Hitta billiga flyg till Liverpool från 386 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Liverpool

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Liverpool

Bästa priset för enkelresa

386 kr

Bästa priset för tur- och returresa

992 kr

Snabbast flygtid

2t 35m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Liverpool från Sverige under de senaste 72 timmarna är 386 kr (Stockholm Arlanda till Liverpool John Lennon).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Liverpool från Sverige under de senaste 72 timmarna är 992 kr (Stockholm Arlanda till Liverpool John Lennon).
Det snabbaste flyget till Liverpool från Sverige tar 2t 35m (Stockholm Arlanda till Liverpool John Lennon).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Liverpool, inklusive British Airways, Lufthansa och Ryanair.

Trender för flygresor till Liverpool

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Liverpool och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Liverpool?

Om du inte har möjlighet att besöka Liverpool under mars, är det även billigt att resa från Sverige i januari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 668 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Liverpool?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Liverpool från Stockholm för 537 kr. Detta är 60 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Liverpool. För att hitta de billigaste priserna till Liverpool från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Liverpool?

Den billigaste veckodagen att flyga till Liverpool är en måndag då du kan hitta priser så låga som 908 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Liverpool en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 634 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Liverpool?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Liverpool är på kvällen. Flyg från Sverige till Liverpool kan då kosta så lite som 505 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 2 604 kr. Flyg till Liverpool från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Liverpool?

I genomsnitt tar det 2t 35m att flyga från Sverige till Liverpool om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Liverpool John Lennon (den mest populära flygplatsen i Liverpool). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Liverpool John Lennon ligger flygtiden på omkring .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Liverpool?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Liverpool ungefär 20 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 161 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Liverpool

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Liverpool från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Liverpool

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Liverpool

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Liverpool (LPL)

Vanligtvis är flyg till Liverpool från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Liverpool John Lennon, vilket i genomsnitt kostar 1 036 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LIVERPOOL TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari52% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Liverpool kostar i genomsnitt bara 501 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LIVERPOOL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril95% dyrareDet kostar omkring 2 026 kr för flyg till Liverpool från Stockholm Arlanda flygplats i april
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LIVERPOOL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj400% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Liverpool från Stockholm Arlanda flygplats i maj än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Liverpool

Resor till Liverpool är populära mellan april och september då vädret är som varmast och dagarna bjuder på sol. Perioden utgör således stadens högsäsong vilket betyder fler besökare och högre priser på både flygstolar och resor med hotell. Oavsett under vilken säsong du besöker staden kan du räkna med ett oberäkneligt väder så var alltid redo att klä dig efter dagen. För att hitta flygresor till Liverpool till ett billigt pris kan du jämföra priser för olika datum i momondos priskalender på nätet.

När är det billigast att boka flyg till Liverpool? Billiga flyg till Liverpool hittar du framför allt under vinterns lågsäsong då det även är färre besökare i staden. Försök boka dina flygbiljetter till Liverpool ungefär två månader innan avresa för att undvika stigande sista minuten priser.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Liverpool?

Blackpool flygplats, Manchester Intl flygplats, Leeds Bradford flygplats, Holyhead Anglesey flygplats eller Birmingham flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Liverpool.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Liverpool?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Liverpool är generellt Manchester Intl flygplats med ett genomsnittspris på 1 202 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Liverpool John Lennon flygplats?

Priserna för flyg till Liverpool John Lennon flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Liverpool John Lennon flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Liverpool John Lennon flygplats är 4 från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Liverpool John Lennon flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Liverpool John Lennon flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Liverpool John Lennon flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Liverpool John Lennon flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Liverpool

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Liverpool
Ryanair
19 jan.
ARN12:35Stockholm Arlanda
25t 30m
1 stopp
LPL13:05Liverpool John Lennon
21 jan.
LPL18:00Liverpool John Lennon
14t 45m
1 stopp
ARN09:45Stockholm Arlanda
Ryanair
19 jan.
ARN10:00Stockholm Arlanda
2t 35m
LPL11:35Liverpool John Lennon
21 jan.
LPL23:55Liverpool John Lennon
12t 15m
2 stopp
ARN13:10Stockholm Arlanda
1 055 kr
Hitta liknande
Ryanair
19 jan.
ARN22:20Stockholm Arlanda
15t 45m
2 stopp
LPL13:05Liverpool John Lennon
21 jan.
LPL18:00Liverpool John Lennon
14t 45m
1 stopp
ARN09:45Stockholm Arlanda
1 326 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 jan.
ARN10:00Stockholm Arlanda
2t 35m
LPL11:35Liverpool John Lennon
21 jan.
LPL13:55Liverpool John Lennon
16t 45m
3 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
1 378 kr
Hitta liknande
Wizz Air
24 dec.
ARN21:25Stockholm Arlanda
11t 25m
1 stopp
LPL07:50Liverpool John Lennon
2 jan.
LPL16:55Liverpool John Lennon
14t 00m
1 stopp
ARN07:55Stockholm Arlanda
1 994 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 dec.
ARN21:25Stockholm Arlanda
11t 25m
1 stopp
LPL07:50Liverpool John Lennon
2 jan.
LPL09:35Liverpool John Lennon
21t 20m
2 stopp
ARN07:55Stockholm Arlanda
2 391 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Liverpool

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Liverpool, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Wizz Air
Wizz Air
9 dec.
ARN08:15Stockholm Arlanda
14t 00m
1 stopp
LPL21:15Liverpool John Lennon
Ryanair
15 dec.
ARN10:00Stockholm Arlanda
2t 35m
LPL11:35Liverpool John Lennon
Ryanair
19 dec.
ARN20:25Stockholm Arlanda
2t 35m
LPL22:00Liverpool John Lennon

Så tar du dig runt i Liverpool

Liverpools kollektivtrafik består av tåg, buss och färjor. Tågen tar dig till områden utanför staden och är praktiska för längre avstånd, men har även fyra stationer inne i centrum som du kan åka mellan. Du köper enkelt biljetter på stationerna och du kan välja mellan enkelbiljetter eller dagspass som är smidiga om du ska resa flera gånger under samma dag. Stadens miljövänliga bussar är annars att rekommendera om du håller dig inom centrala Liverpool. På någon av stadens två stora bussterminaler kan du få restips och hjälp med biljettköp.

Liverpools centrum är kompakt så du tar dig smidigt omkring med cykel vilket är ett trevligt färdmedel i staden. Cykel hyr du enkelt vid någon av CitiBike-stationerna som finns över hela staden.


Visumkrav för att besöka Liverpool

När du reser inom EU behöver du som europeisk medborgare inte ansöka om något visum. När du reser till England från Sverige behöver du alltså inte tänka på några krångliga viseringar. Under resan behöver du dock ha med dig legitimation att visa upp vid ombordstigning och gränskontroll. Legitimationen kan antingen bestå av ditt pass eller ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Detta ska inte förväxlas med vanligt legitimation eller körkort som alltså inte räcker som identifiering under resan. Innan du åker iväg ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna antingen hos de brittiska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm. Detta är viktigt då regler för pass och visum alltid kan ändras och inresebestämmelser kan förändras med kort varsel.


De bästa sakerna att se och göra i Liverpool

Intresserad av sevärdheter i Liverpool?

När du är i Liverpool ska du inte missa ett besök till Liverpool Cathedral som är Storbritanniens största kyrka. Gör även ett besök till populära museet Beatles Story och till Walker Art Gallery med dess samling konst av Prerafaeliterna.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med kläder för alla väder då vädret är oberäkneligt.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Liverpool?

Om serviceavgiften är inräknad i notan behöver du inte dricksa, lägg annars till ungefär tio procent.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Liverpool?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till Liverpool ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Liverpool.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Liverpool?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Liverpool genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Liverpool ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Liverpool och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Liverpool

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.