti då temperaturerna är som varmast och dagarna som ljusast. Under denna tid är det även många event och konserter som äger rum. Eftersom våren är stadens högsäsong är det också då priserna stiger både på resor med hotell och flyg till Skottland. Tack vare många lågprisbolag är det dock möjligt att hitta billiga priser året om, men då får du vara ute i god tid med din bokning. Under lågsäsongen, som infaller under de kalla vintermånaderna, kan du däremot hitta billiga resor även i sista minuten.

När är det billigast att boka flyg till Glasgow?

Billigast flygstolar hittar du under januari och november, mitt under den kyliga lågsäsongen. Du kan jämföra olika flygbolag i priskalendern online, via momondo, för att se vilka datum som har lägst priser. Den billigaste rutten avgår från Skavsta flygplats utanför Stockholm och bör bokas 60 dagar innan avresa.

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Glasgow för 93 kr/person, vilket är 98 % billigare än för genomsnittsflyget till Glasgow. För att hitta de billigaste priserna till Glasgow från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

januari är generellt den billigaste månaden att flyga till Glasgow från Sverige med priser runt 1 943 kr. mars är en annan bra månad för att besöka Glasgow med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 2 180 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Glasgow från Sverige är 41 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 2 816 kr. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 936 kr.

Glasgow Prestwick flygplats, Edinburgh Turnhouse flygplats, Dundee flygplats, Campbeltown Machrihanish flygplats eller Isle of Islay Glenegedale flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Glasgow.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Glasgow Isle of Islay Glenegedale flygplats med ett genomsnittspris på 3 271 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Glasgow

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Glasgow
Ryanair
8 sep.
ARN16:45Stockholm Arlanda
24t 10m
1 stopp
GLA16:55Glasgow Int
13 sep.
GLA03:35Glasgow Int
6t 35m
1 stopp
ARN10:10Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
13 sep.
ARN02:50Stockholm Arlanda
12t 45m
1 stopp
GLA15:35Glasgow Int
20 sep.
GLA15:05Glasgow Int
25t 30m
1 stopp
ARN16:35Stockholm Arlanda
1 552 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 sep.
ARN02:50Stockholm Arlanda
26t 25m
2 stopp
GLA05:15Glasgow Int
13 sep.
GLA03:35Glasgow Int
6t 35m
1 stopp
ARN10:10Stockholm Arlanda
1 573 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 dec.
ARN16:00Stockholm Arlanda
14t 15m
1 stopp
GLA06:15Glasgow Int
18 dec.
GLA10:10Glasgow Int
5t 05m
1 stopp
ARN15:15Stockholm Arlanda
1 707 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 sep.
ARN10:30Stockholm Arlanda
8t 05m
2 stopp
GLA18:35Glasgow Int
20 sep.
GLA03:35Glasgow Int
6t 35m
1 stopp
ARN10:10Stockholm Arlanda
1 758 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 dec.
ARN05:15Stockholm Arlanda
13t 05m
2 stopp
GLA18:20Glasgow Int
18 dec.
GLA10:10Glasgow Int
5t 05m
1 stopp
ARN15:15Stockholm Arlanda
1 779 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Glasgow

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Glasgow, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
6 okt.
ARN16:45Stockholm Arlanda
24t 10m
1 stopp
GLA16:55Glasgow Int
Ryanair
30 sep.
ARN18:55Stockholm Arlanda
20t 20m
1 stopp
GLA15:15Glasgow Int
Ryanair
5 okt.
ARN04:45Stockholm Arlanda
11t 05m
1 stopp
GLA15:50Glasgow Int

Vilka bolag flyger till Glasgow?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Glasgow

Vilka bolag flyger till Glasgow?

KLM, British Airways, Lufthansa och Ryanair är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Glasgow enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Glasgow med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Glasgow

Nedan hittar du alla flygplatser i Glasgow tillsammans med avståndet från stadens centrum

Så tar du dig till centrala Glasgow från flygplatsen

Flyg till Glasgow landar på stadens flygplats, Glasgow International Airport. Flygplatsen ligger 16 kilometer väster om stadens centrum och med över 9 miljoner passagerare varje år är det Skottlands största flygplats. De mest trafikerade rutterna till flygplatsen går från London, Dublin och Amsterdam. Därför är det vanligt att mellanlanda i dessa städer när du reser från Sverige. För att ta dig in till Glasgows centrum får du ta buss. Expressbuss 500 går direkt från flygplatsens ankomsthall in till centrum. Inne i centrum stannar bussen vid Buchanan Bus Station som är centralstation för områdets busstrafik. Buss 500 går dygnet runt och resan till centrum tar bara en kvart. Biljetten kostar ungefär 80 kronor och du köper den genom att ladda ner flygbussens app. Det finns även andra busslinjer som går under dagtid till andra områden runt staden vilket är smidigt om du inte bor centralt men ändå vill ta kollektivtrafiken från flygplatsen.


Populära flygresor till Glasgow

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Glasgow som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Glasgow
Snabbaste flygtid12t 35m
Billigaste pris1 172 kr
Flyg från Göteborg till Glasgow
Snabbaste flygtid10t 55m
Billigaste pris2 056 kr
Flyg från Linköping till Glasgow
Snabbaste flygtid17t 20m
Billigaste pris3 023 kr

Så tar du dig runt i Glasgow

Glasgow har ett kombinerat tåg- och tunnelbanesystem. Inne i centrum finns 15 tunnelbanestationer som sitter ihop med tågsystemet som går över jord. Biljetter köper du på stationerna eller från konduktören. För ungefär 40 kronor kan du åka obegränsat under 24 timmar, annars kostar en enkelbiljett ungefär 14 kronor. Tunnelbanan slutar gå under natten och på söndagar stänger den redan klockan 6 på kvällen. Stadens bussar är då mer användbara under nattetid då det finns flera nattlinjer. För bussarna kan du köpa en vecko-biljett för 150 kronor för bästa pris per resa.

Det finns en mängd taxibilar i Glasgow och de är inte svåra att hitta. Taxi kan du vinka in direkt från gatan och priserna är relativt billiga. Tänk på att du kan behöva betala kontant om du inte ringt och förbokat en bil. Om du hellre cyklar ska du utnyttja cykelsystemet Nextbike där du hyr cykel med en app direkt på mobilen.


Visumkrav för att besöka Glasgow

Du behöver inte något visum för att resa till Storbritannien i nuläget. När du reser in i landet behöver du ha med dig ditt pass, men om du har ett nationellt id-kort kan du lämna passet hemma då detta gäller som legitimation. Se till att passet eller id-kortet är giltigt för hela din vistelse, annars kan du bli stoppad vid inresan. Kolla upp de senaste reglerna innan avresa då bestämmelser kan ändras i och med Storbritanniens uttåg ur EU.


Börja planera din resa till Glasgow


De bästa sakerna att se och göra i Glasgow

Gör en pris-sökning på nätet hos momondo för att hitta billiga flyg till Glasgow.

Missa inte Riverside Museum, Mackintosh House och stadens katedral.

Ja, det går bra.

Lämna mellan 10 och 15 procent i dricks.

Ta dig till shoppingcentren Princes Square eller Buchanan Galleries.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Glasgow när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Glasgow, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till Glasgow ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Glasgow.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Glasgow på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Andra kabinklasser för flyg till Glasgow

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Glasgow

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.