Flyg till Liverpool

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Liverpool (LPL)
ons 25/11
ons 2/12
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Liverpool

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Liverpool från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Liverpool?

Resor till Liverpool är populära mellan april och september då vädret är som varmast och dagarna bjuder på sol. Perioden utgör således stadens högsäsong vilket betyder fler besökare och högre priser på både flygstolar och resor med hotell. Oavsett under vilken säsong du besöker staden kan du räkna med ett oberäkneligt väder så var alltid redo att klä dig efter dagen. För att hitta flygresor till Liverpool till ett billigt pris kan du jämföra priser för olika datum i momondos priskalender på nätet.

När är det billigast att boka flyg till Liverpool? Billiga flyg till Liverpool hittar du framför allt under vinterns lågsäsong då det även är färre besökare i staden. Försök boka dina flygbiljetter till Liverpool ungefär två månader innan avresa för att undvika stigande sista minuten priser.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Liverpool?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Liverpool från Köpenhamn för 145 kr. Detta är 95 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Liverpool. För att hitta de billigaste priserna till Liverpool från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Liverpool?

Den billigaste månaden att flyga till Liverpool från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 274 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Liverpool under januari, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 421 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Liverpool?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Liverpool 58 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Liverpool för i genomsnitt 2 267 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Liverpool?

Vår data visar att onsdag är den billigaste dagen att flyga till Liverpool. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 621 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en tisdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 2 355 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Liverpool.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Liverpool?

Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Liverpool då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 866 kr. Att flyga till Liverpool mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg på kvällen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 1 976 kr.

Finns det bra områden att vandra i kring Liverpool?

Under de varmare månaderna beger sig vandrare i området kring Liverpool ofta till naturområden som Hyde Park då de är bäst lämpade för promenader med familjen och husdjur. Den som föredrar denna typ av upplevelse gör bäst i att flyga till Liverpool i maj, juni, eller juli.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Liverpool?

Blackpool flygplats, Manchester flygplats, Leeds Bradford flygplats, Holyhead Anglesey flygplats eller Birmingham flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Liverpool.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Liverpool?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Liverpool är generellt Blackpool flygplats med ett genomsnittspris på 2 213 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka flygbolag flyger till Liverpool?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Liverpool

Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika flygbolag och olika flygrutter online. Billiga flyg till Liverpool kan du hitta med Norwegian, Blue Air och Hahn Air.

Vem flyger direkt till Liverpool? Du kan flyga direkt från Sverige till närliggande Manchester. Både Norwegian och SAS flyger direkt från Stockholms Arlanda flygplats till Manchester. Från Manchesters flygplats kan du ta dig till Liverpool med tåg på ungefär en timme. Om du föredrar att landa på flygplatsen i Liverpool måste du först mellanlanda under flygningen. Med SAS kan du mellanlanda i Paris och därifrån åka vidare med easyJet.

Hur många timmar tar det att flyga till Liverpool? Med en smidig mellanlandning tar resan ungefär sju timmar medan en direktresa till Manchester tar drygt två och en halv timme.


Hur tar man sig från flygplatsen i Liverpool till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Liverpool plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Liverpool landar antingen på Liverpool John Lennon Airport nära staden eller på Manchester Airport öster om staden. Du tar dig enkelt in till centrum antingen via tåg eller bil. Båda flygplatserna har både taxistation och hyrbilsalternativ.


Populära flygresor till Liverpool

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Liverpool som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Liverpool
Snabbaste flygtid
7t 30m
Billigast pris
1 671 kr

Hur tar man sig runt i Liverpool?

Liverpools kollektivtrafik består av tåg, buss och färjor. Tågen tar dig till områden utanför staden och är praktiska för längre avstånd, men har även fyra stationer inne i centrum som du kan åka mellan. Du köper enkelt biljetter på stationerna och du kan välja mellan enkelbiljetter eller dagspass som är smidiga om du ska resa flera gånger under samma dag. Stadens miljövänliga bussar är annars att rekommendera om du håller dig inom centrala Liverpool. På någon av stadens två stora bussterminaler kan du få restips och hjälp med biljettköp.

Liverpools centrum är kompakt så du tar dig smidigt omkring med cykel vilket är ett trevligt färdmedel i staden. Cykel hyr du enkelt vid någon av CitiBike-stationerna som finns över hela staden.


Kan man flyga till Liverpool utan pass eller visum?

När du reser inom EU behöver du som europeisk medborgare inte ansöka om något visum. När du reser till England från Sverige behöver du alltså inte tänka på några krångliga viseringar. Under resan behöver du dock ha med dig legitimation att visa upp vid ombordstigning och gränskontroll. Legitimationen kan antingen bestå av ditt pass eller ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Detta ska inte förväxlas med vanligt legitimation eller körkort som alltså inte räcker som identifiering under resan. Innan du åker iväg ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna antingen hos de brittiska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm. Detta är viktigt då regler för pass och visum alltid kan ändras och inresebestämmelser kan förändras med kort varsel.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Liverpool


Tips och råd om Liverpool

Intresserad av sevärdheter i Liverpool?

När du är i Liverpool ska du inte missa ett besök till Liverpool Cathedral som är Storbritanniens största kyrka. Gör även ett besök till populära museet Beatles Story och till Walker Art Gallery med dess samling konst av Prerafaeliterna.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med kläder för alla väder då vädret är oberäkneligt.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Liverpool?

Om serviceavgiften är inräknad i notan behöver du inte dricksa, lägg annars till ungefär tio procent.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass