Flyg till Liverpool

Tur & retur
Ekonomi
New York (NYC)
Liverpool (LPL)
fre 16/4
fre 23/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Liverpool. Nuvarande restriktioner för Liverpool baseras på reserestriktioner för Storbritannien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Storbritannien

Billigaste flygen till flygplatser i Liverpool

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Liverpool från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Liverpool

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Liverpool

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Manchester (MAN)

Vanligtvis är flyg till Liverpool från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Manchester, vilket i genomsnitt kostar 1 590 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LIVERPOOL TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari46% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Liverpool kostar i genomsnitt bara 1 246 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LIVERPOOL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari44% dyrareDet kostar omkring 3 315 kr för flyg till Liverpool från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LIVERPOOL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari891% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Liverpool från Stockholm Arlanda flygplats i februari än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Liverpool?

Resor till Liverpool är populära mellan april och september då vädret är som varmast och dagarna bjuder på sol. Perioden utgör således stadens högsäsong vilket betyder fler besökare och högre priser på både flygstolar och resor med hotell. Oavsett under vilken säsong du besöker staden kan du räkna med ett oberäkneligt väder så var alltid redo att klä dig efter dagen. För att hitta flygresor till Liverpool till ett billigt pris kan du jämföra priser för olika datum i momondos priskalender på nätet.

När är det billigast att boka flyg till Liverpool? Billiga flyg till Liverpool hittar du framför allt under vinterns lågsäsong då det även är färre besökare i staden. Försök boka dina flygbiljetter till Liverpool ungefär två månader innan avresa för att undvika stigande sista minuten priser.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Liverpool?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Liverpool från Köpenhamn för 143 kr. Detta är 94 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Liverpool. För att hitta de billigaste priserna till Liverpool från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Liverpool?

Den billigaste månaden att flyga till Liverpool från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 255 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Liverpool under januari, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 399 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Liverpool?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Liverpool 58 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Liverpool för i genomsnitt 2 231 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Liverpool?

Vår data visar att måndag är den billigaste dagen att flyga till Liverpool. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 613 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en tisdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 2 346 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Liverpool.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Liverpool?

Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Liverpool då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 810 kr. Att flyga till Liverpool på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg på kvällen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 3 309 kr.

Finns det bra områden att vandra i kring Liverpool?

Under de varmare månaderna beger sig vandrare i området kring Liverpool ofta till naturområden som Leicester Square då de är bäst lämpade för promenader med familjen och husdjur. Den som föredrar denna typ av upplevelse gör bäst i att flyga till Liverpool i maj, juni, eller juli.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Liverpool?

Blackpool flygplats, Manchester flygplats, Leeds Bradford flygplats, Holyhead Anglesey flygplats eller Birmingham flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Liverpool.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Liverpool?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Liverpool är generellt Birmingham flygplats med ett genomsnittspris på 1 939 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Liverpool?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Storbritannien resor till Liverpool. Inreserestriktioner

Storbritannien har återinfört en nationell lockdown/nedstängning. Från och med den 4 januari råder det nationell nedstängning i England. Att resa hemifrån, även internationellt, är förbjudet från England utom under begränsade omständigheter, t.ex. för arbete eller utbildning. Utländska boenden omfattas av reglerna att hålla sig hemma och bör ej resa utomlands om inte godkännande givits. Olika regler gäller i Skottland, Wales och Nordirland. Resenärer måste följa alla regler som gäller för dem. Från och med den 20 november begränsade Skottland gränsöverskridande resor inom Storbritannien till endast väsentliga resor - som inkluderar hälsoskäl, arbete och studier – för att få komma in i eller lämna Skottland. Människor som bor inom nivå 3 eller nivå 4 lockdown-områden i Skottland får inte heller lämna sitt område och förbjuds att resa utomlands, men detta gäller inte för boende i områden med nivå 0-2. Resenärer som har varit i eller transiterat genom Sydafrika under de senaste tio dagarna får inte resa in i Storbritannien med undantag av brittiska medborgare, medborgare på Irland, invånare i Storbritannien. Vissa områden i Storbritannien och Crown Dependencies kan ha specifika reseregler. På den relevanta sidan finns uppgifter om resor till Jersey, Guernsey, Isle of Man, Shetland, och Orkney.

Inträdeskrav

Alla resenärer som reser in i Storbritannien måste vid ankomsten uppvisa ett ifyllt "hälsoformulär" vid inresa. Från och med den 18 januari måste alla resenärer till England, Skottland, Wales eller Nordirland, inklusive brittiska medborgare som återvänder hem, ett läkarintyg med ett negativt COVID-19- PCR-, antigen- eller LAMP-testresultat som tagits inom tre dagar före avresan. Resenärer från Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsöarna och St Helena) omfattas inte av bestämmelserna. Barn under 11 år behöver inte heller genomföra provtagning före avgång. Till och med den 21 januari kommer inte resenärer från Antigua och Barbuda, St Lucia eller Barbados att omfattas av bestämmelserna.

