Hitta billiga flyg till Rosario

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Trender för flygresor till Rosario

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Rosario och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Rosario?


Vanliga frågor om att flyga till Rosario

Hur lång tid tar det att flyga till Rosario?

Hur lång tid det tar för dig att flyga till Rosario, Argentina beror på varifrån i Sverige du reser från. Från Sveriges flygplatser kan du ta dig till Rosario på ungefär 26 timmar, exakt hur lång tid flygningen tar beror på vilken flygplats du flyger från och vilken flygrutt du tar till Argentina. Från Sverige hittar du flygerbjudanden från Göteborg Landvetter flygplats och Arlanda flygplats utanför Stockholm. Från Göteborg Landvetter flygplats kan du hitta flygningar till Rosario, Argentina på ungefär 26 timmar och du behöver då göra tre stopp längs vägen. Från Göteborg hittar du flyg med easyJet, Air Europa och Aerolineas Arentinas. Om du flyger från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flyg som tar dig till Rosario på mellan 26 och 27 timmar. Från Stockholm behöver du göra två eller tre mellanlandningar och du hittar flygrutter med bland annat Iberia, Air Europa, Aerolineas Argentina och SAS.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Rosario?

Du hittar inte några direktflyg till Rosario, Argentina från någon av de svenska flygplatserna utan du behöver göra två eller tre mellanlandningar längs vägen. Från Stockholm Arlanda flygplats kan du resa med Iberia till Madrid. I Madrid byter du sedan till Air Europa som flyger till Buenos Aires varifrån du hittar direktflyg till Rosario med Aerolineas Argentinas. Från Stockholm Arlanda flygplats kan du också flyga med SAS till Palma de Mallorca. I Palma de Mallorca byter du till Air Europa som har flygningar till Buenos Aires via ett stopp i Madrid. Från Buenos Aires tar du sedan Aerolineas Argentinas direktflyg till Rosario. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du rutter med easyJet till Palma de Mallorca. Från Palma reser du sedan vidare med Air Europa till Buenos Aires via en mellanlandning i Madrid. Du tar sedan en direktflight med Aerolineas Argentinas till Rosario.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Rosario?

Parana flygplats eller Santa Fe flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Rosario.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Rosario Fisherton flygplats?

Priserna för flyg till Rosario Fisherton flygplats uppdateras dagligen.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Rosario Fisherton flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Rosario Fisherton flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Rosario Fisherton flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Rosario Fisherton flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Rosario Fisherton flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Visumkrav för att besöka Rosario

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Rosario?

Som svensk medborgare behöver du inte något inresetillstånd om ditt besök i Rosario är kortare än tre månader. Du behöver ha med dig ditt svenska pass och tänk på att du behöver ha tomma sidor för att ha plats för in- och utresestämplar.


Börja planera din resa till Rosario


De bästa sakerna att se och göra i Rosario

Vad kan du se och göra i Rosario?

Hamnstaden Rosario bjuder på gator kantade av konstgallerier, restauranger och vackra sekelskiftsbyggnader. Ett av stadens mest populära besöksmål är strandpromenaden Costanera. Här hittar du nöjen, restauranger och barer. Vid promenadens södra del hittar du ett grönområde med trevliga joggingspår och den kända byggnaden Estacion Fluvial där du även hittar cykeluthyrning. I närheten av Costanera hittar du även Museo de Arte Contemporaneo de Rosario. Här finns ett stort utbud av olika utställningar av lokala konstnärer. Ett populärt utflyktsmål i staden är ön Parana Delta, och du hittar bussar från hamnen som tar dig direkt till ön. Parana Delta med sitt subtropiska klimat bjuder på vandringsleder från vilka du kan se både fåglar och andra djur. Ön har även populära stränder för sol och bad.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Rosario?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Rosario.

Kan jag hitta flyg till Rosario ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Rosario.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Rosario?

När du väl ser alla flygalternativ för Rosario låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Rosario ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Rosario och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Rosario

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.