Hitta billiga flyg till Bodö

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Bodö

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Bodö och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bodö?

Den billigaste månaden att flyga till Bodö från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 655 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Bodö från Sverige för december. Flyg till Bodö i december är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 124 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bodö?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Bodö för 709 kr/person, vilket är 85 % billigare än för genomsnittsflyget till Bodö. För att hitta de billigaste priserna till Bodö från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bodö?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Bodö är en fredag. Resenärer som väljer att resa till Bodö på en fredag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 483 kr. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Bodö för flygningar en söndag på 3 640 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bodö?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Bodö från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 453 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Flyg till Bodö är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 178 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bodö?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Bodö är att boka 39 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 3 094 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Bodö

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bodö från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bodö

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bodö

Stockholm (STO) till Bodö (BOO)

Vanligtvis är flyg till Bodö från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bodö, vilket i genomsnitt kostar 3 094 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BODÖ TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember56% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bodö kostar i genomsnitt bara 1 728 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BODÖ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars264% dyrareDet kostar omkring 14 389 kr för flyg till Bodö från Stockholm Arlanda flygplats i mars
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BODÖ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli403% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bodö från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Bodö

Flyg från Stockholm till Bodö, Norge tar vanligtvis mellan tre och fem timmar, beroende på hur länge du får vänta under mellanlandningen. Det tar drygt en timme att flyga från Stockholm till Oslo. Sedan tar inrikesflyget från Oslo till Bodö ungefär en och en halv timme. Att resa från Köpenhamn till Bodö tar ungefär tjugo minuter längre, eftersom flygresan från Köpenhamn till Oslo tar ungefär en timme och tjugo minuter. Därefter reser du med inrikesflyg från Oslo till Bodö. Restiden är en och en halv timme.

Det finns tyvärr inte några direkta flygningar mellan Bodö och någon flygplats i Sverige för närvarande. Det finns inte heller några direktflyg till Bodö från närliggande Köpenhamn. Däremot kan du enkelt ta dig till Oslo från Stockholm eller Köpenhamn. Därifrån går det smidigt att ta ett inrikesflyg till Bodö. Det finns ofta fördelaktiga flygerbjudanden för dig som vill resa från Sverige till Bodö.

De som flyger till Bodö kan potentiellt hitta bättre priser för Mo I Rana flygplats(102 km från stadskärnan i Bodö), Røst Stolport flygplats(102 km från stadskärnan i Bodö), Leknes flygplats(103 km från stadskärnan i Bodö), Svolvær Helle flygplats(108 km från stadskärnan i Bodö) eller Stokmarknes Skagen flygplats(147 km från stadskärnan i Bodö) beroende på månad och avgångsflygplats.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Bodö Svolvær Helle flygplats med ett genomsnittspris på 4 175 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Bodö

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Bodö

Vilka bolag flyger till Bodö?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bodö

Vilka bolag flyger till Bodö?

Norwegian, Scandinavian Airlines och Wideroe är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Bodö enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Bodö med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med Wideroe till Bodö

Wideroe flyger omkring 76 flyg till Bodö under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Trondheim Værnes (TRD), där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Wideroe var 2 447 kr (Göteborg Landvetter till Bodö). Användare har betygsatt Wideroe med 8,0/10 med över 5 omdömen på momondo.

Flyg med Scandinavian Airlines till Bodö

Scandinavian Airlines (7,1/10, 355 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Bodö med erbjudanden så låga som 1 584 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då Scandinavian Airlines i genomsnitt har 14 flyg som avgår till Bodö varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Bodö

Nedan hittar du alla flygplatser i Bodö tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig till stadskärnan från Bodö?

Bodø Airport, Bodö ligger bara ett stenkast från stadskärnan, så om din packning inte är alltför tung kan det vara en bra idé att ta en promenad dit. Det finns även bussar som tar dig från flygplatsen till centrala Bodö på några minuter. Om du vill ta bussen kan du antingen välja att resa med linje 1 eller linje 4. Bussarna till och från flygplatsen avgår var 15:e minut. För närvarande finns det inte några möjligheter att resa med Uber till och från Bodø Airport men du kan välja att ta en reguljär taxi. Med taxi tar resan till stadskärnan i Bodö bara några få minuter. Om du i stället vill hyra en bil och köra omkring i staden på egen hand finns det möjlighet att göra det på flygplatsen.


Visumkrav för att besöka Bodö

Svenska medborgare behöver inte något visum för att besöka Bodö. Faktum är att du som svensk till och med har rätt att bosätta dig i Norge utan att ansöka om uppehållstillstånd. Om du vill stanna längre än sex månader måste du däremot folkbokföra dig i landet. Under din vistelse i Norge ska du antingen kunna visa upp ett svenskt pass eller ett svenskt nationellt ID-kort som utfärdats av polisen. Svenskt körkort räknas inte som en giltig ID-handling när du vill styrka ditt svenska medborgarskap i Norge.


Börja planera din resa till Bodö


De bästa sakerna att se och göra i Bodö

Bodö är en av Nordens mest uppskattade friluftsdestinationer. Det är i Bodö som de omtyckta vandrings- och klätterlederna i Børvasstindan, som är en av Norges vackraste bergskedjor, börjar. På sommaren är det populärt att ge sig ut på havsörnsafari och att utforska den närliggande skärgården, där den anrika kusthandelsplatsen Kjerringøy finns. Andra alternativ är att paddla längst kusten eller utforska de närliggande nationalparkerna Rango och Sjunkhatten. Om du känner dig äventyrlig och vill få adrenalinet i blodet att rusa ska du bege dig ut på en fartfylld RIB-safari (Rigid Inflatable Boat) på Saltstraumen, som är en av världens starkaste undervattensströmmar. Den som i stället väljer att besöka Bodö på vintern kan du i stället njuta av den förstklassiga skidåkningen som den här delen av Norge erbjuder. Oavsett vilken tidpunkt på året du väljer att besöka staden kan du alltid räkna med att det lokala kulturlivet ska visa upp sig från sin bästa sida. Tack vare sina många festivaler, evenemang och utställningar har Bodö blivit utsedd till europeisk kulturstad 2024. De flesta evenemangen utgår ifrån det anrika kulturhuset som heter Kulturkvarteret Stormen. För dig som föredrar mer spontana kulturupplevelser finns det ett brett utbud av lokala hantverksbutiker och genuint norska restauranger.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Bodö ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Bodö ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Bodö så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Bodö låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Bodö. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.