Karantänskrav

Den 18 januari kommer användandet av resekorridorerna att avbrytas, och av, alla resenärer som anländer till Storbritannien från något utländskt land, förutom Irland, Kanalöarna eller Isle of Man, att utsättas för 10-dagars självisolering. Från och med den 15 februari kommer brittiska medborgare, medborgare i Irland, invånare i Storbritannien som har varit i eller rest genom ett land som är rödlistat under de senaste 10 dagarna sitta i karantän på ett regeringsgodkänt hotell i 10 dagar. De kan inte använda Test to Release-systemet. Anmärkning: Den engelska, skotska, walesiska och nordirländska regeringen kan tillämpa karantänkraven på olika sätt. Se mer information om resor till England, Skottland, Wales och Nordirland.

All övrig information

Alla resenärer på flyg till Storbritannien måste bära mask på flygplan och på kollektivtrafik vid ankomsten. Passagerare som använder taxi och privata hyrbilar bör också använda en yta som täcker hela resan. Förare kan vägra att transportera passagerare som inte följer vägledning för säkert resande. Från och med den 8 mars måste passagerare som reser utomlands uppvisa ett nytt resedeklarationsformulär som visar att deras resa är tillåten enligt brittiska nationella regler för lock down. Formuläret måste laddas ner, undertecknas före resan och överföras eller laddas ner till en mobiltelefon. Passagerare som inte har ett giltigt formulär kan nekas ombordstigning. Granska den brittiska regeringens inträdeskrav och ta reda på mer om restriktioner för Storbritannien .

Om du planerarar att resa till Liverpool inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Liverpool John Lennon

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Liverpool John Lennon
Ryanair
Stockholm Skavsta
25t 15m
Liverpool John Lennon
Liverpool John Lennon
Stockholm Skavsta

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Liverpool John Lennon

Ryanair
Stockholm Skavsta
25t 15m
Liverpool John Lennon

Vilka flygbolag flyger till Liverpool?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Liverpool

Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika flygbolag och olika flygrutter online. Billiga flyg till Liverpool kan du hitta med Norwegian, Blue Air och Hahn Air.

Vem flyger direkt till Liverpool? Du kan flyga direkt från Sverige till närliggande Manchester. Både Norwegian och SAS flyger direkt från Stockholms Arlanda flygplats till Manchester. Från Manchesters flygplats kan du ta dig till Liverpool med tåg på ungefär en timme. Om du föredrar att landa på flygplatsen i Liverpool måste du först mellanlanda under flygningen. Med SAS kan du mellanlanda i Paris och därifrån åka vidare med easyJet.

Hur många timmar tar det att flyga till Liverpool? Med en smidig mellanlandning tar resan ungefär sju timmar medan en direktresa till Manchester tar drygt två och en halv timme.


Hur tar man sig från flygplatsen i Liverpool till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Liverpool plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Liverpool landar antingen på Liverpool John Lennon Airport nära staden eller på Manchester Airport öster om staden. Du tar dig enkelt in till centrum antingen via tåg eller bil. Båda flygplatserna har både taxistation och hyrbilsalternativ.


Populära flygresor till Liverpool

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Liverpool som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Liverpool
Snabbaste flygtid
26t 30m
Billigast pris
2 679 kr

Hur tar man sig runt i Liverpool?

Liverpools kollektivtrafik består av tåg, buss och färjor. Tågen tar dig till områden utanför staden och är praktiska för längre avstånd, men har även fyra stationer inne i centrum som du kan åka mellan. Du köper enkelt biljetter på stationerna och du kan välja mellan enkelbiljetter eller dagspass som är smidiga om du ska resa flera gånger under samma dag. Stadens miljövänliga bussar är annars att rekommendera om du håller dig inom centrala Liverpool. På någon av stadens två stora bussterminaler kan du få restips och hjälp med biljettköp.

Liverpools centrum är kompakt så du tar dig smidigt omkring med cykel vilket är ett trevligt färdmedel i staden. Cykel hyr du enkelt vid någon av CitiBike-stationerna som finns över hela staden.


Kan man flyga till Liverpool utan pass eller visum?

När du reser inom EU behöver du som europeisk medborgare inte ansöka om något visum. När du reser till England från Sverige behöver du alltså inte tänka på några krångliga viseringar. Under resan behöver du dock ha med dig legitimation att visa upp vid ombordstigning och gränskontroll. Legitimationen kan antingen bestå av ditt pass eller ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Detta ska inte förväxlas med vanligt legitimation eller körkort som alltså inte räcker som identifiering under resan. Innan du åker iväg ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna antingen hos de brittiska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm. Detta är viktigt då regler för pass och visum alltid kan ändras och inresebestämmelser kan förändras med kort varsel.


Tips och råd om Liverpool

Intresserad av sevärdheter i Liverpool?

När du är i Liverpool ska du inte missa ett besök till Liverpool Cathedral som är Storbritanniens största kyrka. Gör även ett besök till populära museet Beatles Story och till Walker Art Gallery med dess samling konst av Prerafaeliterna.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med kläder för alla väder då vädret är oberäkneligt.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Liverpool?

Om serviceavgiften är inräknad i notan behöver du inte dricksa, lägg annars till ungefär tio procent.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass