Hitta billiga flyg till Liverpool

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Liverpool

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Liverpool

Bästa priset för enkelresa

198 kr

Bästa priset för tur- och returresa

479 kr

Snabbast flygtid

2t 35m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Liverpool från Sverige under de senaste 72 timmarna är 198 kr (Stockholm Arlanda till Liverpool John Lennon).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Liverpool från Sverige under de senaste 72 timmarna är 479 kr (Stockholm Arlanda till Liverpool John Lennon).
Det snabbaste flyget till Liverpool från Sverige tar 2t 35m (Stockholm Arlanda till Liverpool John Lennon).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Liverpool, inklusive Ryanair och Wizz Air.

Trender för flygresor till Liverpool

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Liverpool och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Liverpool?

Om du inte har möjlighet att besöka Liverpool under mars, är det även billigt att resa från Sverige i maj. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 874 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Liverpool?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Liverpool från Londonderry för 62 kr. Detta är 98 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Liverpool. För att hitta de billigaste priserna till Liverpool från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Liverpool?

Den billigaste veckodagen att flyga till Liverpool är en lördag då du kan hitta priser så låga som 472 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Liverpool en onsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 1 871 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Liverpool?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Liverpool är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Liverpool kan då kosta så lite som 920 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 1 872 kr. Flyg till Liverpool från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Liverpool?

I genomsnitt tar det 2t 35m att flyga från Sverige till Liverpool om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Liverpool John Lennon (den mest populära flygplatsen i Liverpool). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Liverpool John Lennon ligger flygtiden på omkring .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Liverpool?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Liverpool ungefär 15 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 468 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Liverpool

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Liverpool från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Liverpool

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Liverpool

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Liverpool (LPL)

Vanligtvis är flyg till Liverpool från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Liverpool John Lennon, vilket i genomsnitt kostar 1 342 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LIVERPOOL TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars61% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Liverpool kostar i genomsnitt bara 520 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LIVERPOOL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli68% dyrareDet kostar omkring 2 248 kr för flyg till Liverpool från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LIVERPOOL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober486% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Liverpool från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Liverpool

Resor till Liverpool är populära mellan april och september då vädret är som varmast och dagarna bjuder på sol. Perioden utgör således stadens högsäsong vilket betyder fler besökare och högre priser på både flygstolar och resor med hotell. Oavsett under vilken säsong du besöker staden kan du räkna med ett oberäkneligt väder så var alltid redo att klä dig efter dagen. För att hitta flygresor till Liverpool till ett billigt pris kan du jämföra priser för olika datum i momondos priskalender på nätet.

När är det billigast att boka flyg till Liverpool? Billiga flyg till Liverpool hittar du framför allt under vinterns lågsäsong då det även är färre besökare i staden. Försök boka dina flygbiljetter till Liverpool ungefär två månader innan avresa för att undvika stigande sista minuten priser.

Under de varmare månaderna beger sig vandrare i området kring Liverpool ofta till naturområden som Hyde Park då de är bäst lämpade för promenader med familjen och husdjur. Den som föredrar denna typ av upplevelse gör bäst i att flyga till Liverpool i maj, juni, eller juli.

Blackpool flygplats, Manchester Intl flygplats, Leeds Bradford flygplats, Holyhead Anglesey flygplats eller Birmingham flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Liverpool.

Den billigaste flygplatsen i närheten av Liverpool är generellt Leeds Bradford flygplats med ett genomsnittspris på 2 983 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Liverpool

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Liverpool
Ryanair
9 dec.
ARN00:45Stockholm Arlanda
2t 35m
LPL03:20Liverpool John Lennon
16 dec.
LPL02:45Liverpool John Lennon
2t 25m
ARN05:10Stockholm Arlanda
Ryanair
8 dec.
ARN01:45Stockholm Arlanda
5t 40m
1 stopp
LPL07:25Liverpool John Lennon
16 dec.
LPL02:45Liverpool John Lennon
2t 25m
ARN05:10Stockholm Arlanda
Ryanair
10 dec.
ARN16:55Stockholm Arlanda
12t 55m
2 stopp
LPL05:50Liverpool John Lennon
16 dec.
LPL02:45Liverpool John Lennon
2t 25m
ARN05:10Stockholm Arlanda
Ryanair
9 dec.
ARN00:55Stockholm Arlanda
11t 05m
2 stopp
LPL12:00Liverpool John Lennon
16 dec.
LPL02:45Liverpool John Lennon
2t 25m
ARN05:10Stockholm Arlanda
1 041 kr
Hitta liknande
Ryanair
9 dec.
ARN00:45Stockholm Arlanda
2t 35m
LPL03:20Liverpool John Lennon
14 dec.
LPL02:25Liverpool John Lennon
11t 25m
2 stopp
ARN13:50Stockholm Arlanda
1 062 kr
Hitta liknande
Ryanair
8 dec.
ARN05:55Stockholm Arlanda
13t 25m
2 stopp
LPL19:20Liverpool John Lennon
16 dec.
LPL02:45Liverpool John Lennon
2t 25m
ARN05:10Stockholm Arlanda
1 176 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Liverpool

