Hitta billiga flyg till Stavanger från 293 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Sat 2/12
Sat 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Stavanger

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Stavanger

Bästa priset för enkelresa

293 kr

Bästa priset för tur- och returresa

554 kr

Snabbast flygtid

5t 15m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Stavanger från Sverige under de senaste 72 timmarna är 293 kr (Stockholm Arlanda till Stavanger Sola).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Stavanger från Sverige under de senaste 72 timmarna är 554 kr (Stockholm Arlanda till Stavanger Sola).
Det snabbaste flyget till Stavanger från Sverige tar 5t 15m (Stockholm Arlanda till Stavanger Sola).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Stavanger, inklusive Lufthansa, Norwegian och Wizz Air.

Trender för flygresor till Stavanger

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Stavanger och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Stavanger?

oktober är generellt den billigaste månaden att flyga till Stavanger från Sverige med priser runt 1 181 kr. Om du inte har möjlighet att resa i oktober kan du istället boka flyg till Stavanger från Sverige för november. Flyg till Stavanger i november är kanske inte lika billiga som i oktober, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 379 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Stavanger?

652 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Stavanger på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Oslo och är 48 % billigare än de flesta andra flyg till Stavanger. För att hitta det billigaste priset till Stavanger från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Stavanger?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Stavanger är en fredag då man kan hitta priser så låga som 1 668 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 690 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Stavanger?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Stavanger från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 542 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Flyg till Stavanger är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 119 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Stavanger?

I genomsnitt tar det 1t 20m att flyga från Sverige till Stavanger om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Bergen Flesland (den mest populära flygplatsen i Stavanger). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Bergen Flesland ligger flygtiden på omkring 1t 25m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Stavanger?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Stavanger ungefär 43 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 821 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Stavanger

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Stavanger från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Stavanger

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Stavanger

Stockholm (STO) till Haugesund (HAU)

Vanligtvis är flyg till Stavanger från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Haugesund, vilket i genomsnitt kostar 1 676 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN STAVANGER TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember31% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Stavanger kostar i genomsnitt bara 1 306 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL STAVANGER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari23% dyrareDet kostar omkring 2 341 kr för flyg till Stavanger från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL STAVANGER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli475% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Stavanger från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Stavanger

När är det billigast att boka flyg till Stavanger?

Billiga flyg till Stavanger hittar du under sen höst samt under vintermånaderna då det är som regnigast och kallast i staden. Billiga flygbiljetter till Stavanger hittar du framförallt under oktober. Under våren och sommaren är det som mest populärt att boka flygbiljetter till Stavanger och då är även priserna på flygstolar högre. Hos momondo kan du jämföra priser för att se när det är som bäst att boka flyg.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Stavanger?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Stavanger. Om du planerar att flyga till Stavanger, överväg då även att boka flyg till Haugesund flygplats(51 km från stadskärnan i Stavanger), Stord flygplats(94 km från stadskärnan i Stavanger), Bergen Flesland flygplats(150 km från stadskärnan i Stavanger) eller Kristiansand Kjevik flygplats(161 km från stadskärnan i Stavanger).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Stavanger?

Med ett genomsnittspris på 1 259 kr per person, är Stavanger Sola flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Stavanger. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Stavanger Sola flygplats?

Priserna för flyg till Stavanger Sola flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Stavanger Sola flygplats?

Av november 2023 finns det 5 bolag att välja mellan för flyg till Stavanger Sola flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Stavanger Sola flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Stavanger Sola flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Stavanger Sola flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Stavanger Sola flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Stavanger

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Stavanger
Wizz Air
9 dec.
ARN17:10Stockholm Arlanda
5t 15m
1 stopp
SVG22:25Stavanger Sola
11 dec.
SVG23:10Stavanger Sola
8t 30m
1 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
Wizz Air
9 dec.
ARN17:10Stockholm Arlanda
5t 15m
1 stopp
SVG22:25Stavanger Sola
11 dec.
SVG23:10Stavanger Sola
8t 30m
1 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
Wizz Air
9 dec.
ARN08:15Stockholm Arlanda
14t 10m
1 stopp
SVG22:25Stavanger Sola
11 dec.
SVG23:10Stavanger Sola
8t 30m
1 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
9 dec.
ARN17:10Stockholm Arlanda
5t 15m
1 stopp
SVG22:25Stavanger Sola
11 dec.
SVG23:10Stavanger Sola
21t 35m
2 stopp
ARN20:45Stockholm Arlanda
1 024 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 dec.
ARN17:10Stockholm Arlanda
5t 15m
1 stopp
SVG22:25Stavanger Sola
11 dec.
SVG12:10Stavanger Sola
19t 30m
2 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
1 045 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 dec.
ARN17:10Stockholm Arlanda
18t 25m
2 stopp
SVG11:35Stavanger Sola
11 dec.
SVG23:10Stavanger Sola
8t 30m
1 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
1 285 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Stavanger

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Stavanger, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian och Wizz Air
Wizz Air
9 dec.
ARN17:10Stockholm Arlanda
5t 15m
1 stopp
SVG22:25Stavanger Sola
Wizz Air
6 dec.
ARN08:30Stockholm Arlanda
7t 30m
1 stopp
SVG16:00Stavanger Sola
Wizz Air
6 dec.
ARN08:30Stockholm Arlanda
7t 30m
1 stopp
SVG16:00Stavanger Sola

Så tar du dig runt i Stavanger

Inne i Stavangers gamla stadskärna kan du ta dig omkring till fots utan problem då avstånden inte är särskilt stora. Kollektivtrafiken består annars av bussar som drivs av Kolumbus. Bussarna går längs med ett stort nätverk vilket gör att det är lätt att ta dig mellan olika destinationer. En enkelbiljett kostar 33 NOK (36 SEK) och du köper biljetter via en app på telefonen, via kort i automater vid stationerna eller med kontanter ombord på bussen. Om du ska resa flera gånger under en dag kan det löna sig att köpa ett dagspass vilket kostar 85 NOK (92 SEK) alternativt ett veckopass för 260 NOK (281 SEK). Dessa biljetter fungerar även på de färjor som trafikeras av Kolumbus och som tar dig till mer svårtillgängliga destinationer runt Stavanger.


Visumkrav för att besöka Stavanger

Du behöver varken visering eller pass för att resa till Norge som svensk medborgare, men du behöver kunna legitimera dig med ett id-kort. Om du är nordisk medborgare räcker det med ett nationellt id-kort eller ett körkort. Detta beror på att det råder passfrihet inom Norden för nordiska medborgare och i Norge är Svalbard det enda undantaget från denna regel.


De bästa sakerna att se och göra i Stavanger

Vad ska man se i Stavanger?

Promenera genom gamla Stavanger som ligger ovanför den västra delen av hamnen. Här går du på kullerstensgator i ett 1700-talsområde som är en av stadens största sevärdheter. Missa inte heller det norska oljemuseet och Stavangers konstmuseum.

Ska man köpa reseförsäkring?

Ditt europeiska sjukförsäkringskort som du beställer från Försäkringskassan gäller i Norge.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

Du behöver inte lämna dricks då detta inte är särskilt vanligt i Norge.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Stavanger?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till Stavanger ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Stavanger.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Stavanger?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Stavanger genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Stavanger ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Stavanger erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Stavanger och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Stavanger

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.