Flyg till Bodö

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 30/1
sön 6/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Bodö.
Visa nuvarande reserestriktioner för Norge

Billigaste flygen till flygplatser i Bodö

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bodö från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bodö

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bodö

Stockholm (STO) till Bodö (BOO)

Vanligtvis är flyg till Bodö från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bodö, vilket i genomsnitt kostar 2 421 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BODÖ TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bodö kostar i genomsnitt bara 1 988 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BODÖ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember41% dyrareDet kostar omkring 3 745 kr för flyg till Bodö från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BODÖ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril627% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bodö från Stockholm Arlanda flygplats i april än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Bodö?

Hur lång tid tar det att flyga till Bodö?

Flyg från Stockholm till Bodö, Norge tar vanligtvis mellan tre och fem timmar, beroende på hur länge du får vänta under mellanlandningen. Det tar drygt en timme att flyga från Stockholm till Oslo. Sedan tar inrikesflyget från Oslo till Bodö ungefär en och en halv timme. Att resa från Köpenhamn till Bodö tar ungefär tjugo minuter längre, eftersom flygresan från Köpenhamn till Oslo tar ungefär en timme och tjugo minuter. Därefter reser du med inrikesflyg från Oslo till Bodö. Restiden är en och en halv timme.

Varifrån går direktflyg till Bodö?

Det finns tyvärr inte några direkta flygningar mellan Bodö och någon flygplats i Sverige för närvarande. Det finns inte heller några direktflyg till Bodö från närliggande Köpenhamn. Däremot kan du enkelt ta dig till Oslo från Stockholm eller Köpenhamn. Därifrån går det smidigt att ta ett inrikesflyg till Bodö. Det finns ofta fördelaktiga flygerbjudanden för dig som vill resa från Sverige till Bodö.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Bodö?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Bodö för 1 628 kr/person, vilket är 64 % billigare än för genomsnittsflyget till Bodö. För att hitta de billigaste priserna till Bodö från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bodö?

  Den billigaste månaden att flyga till Bodö från Sverige är augusti. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 590 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i augusti kan du istället boka flyg till Bodö från Sverige för mars. Flyg till Bodö i mars är kanske inte lika billiga som i augusti, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 006 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bodö?

  De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Bodö är att boka 59 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 421 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bodö?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Bodö är en onsdag. Resenärer som väljer att resa till Bodö på en onsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 132 kr. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Bodö för flygningar en lördag på 3 013 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bodö?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Bodö från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 368 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Flyg till Bodö är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 696 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bodö?

  De som flyger till Bodö kan potentiellt hitta bättre priser för Røst Stolport flygplats(101 km från stadskärnan i Bodö), Mo i Rana flygplats(102 km från stadskärnan i Bodö), Leknes flygplats(102 km från stadskärnan i Bodö), Svolvær Helle flygplats(108 km från stadskärnan i Bodö) eller Stokmarknes Skagen flygplats(147 km från stadskärnan i Bodö) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bodö?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Bodö Leknes flygplats med ett genomsnittspris på 3 878 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Bodö från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Bodö

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Bodö.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 24 timmar innan avgången till Bodö.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Bodö.

Dokument
Förhandsregistreringsformulär - 72 hours before arrival in Norway.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Bodö?

Returresa till Sverige från Bodö

Testkrav för COVID-19
Besökare från Bodö måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Bodö behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Bodö inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Bodö?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bodö
 • Vilka bolag flyger till Bodö?

  SAS och Norwegian är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Bodö enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Bodö med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Bodö

Nedan hittar du alla flygplatser i Bodö tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig till stadskärnan från Bodö?

Bodø Airport, Bodö ligger bara ett stenkast från stadskärnan, så om din packning inte är alltför tung kan det vara en bra idé att ta en promenad dit. Det finns även bussar som tar dig från flygplatsen till centrala Bodö på några minuter. Om du vill ta bussen kan du antingen välja att resa med linje 1 eller linje 4. Bussarna till och från flygplatsen avgår var 15:e minut. För närvarande finns det inte några möjligheter att resa med Uber till och från Bodø Airport men du kan välja att ta en reguljär taxi. Med taxi tar resan till stadskärnan i Bodö bara några få minuter. Om du i stället vill hyra en bil och köra omkring i staden på egen hand finns det möjlighet att göra det på flygplatsen.


Visumkrav för att besöka Bodö

Vilka krav på pass och visum gäller när man besöker Bodö?

Svenska medborgare behöver inte något visum för att besöka Bodö. Faktum är att du som svensk till och med har rätt att bosätta dig i Norge utan att ansöka om uppehållstillstånd. Om du vill stanna längre än sex månader måste du däremot folkbokföra dig i landet. Under din vistelse i Norge ska du antingen kunna visa upp ett svenskt pass eller ett svenskt nationellt ID-kort som utfärdats av polisen. Svenskt körkort räknas inte som en giltig ID-handling när du vill styrka ditt svenska medborgarskap i Norge.


Börja planera din resa till Bodö


De bästa sakerna att se och göra i Bodö

Vad kan man se och göra i Bodö?

Bodö är en av Nordens mest uppskattade friluftsdestinationer. Det är i Bodö som de omtyckta vandrings- och klätterlederna i Børvasstindan, som är en av Norges vackraste bergskedjor, börjar. På sommaren är det populärt att ge sig ut på havsörnsafari och att utforska den närliggande skärgården, där den anrika kusthandelsplatsen Kjerringøy finns. Andra alternativ är att paddla längst kusten eller utforska de närliggande nationalparkerna Rango och Sjunkhatten. Om du känner dig äventyrlig och vill få adrenalinet i blodet att rusa ska du bege dig ut på en fartfylld RIB-safari (Rigid Inflatable Boat) på Saltstraumen, som är en av världens starkaste undervattensströmmar. Den som i stället väljer att besöka Bodö på vintern kan du i stället njuta av den förstklassiga skidåkningen som den här delen av Norge erbjuder. Oavsett vilken tidpunkt på året du väljer att besöka staden kan du alltid räkna med att det lokala kulturlivet ska visa upp sig från sin bästa sida. Tack vare sina många festivaler, evenemang och utställningar har Bodö blivit utsedd till europeisk kulturstad 2024. De flesta evenemangen utgår ifrån det anrika kulturhuset som heter Kulturkvarteret Stormen. För dig som föredrar mer spontana kulturupplevelser finns det ett brett utbud av lokala hantverksbutiker och genuint norska restauranger.