Flyg till Kristiansand

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 7/12
tis 14/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Kristiansand.
Visa nuvarande reserestriktioner för Norge

Billigaste flygen till flygplatser i Kristiansand

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kristiansand från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kristiansand

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kristiansand

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Stavanger (SVG)

Vanligtvis är flyg till Kristiansand från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Stavanger Sola, vilket i genomsnitt kostar 1 872 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KRISTIANSAND TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni19% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Kristiansand kostar i genomsnitt bara 1 635 kr i juni
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KRISTIANSAND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli60% dyrareDet kostar omkring 3 235 kr för flyg till Kristiansand från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KRISTIANSAND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember571% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Kristiansand från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Kristiansand?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Kristiansand?

  857 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Kristiansand på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Trondheim och är 66 % billigare än de flesta andra flyg till Kristiansand. För att hitta det billigaste priset till Kristiansand från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kristiansand?

  maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Kristiansand från Sverige med priser runt 1 419 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Kristiansand under maj, är det även billigt att resa från Sverige i april. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 672 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Kristiansand?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Kristiansand från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 2 418 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kristiansand?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Kristiansand är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 2 095 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 2 839 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Kristiansand.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kristiansand?

  Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Kristiansand då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 003 kr. Att flyga till Kristiansand på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Kristiansand är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 504 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Kristiansand?

  De som flyger till Kristiansand kan potentiellt hitta bättre priser för Stavanger Sola flygplats(159 km från stadskärnan i Kristiansand) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Kristiansand?

  Kristiansand Kjevik flygplats har ett genomsnittspris på 2 557 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Kristiansand. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Kristiansand Kjevik från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Kristiansand Kjevik

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Kristiansand Kjevik.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 24 timmar innan avgången till Kristiansand Kjevik.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Kristiansand Kjevik.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Kristiansand Kjevik?

Returresa till Sverige från Kristiansand Kjevik

Testkrav för COVID-19
Besökare från Kristiansand Kjevik är inte skyldiga att presentera ett negativt COVID-19-PCR-test eller antigentestresultat vid ankomsten till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Kristiansand Kjevik behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Kristiansand inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Kristiansand?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kristiansand
 • Vilka bolag flyger till Kristiansand?

  När det gäller flyg från Sverige till Kristiansand bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som SAS, Norwegian, KLM och Wizz Air. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Börja planera din resa till Kristiansand