Sök och hitta billiga flyg till Australien

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/10
tis 11/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Australien

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Australien

Bästa priset för enkelresa

7 172 kr

Bästa priset för tur- och returresa

11 364 kr

Snabbast flygtid

23t 05m

Flygs av

8 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Australien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 172 kr (Stockholm Arlanda till Perth).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Australien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 11 364 kr (Stockholm Arlanda till Perth).
Det snabbaste flyget till Australien från Sverige tar 23t 05m (Stockholm Arlanda till Brisbane).
Det finns 8 flygbolag som flyger till och från Australien, inklusive British Airways, Air France och Korean Air.

Trender för flygresor till Australien

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Australien och lägg upp den ultimata resplanen

Hur mycket kostar flyg till Australien?

Det billigaste flyget till Australien som nyligen hittades på momondo läg på 6 819 kr. Även om du inte hittar ett lika billigt flyg som detta, kom ihåg att allt under 29 337 kr ses som ett bra pris för flyg till Australien. 30 218 kr är genomsnittskostnaden för att flyga till Australien, medan 127 302 kr är den dyraste.
See prices from:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Australien?

Australien har några av världens mest välbesökta städer. Den mest populära staden att resa till i Australien är Sydney, vilken momondos användare väljer som landningsdestination 1 294% oftare än andra städer. De näst populäraste städerna i Australien är Melbourne och Brisbane.

Hur långt är flyget från Sverige till Australien?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Australien (Sydney Kingsford Smith), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 27t 35m respektive 25t 50m.

Vilka flygbolag flyger till Australien?

Det finns 23 flygbolag som regelbundet flyger till Australien, och Qatar Airways, Finnair och Emirates är de mest populära flygbolagen bland våra användare. Under det senaste året har 22% av de som sökt efter flyg till Australien velat flyga med Qatar Airways, vilket gör detta flygbolag till det mest populära valet bland momondos resenärer.

De billigaste flygen till städer i Australien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Australien från Sverige
Sydney
Sydney

Användbar information om ditt flyg till Australien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Australien

Den närmsta flygplatsen till Uluru är Yulara flygplats som ligger i Yulara. Om du planerar att besöka eller bo i detta område är det smidigast att flyga till Yulara flygplats.

Om du vill flyga till Australien så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Qantas Airways, Jetstar och Tigerair Australia med priser från 383 kr, 799 kr respektive 847 kr.De senaste flygen hittade till populära städer i Australien

Hitta flyg till dessa populära städer i Australien, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Australien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Australien som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmPerth24t 25m10 038 kr
StockholmSydney27t 00m11 579 kr
StockholmMelbourne24t 50m12 157 kr
StockholmBrisbane26t 15m12 316 kr
StockholmHobart39t 35m12 928 kr
GöteborgSydney34t 40m13 675 kr
GöteborgHobart31t 00m16 077 kr
GöteborgMelbourne26t 40m18 853 kr
MalmöMelbourne45t 10m18 876 kr
StockholmNewcastle39t 30m20 349 kr
GöteborgBrisbane31t 10m20 995 kr
StockholmCairns48t 40m28 450 kr

De bästa sakerna att se och göra i Australien

Resor till Australien landar på någon av landets många internationella flygplatser, varav de tre största är Sydney Airport, Brisbane Airport och Melbourne Airport. Hitta billiga flyg till Australien via momondo där du även kan jämföra olika inrikesflyg. Från Sverige kan du hitta flygresor till Australien med avgångar både från Stockholm och Göteborg.

Populära destinationer är Australiens största stad Sydney, kulturella Melbourne och trendiga Brisbane. I norra Australien hittar du varmare klimat med härliga stränder medan Australiens storstäder ligger i de sydöstra regionerna. Med billiga flyg till Australien kan du med andra ord få en omväxlande vistelse med både urban semester och strandliv!

Priserna på flygbiljetter till Australien varierar mycket beroende på säsong. Under juli och augusti är priserna på flygstolar som allra högst och under vinterhalvåret som billigast. Jämför priser mellan olika bolag via momondos sökfunktion på nätet och boka resor med hotell till ett billigt pris.

Vilka flygbolag flyger direkt till Australien?

I nuläget flyger inga flygbolag direkt från Sverige till Australien. Från Stockholms flygplats Arlanda är det smidigast är att resa med endast en mellanlandning, vilket du bland annat kan göra med Thai Airways, SAS, Qatar Airways och Emirates. Mellanlandningar under resor till Australien sker framförallt i Bangkok, Singapore och Dubai.

När är bästa tiden att åka till Australien?

Australiens varmaste period äger rum under Sveriges vinter, vilket gör vintermånaderna till en utmärkt tid att resa! Du kan även hitta billiga flyg till Australien under vinterhalvåret vilket gör det ännu bättre. Under perioden juni till augusti är det svalare temperaturer som gäller och därmed färre besökare. Mängden flyglinjer som går till landet gör att du lätt kan hitta resor till Australien även i sista minuten.

Hur många timmar tar det att flyga till Australien?

Om du endast har en mellanlandning under din resa tar flygturen till Australien ungefär ett dygn. Med två mellanlandningar tar resan närmare 35 timmar. De flesta långflygningar till Australien erbjuder dock underhållning med TV-serier och filmer under resan, så du kan hålla dig sysselsatt i väntan på att semestern ska börja.

Kan man resa till Australien utan pass eller visum?

För en semester i Australien som är kortare än 90 dagar behöver du ett turistvisum. Detta kan du enkelt ansöka om online och du får dessutom visumet elektroniskt. När du reser till Australien behöver du ha med dig ditt pass. Tänk på att giltighetstiden på passet bör gälla i ytterligare sex månader från ditt avresedatum för att du inte ska stöta på några problem vid inresan till landet.


Internationella flygrutter till Australien

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Melbourne
Snabbaste flygtid24t 50m
Billigaste pris12 157 kr
Flyg från Stockholm till Sydney
Snabbaste flygtid27t 00m
Billigaste pris11 579 kr
Flyg från Stockholm till Brisbane
Snabbaste flygtid26t 15m
Billigaste pris12 316 kr
Flyg från Göteborg till Sydney
Snabbaste flygtid34t 40m
Billigaste pris13 675 kr
Flyg från Stockholm till Perth
Snabbaste flygtid24t 25m
Billigaste pris10 038 kr
Flyg från Göteborg till Melbourne
Snabbaste flygtid26t 40m
Billigaste pris18 853 kr
Flyg från Malmö till Melbourne
Snabbaste flygtid45t 10m
Billigaste pris18 876 kr
Flyg från Göteborg till Brisbane
Snabbaste flygtid31t 10m
Billigaste pris20 995 kr
Flyg från Stockholm till Cairns
Snabbaste flygtid48t 40m
Billigaste pris28 450 kr
Flyg från Stockholm till Hobart
Snabbaste flygtid39t 35m
Billigaste pris12 928 kr
Flyg från Köpenhamn till Brisbane
Snabbaste flygtid40t 05m
Billigaste pris17 811 kr
Flyg från Göteborg till Hobart
Snabbaste flygtid31t 00m
Billigaste pris16 077 kr

Hitta flyg till Australien

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Australien


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Australien när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Australien, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Du kan hitta flyg till Australien ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Australien.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Australien. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.