Flyg Australien

Sök och jämför billiga flygresor till Australien

tis 22/1
tis 29/1
Alla månader
Jämför med momondo |

De billigaste flygen till Australien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Australien, hittade av momondo-användare
Stockholm - Perth 6 853 SEK
Stockholm - Sydney 7 142 SEK
Göteborg - Melbourne 7 358 SEK
Stockholm - Brisbane 7 593 SEK
Stockholm - Melbourne 7 701 SEK

Erbjudanden på flyg till Australien hittade på momondo

Kolla in några av de bästa biljettpriserna till Australien som nyligen hittats av användare på momondo
Snabbast
Billigast
China Eastern
China Eastern
ARN
05:00
Stockholm Arlanda flygplats
35h 20m
2 Stopp
02:20
+2
MEL
Melbourne Tullamarine och andra flygplatser flygplats
China Eastern
MEL
14:00
Melbourne Tullamarine och andra flygplatser flygplats
40h 45m
1 Stopp
22:45
+1
ARN
Stockholm Arlanda flygplats
1,094 AUD
Qatar Airways
Qatar Airways
ARN
06:00
Stockholm Arlanda flygplats
22h 40m
1 Stopp
14:40
+1
SYD
Sydney Kingsford Smith flygplats
Qatar Airways
SYD
15:00
Sydney Kingsford Smith flygplats
23h 45m
1 Stopp
04:45
+1
ARN
Stockholm Arlanda flygplats
1,105 AUD
Etihad Airways
Etihad Airways
GOT
06:00
Göteborg-Landvetter Airport flygplats
38h 40m
2 Stopp
06:40
+2
SYD
Sydney Kingsford Smith flygplats
Etihad Airways
SYD
15:00
Sydney Kingsford Smith flygplats
45h 40m
2 Stopp
02:40
+2
GOT
Göteborg-Landvetter Airport flygplats
1,122 AUD
Qatar Airways
Qatar Airways
ARN
06:00
Stockholm Arlanda flygplats
37h 55m
1 Stopp
02:55
+2
PER
Perth flygplats
Qatar Airways
PER
13:00
Perth flygplats
20h 40m
1 Stopp
02:40
+1
ARN
Stockholm Arlanda flygplats
1,138 AUD
Cathay Pacific
Cathay Pacific
ARN
06:00
Stockholm Arlanda flygplats
33h 45m
2 Stopp
01:45
+2
SYD
Sydney Kingsford Smith flygplats
Cathay Pacific
SYD
14:00
Sydney Kingsford Smith flygplats
33h 45m
2 Stopp
15:45
+1
ARN
Stockholm Arlanda flygplats
1,147 AUD
Multiple Airlines
Multiple Airlines
ARN
06:00
Stockholm Arlanda flygplats
29h 00m
2 Stopp
21:00
+1
MEL
Melbourne Tullamarine och andra flygplatser flygplats
Multiple Airlines
MEL
14:00
Melbourne Tullamarine och andra flygplatser flygplats
31h 55m
2 Stopp
13:55
+1
ARN
Stockholm Arlanda flygplats
1,155 AUD
Qatar Airways
Qatar Airways
ARN
06:00
Stockholm Arlanda flygplats
22h 40m
1 Stopp
14:40
+1
SYD
Sydney Kingsford Smith flygplats
Qatar Airways
SYD
15:00
Sydney Kingsford Smith flygplats
23h 45m
1 Stopp
04:45
+1
ARN
Stockholm Arlanda flygplats
1,105 AUD
Emirates
Emirates
ARN
06:00
Stockholm Arlanda flygplats
29h 30m
2 Stopp
21:30
+1
SYD
Sydney Kingsford Smith flygplats
Emirates
SYD
16:00
Sydney Kingsford Smith flygplats
23h 15m
1 Stopp
05:15
+1
ARN
Stockholm Arlanda flygplats
1,454 AUD
Finnair
Finnair
BMA
06:00
Stockholm-Bromma flygplats
25h 30m
2 Stopp
16:30
+1
BNE
Brisbane flygplats
Finnair
BNE
14:00
Brisbane flygplats
28h 50m
2 Stopp
10:50
+1
BMA
Stockholm-Bromma flygplats
1,790 AUD
Qatar Airways
Qatar Airways
ARN
06:00
Stockholm Arlanda flygplats
27h 15m
1 Stopp
15:15
+1
PER
Perth flygplats
Qatar Airways
PER
12:00
Perth flygplats
27h 55m
1 Stopp
09:55
+1
ARN
Stockholm Arlanda flygplats
1,189 AUD
Etihad Airways
Etihad Airways
BMA
06:00
Stockholm-Bromma flygplats
26h 40m
2 Stopp
18:40
+1
SYD
Sydney Kingsford Smith flygplats
Etihad Airways
SYD
15:00
Sydney Kingsford Smith flygplats
29h 05m
2 Stopp
10:05
+1
BMA
Stockholm-Bromma flygplats
1,279 AUD
Etihad Airways
Etihad Airways
BMA
06:00
Stockholm-Bromma flygplats
26h 40m
2 Stopp
18:40
+1
SYD
Sydney Kingsford Smith flygplats
Etihad Airways
SYD
16:00
Sydney Kingsford Smith flygplats
29h 05m
2 Stopp
11:05
+1
BMA
Stockholm-Bromma flygplats
1,282 AUD

