Flyg till Papua Nya Guinea

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
fre 1/10
fre 8/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Papua Nya Guinea.
Visa nuvarande reserestriktioner för Papua Nya Guinea

De billigaste flygen till städer i Papua Nya Guinea

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Papua Nya Guinea från Sverige
Port Moresby
Port Moresby

Användbar information om ditt flyg till Papua Nya Guinea

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Papua Nya Guinea
  • Vilka är de populäraste städerna att besöka i Papua Nya Guinea?

    Bland momondos användare är den populäraste staden i Papua Nya Guinea Port Moresby, och besöks omkring 558% mer än någon annan stad i Papua Nya Guinea. Andra städer som resenärer ofta reser till är Lae och Mount Hagen.


Kan jag flyga till Papua Nya Guinea från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Papua Nya Guinea

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Papua Nya Guinea.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 168 timmar innan avgången till Papua Nya Guinea.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Papua Nya Guinea.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Papua Nya Guinea?

Returresa till Sverige från Papua Nya Guinea

Testkrav för COVID-19
Besökare från Papua Nya Guinea måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Papua Nya Guinea behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Papua Nya Guinea inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Papua Nya Guinea? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De senaste flygen hittade till populära städer i Papua Nya Guinea

Hitta flyg till dessa populära städer i Papua Nya Guinea, från din närmsta flygplats.

Flyg till Papua Nya Guinea är bäst att boka under sommarmånaderna då det är varmt och torrt väder som gäller. Dessa månader är de svalaste i landet och har lägst risk för regn. På grund av dessa månaders popularitet kan du räkna med högre priser både på flygbiljetter till Papua Nya Guinea men även på resor med hotell. För något lägre priser på flyg men fortfarande inte allt för regnigt väder kan du resa under maj eller september. Våren är mycket fuktig i landet vilket gör att temperaturerna upplevs som betydligt varmare, men du kan hitta allra lägst priser på flyg till Papua Nya Guinea under denna tid. Om du inte har något emot varma temperaturer kan du hitta billiga resor till Papua Nya Guinea under vintern, då du kan vänta dig ungefär 30 graders värme. Även om det regnar en del under vintern är det inte lika fuktigt som under våren. Hos momondo kan du jämföra priser på flyg till Papua Nya Guinea för att hitta bäst avresedatum för din semester. Kika i priskalendern på nätet för att avgöra när det är bäst att boka.

Vilka flygbolag flyger direkt till Papua Nya Guinea?

Flygresor till Papua Nya Guinea mellanlandar under vägen då det inte finns några direkta flyg från Sverige. Du kan bland annat flyga från Arlanda flygplats i Stockholm till Hong Kong med Finnair som mellanlandar i Helsingfors. I Hong Kong byter du sedan till Air Niugini som flyger vidare till Jackson Field Airport i Port Moresby. Hos momondo kan du jämföra olika rutter och flygbolag samt filtrera din sökning online efter snabbaste eller billigaste resealternativen.

Hur lång tid tar det att flyga till Papua Nya Guinea?

Hur lång tid resor med flyg till Papua Nya Guinea tar beror på hur pass många och långa mellanlandningar du gör under resan. Som snabbast kan du klara av restiden på ungefär 24 timmar. För de allra billigaste priserna på flygbiljetter till Papua Nya Guinea tar det dock cirka 36 timmar.

Vilken tid på året ska man resa till Papua Nya Guinea?

Juni, juli och augusti anses vara de bästa månaderna för att boka resor till Papua Nya Guinea för bäst väder. Under dessa månader är vädret soligt med temperaturer på ungefär 28 grader. Det är även lägst risk för regn under dessa perioder.

Kan man resa till Papua Nya Guinea utan pass eller visum?

För att resa från Sverige till Papua Nya Guinea behöver du ett visum. Detta kan du ansöka om på plats i landet då du som svensk medborgare inte behöver ordna med detta i förväg. Vid inresan i landet behöver du kunna visa upp ditt pass, en returbiljett samt bevis på att du har tillräckligt med finansiella medel för att klara dig under resan.


Börja planera din resa till Papua Nya Guinea