Flyg till Chile

fre 27/3
fre 3/4
Alla månader
Jämför momondo med |

De billigaste flygen till städer i Chile

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Chile

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Chile? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet
Santiago de Chile
Teatro Municipal de Santiago
Museo Chileno de Arte Precolombino
Estadio San Carlos de Apoquindo
Museo Histórico Nacional
Posada del Corregidor
Antofagasta
Aduana
La Portada
Hand of the Desert
Ruinas de Huanchaca
Antofagasta Cathedral
Puerto Montt
Monte Verde
Los Alerces de Lenca Park
Alerce Andino National Park
Estadio Regional de Chinquihue
Saltos del Petrohue
Hanga Roa
Terevaka
Ahu Vai Uri
Museo Antropologico Sebastian Englert
Ahu Kote Riku
Dos Ventanas Caves
Concepción
Casa del Arte
Estadio Municipal de Concepcion
Merquiche Beach
Purda Beach
Dichato Beach
Punta Arenas
Plaza Munoz Gamero
Club Andino
Monumento al Ovejero
Museo Naval y Maritimo
Santuario Maria Auxiliadora
La Serena
San Agustin Church
La Serena Archaeological Museum
Kokoro No Niwa Japanese Garden
La Serena Beach
La Serena Lighthouse
Calama
Paniri Volcano
Chuquicamata
Chug Chug Geoglyphs
Estadio Municipal de Calama
Pukara de Lasana
Iquique
Plaza Prat
Teatro Municipal
Parroquia Catedral
Cavancha Beach
Brava Beach
Temuco
Museo Regional de la Araucania
Estadio Municipal German Becker
Parque Museo Ferroviario Pablo Neruda
Plaza Teodoro Schmidt
Temuco Cathedral
Arica
Arica Sea Museum
Museo Historico y de Armas
Las Machas Beach
El Morro
Iglesia de San Marcos
Valdivia
Calle-Calle Bridge
Castillo de San Luis de Alba de Almargos
Niebla Fort
Casa Hoffmann
Parque Saval

Billiga flyg till Chile

Se de billigaste flygresorna till Chile som hittats av momondos användare
Avgår Destination Bästa pris
Stockholm Santiago de Chile 7 190 kr

Flyg till Chile

Resor till Chile finns av alla dess slag och du kan hitta en mängd olika upplevelser i landet. Tack vare landets smala och mycket långa form varierar klimatet stort mellan olika delar. Från torra ökenområden i norr till glaciärer i söder finns det en mängd olika naturupplevelser att ta del av. Chile är dessutom världskänt för sin vinexport. På landets vingårdar framställs rosé samt röda och vita viner. Besök någon av de många gårdarna för en vinprovning i vackert landskap. De flesta flyg till Chile landar i Santiago de Chile som är landets huvudstad. Santiago de Chile ligger i en dal, omgärdad av Andernas snöklädda toppar. Storstaden bjuder på kulturella museer, ett världskänt nattliv och storslagen arkitektur. En annan populär destination är Påskön som ligger på en vulkanisk ö långt utanför Chiles kust. Här hittar du vackra sandstränder och vatten som är utmärkt för snorkling och dykning. Här finns även de kända polynesiska statyerna som blivit en symbol för ön.

Priset på flygbiljetter till Chile varierar beroende på vilken del av året du väljer att resa. Dyrast är att resa under juli månad då det är mycket populärt att besöka landet. Ett billigt pris på flygstolar hittar du istället under mars. Boka flygresor till Chile under en söndag samt under kvällstid för att få en så billig biljett som möjligt. Du bör även boka resan ungefär 60 dagar i förväg för att undvika höga sista minuten-priser. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika datum och även hitta resor med hotell. De flesta flyg landar i landets huvudstad och om du ska resa till någon annan destination eller stad i landet kan du flyga vidare med inrikesflyg. Även inrikesflyg går att hitta på nätet hos momondo.

Vilka flygbolag flyger direkt till Chile?

Flyg till Chile hittar du bland annat med Iberia, British Airways och LATAM Airlines. Det går inte några direktflyg från Sverige till Chile utan du behöver mellanlanda längs vägen. Iberia och LATAM Airlines mellanlandar i Madrid medan British Airways mellanlandar i London. Samtliga flygbolag har sina avgångar från Arlanda flygplats i Stockholm. Hos momondo kan du jämföra olika rutter och olika flygbolags resor för att hitta flyg till Chile till ett billigt pris.

När är bästa tiden att åka till Chile?

Sommarmånaderna utgör Chiles vinter och då stänger många attraktioner och temperaturerna är svalare. För en semester på Påskön bör du resa mellan januari och mars då du både kan njuta av väder som passar för sol och bad samt för vandringar. Om du istället reser till Santiago de Chile kan du resa under sommarhalvåret om du vill åka skidor i bergen eller besöka landet under vinskörden. Vintermånaderna i huvudstaden för med sig många festivaler och en stor mängd besökare, men temperaturerna kan vara höga för en citytripp. Mest behagliga temperaturer för city sightseeing får du mellan september och november.

Hur många timmar tar det att flyga till Chile?

Hur lång tid det tar att resa till Chile beror på hur många och långa mellanlandningar du gör under resans gång. Till Santiago de Chile tar det ungefär 20 timmar. För resor till Påskön får du räkna med minst 30 timmars resa. Långflygningar erbjuder för det mesta underhållningssystem och måltider.

Kan man resa till Chile utan pass eller visum?

Som svensk medborgare behöver du inte något visum när du reser till Chile för en vistelse som är under 90 dagar. Vid inresan till landet får du ett turistkort som du ska kunna visa upp när du reser ut ur landet. Som identifikation under resan ska du ha ditt pass. Identifikationen måste vara giltigt under hela din vistelse i landet. Bestämmelser angående in- och utresor kan snabbt ändras så du ska alltid kontrollera att dessa inte har förändrats. Du kan göra detta online via ambassaden eller kontakta ambassaden direkt.


Internationella flygrutter till Chile

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta de bästa priserna och dom bästa avgångstider
Flyg från Stockholm till Santiago
Snabbaste flygtid
21t 00m
Billigast pris
7 190 kr