Flyg till New Delhi

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 27/7
tis 3/8

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till New Delhi. Nuvarande restriktioner för New Delhi baseras på reserestriktioner för Indien.
Visa nuvarande reserestriktioner för Indien

Billigaste flygen till flygplatser i New Delhi

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i New Delhi från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
New Delhi

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL New Delhi

Stockholm (STO) till New Delhi (DEL)

Vanligtvis är flyg till New Delhi från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till New Delhi Indira Gandhi Intl, vilket i genomsnitt kostar 4 598 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NEW DELHI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj20% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till New Delhi kostar i genomsnitt bara 3 697 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEW DELHI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember28% dyrareDet kostar omkring 5 906 kr för flyg till New Delhi från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEW DELHI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember665% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till New Delhi från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till New Delhi?

Flyg till New Delhi är bäst att boka under vinterhalvåret om du vill få så bra väder som möjligt. Under vintern ligger temperaturerna på mellan 15 och 20 °C, perfekt väder för att besöka stadens sevärdheter samt göra utflykter till besöksmål i regionen. Under vintern är det dessutom relativt torrt. Under sommaren infaller landets regnperiod med täta och långa regnfall. Sommaren för även med sig mycket höga temperaturer på över 30 °C.

När är det billigast att boka flyg till New Delhi?

Priserna på flyg till New Delhi förändras under året. Jämför priser hos momondo för att hitta det datum som har lägst priser på flygbiljetter till New Delhi. Billiga flyg till New Delhi hittar du under september månad. Allra dyrast är det att resa under juni, juli och december. Du bör dessutom boka flyg drygt 40 dagar innan avresa för att få så lågt pris på flygstolen som möjligt. Att boka New Delhi-flyg i sista minuten kan bli dyrt.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till New Delhi?

  Generellt är maj den billigaste månaden att flyga från Sverige till New Delhi. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 3 775 kr. Om du inte har möjlighet att besöka New Delhi under maj, är det även billigt att resa från Sverige i september. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 4 079 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till New Delhi?

  De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till New Delhi är att boka 48 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 4 598 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till New Delhi från Sverige för så lite som 3 775 kr på momondo.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till New Delhi?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till New Delhi från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 4 372 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till New Delhi är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 802 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till New Delhi?

  Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till New Delhi oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till New Delhi med avgång mitt på dagen för så lite som 4 568 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på morgonen till New Delhi, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 4 741 kr per biljett.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för New Delhi?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Indien resor till New Delhi. Inreserestriktioner

Indien har begränsat inresa till de flesta utländska resenärer fram till åtminstone 28 februari. Vissa berättigade utländska medborgare kan dock resa till Indien via Vande Bharat-flyg eller tredjelandsflyg. Fram till den 28 februari måste resenärer som anländer från eller har transiterat genom Storbritannien resa med direktflyg från Storbritannien till Indien. Vissa kategorier av indiska medborgare och invånare får resa in i landet på flygningar för återsändande som arrangeras av ministeriet för civil luftfart. Medborgare i Nepal och Bhutan kan också komma in i landet. Andra undantag finns för flygfrakt som transporterar varor för handel eller väsentliga varor och förnödenheter, samt för besättningsmedlemmar, hjälparbetare, städare osv. Resenärer med ett kort eller bilaga för utomeuropeiska medborgare i Indien har rätt att resa in i landet, liksom deras minderåriga barn och makar, eller studerande vid en indisk institution, om en av föräldrarna är medborgare i Indien eller innehavare av OCI-kort. Resenärer kan transitera genom Indien från ett grannland om de reser via Indien till sitt hemland. Det indiska inrikesministeriet har utfärdat nya riktlinjer som tillåter vissa kategorier av utländska medborgare att resa till Indien i affärer. Det kommer dock att kräva att de först får ett nytt företags- eller anställningsvisum. För information om kategorier och förfaranden, besök Indian Bureau of Immigration webbplats. E-visum och turistvisum är inte längre giltiga.

