Hitta billiga flyg till Kristiansand

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Kristiansand

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kristiansand och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kristiansand?

januari är generellt den billigaste månaden att flyga till Kristiansand från Sverige med priser runt 1 696 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Kristiansand under januari, är det även billigt att resa från Sverige i september. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 769 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Kristiansand?

828 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Kristiansand på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Oslo och är 74 % billigare än de flesta andra flyg till Kristiansand. För att hitta det billigaste priset till Kristiansand från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kristiansand?

Den billigaste veckodagen att flyga till Kristiansand är en fredag då du kan hitta priser så låga som 1 839 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en måndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 2 673 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Kristiansand.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kristiansand?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Kristiansand då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 972 kr. Att flyga till Kristiansand på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Kristiansand är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 211 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Kristiansand?

Flyget från Sverige till Kristiansand beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Stavanger Sola (den mest populära flygplatsen i Kristiansand) ligger flygtiden på 7t 15m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Stavanger Sola ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Kristiansand?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Kristiansand från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 2 338 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Kristiansand

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kristiansand från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kristiansand

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kristiansand

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Stavanger (SVG)

Vanligtvis är flyg till Kristiansand från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Stavanger Sola, vilket i genomsnitt kostar 1 762 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KRISTIANSAND TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Kristiansand kostar i genomsnitt bara 1 769 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KRISTIANSAND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember28% dyrareDet kostar omkring 3 018 kr för flyg till Kristiansand från Stockholm Arlanda flygplats i november
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KRISTIANSAND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli528% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Kristiansand från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Kristiansand

Från Sveriges flygplatser tar det mellan två och en halv timme och 11 timmar att flyga till Kristiansand, Norge. Skillnaden i restid beror på varifrån i Sverige du reser från och vilken rutt du tar. Då du behöver mellanlanda under resans gång påverkar även mellanlandningarnas längd hur lång tid din resa tar. Du hittar flygerbjudanden på drygt två och en halv timme från Stockholm Arlanda flygplats, och du flyger då med Norwegian till Oslo och därifrån med SAS till Kristiansand. Du hittar även flighter med KLM på fyra och en halv timme och dessa rutter mellanlandar i Amsterdam. Från Göteborg kan du hitta flygningar till Kristiansand med KLM på ungefär fem timmar. Du flyger då från Landvetter flygplats till Amsterdam och sedan vidare till Kristiansand. Från andra orter i Sverige tar resan upp emot 11 timmar då du först behöver flyga till Stockholm eller Göteborg för att därifrån resa vidare med rutter till Kristiansand. Om du reser från Malmö kan du hitta flyg till Kristiansand på ungefär sex timmar om du tar dig till närliggande Kastrup flygplats i Köpenhamn. Därifrån hittar du rutter med KLM.

Du hittar inte några direktflyg till Kristiansand från Sveriges flygplatser utan behöver därför mellanlanda under resans gång. Direktflyg avgår från bland annat Oslo och Amsterdam och därför hittar du rutter via dessa städer. Från Arlanda i Stockholm kan du till exempel flyga med Norwegian till Oslo och sedan vidare till Kristiansand. Du hittar även rutter med KLM både från Göteborg och Stockholm till Kristiansand via ett stopp i Amsterdam. Om du reser från Malmö är det smidigast att ta Öresundståget till Kastrup flygplats norr om Köpenhamn. Från Kastrup hittar du rutter med KLM som går via Amsterdam Schiphol flygplats.

De som flyger till Kristiansand kan potentiellt hitta bättre priser för Stavanger Sola flygplats(159 km från stadskärnan i Kristiansand) beroende på månad och avgångsflygplats.

Kristiansand Kjevik flygplats har ett genomsnittspris på 3 189 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Kristiansand. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Andra kabinklasser för flyg till Kristiansand

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kristiansand

Vilka bolag flyger till Kristiansand?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kristiansand

Vilka bolag flyger till Kristiansand?

När det gäller flyg från Sverige till Kristiansand bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Scandinavian Airlines, Norwegian, Wideroe och KLM. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Wideroe till Kristiansand

Wideroe flyger till Kristiansand omkring 35 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Wideroe, men priser så låga som 2 038 kr har hittats för Göteborg Landvetter till Kristiansand. Wideroe har fått ett betyg på 8,0/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Scandinavian Airlines till Kristiansand

1 690 kr är det bästa erbjudandet för Scandinavian Airlines tur och retur till Kristiansand som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. Scandinavian Airlines har 11 avgående flyg till Kristiansand under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 333 momondoanvändare har recenserat Scandinavian Airlines och ger flygbolaget 7,2/10 i genomsnittsbetyg.


Flygplatser nära Kristiansand

Nedan hittar du alla flygplatser i Kristiansand tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Kristiansand centrum från flygplatsen?

När du flyger till norska Kristiansand landar du i området Kjelvik på Kristiansand Airport. Flygplatsen ligger inte långt norr om Kristiansands centrala delar och du kan snabbt ta dig genom den relativt lilla flygplatsen och påbörja färden in till stadens centrum. Billigast är att ta kollektivtrafiken. Du hittar den lokala busslinjen 35 utanför ankomsthallen och denna tar dig in till centrum på ungefär en halvtimme. Snabbast är dock att ta sig in till city med bil vilket tar knappt en kvart. Du hittar taxibilar väntandes utanför flygplatsen och dessa tar dig snabbt in till centrum. Du kan även välja att hämta upp din hyrbil på flygplatsen och då kör du längs med Topdalsveien och E18 söderut mot Kristiansand.


Visumkrav för att besöka Kristiansand

När du reser inom Norden till Kristiansand gäller passfrihet och det räcker med ett körkort eller ID-kort som legitimation.


Börja planera din resa till Kristiansand


De bästa sakerna att se och göra i Kristiansand

Kristiansand är Norges femte största stad och är känd för att vara en populär semesterdestination i landet. Under sommaren lockas besökare av stadens trevliga strand och de fina badmöjligheterna. Kristiansand bjuder dock på flera sevärdheter som du inte ska missa när du är i staden. Sörlandets Kunstmuseum är ett av de mest populära besöksmålen och här hittar du samtida konst från norska och nordiska konstnärer. En annan populär sevärdhet i Kristiansand är Christiansholm-fortet som dominerar stadens strandpromenad. Fortet byggdes under slutet av 1600-talet och har en viktig del av stadens historia. Detta kan du lära dig mer om på Kristiansand Museum, ett folkmuseum med välbevarade hus och roliga aktiviteter framförallt för barnfamiljer. För barn är även ett besök till djurparken Kristiansand Dyrepark väldigt uppskattad. Här finns förutom ett zoo även en vattenpark och flera åkattraktioner och nöjen.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Kristiansand. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Kristiansand ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Kristiansand.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Kristiansand på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.