Jämför flyg till och inom Australien

Resor till Australien landar på någon av landets många internationella flygplatser, varav de tre största är Sydney Airport, Brisbane Airport och Melbourne Airport. Hitta billiga flyg till Australien via momondo där du även kan jämföra olika inrikesflyg. Från Sverige kan du hitta flygresor till Australien med avgångar både från Stockholm och Göteborg.

Populära destinationer är Australiens största stad Sydney, kulturella Melbourne och trendiga Brisbane. I norra Australien hittar du varmare klimat med härliga stränder medan Australiens storstäder ligger i de sydöstra regionerna. Med billiga flyg till Australien kan du med andra ord få en omväxlande vistelse med både urban semester och strandliv!

Priserna på flygbiljetter till Australien varierar mycket beroende på säsong. Under juli och augusti är priserna på flygstolar som allra högst och under vinterhalvåret som billigast. Jämför priser mellan olika bolag via momondos sökfunktion på nätet och boka resor med hotell till ett billigt pris.

Vilka flygbolag flyger direkt till Australien?

I nuläget flyger inga flygbolag direkt från Sverige till Australien. Från Stockholms flygplats Arlanda är det smidigast är att resa med endast en mellanlandning, vilket du bland annat kan göra med Thai Airways, SAS, Qatar Airways och Emirates. Mellanlandningar under resor till Australien sker framförallt i Bangkok, Singapore och Dubai.

När är bästa tiden att åka till Australien?

Australiens varmaste period äger rum under Sveriges vinter, vilket gör vintermånaderna till en utmärkt tid att resa! Du kan även hitta billiga flyg till Australien under vinterhalvåret vilket gör det ännu bättre. Under perioden juni till augusti är det svalare temperaturer som gäller och därmed färre besökare. Mängden flyglinjer som går till landet gör att du lätt kan hitta resor till Australien även i sista minuten.

Hur många timmar tar det att flyga till Australien?

Om du endast har en mellanlandning under din resa tar flygturen till Australien ungefär ett dygn. Med två mellanlandningar tar resan närmare 35 timmar. De flesta långflygningar till Australien erbjuder dock underhållning med TV-serier och filmer under resan, så du kan hålla dig sysselsatt i väntan på att semestern ska börja.

Kan man resa till Australien utan pass eller visum?

För en semester i Australien som är kortare än 90 dagar behöver du ett turistvisum. Detta kan du enkelt ansöka om online och du får dessutom visumet elektroniskt. När du reser till Australien behöver du ha med dig ditt pass. Tänk på att giltighetstiden på passet bör gälla i ytterligare sex månader från ditt avresedatum för att du inte ska stöta på några problem vid inresan till landet.

Flyg Australien