Sök och hitta billiga flyg till Argentina

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Argentina

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Argentina

Bästa priset för enkelresa

5 966 kr

Bästa priset för tur- och returresa

7 717 kr

Snabbast flygtid

22t 05m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Argentina från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 966 kr (Stockholm Arlanda till Buenos Aires Ministro Pistarinis internationella).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Argentina från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 717 kr (Stockholm Arlanda till Buenos Aires Ministro Pistarinis internationella).
Det snabbaste flyget till Argentina från Sverige tar 22t 05m (Stockholm Arlanda till Buenos Aires Ministro Pistarinis internationella).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Argentina, inklusive American Airlines, Air France och KLM.

Trender för flygresor till Argentina

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Argentina och lägg upp den ultimata resplanen

Hur mycket kostar flyg till Argentina?

Flyg till Argentina har nyligen hittats på momondo för så lite som 7 225 kr per biljett. Dock tenderar våra användare att hitta flygresor till Argentina för omkring 22 037 kr i genomsnitt. Om du letar efter ett bra erbjudande på ditt flyg till Argentina bör du överväga att boka om du hittar något för 21 255 kr eller mindre.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Argentina?

Bland momondos användare är den populäraste staden i Argentina Buenos Aires, och besöks omkring 2 394% mer än någon annan stad i Argentina. Andra städer som resenärer ofta reser till är Cordoba, Córdoba (argentinsk provins) och Mendoza.

Hur långt är flyget från Sverige till Argentina?

Flyget från Sverige till Argentina beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Buenos Aires Ministro Pistarinis internationella (den mest populära flygplatsen i Argentina) ligger flygtiden på 18t 25m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Buenos Aires Ministro Pistarinis internationella ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Vilka flygbolag flyger till Argentina?

Det finns 12 flygbolag som regelbundet flyger till Argentina, och KLM, Lufthansa och Air France är de mest populära flygbolagen bland våra användare. Under det senaste året har 26% av de som sökt efter flyg till Argentina velat flyga med KLM, vilket gör detta flygbolag till det mest populära valet bland momondos resenärer.

De billigaste flygen till städer i Argentina

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Argentina från Sverige
Buenos Aires
Buenos Aires

Användbar information om ditt flyg till Argentina

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Argentina

När du besöker Iguazu Falls i Puerto Iguazú är Puerto Iguazú flygplats den närmsta flygplatsen.

Om du vill flyga till Argentina så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Norwegian Air Argentina, Andes Lineas Aereas och LATAM Airlines med priser från 117 kr, 473 kr respektive 758 kr.


De senaste flygen hittade till populära städer i Argentina

Hitta flyg till dessa populära städer i Argentina, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Argentina

Dessa rutter har de billigaste flygen till Argentina som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmBuenos Aires18t 25m7 717 kr

De bästa sakerna att se och göra i Argentina

Då det inte går några direktflyg från Sverige till Argentina behöver du mellanlanda under resans gång. Från Arlanda flygplats i Stockholm hittar du flyg till Argentina med bland annat KLM, Lufthansa och Air France. Lägst priser hittar du med Air Europa och Turkish Airlines. Från Buenos Aires flyger du enkelt vidare med inrikesflyg till andra orter och städer i Argentina, bland annat Puerto Iguazu, Cordoba och Mar del Plata. Jämför olika rutter online hos momondo för att hitta en resa som passar dig. Generellt gäller att snabbare restid och mellanlandningar har högre pris medan du hittar lägre priser om du gör fler eller längre stopp på vägen.

Argentina har en varierad natur och ett varierat klimat från norr till söder. Detta innebär att högsäsongen även skiljer sig åt från olika delar av landet. Mellan november och februari har landet sin största högsäsong och då passar det bra att besöka stränderna och badorterna. Tiden mellan juni och augusti är däremot högsäsong för skidorterna i Anderna. För en behaglig citytripp till Buenos Aires är temperaturerna som bäst under sen vår och tidig höst. Om du ska besöka de norra delarna av landet är sommarens lågsäsong en bra tid att resa på för att inte få för varma temperaturer.

Flyg till Buenos Aires som har en smidig mellanlandning under vägen tar drygt 17 timmar. Om du gör flera stopp på vägen för att få lägre pris på flygbiljetter till Buenos Aires får du räkna med längre tid. Flygningar över Atlanten erbjuder nästan alltid underhållningssystem med TV och film för att du ska kunna roa dig under resans gång. Dessutom finns möjlighet att köpa måltider under flygningarna.

Som svensk medborgare behöver du inte ansöka om något visum för att resa till Argentina. Detta gäller dock endast för turistresor och semestrar som är under 90 dagar. Du måste ha med dig ett giltigt pass under resan och detta ska vara giltigt under hela vistelsen i landet. Kontrollera alltid vilka aktuella inresebestämmelser som gäller innan du reser då regler angående in- och utresor ur länder kan ändras med kort varsel.


Internationella flygrutter till Argentina

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Buenos Aires
Snabbaste flygtid18t 25m
Billigaste pris7 717 kr

Börja planera din resa till Argentina


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Argentina. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Argentina ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Argentina. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Argentina och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.