Hitta billiga flyg till Bournemouth

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Bournemouth

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Bournemouth och lägg upp den ultimata resplanen

Hur lång tid tar det att flyga till Bournemouth?

I genomsnitt tar det 2t 35m att flyga från Sverige till Bournemouth om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på London Heathrow (den mest populära flygplatsen i Bournemouth). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på London Heathrow ligger flygtiden på omkring 2t.

Billigaste flygen till flygplatser i Bournemouth

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bournemouth från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
London Heathrow flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bournemouth

Stockholm Västerås/Hässlö flygplats (VST) till London (LON)

Vanligtvis är flyg till Bournemouth från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Västerås/Hässlö till London, vilket i genomsnitt kostar 1 124 kr


Vanliga frågor om att flyga till Bournemouth

Hur lång tid tar det att flyga till Bournemouth?

Att flyga från Stockholm till Bournemouth, Storbritannien, tar ungefär åtta timmar. Om du i stället flyger från Göteborg brukar det ta lite längre, cirka 11 timmar. Att flyga från Malmö Sturup tar ungefär 14 timmar. Restiden kan variera beroende på hur lång väntetiden blir vid mellanlandningarna. Använd våra smidiga sökverktyg för att jämföra olika alternativ och titta gärna på olika dagar. Om du kan vara flexibel med ditt avresedatum finns det ofta möjlighet att hitta billigare biljetter.

Varifrån kan du flyga direkt till Bournemouth?

Det finns tyvärr inga flygerbjudanden i nuläget där du kan flyga direkt från Sverige till Bournemouth International Airport, Bournemouth. Det innebär att du behöver mellanlanda en eller två gånger på vägen. Om du reser från Stockholm kan du flyga med British Airways till London Heathrow och därefter ta ett flyg med Vipper till Bournemouth. För dig som reser från Göteborg är det smidigare att flyga med SAS till Alicante och sedan resa med Ryanair den sista sträckan. Flygningar till Bournemouth från Malmö kräver två mellanlandningar. Oftast är det bästa alternativet att flyga till Stockholm och utgå därifrån.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bournemouth?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Bournemouth från Agadir för 244 kr. Detta är 87 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Bournemouth. För att hitta de billigaste priserna till Bournemouth från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bournemouth?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Bournemouth. Om du planerar att flyga till Bournemouth, överväg då även att boka flyg till Southampton Eastleigh flygplats(45 km från stadskärnan i Bournemouth), Bristol flygplats(94 km från stadskärnan i Bournemouth), Exeter flygplats(108 km från stadskärnan i Bournemouth), London Gatwick flygplats(129 km från stadskärnan i Bournemouth) eller London Heathrow flygplats(130 km från stadskärnan i Bournemouth).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bournemouth?

Du kan hitta erbjudanden för Bristol flygplats för i genomsnitt 1 678 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Bournemouth flygplats?

Priserna för flyg till Bournemouth flygplats uppdateras dagligen.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Bournemouth flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Bournemouth flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Bournemouth flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Bournemouth flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Bournemouth flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Visumkrav för att besöka Bournemouth

Behöver man pass och visum när man åker till Bournemouth?

Du behöver inget visum när du reser till Storbritannien. Däremot behöver du ha ett pass som är giltigt under resan. Från och med den 1 oktober 2021 går det inte att resa in i landet med nationellt ID-kort, som man kunde göra medan Storbritannien var med i EU. När du reser är det bra att ha med ett så kallat EU-kort, som är ett sjukförsäkringskort som även gäller i Storbritannien och som berättigar dig vård mot en rimlig avgift. Kortet är gratis och beställs hos Försäkringskassan. Om du har ett kort sedan tidigare är det viktigt att du håller kontrollerar utgångsdatumet, så att det är giltigt när du reser.


De bästa sakerna att se och göra i Bournemouth

Vad kan man se och göra i Bournemouth?

Bournemouth är en riktig kuststad, med fina stränder och aktiviteter kopplade till havet. Det finns fina strandpromenader att spatsera på och kanske stannar man till på en pub eller ett kafé längs med vattnet. När du känner för en spännande aktivitet kan en utflykt till Oceanarium, som är ett stort akvarium, vara kul för hela familjen. Där finns alla möjliga havslevande djur, som till exempel sköldpaddor, rockor, uttrar och pingviner. Och så kan man gå i en tunnel med fiskar över och omkring sig så att det känns som att man är i havet. En annan välbesökt plats är Russel-Cotes Art Gallery & Museum, som är ett konstmuseum där det finns vackra tavlor och skulpturer. Mycket av konsten är i typisk engelsk stil med engelska motiv, vilket passar bra om du vill passa på att insupa den lokala kulturen och historian. När du känner för lite shopping och att äta en bit mat kan du ta dig till området kring torget The Square. Där händer alltid någonting och det är trevligt att promenera däromkring. Ibland anordnas även olika sorters marknader på torget. I december brukar hela torget till exempel omvandlas till en stor julmarknad.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Bournemouth?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till Bournemouth ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Bournemouth ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Bournemouth?

När du väl ser alla flygalternativ för Bournemouth låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Bournemouth ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Bournemouth. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Bournemouth

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.