Hitta billiga flyg till Korfu från 5 060 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 9/12
lör 16/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Korfu

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Korfu

Bästa priset för enkelresa

5 060 kr

Bästa priset för tur- och returresa

3 111 kr

Snabbast flygtid

26t 05m
Det bästa priset för enkelflyg till Korfu från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 060 kr (Göteborg Landvetter till Korfu Ioannis Kapodistrias).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Korfu från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 111 kr (Stockholm Arlanda till Korfu Ioannis Kapodistrias).
Det snabbaste flyget till Korfu från Sverige tar 26t 05m (Göteborg Landvetter till Korfu Ioannis Kapodistrias).

Trender för flygresor till Korfu

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Korfu och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Korfu?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Korfu?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Korfu från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 2 591 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 3 794 kr från Sverige till Korfu.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Korfu?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Korfu från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 203 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Korfu mitt på dagen då priserna ligger på omkring 3 035 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Korfu?

Flyget från Sverige till Korfu beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Korfu Ioannis Kapodistrias (den mest populära flygplatsen i Korfu) ligger flygtiden på 5t 40m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Korfu Ioannis Kapodistrias ligger den genomsnittliga flygtiden på 48t 30m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Korfu?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Korfu 1 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Korfu för i genomsnitt 2 646 kr.

Vanliga frågor om att flyga till Korfu

Hur lång tid tar det att flyga till Nomos Kerkyras?

Det finns tyvärr inte några flyg som går direkt från Sverige till Nomos Kerkyras, Grekland. Ska du flyga till denna del av Grekland är det Korfus internationella flygplats, Korfu, som gäller. Hur ser det då ut med flygningar från Sverige till Korfu? Om du har tänkt flyga från Stockholm är ett alternativ att flyga med Wizz Air. Du börjar då med att flyga från Stockholm till Budapest. Därifrån fortsätter du från Budapest till Korfu, också det med Wizz Air. Resan tar sammanlagt lite mer än sex timmar. Vill du i stället flyga från Göteborg? Då kan du bland annat flyga med Aegean Airlines från Göteborg till München. Efter att ha mellanlandat i München fortsätter du sedan till Korfu. Det tar lite mer än åtta timmar. Om du planerar att flyga från Malmö kommer du med de flesta alternativ behöva göra två mellanlandningar på vägen. En variant är att först flyga med Air Leap till Stockholm, sedan med Wizz Air från Stockholm till Gdańsk, och därefter med Ryanair från Gdańsk till Korfu. Allt som allt tar denna resa mer än 13 timmar.

Var kan du flyga direkt till Nomos Kerkyras från?

Om du vill kunna flyga direkt till Korfu i Nomos Kerkyras gör du bäst i att flyga från en europeisk storstad. En sådan är London. Du kan då bland annat flyga med Ryanair till Korfu, en resa som tar dig ca tre timmar. En annan stad som du kan flyga direkt till Korfu från är Paris. Ett av de flygbolag du då kan flyga med är Transavia. Denna resa tar strax under tre timmar. För svenskar är dock Köpenhamn en av de bästa städerna att flyga från om du vill kunna flyga direkt till Korfu. Härifrån kan du bland annat flyga direkt till Korfu med Ryanair vilket tar lite mer än tre och en halv timme. Det går också direktflyg från Madrid till Korfu. Bland annat kan du flyga denna sträcka med Iberia vilket tar lite mer än tre timmar.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Korfu?

Generellt är oktober den billigaste månaden att flyga från Sverige till Korfu. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 607 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Korfu i oktober är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Korfu under mars ligger i genomsnitt på 1 742 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Korfu?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Korfu. Om du planerar att flyga till Korfu, överväg då även att boka flyg till Ioannina flygplats(78 km från stadskärnan i Korfu) eller Preveza Aktion flygplats(106 km från stadskärnan i Korfu).

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Korfu Ioannis Kapodistrias flygplats?

Priserna för flyg till Korfu Ioannis Kapodistrias flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Korfu Ioannis Kapodistrias flygplats?

Det finns 11 bolag tillgängliga för flyg till Korfu Ioannis Kapodistrias flygplats från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Korfu Ioannis Kapodistrias flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Korfu Ioannis Kapodistrias flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Korfu Ioannis Kapodistrias flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Korfu Ioannis Kapodistrias flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Korfu Ioannis Kapodistrias flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Korfu

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Korfu
Flera flygbolag
22 maj
ARN06:30Stockholm Arlanda
8t 30m
1 stopp
CFU16:00Korfu Ioannis Kapodistrias
29 maj
CFU17:10Korfu Ioannis Kapodistrias
7t 15m
1 stopp
ARN23:25Stockholm Arlanda
3 111 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 maj
ARN12:40Stockholm Arlanda
7t 50m
1 stopp
CFU21:30Korfu Ioannis Kapodistrias
29 maj
CFU08:40Korfu Ioannis Kapodistrias
12t 05m
2 stopp
ARN19:45Stockholm Arlanda
3 152 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 maj
ARN15:10Stockholm Arlanda
15t 50m
2 stopp
CFU08:00Korfu Ioannis Kapodistrias
29 maj
CFU14:45Korfu Ioannis Kapodistrias
18t 25m
2 stopp
ARN08:10Stockholm Arlanda
3 484 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Korfu

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Korfu, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
27 dec.
GOT16:05Göteborg Landvetter
26t 05m
2 stopp
CFU19:10Korfu Ioannis Kapodistrias
5 060 kr
Hitta liknande

Visumkrav för att besöka Korfu

Vilka pass eller visumkrav finns det när du besöker Korfu?

Eftersom Grekland är medlem i EU behöver du som är svensk medborgare inte något visum när du besöker Korfu eller övriga delar av landet. Det enda kravet är att ditt pass måste vara giltigt under den tid du tänkt vistas i Grekland.


De bästa sakerna att se och göra i Korfu

Vad kan man se och göra i Korfu?

Från Korfu har du först och främst tillgång till flera av de populära semesteröar som ligger i det Joniska havet. De flesta av dessa kan du ta dig till från Korfu med färja. Utöver Korfu, vilket även är namnet på ön som staden Korfu ligger på, finns här öar som Zakynthos, Lefkas, Ithaka, Kythera, Kefalonia, Omfori och Paxos. Du kan bland annat ta dig mellan de olika öarna i Joniska havet med färja, och här finns mycket att göra vilket inkluderar allt från sol och bad till restauranger, barer och nattklubbar. Också i själva staden Korfu med omnejd hittar du en mängd spännande sevärdheter. En av dessa är Achillion-palatset från slutet av 1800-talet. Hit går det bland annat guidade turer. Andra sevärdheter i staden Korfu och på ön med samma namn inkluderar Akvariet i Paleokastritsa, Palaio Frouro, öns museer samt golfbanor, dykning och ridning.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Korfu?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Korfu. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Korfu ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Korfu ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Korfu?

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Korfu.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Korfu ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Korfu erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Korfu och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Korfu

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.