Hitta billiga flyg till Zákynthos

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Zákynthos

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Zákynthos och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Zákynthos?

Vår data visar att torsdag är den billigaste dagen att flyga till Zákynthos. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 5 084 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Zákynthos är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 6 679 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Zákynthos?

Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Zákynthos då du kan hitta flygpriser för så lite som 3 247 kr. Att flyga till Zákynthos på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 9 066 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Zákynthos?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Zákynthos beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Zakynthos tar i genomsnitt 11t 15m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Zakynthos i genomsnitt ligger på 23t 55m. Zakynthos är den mest populära flygplatsen i Zákynthos.


Vanliga frågor om att flyga till Zákynthos

Hur lång tid tar det att flyga till Zakynthos?

Det finns tyvärr inte några flygningar som går direkt mellan Sverige och Zakynthos, Grekland. Med de flyg som finns kommer du minst att behöva mellanlanda en gång på vägen. Från Stockholm brukar det därför ta lite mindre än nio timmar att åka till Zakynthos internationella flygplats (ZTH), Zakynthos. Från Göteborg brukar det som lägst ta ungefär 12 timmar, och från Malmö ca 10 timmar.

Var kan du flyga direkt till Zakynthos från?

Tyvärr finns det inte några flygerbjudanden som innebär att du kan flyga direkt från en svensk stad till Zakynthos. Ifall du ska flyga från Stockholm är ett alternativ att åka med LOT. Du inleder då resan med att flyga från Stockholm till Warszawa. Från Warszawa fortsätter du sedan till Zakynthos. Även om du ska flyga från Göteborg kan du åka med LOT. Precis som när du flyger från Stockholm flyger du då först till Warszawa och därefter vidare från Warszawa till Zakynthos. Flyger du från Malmö kan du åka med en kombination av Wizz Air och LOT. Du flyger då med Wizz Air från Malmö till Warszawa. Efter att ha mellanlandat i Warszawa fortsätter du med LOT till Zakynthos.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Zakynthos flygplats?

Priserna för flyg till Zakynthos flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Zakynthos flygplats?

Av november 2023 finns det 7 bolag att välja mellan för flyg till Zakynthos flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Zakynthos flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Zakynthos flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Zakynthos flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Zakynthos flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Zákynthos

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Zákynthos
Aegean Airlines
ARNStockholm Arlanda
11t 15m
ZTHZakynthos
Lufthansa
GOTGöteborg Landvetter
23t 55m
ZTHZakynthos

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Zákynthos

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Zákynthos, visa några av våra erbjudanden nedan av Aegean Airlines och Lufthansa
Aegean Airlines
ARNStockholm Arlanda
11t 15m
ZTHZakynthos
Lufthansa
GOTGöteborg Landvetter
23t 55m
ZTHZakynthos

Visumkrav för att besöka Zákynthos

Vilka pass- eller visumkrav finns det när du besöker Zakynthos?

Eftersom Grekland, precis som Sverige, är med i EU behöver svenska medborgare inte ha något visum för att kunna resa till Grekland. Det enda kravet är att du har ett pass som är giltigt under den tid som du tänkt stanna i landet.


De bästa sakerna att se och göra i Zákynthos

Vad kan man se och göra i Zakynthos?

Det råder verkligen inte någon brist på saker att göra på Zakynthos. En av de sevärdheter vi kan rekommendera är de blå grottorna. Dessa kan du upptäcka genom att ge dig ut på en båtutflykt som tar dig genom grottorna och låter dig se det turkosblå vattnet från nära håll. Ett annat måste när du besöker Zakynthos är att göra ett besök på Navagio Beach. Den ligger nära den mysiga bergsbyn Volimes och är en av de mest kända stränderna i hela Grekland med kritvit sand och omgiven av höga bergväggar. Också klostret Panagia Skopiotissa är värt ett besök. Det går en vacker vandringsrutt från Kalamaki till klostret, och när du väl är där kan du bland annat titta på de vackra freskmålningar som finns inne i kyrkan. Under din tid på Zakynthos kan du också göra ett besök till den närbelägna ön Marathonisi. Där finns de mycket vackra karettsköldpaddorna och andra sorters sköldpaddor vilket inkluderar en del utrotningshotade arter. En annan strand på Zakynthos som utan tvekan är värd ett besök är Gerakas Beach. Du finner den på den sydöstra delen av ön, och det är bland annat en mycket barnvänlig strand eftersom den är väldigt långgrund. Även här är chansen stor att du stöter på havssköldpaddor. Gillar du museer? Då kan det vara värt att göra ett besök på Aristeon Olive Press & Museum. Det drivs av en familj med en lång historia av tillverkning av olivolja.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Zákynthos?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Zákynthos. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Zákynthos ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Zákynthos ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Zákynthos?

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Zákynthos.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Zákynthos ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Zákynthos just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Zákynthos och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Zákynthos

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.