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Liverpool, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Wizz Air
Ryanair
9 dec.
ARN00:45Stockholm Arlanda
2t 35m
LPL03:20Liverpool John Lennon
Ryanair
12 dec.
ARN14:35Stockholm Arlanda
2t 35m
LPL17:10Liverpool John Lennon
Ryanair
5 dec.
ARN14:35Stockholm Arlanda
2t 35m
LPL17:10Liverpool John Lennon

Andra kabinklasser för flyg till Liverpool

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Liverpool

Vilka bolag flyger till Liverpool?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Liverpool

Vilka bolag flyger till Liverpool?

Ryanair är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Liverpool. Scandinavian Airlines, KLM och Lufthansa är också populära val för att flyga till Liverpool från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Liverpool med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Lufthansa till Liverpool

Det avgår 2 flyg med Lufthansa till Liverpool under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Frankfurt och det bästa biljettpriset med Lufthansa som hittats på momondo är 1 611 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Liverpool). Lufthansa har ett betyg på 7,2 från 443 användaromdömen på momondo.

Flyg med Ryanair till Liverpool

Flygerbjudanden med Ryanair till Liverpool startar från 98 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för Ryanair vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Dublin är den populäraste avgångspunkten för Ryanair till Liverpool och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Ryanair får 7,0/10 i betyg av 996 omdömen.


Flygplatser nära Liverpool

Nedan hittar du alla flygplatser i Liverpool tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Liverpool landar antingen på Liverpool John Lennon Airport nära staden eller på Manchester Airport öster om staden. Du tar dig enkelt in till centrum antingen via tåg eller bil. Båda flygplatserna har både taxistation och hyrbilsalternativ.


Populära flygresor till Liverpool

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Liverpool som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Liverpool
Snabbaste flygtid2t 35m
Billigaste pris479 kr

Så tar du dig runt i Liverpool

Liverpools kollektivtrafik består av tåg, buss och färjor. Tågen tar dig till områden utanför staden och är praktiska för längre avstånd, men har även fyra stationer inne i centrum som du kan åka mellan. Du köper enkelt biljetter på stationerna och du kan välja mellan enkelbiljetter eller dagspass som är smidiga om du ska resa flera gånger under samma dag. Stadens miljövänliga bussar är annars att rekommendera om du håller dig inom centrala Liverpool. På någon av stadens två stora bussterminaler kan du få restips och hjälp med biljettköp.

Liverpools centrum är kompakt så du tar dig smidigt omkring med cykel vilket är ett trevligt färdmedel i staden. Cykel hyr du enkelt vid någon av CitiBike-stationerna som finns över hela staden.


Visumkrav för att besöka Liverpool

När du reser inom EU behöver du som europeisk medborgare inte ansöka om något visum. När du reser till England från Sverige behöver du alltså inte tänka på några krångliga viseringar. Under resan behöver du dock ha med dig legitimation att visa upp vid ombordstigning och gränskontroll. Legitimationen kan antingen bestå av ditt pass eller ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Detta ska inte förväxlas med vanligt legitimation eller körkort som alltså inte räcker som identifiering under resan. Innan du åker iväg ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna antingen hos de brittiska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm. Detta är viktigt då regler för pass och visum alltid kan ändras och inresebestämmelser kan förändras med kort varsel.


Börja planera din resa till Liverpool


De bästa sakerna att se och göra i Liverpool

När du är i Liverpool ska du inte missa ett besök till Liverpool Cathedral som är Storbritanniens största kyrka. Gör även ett besök till populära museet Beatles Story och till Walker Art Gallery med dess samling konst av Prerafaeliterna.

Packa med kläder för alla väder då vädret är oberäkneligt.

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Ja, det går bra.

Om serviceavgiften är inräknad i notan behöver du inte dricksa, lägg annars till ungefär tio procent.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Liverpool.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Liverpool genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Liverpool och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.