Flyg till Cypern

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 25/1
tis 1/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Cypern.
Visa nuvarande reserestriktioner för Cypern

De billigaste flygen till städer i Cypern

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Cypern från Sverige
Larnaca
Larnaca

Användbar information om ditt flyg till Cypern

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Cypern
 • Vilka är de populäraste städerna att besöka i Cypern?

  For momondo users, the most popular city in Cypern is Larnaca, which is visited about 152% more often than any other city in Cypern. Other very common cities that our users travel to are Nicosia and Pafos.

 • What is the cheapest flight to Cypern?

  If you are looking to fly to Cypern for less, look to airlines like Ryanair, Pegasus Airlines, and Wizz Air, with prices starting at 102 kr, 434 kr, and 455 kr respectively.

 • Vilka flygbolag flyger till Cypern?

  Det finns totalt 23 flygbolag som flyger till och från Cypern, av vilka Norwegian är det mest populära alternativet. Uppskattningsvis väljer 28% av de som flyger till Cypern att flyga med Norwegian. Om du inte lyckas hitta biljetter med Norwegian, ta då en titt på Lufthansa och Turkish Airlines som också är populära flygbolag att flyga med.

 • Hur långt är flyget från Sverige till Cypern?

  Flygtider från Sverige till Cypern varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Larnaca (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 4t 15m. En annan populär rutt från Sverige till Cypern är att flyga från Göteborg Landvetter till Larnaca, vilket i runda slängar tar 6t 50m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

 • Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Cypern?

  Larnaca är den mest populära flygplatsen i Cypern att flyga till, och 71% av alla användare som reser till Cypern väljer att landa på denna flygplats. Om du är intresserad av att bo i Larnaca, vilket är den stad i Cypern som ligger närmst Larnaca, får du inte missa att ta en titt på momondo för att hitta billiga flygerbjudanden.

 • Hur mycket kostar flyg till Cypern?

  I genomsnitt kostar ett flyg till Cypern 3 027 kr per biljett. Vi har dock haft användare som hittat flyg till Cypern för så lite som 446 kr. Om du inte lyckas hitta en flygbiljett för 446 kr, men en för 2 580 kr eller mindre kan detta fortfarande ses som ett bra erbjudande. Tänk på att flygkostnaderna varierar beroende på var du flyger från, vilken tid på året du reser och vilket flygbolag du reser med.


Kan jag flyga till Cypern från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Cypern

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Cypern.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 for rt-pcr (naat) and 24 for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Cypern.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Cypern.

Dokument
Cyprus Flight Pass - Travelers arriving to Cyprus without a Cyprus Flight Pass, will be subject to a fine of 300 Euros.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Cypern?

Returresa till Sverige från Cypern

Testkrav för COVID-19
Besökare från Cypern måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Cypern behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Cypern inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

De senaste flygen hittade till populära städer i Cypern

Hitta flyg till dessa populära städer i Cypern, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Cypern

Dessa rutter har de billigaste flygen till Cypern som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmPafos20t 40m794 kr
StockholmLarnaca10t 30m885 kr
GöteborgLarnaca6t 50m939 kr
MalmöLarnaca34t 35m1 532 kr
StockholmNicosia11t 45m2 609 kr

De bästa sakerna att se och göra i Cypern

Hitta billiga flyg till Cypern för en fantastisk Medelhavssemester med en mängd sevärdheter från antiken. Flyg som avgår från Sverige landar på någon av landets tre internationella flygplatser, varifrån du enkelt kan ta dig vidare till ditt resmål. På momondo kan du jämföra olika flygbiljetter till Cypern och även hitta billiga inrikesflyg.

Cypern är den tredje största ön i Medelhavet och här hittar du spår från över 10000 år av rik kultur. De antika sevärdheterna varvas dessutom med södra Europas bästa stränder. Några av öns mest populära destinationer är huvudstaden Nicosia, palmkantade Pafos och soliga Larnaca. Boka på nätet och hitta resor till Cypern med hotell inkluderat för en härlig semester.

Cyperns högsäsong infaller under sommaren. Under juni och juli bokas både hotell och flyg upp i förväg och det kan vara svårt att hitta en sista minuten resa. Billiga flyg till Cypern hittar du framförallt i september och november. Den billigaste rutten är från Skavsta flygplats till Larnacas flygplats på Cyperns västkust med en mellanlandning under resan.

Vilka flygbolag flyger direkt till Cypern?

Norwegian flyger från Stockholms flygplats Arlanda till Cypern-Larnaca. Med Ryanair kan du ta direktflyg från Skavsta flygplats till Pafos flygplats (PFO). Boka dina flygbiljetter på nätet efter att ha jämfört olika flygrutter via momondo. Onlinefunktionen hjälper dig att hitta billiga flyg till Cypern och du kan välja att sortera din sökning efter just direktlinjer.

När är bästa tiden att åka till Cypern?

Resor från Sverige till Cypern är populära under sommarmånaderna då det typiska medelhavsklimatet passar perfekt för sol och bad. Temperaturerna kan dock sträcka sig upp emot 40 grader under de allra varmaste månaderna. Föredrar du att undvika värmeböljorna kan perioden mellan mars och juni eller mellan september och oktober vara en utmärkt tid att besöka Cypern. Under vår och höst kan du njuta av utomhusaktiviteter som vandring och cykling i milda temperaturer och dessutom hitta resor till ett billigt pris.

Hur många timmar tar det att flyga till Cypern?

Med direktflyg från Sverige tar en resa till Cypern ungefär fyra och en halv timme. Om du istället väljer att göra en mellanlandning under din resa så finns det en mängd flygstolar tillgängliga till bra priser, och flygtiden landar i genomsnitt på mellan sex till sju timmar.

Kan man resa till Cypern utan pass eller visum?

För flygresor till Cypern behövs antingen ett nationellt id-kort eller ett pass som är giltigt fram till och med avresedagen. Svenska medborgare behöver inget visum för en turistresa till Cypern.


Internationella flygrutter till Cypern

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Larnaca
Snabbast flygtid10t 30m
Billigaste pris885 kr
Flyg från Stockholm till Pafos
Snabbast flygtid20t 40m
Billigaste pris794 kr
Flyg från Malmö till Larnaca
Snabbast flygtid34t 35m
Billigaste pris1 532 kr
Flyg från Stockholm till Nicosia
Snabbast flygtid11t 45m
Billigaste pris2 609 kr
Flyg från Göteborg till Larnaca
Snabbast flygtid6t 50m
Billigaste pris939 kr

Hitta flyg till Cypern

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Cypern