Inträdeskrav

Resenärer måste ha ett certifikat för ett negativt COVID-19 RT-PCR utfört inom 72 innan avgång. Alla resenärer måste besöka New Delhi flygplats webbplats och skicka in ett formulär för självdeklaration minst 72 timmar före avgång. Resenärer som har varit i Afghanistan, Bahrain, Brasilien, Frankrike, Tyskland, Irak, Kuwait, Nederländerna, Oman, Qatar, ryska, Sydafrika, Storbritannien, Ukraina eller Förenade Arabemiraten de senaste 14 dagarna måste lämna in och betala för ett molekylärt test vid ankomst.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Afghanistan, Bahrain, Frankrike, Tyskland, Irak, Kuwait, Nederländerna, Oman, Qatar, Ryssland, Ukraina eller Förenade Arabemiraten är föremål för ett molekylärt test COVID-19 vid ankomsten på egen bekostnad. Resenärer som anländer från Brasilien, Sydafrika eller Storbritannien utsätts för ett COVID-19-molekylärt test vid ankomsten och ett nytt test dag 7 på egen bekostnad. Resenärer som kommer från eller transiterar genom Storbritannien, Brasilien och Sydafrika måste sitta i karantän i minst 7 dagar även om de testar negativt vid ankomsten. Resenärer som testar negativt för COVID men satt på samma rad som, eller tre rader framför eller tre rader bakom en resenär som anländer från Storbritannien, Sydafrika eller Brasilien som testar positivt för COVID vid ankomst placeras också i institutionell karantän under minst 7 dagar i väntan på ytterligare testning. Vissa stater kräver karantän för alla individer som anländer utifrån statsgränserna utan undantag. Under den 14-dagars karantänperioden får resenärer inte använda någon form av kollektivtrafik eller visas på någon allmän plats. Resenärer kan behöva tillhandahålla kontaktuppgifter och bli ombedda att ladda ner Arogya Setu-appen.

Transiteringsregler

Resenärer får inte resa genom Bangalore, Chennai, Delhi, Hyderabad, Kolkata eller Mumbai.

Om du redan planerar att resa till New Delhi inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till New Delhi

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till New Delhi
Flera flygbolag
12 dec.
ARN14:40Stockholm Arlanda
25t 15m
1 stopp
DEL15:55New Delhi Indira Gandhi Intl
9 jan.
DEL05:25New Delhi Indira Gandhi Intl
32t 15m
1 stopp
ARN13:40Stockholm Arlanda
3 810 kr
Hitta liknande
LOT
26 nov.
GOT03:00Göteborg Landvetter
21t 45m
1 stopp
DEL00:45New Delhi Indira Gandhi Intl
2 jan.
DEL07:05New Delhi Indira Gandhi Intl
14t 30m
1 stopp
GOT21:35Göteborg Landvetter
3 923 kr
Hitta liknande
Air France
8 okt.
GOT02:50Göteborg Landvetter
13t 00m
1 stopp
DEL15:50New Delhi Indira Gandhi Intl
15 okt.
DEL21:15New Delhi Indira Gandhi Intl
23t 55m
1 stopp
GOT21:10Göteborg Landvetter
3 940 kr
Hitta liknande
Air France
28 aug.
GOT02:55Göteborg Landvetter
12t 55m
1 stopp
DEL15:50New Delhi Indira Gandhi Intl
15 okt.
DEL21:15New Delhi Indira Gandhi Intl
23t 55m
1 stopp
GOT21:10Göteborg Landvetter
3 949 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 aug.
GOT08:05Göteborg Landvetter
10t 10m
1 stopp
DEL18:15New Delhi Indira Gandhi Intl
15 okt.
DEL21:15New Delhi Indira Gandhi Intl
23t 55m
1 stopp
GOT21:10Göteborg Landvetter
4 001 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 aug.
GOT02:55Göteborg Landvetter
12t 55m
1 stopp
DEL15:50New Delhi Indira Gandhi Intl
29 okt.
DEL23:35New Delhi Indira Gandhi Intl
34t 30m
1 stopp
GOT10:05Göteborg Landvetter
4 010 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till New Delhi

