Sök och hitta billiga flyg till Papua Nya Guinea

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Papua Nya Guinea? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Papua Nya Guinea

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Papua Nya Guinea från Sverige
Port Moresby
Port Moresby

Användbar information om ditt flyg till Papua Nya Guinea

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Papua Nya Guinea

Du kan förvänta dig priser på omkring 22 855 kr för ett flyg till Papua Nya Guinea. Dock hittade våra användare flyg till Papua Nya Guinea för 12 851 kr, vilket är det billigaste priset vi sett för veckan som gått. Det dyraste priset per biljett tenderar att vara 37 327 kr för ett flyg till Papua Nya Guinea medan allt för 22 855 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.De senaste flygen hittade till populära städer i Papua Nya Guinea

Hitta flyg till dessa populära städer i Papua Nya Guinea, från din närmsta flygplats.

De bästa sakerna att se och göra i Papua Nya Guinea

Flygresor till Papua Nya Guinea mellanlandar under vägen då det inte finns några direkta flyg från Sverige. Du kan bland annat flyga från Arlanda flygplats i Stockholm till Hong Kong med Finnair som mellanlandar i Helsingfors. I Hong Kong byter du sedan till Air Niugini som flyger vidare till Jackson Field Airport i Port Moresby. Hos momondo kan du jämföra olika rutter och flygbolag samt filtrera din sökning online efter snabbaste eller billigaste resealternativen.

Hur lång tid resor med flyg till Papua Nya Guinea tar beror på hur pass många och långa mellanlandningar du gör under resan. Som snabbast kan du klara av restiden på ungefär 24 timmar. För de allra billigaste priserna på flygbiljetter till Papua Nya Guinea tar det dock cirka 36 timmar.

Juni, juli och augusti anses vara de bästa månaderna för att boka resor till Papua Nya Guinea för bäst väder. Under dessa månader är vädret soligt med temperaturer på ungefär 28 grader. Det är även lägst risk för regn under dessa perioder.

För att resa från Sverige till Papua Nya Guinea behöver du ett visum. Detta kan du ansöka om på plats i landet då du som svensk medborgare inte behöver ordna med detta i förväg. Vid inresan i landet behöver du kunna visa upp ditt pass, en returbiljett samt bevis på att du har tillräckligt med finansiella medel för att klara dig under resan.


Börja planera din resa till Papua Nya Guinea


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Papua Nya Guinea när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Papua Nya Guinea, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Papua Nya Guinea.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Papua Nya Guinea.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Papua Nya Guinea. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Andra kabinklasser för flyg till Papua Nya Guinea

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Papua Nya Guinea

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.