Hitta billiga flyg till Ushuaia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 2/10
sön 9/10

Trender för flygresor till Ushuaia

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Ushuaia och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Ushuaia?

785 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Ushuaia på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Buenos Aires och är 92 % billigare än de flesta andra flyg till Ushuaia. För att hitta det billigaste priset till Ushuaia från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
See prices from:


Vanliga frågor om att flyga till Ushuaia

Hur lång tid tar det att flyga till Ushuaia?

Det tar ganska lång tid att flyga till Ushuaia, Argentina från Sverige eftersom man måste mellanlanda minst tre gånger på vägen. Flygplatsen är en liten flygplats och antalet flygningar dit är begränsat. Dessutom får du vara beredd på att behöva vänta länge vid mellanlandningarna. Oavsett vilken svensk flygplats du reser från får du räkna med att resan tar runt 40 timmar eller mer. Jämför gärna flygerbjudanden olika datum för att hitta en passande resa.

Varifrån kan du flyga direkt till Ushuaia?

Det finns tyvärr inga flyg som går direkt till Malvinas Argentinas Ushuaia International Airport. Det beror på att flygplatsen är liten och det går bara flyg från Argentina och Chile dit. Om du flyger från Stockholm är ett alternativ att först flyga med Turkish Airlines till Istanbul, där du får göra ett längre uppehåll medan du väntar på ett flyg som tar dig till Sao Paolo. Därifrån flyger du till Buenos Aires, även det med Turkish Airlines och den sista sträckan till Ushuaia från Buenos Aires flygs av flygbolaget Aerolineas Argentinas. Från Köpenhamn finns ett liknande alternativ. Om du vill flyga från någon annan flygplats är det oftast smidigast att först ta sig till Stockholm eller Köpenhamn, antingen via flyg eller något annat färdmedel.

Rio Grande flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Ushuaia.

Rio Grande flygplats har ett genomsnittspris på 10 036 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Ushuaia. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Andra kabinklasser för flyg till Ushuaia

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Ushuaia

Flygplatser nära Ushuaia

Nedan hittar du alla flygplatser i Ushuaia tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Ushuaias flygplats till centrum?

Flygplatsen ligger inte så långt från centrum, så har du inte tung packning är det faktiskt möjligt att gå. Annars är ditt enda alternativ att ta en taxi från flygplatsen. Det är i regel billigt eftersom det är en mycket kort biltur. Du skulle också kunna ta kontakt med ditt hotell och fråga om de kan ordna med transporten på något sätt.


Visumkrav för att besöka Ushuaia

Behöver man pass och visum när man åker till Ushuaia?

Du måste ha ett giltigt pass när du reser till Argentina, och det rekommenderas att det är giltigt i ytterligare sex månader efter din planerade hemresa. Det lättaste är att planera din resa så du inte stannar i landet i mer än 90 dagar, eftersom du då inte behöver något visum. Ska du stanna längre än så är det bäst att kontakta den argentinska ambassaden i Stockholm innan du reser. Det är också bra att se över så du är försäkrad. De flesta hemförsäkringar inkluderar 45 dagars reseförsäkring, vilket behövs om du blir sjuk och behöver vård. Men kontrollera med ditt försäkringsbolag vad som gäller och om du behöver köpa till någon försäkring för att vara skyddad under hela din resa till Argentina.


Börja planera din resa till Ushuaia


De bästa sakerna att se och göra i Ushuaia

Vad kan man se och göra i Ushuaia?

Ushuaia är den stad i världen som ligger längst söderut och ligger nära nationalparken Tierra del Fuego och Antarktis. Det är en stad där naturen spelar huvudrollen med majestätiska fjäll och glaciärer. Det var förr en straffkoloni, vilket gör att det finns en hel del intressant historia att lära sig mer om. Det gamla fängelset som hade hundratals fångar ända till 1947 är idag ett museum och du kan se hur fångarna levde och var de arbetade. Ushuaia är en populär turistort, så det finns många aktiviteter i form av vandringar, rundturer, skidspår och båtturer. Det finns också gott om god mat att testa på, till exempel olika grillade lammrätter och färsk fisk och skaldjur direkt från havet. När du utforskar naturen kan du få se djur som sjölejon, pingviner, delfiner, bävrar och många sorters fåglar. Nationalparken och halvön Tierra del Fuego är välkänd för sin dramatiska natur med stora vattenfall, sjöar, snöklädda bergstoppar och glaciärer. Det finns många fina vandringsleder i parken och där bor ursprungsbefolkningen som heter Yámana-folket. Det är populärt att tälta och paddla kanot i parken.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Ushuaia.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Ushuaia ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

När du väl ser alla flygalternativ för Ushuaia låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Ushuaia på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.