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till New Delhi, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM och Lufthansa
Flera flygbolag
21 aug.
GOT15:45Göteborg Landvetter
29t 30m
2 stopp
DEL21:15New Delhi Indira Gandhi Intl
1 827 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 juli
GOT16:05Göteborg Landvetter
53t 10m
3 stopp
DEL21:15New Delhi Indira Gandhi Intl
2 148 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 juli
GOT15:45Göteborg Landvetter
29t 30m
2 stopp
DEL21:15New Delhi Indira Gandhi Intl
2 409 kr
Hitta liknande

Flygplatser nära New Delhi

Nedan hittar du alla flygplatser i New Delhi tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till New Delhi landar på Indira Ghandi International Airport som ligger drygt 12 km söder om New Delhis centrum. Flygplatsen är mycket stor och den mest trafikerade i hela Indien. Från terminal 1 och 2 kan du ta dig med tunnelbana in till New Delhis centrum. Det tar ungefär en halvtimme med tåg in till centrum. Om du istället tar taxi tar resan in till centrum 20 minuter, beroende på hur pass mycket trafik det är. Det finns även hyrbilsalternativ på flygplatsen om du själv vill köra. Tunnelbanan är det billigaste färdmedlet in till city och smidigt om du vill resa till New Delhi billigt medan taxi är det snabbaste givet att du inte blir stående i rusningstrafik.


Populära flygresor till New Delhi

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till New Delhi som hittats av användare
Flyg från Stockholm till New Delhi
Snabbast flygtid11t 05m
Billigaste pris3 931 kr
Flyg från Göteborg till New Delhi
Snabbast flygtid12t 55m
Billigaste pris4 010 kr

Hur tar man sig runt i New Delhi?

New Delhis tunnelbana är mycket snabb och smidig och ett bra sätt att ta sig runt den stora staden. Information finns både på hindi och engelska vilket gör att linjerna är lättnavigerade. Kollektivtrafiken består även av bussar men dessa är svåra att navigera, har mycket trängsel och har sällan information på engelska. New Delhi är dessutom känt för sina rickshaws som är en slags trehjulig taxi. Dessa finns över hela staden och kan snabbt vinkas in direkt från gatan. Även om de har taxameter ska du alltid komma överens om priset med chauffören innan resan påbörjas. Detsamma gäller om du tar taxi.


Kan man resa till New Delhi utan pass eller visum?

För flygresor till New Delhi behöver du ett visum. Du kan ansöka om ett elektroniskt visum på nätet om du enbart reser till landet för en turistresa. Du behöver dessutom ha med dig ditt pass som legitimation och detta ska ha två tomma sidor för stämplar. Din legitimation ska även vara giltigt i ett halvår från och med ditt inresedatum. Var mycket noga med att lämna landet i tid och inte stanna längre än vad ditt visum godkänner. Innan du reser ska du kontrollera vad de senaste inresereglerna är då dessa kan ändras med kort varsel.


Börja planera din resa till New Delhi


Tips och råd om New Delhi

Vad ska man se i New Delhi?

Missa inte sevärdheter som det röda fortet, Jama Masjid och Lodhi-trädgårdarna.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen till nöjesparken Appu Ghar som ligger centralt i staden.

Ska man köpa reseförsäkring?

Se till att du har en reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader då det annars kan bli mycket dyrt om du behöver uppsöka läkare.

Kan man dricka kranvattnet?

Drick inte vatten från kran utan koka vattnet först eller köp vatten på flaska.

Ska man lämna dricks?

Lägg till ungefär 10 % i dricks.

Var ska man shoppa?

Shoppa konsthantverk och souvenirer på marknaden Janpath. Connaught Place är annars ett av de största shoppingdistrikten.