Flyg till Cancún

Tur & retur
Ekonomi
San Francisco (SFO)
Cancún (CUN)
tis 18/5
tis 25/5
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Cancún. Nuvarande restriktioner för Cancún baseras på reserestriktioner för Mexiko.

Visa nuvarande reserestriktioner för Mexiko

Billigaste flygen till flygplatser i Cancún

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Cancún från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cancún

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Cancún

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Cancún (CUN)

Vanligtvis är flyg till Cancún från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Cancún, vilket i genomsnitt kostar 6 638 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CANCÚN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars31% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Cancún kostar i genomsnitt bara 4 575 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CANCÚN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli18% dyrareDet kostar omkring 7 819 kr för flyg till Cancún från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CANCÚN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember739% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Cancún från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Cancun?

Resor till Cancun är framför allt populära under sommaren då vädret är perfekt för solsemester och du kan njuta av aktiviteter som snorkling. Även under jul- och nyårsledigheten, då temperaturerna fortfarande ligger mellan 20 och 30 grader, är det många som väljer att boka flygresor till Cancun. Under högsäsongerna stiger priserna både på flygstolar och på resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Cancun? Billiga flyg till Cancun hittar du under lågsäsongen i januari och februari. Temperaturerna passar fortfarande för sol och bad under denna period, men det är betydligt mindre besökare i orten. För att hitta en resa till ett billigt pris kan du jämföra priser på flygbiljetter till Cancun i momondos priskalender på nätet.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Cancún?

Användare som bokade resor till Cancún från Tuxtla Gutiérrez hittade flyg som var 94 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Cancún. För att hitta det billigaste priset till Cancún från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Cancún?

Om du inte har möjlighet att besöka Cancún under september, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 6 147 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Cancún?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Cancún är att boka 33 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 6 795 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Cancún. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 6 572 kr under de senaste 72 timmarna.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Cancún?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Cancún är en måndag. Resenärer som väljer att resa till Cancún på en måndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 6 464 kr. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 7 200 kr från Sverige till Cancún.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Cancún?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Cancún då du kan hitta flygpriser för så lite som 6 181 kr. Att flyga till Cancún på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Cancún, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 7 704 kr per biljett.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Cancún?

De som flyger till Cancún kan potentiellt hitta bättre priser för Cozumel flygplats(72 km från stadskärnan i Cancún) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Cancún?

Med ett genomsnittspris på 7 114 kr per person, är Cozumel flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Cancún. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Cancún?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Mexiko resor till Cancún. Inreserestriktioner

Mexiko har inte infört några restriktioner för flygresor, men resenärer som anländer från länder som påverkas av COVID-19 kommer att bli screenade.

Inresekrav

En ifylld "Cuestionario de identificación de factores de riesgo en viajeros" måste uppvisas för immigrationsmyndigheten vid ankomsten.

Karantänkrav

Det finns inga obligatoriska karantänskrav som för närvarande gäller i Mexiko. Resenärer som uppvisar symptom på COVID-19 kommer dock att sättas i karantän.

Alla annan information

Landgränsen mellan USA och Mexiko är stängd för all icke-väsentlig trafik som en del av COVID-19-åtgärderna. Detta ses över varje månad. Denna stängning gäller främst turism och fritidsresor. Last-, handels- och sjukvårdspersonal kommer fortfarande att kunna passera gränsen. Kontrollera med din närmaste amerikanska ambassad/konsulat innan du försöker korsa landgränsen.

Om du redan planerar att resa till Cancún inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Cancún

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Cancún
Condor
15 juni
ARN05:00Stockholm Arlanda
15t 05m
1 stopp
CUN20:05Cancún
22 juni
CUN14:45Cancún
21t 15m
1 stopp
ARN12:00Stockholm Arlanda
6 572 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 aug.
ARN02:10Stockholm Arlanda
20t 30m
1 stopp
CUN22:40Cancún
23 aug.
CUN13:00Cancún
19t 30m
2 stopp
ARN08:30Stockholm Arlanda
7 038 kr
Hitta liknande
Air France
5 juli
ARN02:10Stockholm Arlanda
23t 36m
2 stopp
CUN01:46Cancún
12 juli
CUN18:00Cancún
18t 20m
1 stopp
ARN12:20Stockholm Arlanda
6 630 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
5 juni
GOT02:55Göteborg Landvetter
19t 45m
1 stopp
CUN22:40Cancún
19 juni
CUN13:28Cancún
22t 22m
2 stopp
GOT11:50Göteborg Landvetter
6 738 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 juli
ARN02:10Stockholm Arlanda
23t 36m
2 stopp
CUN01:46Cancún
10 aug.
CUN09:25Cancún
20t 15m
2 stopp
ARN05:40Stockholm Arlanda
6 622 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 juli
ARN02:10Stockholm Arlanda
23t 36m
2 stopp
CUN01:46Cancún
10 aug.
CUN09:25Cancún
23t 05m
2 stopp
ARN08:30Stockholm Arlanda
6 613 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Cancún

