Flyg till Chile

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Chile

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Chile

Bästa priset för enkelresa

4 721 kr

Bästa priset för tur- och returresa

9 084 kr

Snabbast flygtid

21t 15m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Chile från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 721 kr (Stockholm Arlanda till Santiago de Chile A Merino Benitez).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Chile från Sverige under de senaste 72 timmarna är 9 084 kr (Stockholm Arlanda till Santiago de Chile A Merino Benitez).
Det snabbaste flyget till Chile från Sverige tar 21t 15m (Stockholm Arlanda till Santiago de Chile A Merino Benitez).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Chile, inklusive American Airlines, British Airways och Air Canada.

De billigaste flygen till städer i Chile

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Chile från Sverige
Santiago de Chile
Santiago de Chile

Användbar information om ditt flyg till Chile

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Chile

De bästa priserna som hittats på momondo för flyg till Chile är:
222 kr per person med Sky Airline
260 kr per person med LATAM Airlines
261 kr per person med JetSMART

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Chile beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Santiago de Chile A Merino Benitez tar i genomsnitt 21t 15m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Santiago de Chile A Merino Benitez i genomsnitt ligger på . Santiago de Chile A Merino Benitez är den mest populära flygplatsen i Chile.

Det billigaste flyget till Chile som nyligen hittades på momondo läg på 3 561 kr. Även om du inte hittar ett lika billigt flyg som detta, kom ihåg att allt under 18 695 kr ses som ett bra pris för flyg till Chile. 19 351 kr är genomsnittskostnaden för att flyga till Chile, medan 78 685 kr är den dyraste.Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Chile? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De senaste flygen hittade till populära städer i Chile

Hitta flyg till dessa populära städer i Chile, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Chile

Dessa rutter har de billigaste flygen till Chile som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmSantiago de Chile21t 15m7 072 kr

De bästa sakerna att se och göra i Chile

Flyg till Chile hittar du bland annat med Iberia, British Airways och LATAM Airlines. Det går inte några direktflyg från Sverige till Chile utan du behöver mellanlanda längs vägen. Iberia och LATAM Airlines mellanlandar i Madrid medan British Airways mellanlandar i London. Samtliga flygbolag har sina avgångar från Arlanda flygplats i Stockholm. Hos momondo kan du jämföra olika rutter och olika flygbolags resor för att hitta flyg till Chile till ett billigt pris.

Sommarmånaderna utgör Chiles vinter och då stänger många attraktioner och temperaturerna är svalare. För en semester på Påskön bör du resa mellan januari och mars då du både kan njuta av väder som passar för sol och bad samt för vandringar. Om du istället reser till Santiago de Chile kan du resa under sommarhalvåret om du vill åka skidor i bergen eller besöka landet under vinskörden. Vintermånaderna i huvudstaden för med sig många festivaler och en stor mängd besökare, men temperaturerna kan vara höga för en citytripp. Mest behagliga temperaturer för city sightseeing får du mellan september och november.

Hur lång tid det tar att resa till Chile beror på hur många och långa mellanlandningar du gör under resans gång. Till Santiago de Chile tar det ungefär 20 timmar. För resor till Påskön får du räkna med minst 30 timmars resa. Långflygningar erbjuder för det mesta underhållningssystem och måltider.

Som svensk medborgare behöver du inte något visum när du reser till Chile för en vistelse som är under 90 dagar. Vid inresan till landet får du ett turistkort som du ska kunna visa upp när du reser ut ur landet. Som identifikation under resan ska du ha ditt pass. Identifikationen måste vara giltigt under hela din vistelse i landet. Bestämmelser angående in- och utresor kan snabbt ändras så du ska alltid kontrollera att dessa inte har förändrats. Du kan göra detta online via ambassaden eller kontakta ambassaden direkt.


Internationella flygrutter till Chile

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Santiago de Chile
Snabbast flygtid21t 15m
Billigaste pris7 072 kr

Börja planera din resa till Chile


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Chile när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Chile, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Chile.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Chile. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Chile just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Chile och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.