Om du letar efter enkelbiljetter till Cancún, visa några av våra erbjudanden nedan av Aeromexico
Lufthansa
24 juni
ARN02:15Stockholm Arlanda
16t 10m
1 stopp
CUN18:25Cancún
5 956 kr
Hitta liknande
Lufthansa
22 juni
ARN02:15Stockholm Arlanda
16t 10m
1 stopp
CUN18:25Cancún
7 270 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
5 juni
ARN02:15Stockholm Arlanda
17t 35m
1 stopp
CUN19:50Cancún
5 158 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Cancun?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Cancún

För att undvika höga sista minuten biljetter bör du försöka boka din biljett ungefär två månader innan avresa. En god framförhållning gör stor skillnad prismässigt, särskilt under högsäsongen. Billiga flyg till Cancun flygs av SWISS och United Airlines. Även SAS och American Airlines är populära flygbolag som trafikerar sträckan. När du flyger på långflygningar över Atlanten erbjuder de flesta bolag underhållningssystem med filmer och TV-serier som du kan underhålla dig med under resans gång.

Vem flyger direkt till Cancun? När du flyger från Sverige till Cancun får du mellanlanda under vägen. Med United Airlines och Air France mellanlandar du i New York och med SAS kan du mellanlanda i London.

Hur många timmar tar det att flyga till Cancun? En resa med en smidig mellanlandning tar ungefär 18 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Cancun till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Cancún plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Cancun landar på Cancun International Airport som ligger inte långt söder om semesterorten. Flygplatsen är Mexikos näst största och härigenom passerar över 21 miljoner resenärer per år. Flygplatsen är bland annat bas för flygbolagen Aeromexico, Intterjet och Volaris. För att ta dig centrum kan du ta buss eller bil. Flera av de större hotellen erbjuder gratisbussar som går direkt från flygplatsen, men du kan annars ta en lokalbuss. Utanför flygplatsen väntar alltid taxibilar och du kan även hyra bil inne i flygplatsens terminal.


Hur tar man sig runt i Cancun?

Cancuns kollektivtrafik består av bussar som tar dig till de flesta områdena vid semesterorten. Framför allt busslinje R1 och R2 är praktiska om du bor centralt och vill ta dig från hotellområdena. Kvaliteten på bussar varierar, men flera är moderna med luftkonditionering och Wifi ombord. I Cancun är det annars mycket smidigt att ta taxi och du vinkar enkelt in en bil från gatan. Ofta tar det inte lång tid innan du får syn på en taxi. För att undvika missförstånd bör du se till att diskutera taxipriset med chauffören innan du påbörjar resan.

Om du planerar att ta dig runt mycket mellan olika områden rekommenderas du hyra en egen bil. I centrum är det svårt att hitta parkering så detta alternativ passar bäst om du bor utanför stadskärnan.


Kan man flyga till Cancun utan pass eller visum?

Svenska och nordiska medborgare kan för det mesta resa till Mexiko som turister och stanna i landet upp till 180 dagar utan att behöva ansöka om någon visering. Observera dock att de mexikanska myndigheterna alltid kan begränsa din tid i landet till kortare perioder. Under flygresan får du ett inresedokument som delas ut av kabinpersonalen. Detta fyller du i innan du landar och stämplas sedan vid passkontrollen. Dokumentet måste du hålla koll på under din vistelse för att senare kunna visas upp vid utresan ur landet. Om du förlorar dokumentet åker du på en bot. Du ska alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna innan avresa då regler gällande både pass och visum alltid kan ändras. Detta gör du online via de mexikanska myndigheterna.


Tips och råd om Cancun

Intresserad av sevärdheter i Cancun?

En av Cancuns mest populära sevärdheter är undervattensinstallationerna vid Museo Subacuatico de Arte, ett konstmuseum du får dyka ned till för att upptäcka. Missa inte heller ett besök till nationalparken Isla Contoy och Crocun Zoo.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med badkläder oavsett under vilken tid på året du besöker Cancun.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Nej, köp vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Cancun?

Lämna ungefär 15 procent i dricks.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass